Uradi sam
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Uradi sam
perfektno!Trinity wrote:Makeover starog i stabilnog (Gajevog) trosjeda. Tapecirung bljak.
Vidi se i nova boja zida, nova boja šanka i ne baš.
To su nekakve zidne obloge koje se ne daju prati, pa je prefarban lakom za drvo.
Kakisvijetlobežvanilijakrem boja. Otprilike.
djeluje prostor toplije i ima svijetlosti.
Guest- Guest
ajme gotov san...Trini ona me ka lenoga dalmoša natirala .. a znala je da sve znasm raditi ka i moja žena, bivša samo su rekle...pustite ga sve zna... proklet je sotona je u njemu kad se primi posla, taj ne odustaje dok ga ne završi...
Ali sutra me čeka drugi posao skidanje kompa,,,razmontiravanje svega...nalipiti još 5 kvadrata...ali precizno do kraja...sve sam skontao u glavi...i stvarno ne želim nikoga uz mene...samo onoga koji se bolje razumi u posao...a takvoga niman...Ali mi kažemo a i ti si rekla BOLJE SAM NEGO LOŠE KUMPANJAN....
Ali sutra me čeka drugi posao skidanje kompa,,,razmontiravanje svega...nalipiti još 5 kvadrata...ali precizno do kraja...sve sam skontao u glavi...i stvarno ne želim nikoga uz mene...samo onoga koji se bolje razumi u posao...a takvoga niman...Ali mi kažemo a i ti si rekla BOLJE SAM NEGO LOŠE KUMPANJAN....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
A kako je počelo ?? Ja sam ni kriv ni dužan doša ovdi prespavati... pa mi je palo napamet napraviti par polica za alat a onda se ona oglasila....DIGNI SVOJU LINU DALMOŠKU GUZICU I NAPRAVI NEŠTO...ZNAŠ SVE NAPRAVITI !!!!
I eto.... bez ženske ničega----sad s ponosom gledam što sam stvorio....a bez NJE ničega ne bi bilo...skoro ništa nisam uložio penezov...samo su bili sretni da ja nešto naqpravim...Sad finale...slidi....ali sad me čeka trošak od par ijada ojra...
I eto.... bez ženske ničega----sad s ponosom gledam što sam stvorio....a bez NJE ničega ne bi bilo...skoro ništa nisam uložio penezov...samo su bili sretni da ja nešto naqpravim...Sad finale...slidi....ali sad me čeka trošak od par ijada ojra...
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Bila danas u Lesnini, kupila novi okvir za sliku, veći nego onaj prije.
I slika je već gotova, fotkam sutra !
I slika je već gotova, fotkam sutra !
Trinity-
2014-04-17
Evo ga...
I da otkrijem "tehniku" izrade slike, kupila u knjižari hamer u boji A4 formata i polijepila...
I da otkrijem "tehniku" izrade slike, kupila u knjižari hamer u boji A4 formata i polijepila...
Trinity-
2014-04-17
kakve hot colors trin,zar nije naučno dokazano da to utječe na raspoloženje,e sad na koji način ovisi kakva si osoba..
jack_reacher-
2014-04-14
Te boje su samo na tom zidu, ostalo je svijetlo, što daje dinamiku.
A volim crveno, štaš.
A volim crveno, štaš.
Trinity-
2014-04-17
Jučer po dnevnicima bio Toni Milun , pa sam vidjela da mu je soba okrečena kao moja, jedan zid baš ovakve crvene boje .
Trinity-
2014-04-17
malo mi to prenapadno,reci mi dal te to smiruje ili podiže,ja više preferiram plavo,zeleno ili bijelo,čak i žuto ko u bolnicama..
jack_reacher-
2014-04-14
Ne vidiš ostatak sobe koji je u bež nijansama, ali sve skupa rekla bih da je toplo i da me podiže.
Prije je bilo žuto , ali dojadilo više.
U spavaćoj mi je zelena, više onako pistacija.
A ćerce rekla da hoće crveno-crnu kombinaciju, na prvu sam reagirala ovako ,
onda sam malo pogledala slike i mogu reći da mi se sviđa.
Prije je bilo žuto , ali dojadilo više.
U spavaćoj mi je zelena, više onako pistacija.
A ćerce rekla da hoće crveno-crnu kombinaciju, na prvu sam reagirala ovako ,
onda sam malo pogledala slike i mogu reći da mi se sviđa.
Trinity-
2014-04-17
svidja se i meni, a i mnoge druge cure mi se svidjajuLady_D wrote:meni se jako svida trinity :9
dijagram-
2015-08-09
kako ne bi bilo, upravo je lijepo jer i mnoge mene obazavaju:)Lady_D wrote:uf nije ti lako :P
dijagram-
2015-08-09
Lady_D wrote:meni se jako svida trinity :9
veber wrote:lijepo i toplo.
Hvala.
Kad se zasitim, promijenim opet sve.
Trinity-
2014-04-17
ko često mijenja nešto ili posprema u kući nešto mu ne štima s dušom,tako kažu mudri ljudi tzv.mudraci..Trinity wrote:
Kad se zasitim, promijenim opet sve.
jack_reacher-
2014-04-14
ja nisam 20 god kod sebe,neda mi se skidat foto tapeta s palmom na plaži..
jack_reacher-
2014-04-14
Pa ti nisi normalan ! Ja krečim svake treće godine otprilike.
Trinity-
2014-04-17
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Uradi sam 2
» Čega se god prihvati savršeno uradi. Čestitamo!
» Ono sto Kinez pokusava vecno, Rus preko noci uradi
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
» Čega se god prihvati savršeno uradi. Čestitamo!
» Ono sto Kinez pokusava vecno, Rus preko noci uradi
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
Page 4 of 14