Uradi sam
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Uradi sam
Okej...okej...studio...ali koliko je vremena uložio u (samo)promidžbu, mogao je više taj knauf polijepiti do sada...ovo će se razvući ko Dinastija, izgleda...
Last edited by jasambrend on 15/9/2015, 18:22; edited 1 time in total (Reason for editing : l)
darth_vader-
2014-04-17
E dok me ima ,biće presavršano a to moja bivša najbolje zna samo je rekla pustite ga taj i bez novaca može,,,, on se lopovski i udbaški uvik snađe ne bojim se za njega..... mater sam danas doveo.... da vidim dibbi staviija rasvjeća tilla i šaltere...., a ona me gleda.......ajme sine !!! ti si sve već odlučio !!! ZNAM TE !!!!! od mene SAMO tražiš podršku.....pA JA TI NE MOGU PAMETOVATI-----ajme imađm kabela...u struju se razumiš..... Nevene,, sine moj ajme sve je na tebi...Trinity wrote:Kad završi bit će studio ,a ne šupa !
Ajme majko znamo se,,,, ALI TVOJA PODŠKA MAKAR I LAŽNA MI JE BITNA !"!! Ma sine imaš je !!!!!!Kako mi je samo drago da te vidin kada nešto stvaraš!!! A ti sve znaš !!! Majko trebaćunovaca,,,, sine,,,nije bitno... dobićeš.....
SINBE NENADJEBIV SI !!! Ovo što si napravio i tvoja vizija..ajme samo završi !!!!!!VIDIM DA SVE INMAŠ U GLAVI !!!
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Knauf dolazi na kraju nebitan je taj sada postoji red matematićkih operacija višega i nižega stupnja... knauf je zadnji,,,, znam red operacija... Ali..... ima zajeb,,,,, mater me pita za struju.... aj me sine aa ti o znaš *??? a ti si samo pravnik i udbaš !! Kako to znaš ??? Ajme samo me pusti da radim... sve znam sve sam razradio------jasambrend wrote:Okej...okej...studio...ali koliko je vremena uložio u (samo)promidžbu, mogao je više taj knauf polijepiti do sada...ovo će se razvući ko Dinastija, izgleda...
2014-11-16
Ejjjj draga me nazvala svojedobno rabinom. njezinim, osobnim... a druga žena ..samo je rekla---AJME !! Pustitre ga neka radi !!! Sve će Neven savrešeno napreaviti !!!! Jer drugačiije niti ne zna !!! ..ne boj se sve ću ja to završiti imam znanja, alata imam volju imam novac a imam i podršku..sam sam sebi podrška..... Sve imam i nikoga ne triban........ Niš ne triban----samo da me niko ne zajrebaje....jasambrend wrote:Okej...okej...studio...ali koliko je vremena uložio u (samo)promidžbu, mogao je više taj knauf polijepiti do sada...ovo će se razvući ko Dinastija, izgleda...
2014-11-16
E..... nije još ajme a ja san ka židov a danas su mi i to rekli a san židov,,, ¨mater mi je rekla... sine e oladi !!! Zaigre si se... sine želiš presavreno.... !!!! Majko----- napravio sam preavršeno dite... sina... moje će sve biti savršeno.. ako ne, Linda će me ubiti..... mora biti savrešeno---znaš me....Ajme, a kako bi Lindi moga pogledati u oči ako ne bude savršenlo ??jasambrend wrote:Jel Bugi završio tu šupu više?
2014-11-16
Ajme meni..... sam sam sebi neprijatelj,,,, čak i bivša bi me zatukla... stavljam sebi nove zadaće... Trini ali ja ne mogu drugačije... mene kad krene........onda ide i nima kraja.....Trinity wrote:Kad završi bit će studio ,a ne šupa !
2014-11-16
židovska posla ne ide brzo s arapima.........jasambrend wrote:Jel Bugi završio tu šupu više?
2014-11-16
Nisi fer, čovjek radi i treba našu podršku.jasambrend wrote:Okej...okej...studio...ali koliko je vremena uložio u (samo)promidžbu, mogao je više taj knauf polijepiti do sada...ovo će se razvući ko Dinastija, izgleda...
Trinity-
2014-04-17
Neka , neka...samo ti radi i ne slušaj te babe okolo...bugati_2 wrote:Ajme meni..... sam sam sebi neprijatelj,,,, čak i bivša bi me zatukla... stavljam sebi nove zadaće... Trini ali ja ne mogu drugačije... mene kad krene........onda ide i nima kraja.....Trinity wrote:Kad završi bit će studio ,a ne šupa !
Samo me zanima di si naučio razvodit' struju ?
Trinity-
2014-04-17
neš ti mudrosti razvući kablove.Trinity wrote:Samo me zanima di si naučio razvodit' struju ?
veber-
2014-12-30
Pa je, imaju taj kolegij na pravnom.veber_1 wrote:neš ti mudrosti razvući kablove.Trinity wrote:Samo me zanima di si naučio razvodit' struju ?
Trinity-
2014-04-17
Dobro si primjetila, skolovani elektricari imaju medicinski faks:)Trinity wrote:Pa je, imaju taj kolegij na pravnom.veber_1 wrote:neš ti mudrosti razvući kablove.Trinity wrote:Samo me zanima di si naučio razvodit' struju ?
dijagram-
2015-08-09
učiš u osnovnoj školi na tehničkom, osnove.Trinity wrote:Pa je, imaju taj kolegij na pravnom.
razvučeš kabl od točke A do točke B. A je razvodni ormarić. ako trebaš utičnicu samo dopeljaš do točke B. ako trebaš prekidač prekineš fazu i spojiš ju na prekidač.
veber-
2014-12-30
a kaj napamet. za lampu 1.5 kvadrat, za utičnicu isto. za svaki slučaj staviš 2,5. za štednjak trofazno 4 kvadrata. po fazi ti 1,5 bez problema propusti 10A.Trinity wrote:A profil žnjure ? napamet?
2014-12-30
Trini ne gleda filmove,mogla je tamo sve nauciti. Presjeces crvenu zicu i bomba nece eksplodirati:)
dijagram-
2015-08-09
E...jednostavno k'o pekmez...koji klinac se ljudi školuju za električare...veber_1 wrote:a kaj napamet. za lampu 1.5 kvadrat, za utičnicu isto. za svaki slučaj staviš 2,5. za štednjak trofazno 4 kvadrata. po fazi ti 1,5 bez problema propusti 10A.Trinity wrote:A profil žnjure ? napamet?
Trinity-
2014-04-17
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Uradi sam 2
» Čega se god prihvati savršeno uradi. Čestitamo!
» Ono sto Kinez pokusava vecno, Rus preko noci uradi
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
» Čega se god prihvati savršeno uradi. Čestitamo!
» Ono sto Kinez pokusava vecno, Rus preko noci uradi
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
Page 7 of 14