Uradi sam
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Uradi sam
da!dijagram wrote:sto je s gredom, rezes i vezes?
prvo ću armirati novu horizontalu. onda razviti gredu pa armaturu vezati na vertikale.
bolje da sam sve srušio i krenuo ispočetka. em vezan uz mokri čvor, em vezan uz postojeći tlocrt. ako bude treći put. JCB i neka sve ruši.
jeftinije.
veber-
2014-12-30
ako sto trebas mogu ti doci pomoci s tim, mislim, grede,armatura,te stvari,... trini nek donese kavu i dobro:)
dijagram-
2015-08-09
dođi kada bu fertig. dat ću rezat gredu. tip traži 350kn.dijagram wrote:ako sto trebas mogu ti doci pomoci s tim, mislim, grede,armatura,te stvari,... trini nek donese kavu i dobro:)
trini neka dofura mesinu, jebeš kavu na baušteli.
veber-
2014-12-30
Imam slavonske slanine, sapunjara, al' dobra za roštilj.dijagram wrote:veber_1 wrote:
trini neka dofura mesinu
Trinity-
2014-04-17
tog mi ne fali:) a u principu i ne volim nesto suhovinu, no ako nema drugog onda je ok.Trinity wrote:Imam slavonske slanine, sapunjara, al' dobra za roštilj.dijagram wrote:veber_1 wrote:
trini neka dofura mesinu
dijagram-
2015-08-09
sve dogovorili. 2016-e bum gotov. prilika za tulum.Trinity wrote:Imam slavonske slanine, sapunjara, al' dobra za roštilj.dijagram wrote:veber_1 wrote:
trini neka dofura mesinu
veber-
2014-12-30
Nista mi ne fali, dapace:)Trinity wrote:Sad bi još i birao ! Šta ti fali ?
dijagram-
2015-08-09
Ma gdje, sto se nudim malo betonirati,pomoci,cccTrinity wrote:Zato i jesi bahat. :)
dijagram-
2015-08-09
svi se uradi-sam majstori bacili na posao....dijagram wrote:veber_1 wrote:ma pusti babinjak.
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
umjesto da se mene dobro plati otimate mi posao:)bugati_2 wrote:svi se uradi-sam majstori bacili na posao....dijagram wrote:veber_1 wrote:ma pusti babinjak.
dijagram-
2015-08-09
Treba to sve prijaviti inspekciji...a gdje su vam certifikati, dozvole, ovlasti, pristanci susjeda i ostalih znatiželjnika da se smije obavljati takva djelatnost... ovo sve spada pod sivu ekonomiju... će vam znati malo više o tome... A tko će hraniti izbjeglice i ostale lupače pečata budete li se tako ponašali....
darth_vader-
2014-04-17
Briga njih,bugi sarafa gips, a veber i trina razvlace kabele za struju, sve nesto onim klijestima sjeckaju, spajaju,razdvajaju,obaveze spram drzave izbjegavaju:)jasambrend wrote:Treba to sve prijaviti inspekciji...a gdje su vam certifikati, dozvole, ovlasti, pristanci susjeda i ostalih znatiželjnika da se smije obavljati takva djelatnost... ovo sve spada pod sivu ekonomiju... će vam znati malo više o tome... A tko će hraniti izbjeglice i ostale lupače pečata budete li se tako ponašali....
dijagram-
2015-08-09
ma to je samo eufemizam da se nađemo, a da pola foruma ne sazna.dijagram wrote:a veber i trina razvlace kabele za struju, sve nesto onim klijestima sjeckaju, spajaju,razdvajaju,obaveze spram drzave izbjegavaju:)
veber-
2014-12-30
a dobro, nakon posla fino se naci s kakvom curkom, sasvim fino:)veber_1 wrote:ma to je samo eufemizam da se nađemo, a da pola foruma ne sazna.dijagram wrote:a veber i trina razvlace kabele za struju, sve nesto onim klijestima sjeckaju, spajaju,razdvajaju,obaveze spram drzave izbjegavaju:)
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Uradi sam 2
» Čega se god prihvati savršeno uradi. Čestitamo!
» Ono sto Kinez pokusava vecno, Rus preko noci uradi
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
» Čega se god prihvati savršeno uradi. Čestitamo!
» Ono sto Kinez pokusava vecno, Rus preko noci uradi
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Pančev jedini za regionalnu ligu: "Neka to uradi UEFA, kad mi ne možemo"
Page 10 of 14