"NE DIRAJ ŽIVOTINJE, NADRLJAĆEŠ!" Zastrašujuća grupa istetoviranih mladića sa FANTOMKAMA preti mučiteljima životinja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "NE DIRAJ ŽIVOTINJE, NADRLJAĆEŠ!" Zastrašujuća grupa istetoviranih mladića sa FANTOMKAMA preti mučiteljima životinja
Podrska, neki dan naletio na stene sa ogrlicom pred Arena trgovackim centrom. Lijep kao slika, stoji, ceka i drhti. Nogica ozlijedjena, dlaka na ledjima ofurena ili sugava. Mislio sam da ceka nekoga, pa sam ga uveo...tek kad je vidio ljude, poceo se tresti. Sakrio se ispod nekog stolica. Mislim si ja, jebes sve, uzeo ga i otfurao frendici koja radi za neki azil. Cijelo vrijeme nije glasa pustio.
Guest- Guest
Re: "NE DIRAJ ŽIVOTINJE, NADRLJAĆEŠ!" Zastrašujuća grupa istetoviranih mladića sa FANTOMKAMA preti mučiteljima životinja
kao i u Rusiji oni likovi koji mlacinjaju pedofile svaka im castmarcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Lajk do neba. Ameri su imali grupu bivših zatvorenika koji su se rehabilitirali tako da su pomagali životinjama, borili se protiv muščenja i ubijanja životinja.
Serijal na Animal Planet-u, kad bi se neko dijete požalilo, a oni pravac do zlostavljača.
Pa da vidiš koprcanja :D
ima grupa bajkera u SAD koja pomaže zlostavljanoj djeci
ako zlostavljaš djecu onda dođu oni i zlostavljaju tebe
a gadni su u pičku materinu
Guest- Guest
Jesu, k'o noć :Dmarcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Lajk do neba. Ameri su imali grupu bivših zatvorenika koji su se rehabilitirali tako da su pomagali životinjama, borili se protiv muščenja i ubijanja životinja.
Serijal na Animal Planet-u, kad bi se neko dijete požalilo, a oni pravac do zlostavljača.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
kolerik wrote:Podrska, neki dan naletio na stene sa ogrlicom pred Arena trgovackim centrom. Lijep kao slika, stoji, ceka i drhti. Nogica ozlijedjena, dlaka na ledjima ofurena ili sugava. Mislio sam da ceka nekoga, pa sam ga uveo...tek kad je vidio ljude, poceo se tresti. Sakrio se ispod nekog stolica. Mislim si ja, jebes sve, uzeo ga i otfurao frendici koja radi za neki azil. Cijelo vrijeme nije glasa pustio.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Trolalo ih u Jackass-umarcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Lajk do neba. Ameri su imali grupu bivših zatvorenika koji su se rehabilitirali tako da su pomagali životinjama, borili se protiv muščenja i ubijanja životinja.
2014-04-15
nisam gledo
Inače ovaj glavni ćelaiu u tom levijatanu vozi se u nekom Porscheu okolo i skuplja napuštene pase po Beogradu i Srbiji...i navodno lomi glave šinterima i zlostavljačima, prelistao ali ne nađoh videa o kojima se "hvale"
2014-04-15
marcellus wrote:nisam gledo
dobro ovi nisu ti...
2014-04-15
evo i FB profil...bit će posla za dečke
https://www.facebook.com/levijatanudruzenje/?pnref=story
https://www.facebook.com/levijatanudruzenje/?pnref=story
Guest- Guest
Podrška deckima..rade vrlo plemenit posao.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Srbiji jedna grupa mladica obracunava se da drugom - automatskim oruzjem
» SRBI PUSTOŠILI HRVATSKOM, KRALI HRVATSKE LIPICANERE, PUŠTALI IH DA GLADUJU, ODBIJALI POVRAT DANAS GLUME PREDVODNIKE U ZAŠTITI ŽIVOTINJA , NE NA KULTURAN NAČIN NEGO U FANTOMKAMA PO HRVATSKOJ??
» Grupa “agresivnih” mladića u Bjelorusiji naoružanih metalnim šipkama napala organe reda.
» Dobroniću, ne diraj u svetinje!
» Životinje idu u raj?
» SRBI PUSTOŠILI HRVATSKOM, KRALI HRVATSKE LIPICANERE, PUŠTALI IH DA GLADUJU, ODBIJALI POVRAT DANAS GLUME PREDVODNIKE U ZAŠTITI ŽIVOTINJA , NE NA KULTURAN NAČIN NEGO U FANTOMKAMA PO HRVATSKOJ??
» Grupa “agresivnih” mladića u Bjelorusiji naoružanih metalnim šipkama napala organe reda.
» Dobroniću, ne diraj u svetinje!
» Životinje idu u raj?
Page 2 of 2