Zapaljena zgrada Islamske zajednice Bošnjaka u Bielefeldu u Njemačkoj
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zapaljena zgrada Islamske zajednice Bošnjaka u Bielefeldu u Njemačkoj
Pa eto omni, potrudi se da nema vise tih vragolana, makni se iz fotelje...je li ti drago sto je zapaljeno? ej, jelde da jos neko zapali i onu dzamiju u Zagrebu, eh da te neko obraduje...omni wrote:Lupas. Izolirani slucaj mora da se neki ludjak igrao sibicama ili pokusavao zamutit kakvu kemikaliju u Islamskom centru, a ima kandidata nije da nije. Mada 100% aparat za kavu. A te vragolane, valjda zovu na kahvu, ili ih mrze i ne daju im u centar.govinda wrote:a kakve veze imaju ti vragolani sa Bosnjackim islamskim centrom? I da, postoji taktika u tome i ovo nije izolirani slucaj. Koliko god se trudio ne mozes sakriti ono sto zapravo mislis: svi smo mi tebi i jos mnogima isti i sve bi ste nas popalili ili podavili da mozete.omni wrote:Mozda. A mozda su se i djeca zaigrala s petardama, hoce ovi bliskoistocni vragolani da se igraju s tim, obozavaju dapace. Mada je i to izolirani slucaj, nije to tako cesto niti postoji neka vrsta taktike u tomu. U svakom slucaju dobro je da nema zrtava a i bolje nego da je izgorila kakva tvornica, stambena zgrada ili ured. Ovako ce samo hodza ostat bez radnog mjesta.govinda wrote:A mozda su ga i Srbi zapalili
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Ma jok, bit ce zapadna EU opet ako bude uopce. Neki manijak ce se povesti za ovima, ali ti aparati za kavu su zajebani, zar se nema love za timer bemliga.govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
omni-
2014-04-12
sta je bilo, kad ?govinda wrote:vi ste u Srbiji svoje napade imali, ti se ne javljajpizzon wrote:govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
vidis to se zove kolizija izmedju politike jedne vlade i vecinskog stava naroda !
to si dpl. pravnik, "tebe " je lako da to protumacis !
ja se jedino secam da smo odregovali ono 17. marta kada su siptari
ubijali srbe, palili crkve i manastire.
ali, nase, sve 3, obnovljene su, a na kosovu nisu. a mrtvi su mrtvi !
Guest- Guest
da da...omni wrote:Ma jok, bit ce zapadna EU opet ako bude uopce. Neki manijak ce se povesti za ovima, ali ti aparati za kavu su zajebani, zar se nema love za timer bemliga.govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
2016-11-17
Jok zaboli me kurac, sto bi meni drago bilo radi neke tako beznacajne stvari kao sto je neki tamo Islamski centar. A i za dzamiju me boli kurac, niti idem u nju niti mi sluzi icemu.govinda wrote:Pa eto omni, potrudi se da nema vise tih vragolana, makni se iz fotelje...je li ti drago sto je zapaljeno? ej, jelde da jos neko zapali i onu dzamiju u Zagrebu, eh da te neko obraduje...omni wrote:Lupas. Izolirani slucaj mora da se neki ludjak igrao sibicama ili pokusavao zamutit kakvu kemikaliju u Islamskom centru, a ima kandidata nije da nije. Mada 100% aparat za kavu. A te vragolane, valjda zovu na kahvu, ili ih mrze i ne daju im u centar.govinda wrote:a kakve veze imaju ti vragolani sa Bosnjackim islamskim centrom? I da, postoji taktika u tome i ovo nije izolirani slucaj. Koliko god se trudio ne mozes sakriti ono sto zapravo mislis: svi smo mi tebi i jos mnogima isti i sve bi ste nas popalili ili podavili da mozete.omni wrote:Mozda. A mozda su se i djeca zaigrala s petardama, hoce ovi bliskoistocni vragolani da se igraju s tim, obozavaju dapace. Mada je i to izolirani slucaj, nije to tako cesto niti postoji neka vrsta taktike u tomu. U svakom slucaju dobro je da nema zrtava a i bolje nego da je izgorila kakva tvornica, stambena zgrada ili ured. Ovako ce samo hodza ostat bez radnog mjesta.govinda wrote:A mozda su ga i Srbi zapalili
omni-
2014-04-12
pa zapalili ste onu u Nisu, pokusali zapaliti onu u Beogradu...to sto te dzamije koriste i drugi a ne samo Albanci je dokaz da vi pravoslavni talibani i cetnici zapravo hocete da vodite vjerski rat, kao sto je i rat devedesetih zapravo bio vjerski rar, rat svetoavlja sa ciljem istrebljenja muslimana.pizzon wrote:sta je bilo, kad ?govinda wrote:vi ste u Srbiji svoje napade imali, ti se ne javljajpizzon wrote:govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
vidis to se zove kolizija izmedju politike jedne vlade i vecinskog stava naroda !
l
2016-11-17
Ceg se plasis? Reci sta ti je na srcu.omni wrote:Jok zaboli me kurac, sto bi meni drago bilo radi neke tako beznacajne stvari kao sto je neki tamo Islamski centar. A i za dzamiju me boli kurac, niti idem u nju niti mi sluzi icemu.govinda wrote:Pa eto omni, potrudi se da nema vise tih vragolana, makni se iz fotelje...je li ti drago sto je zapaljeno? ej, jelde da jos neko zapali i onu dzamiju u Zagrebu, eh da te neko obraduje...omni wrote:Lupas. Izolirani slucaj mora da se neki ludjak igrao sibicama ili pokusavao zamutit kakvu kemikaliju u Islamskom centru, a ima kandidata nije da nije. Mada 100% aparat za kavu. A te vragolane, valjda zovu na kahvu, ili ih mrze i ne daju im u centar.govinda wrote:a kakve veze imaju ti vragolani sa Bosnjackim islamskim centrom? I da, postoji taktika u tome i ovo nije izolirani slucaj. Koliko god se trudio ne mozes sakriti ono sto zapravo mislis: svi smo mi tebi i jos mnogima isti i sve bi ste nas popalili ili podavili da mozete.omni wrote:
Mozda. A mozda su se i djeca zaigrala s petardama, hoce ovi bliskoistocni vragolani da se igraju s tim, obozavaju dapace. Mada je i to izolirani slucaj, nije to tako cesto niti postoji neka vrsta taktike u tomu. U svakom slucaju dobro je da nema zrtava a i bolje nego da je izgorila kakva tvornica, stambena zgrada ili ured. Ovako ce samo hodza ostat bez radnog mjesta.
2016-11-17
Da da upravo tako, ako se nece kupiti timer ili ako se kupi kakav jeftin kineski obicno dodje do takvih stvari.govinda wrote:da da...omni wrote:Ma jok, bit ce zapadna EU opet ako bude uopce. Neki manijak ce se povesti za ovima, ali ti aparati za kavu su zajebani, zar se nema love za timer bemliga.govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
omni-
2014-04-12
Ja bih bio najsretniji da bude u Bosni,ali ne na bilo koje muslimane,već na one u zabitima poput Maoče,Bosanske Bojne i slično.govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
Bez obzira napali ih Srbi,Hrvati,ili Bošnjaci.
Takav korov nije autohtoni bosanski i treba ga ispljeviti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa upravo sam ti rekao. Ti zaista mislis da mene interesiraju ti centri i dzamije i da imam nekakve osjecaje ako izgore a cak ni razlozi nastanka pozara nisu navedeni. Totalno beznacajna vijest sto se mene tice. Jedino me interesira sa siguronosne strane iz domena elektroinstalacija ili aparata. Cisto tehnicki.govinda wrote:Ceg se plasis? Reci sta ti je na srcu.omni wrote:Jok zaboli me kurac, sto bi meni drago bilo radi neke tako beznacajne stvari kao sto je neki tamo Islamski centar. A i za dzamiju me boli kurac, niti idem u nju niti mi sluzi icemu.govinda wrote:Pa eto omni, potrudi se da nema vise tih vragolana, makni se iz fotelje...je li ti drago sto je zapaljeno? ej, jelde da jos neko zapali i onu dzamiju u Zagrebu, eh da te neko obraduje...omni wrote:Lupas. Izolirani slucaj mora da se neki ludjak igrao sibicama ili pokusavao zamutit kakvu kemikaliju u Islamskom centru, a ima kandidata nije da nije. Mada 100% aparat za kavu. A te vragolane, valjda zovu na kahvu, ili ih mrze i ne daju im u centar.govinda wrote:
a kakve veze imaju ti vragolani sa Bosnjackim islamskim centrom? I da, postoji taktika u tome i ovo nije izolirani slucaj. Koliko god se trudio ne mozes sakriti ono sto zapravo mislis: svi smo mi tebi i jos mnogima isti i sve bi ste nas popalili ili podavili da mozete.
omni-
2014-04-12
Pinochet wrote:bošnjaci su europljani, žive u planinskom predjelu(dakle u bosni je hladnije nego u njemačkoj) , dakle ovdje je prije da su im švabe podmazale vatru..pismejker wrote:vrlo moguce..Kod mene je planuo jedan stan u zgradi,koja je dodjeljena kozujebskim pobjeglicama,iz razloga sto su ovi hajcali grijanje kao muthavo,jer su jako osjetljivi na zimu,a IC grijalica je dohvatila prvo tekstil pa drvo i cijeli stan se zapalio..Ground Biscuits wrote:otkud znaju da je zapaljena,mozda su za pozar krive neispravne elektricne instalacije ili tako nesto,novinari svasta piskaraju.
samo čudno, bosanski muslimani su dobro integrirani svugdje bili,, iako i zadnje vrijeme i oni umjesto da stanu na stranu europljana,
oni radije bi se bratimili sa afganistancima i somalijcima..itd
............................ Turcima........ " palestincima " jer ih ima tamo ( Osmanlije ih tamo naselili ) mada znatno manje nego u samoj TR
No bilo kako bilo ne virujem baš da su to napravili Njemci. Skloniji sam ideji da se radi o sukobu unutar bosanske islamske zajednice
Palež dobro dodje ekstremistima da ojačaju pozicije itd.
Nije slično paležu Reichstaga ali dobro dodje za dnevno propagandu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ko je naselio Palestince u Bosnu, glupi zidove? Koliko ja znam, Turci su naselili tvoju zidovsku bracu u Bosnu, potomče hazarskog incesta...Yehudi wrote:Pinochet wrote:bošnjaci su europljani, žive u planinskom predjelu(dakle u bosni je hladnije nego u njemačkoj) , dakle ovdje je prije da su im švabe podmazale vatru..pismejker wrote:vrlo moguce..Kod mene je planuo jedan stan u zgradi,koja je dodjeljena kozujebskim pobjeglicama,iz razloga sto su ovi hajcali grijanje kao muthavo,jer su jako osjetljivi na zimu,a IC grijalica je dohvatila prvo tekstil pa drvo i cijeli stan se zapalio..Ground Biscuits wrote:otkud znaju da je zapaljena,mozda su za pozar krive neispravne elektricne instalacije ili tako nesto,novinari svasta piskaraju.
samo čudno, bosanski muslimani su dobro integrirani svugdje bili,, iako i zadnje vrijeme i oni umjesto da stanu na stranu europljana,
oni radije bi se bratimili sa afganistancima i somalijcima..itd
............................ Turcima........ " palestincima " jer ih ima tamo ( Osmanlije ih tamo naselili ) mada znatno manje nego u samoj TR
No bilo kako bilo ne virujem baš da su to napravili Njemci. Skloniji sam ideji da se radi o sukobu unutar bosanske islamske zajednice
Palež dobro dodje ekstremistima da ojačaju pozicije itd.
Nije slično paležu Reichstaga ali dobro dodje za dnevno propagandu
2016-11-17
gle .. ovisi koga se napadne.. ako netko napadne bošnjake ili albance ili hrvate muslimane(hasanbegović), slavit će jedino ljevičari, a sve jedno 80% ljudi će osuditi..govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
ako netko napadne afganistance, somalijce.. malo tko će suzu pustit za njima..
ali u svakom slučaju u RH su napadi neizgledni, jer kod nas osim bošnjaka, albanaca i hrvata muslimana, gotovo i nema ostalih muslimana a najmanje ovih divljaka..
te obračune ostavljamo njemcima, austrijancima, amerima
Guest- Guest
govinda wrote:pa zapalili ste onu u Nisu, pokusali zapaliti onu u Beogradu...to sto te dzamije koriste i drugi a ne samo Albanci je dokaz da vi pravoslavni talibani i cetnici zapravo hocete da vodite vjerski rat, kao sto je i rat devedesetih zapravo bio vjerski rar, rat svetoavlja sa ciljem istrebljenja muslimana.pizzon wrote:sta je bilo, kad ?govinda wrote:vi ste u Srbiji svoje napade imali, ti se ne javljajpizzon wrote:govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
l
ma da, to sto je u srbiji zapaljeno to je popravljeno.
sto je srpsko bilo gde sruseno to ne postoji,
mrtve da ne brojimo.
pises o zapaljenim ili ostecenim dzamijma koje su obnovljene,
a nikako da se setis da je tog dana krenuo stampedo vs srba
koji ne znamo cime je bio izazavan.
Guest- Guest
Ja mislim da je izgledan napad na bas muslimane koji su u Hrvatskoj, ne na izbjeglice..Pinochet wrote:gle .. ovisi koga se napadne.. ako netko napadne bošnjake ili albance ili hrvate muslimane(hasanbegović), slavit će jedino ljevičari, a sve jedno 80% ljudi će osuditi..govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
ali u svakom slučaju u RH su napadi neizgledni, jer kod nas osim bošnjaka, albanaca i hrvata muslimana, gotovo i nema ostalih muslimana a najmanje ovih divljaka..
2016-11-17
govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
Nema sanse, ne drami.
Guest- Guest
Ima sanye, hrvatski desnicari su povodljivi za onima iz EU...a i situacija u BiH je konstantna kriza i sad je pitanje zivaca...kolerik wrote:govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
Nema sanse, ne drami.
2016-11-17
Oni su Hrvati, zašto bi ih napadali, nesritniče?govinda wrote:Ja mislim da je izgledan napad na bas muslimane koji su u Hrvatskoj, ne na izbjeglice..Pinochet wrote:gle .. ovisi koga se napadne.. ako netko napadne bošnjake ili albance ili hrvate muslimane(hasanbegović), slavit će jedino ljevičari, a sve jedno 80% ljudi će osuditi..govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
Eroo- Posts : 78866
2016-07-22
Hm, zasto ih ne volite na ovom forumu kad su Hrvati? I da, u Hrvatskoj sto se tice muslimana prisutni su Bosnjaci, Albanci i manji broj muslimana koji se nacionalno izjasnjavaju kao Hrvati.. A recimo ti si jedan do onih koji bi lako mogao nagovoriti neku balavurdiju da ubaci kakvu flasu s benzinom u dzamiju..ti neces, naravno ali ti nije problem da drugi to odradi za tebe...Eroo wrote:Oni su Hrvati, zašto bi ih napadali, nesritniče?govinda wrote:Ja mislim da je izgledan napad na bas muslimane koji su u Hrvatskoj, ne na izbjeglice..Pinochet wrote:gle .. ovisi koga se napadne.. ako netko napadne bošnjake ili albance ili hrvate muslimane(hasanbegović), slavit će jedino ljevičari, a sve jedno 80% ljudi će osuditi..govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
2016-11-17
govinda wrote:Ima sanye, hrvatski desnicari su povodljivi za onima iz EU...a i situacija u BiH je konstantna kriza i sad je pitanje zivaca...kolerik wrote:govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
Nema sanse, ne drami.
Pa za sada ni ja ne vidim neke šanse za to.
Međutim da, ako se nastavi eskalacija u BiH i bošnjačko političko ugnjetavanje Hrvata pređe i u fizički pritisak....u atmosferi koja se širi europom nije isključeno.
Premda i u tom slučaju ne vjerujem u nešto ozbiljnije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
smiri se, ..govinda wrote:Hm, zasto ih ne volite na ovom forumu kad su Hrvati? I da, u Hrvatskoj sto se tice muslimana prisutni su Bosnjaci, Albanci i manji broj muslimana koji se nacionalno izjasnjavaju kao Hrvati.. A recimo ti si jedan do onih koji bi lako mogao nagovoriti neku balavurdiju da ubaci kakvu flasu s benzinom u dzamiju..ti neces, naravno ali ti nije problem da drugi to odradi za tebe...Eroo wrote:Oni su Hrvati, zašto bi ih napadali, nesritniče?govinda wrote:Ja mislim da je izgledan napad na bas muslimane koji su u Hrvatskoj, ne na izbjeglice..Pinochet wrote:gle .. ovisi koga se napadne.. ako netko napadne bošnjake ili albance ili hrvate muslimane(hasanbegović), slavit će jedino ljevičari, a sve jedno 80% ljudi će osuditi..govinda wrote:Sljedeci napad na muslimane ce biti u Hrvatskoj i mnogi ce Hrvati slaviti taj napad, moja prognoza.
prvo ljevičari u RH, nevole hrvate muslimane, ili albance pa čak i bošnjake(jer ovi su poprilično desno u RH i ratovali su za RH) ali oni nemaju muda ništa napraviti
dok RH desničari svršavaju na Hasanbegovića i takvu ekipu
dok što se tiče ovih somalijaca/afganistanaca, tu već ima sada okršaja, čak ovi kukaju kako ih naša policija zlostavlja, itd, meni je pričao jedan frend iz policije, kaže da su ih ovi naši pendrečili kad god je bila prilika čisto ono upozorenje , nemate ovdje šta tražit idite u njemačku :D
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Muftije: Vrhovno tijelo islamske zajednice BiH- Hrvati vode kampanju protiv Bošnjaka
» Hrvat ušao u vrh Islamske zajednice u BiH
» Švedska: Nacistička zastava ispred škole Islamske zajednice
» Podrška Islamske zajednice:Biskup Komarica je dobar,častan i plemenit čovjek
» Reis Kavazović: Stanimo na branike domovine, slobode naroda i misije Islamske zajednice
» Hrvat ušao u vrh Islamske zajednice u BiH
» Švedska: Nacistička zastava ispred škole Islamske zajednice
» Podrška Islamske zajednice:Biskup Komarica je dobar,častan i plemenit čovjek
» Reis Kavazović: Stanimo na branike domovine, slobode naroda i misije Islamske zajednice
Page 2 of 6