Zapaljena zgrada Islamske zajednice Bošnjaka u Bielefeldu u Njemačkoj
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zapaljena zgrada Islamske zajednice Bošnjaka u Bielefeldu u Njemačkoj
Sve je u ocima PROMATRACA.RayMabus wrote:Pobit ce vas govinda.
Vide samo polumjesec ovdje :
JA VIDIM OVO :
No imaš pegulu govinda ovog Dalmatinca Njemačka nikad nije zanimala ....PROMATRACA TAMO NEMA.
POBIT CE VAS.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
POBIT CE VAS govinda.
Nema promatraca TAMO.
Mene to iza Alpa NE ZANIMA.
Nema promatraca TAMO.
Mene to iza Alpa NE ZANIMA.
2014-04-11
Sve je u ocima promatraca ....ako ti lik koji gleda vodi vojsku i masu zna šta je taj znak
i ako nezna
i vidi samo polumjesec
gotvi ste
govinda
u
NJEMAČKOJ
i ako nezna
i vidi samo polumjesec
gotvi ste
govinda
u
NJEMAČKOJ
2014-04-11
ma stoji, sto ne bi stajalo, samo nes ti doc, bar neces doc sam jer si smrdogovinda wrote:Je li stoji ono da se vidimo na ljeto? Onda ces da vidis cime cu da zamahnem.prckov wrote:ajmo ljakane, zamah lijevom kutnjacima, zamah desnim..mljac mljacgovinda wrote:Pjena na usta, krv u ocima? Da sam ti blize, a? Ubice te ta frustracija..da ti je da koljes a ne mozes, stra' te..prckov wrote:ovaj smrdo izjebo skoro svim forumasima mater na oltaru a ond izmisli da je njemu neko nesto kao psovo I vice heljp bazniaaaaa.
I sad takvim sklopovima neko vjerovat da nisu spremni sami zapalit da ispadnu zrtve,
ma bjaaaazi
javicu ti ja kad budem dole
Dosta.prckov wrote:ma stoji, sto ne bi stajalo, samo nes ti doc, bar neces doc sam jer si smrdogovinda wrote:Je li stoji ono da se vidimo na ljeto? Onda ces da vidis cime cu da zamahnem.prckov wrote:ajmo ljakane, zamah lijevom kutnjacima, zamah desnim..mljac mljacgovinda wrote:Pjena na usta, krv u ocima? Da sam ti blize, a? Ubice te ta frustracija..da ti je da koljes a ne mozes, stra' te..prckov wrote:ovaj smrdo izjebo skoro svim forumasima mater na oltaru a ond izmisli da je njemu neko nesto kao psovo I vice heljp bazniaaaaa.
I sad takvim sklopovima neko vjerovat da nisu spremni sami zapalit da ispadnu zrtve,
ma bjaaaazi
Prekini.
2014-04-11
Longi, ti si ovdje glas razuma B-)
2014-04-12
Prckov prekini.
Nevezano uz ovu temu imao si prije par dana napad u Kanadi ...neki kršcanin francuz ušao i pobijo šest vjernika.
Jel ti stvarno misliš da su eto ti vjernici islamske vjerosipovijesti to namjestili ?
Aj malo prekini.
Nevezano uz ovu temu imao si prije par dana napad u Kanadi ...neki kršcanin francuz ušao i pobijo šest vjernika.
Jel ti stvarno misliš da su eto ti vjernici islamske vjerosipovijesti to namjestili ?
Aj malo prekini.
2014-04-11
vidimo se, samo nemoj sad plakati kicu kako ti prijetim, kao prosli put sto si uradio.prckov wrote:ma stoji, sto ne bi stajalo, samo nes ti doc, bar neces doc sam jer si smrdogovinda wrote:Je li stoji ono da se vidimo na ljeto? Onda ces da vidis cime cu da zamahnem.prckov wrote:ajmo ljakane, zamah lijevom kutnjacima, zamah desnim..mljac mljacgovinda wrote:Pjena na usta, krv u ocima? Da sam ti blize, a? Ubice te ta frustracija..da ti je da koljes a ne mozes, stra' te..prckov wrote:ovaj smrdo izjebo skoro svim forumasima mater na oltaru a ond izmisli da je njemu neko nesto kao psovo I vice heljp bazniaaaaa.
ma bjaaaazi
2016-11-17
A šta cu kad govorim istinu : Njemačka me nikad nije zanimala i mene nema tu ...nema zastupnika koji ce reci ne taj znak to je Kavkazovic ...80 miljona Švaba ...neznaju ni di je Bosna ...vide samo zeleni polumjesec ....reaktivni um A = A = A ...sve su to neki muslimani.maggie13 wrote:Longi, ti si ovdje glas razuma B-)
Ja sam malo južnije.
2014-04-11
dobro necu, samo ti dodigovinda wrote:vidimo se, samo nemoj sad plakati kicu kako ti prijetim, kao prosli put sto si uradio.prckov wrote:ma stoji, sto ne bi stajalo, samo nes ti doc, bar neces doc sam jer si smrdogovinda wrote:Je li stoji ono da se vidimo na ljeto? Onda ces da vidis cime cu da zamahnem.prckov wrote:ajmo ljakane, zamah lijevom kutnjacima, zamah desnim..mljac mljacgovinda wrote:
Pjena na usta, krv u ocima? Da sam ti blize, a? Ubice te ta frustracija..da ti je da koljes a ne mozes, stra' te..
Austrijanci možda i kuže nešto ....zajednicka povijest ....Bošnjaci su ratovali za AU ...imaju neke povijesne spone i znanje ...Švabe NIKS.
ZABORAVI.
ZABORAVI.
2014-04-11
Doci cu. Sam.prckov wrote:dobro necu, samo ti dodigovinda wrote:vidimo se, samo nemoj sad plakati kicu kako ti prijetim, kao prosli put sto si uradio.prckov wrote:ma stoji, sto ne bi stajalo, samo nes ti doc, bar neces doc sam jer si smrdogovinda wrote:Je li stoji ono da se vidimo na ljeto? Onda ces da vidis cime cu da zamahnem.prckov wrote:
ajmo ljakane, zamah lijevom kutnjacima, zamah desnim..mljac mljac
2016-11-17
Austrija i Hr su udaljne 20 km .....između je 20 km ....
Kavkazovic je protiv wehabdija kao i ja.
Ja znam koji i ciji je to znak.
Da sam ja bio tamo nebi ga napali a i da jesu dobili bi paljubu samo takvu pa makar i verbalnu.
Nebi više nebrini se.
Kavkazovic je protiv wehabdija kao i ja.
Ja znam koji i ciji je to znak.
Da sam ja bio tamo nebi ga napali a i da jesu dobili bi paljubu samo takvu pa makar i verbalnu.
Nebi više nebrini se.
2014-04-11
longi, ti jedini zboris ovdje istinu, ne daj se zajebavati ni od koga.RayMabus wrote:A šta cu kad govorim istinu : Njemačka me nikad nije zanimala i mene nema tu ...nema zastupnika koji ce reci ne taj znak to je Kavkazovic ...80 miljona Švaba ...neznaju ni di je Bosna ...vide samo zeleni polumjesec ....reaktivni um A = A = A ...sve su to neki muslimani.maggie13 wrote:Longi, ti si ovdje glas razuma B-)
Ja sam malo južnije.
2016-11-17
eto, ako ne lazes nece nam bit dosadnogovinda wrote:Doci cu. Sam.prckov wrote:dobro necu, samo ti dodigovinda wrote:vidimo se, samo nemoj sad plakati kicu kako ti prijetim, kao prosli put sto si uradio.prckov wrote:ma stoji, sto ne bi stajalo, samo nes ti doc, bar neces doc sam jer si smrdogovinda wrote:
Je li stoji ono da se vidimo na ljeto? Onda ces da vidis cime cu da zamahnem.
Na vašu žalost ....potrpat ce vas u stocne vagone gore ....A=A=Agovinda wrote:longi, ti jedini zboris ovdje istinu, ne daj se zajebavati ni od koga.RayMabus wrote:A šta cu kad govorim istinu : Njemačka me nikad nije zanimala i mene nema tu ...nema zastupnika koji ce reci ne taj znak to je Kavkazovic ...80 miljona Švaba ...neznaju ni di je Bosna ...vide samo zeleni polumjesec ....reaktivni um A = A = A ...sve su to neki muslimani.maggie13 wrote:Longi, ti si ovdje glas razuma B-)
Ja sam malo južnije.
2014-04-11
no možda je to dio igre jer ne zaboravi . ŠTA NIJE DOBRO ZA PATKU DOBRO JE ZA LOVCARayMabus wrote:Na vašu žalost ....potrpat ce vas u stocne vagone gore ....A=A=Agovinda wrote:longi, ti jedini zboris ovdje istinu, ne daj se zajebavati ni od koga.RayMabus wrote:A šta cu kad govorim istinu : Njemačka me nikad nije zanimala i mene nema tu ...nema zastupnika koji ce reci ne taj znak to je Kavkazovic ...80 miljona Švaba ...neznaju ni di je Bosna ...vide samo zeleni polumjesec ....reaktivni um A = A = A ...sve su to neki muslimani.maggie13 wrote:Longi, ti si ovdje glas razuma B-)
Ja sam malo južnije.
Više cete cijenit zastupnika.
Idemo dalje.
Život je igra,
2014-04-11
Neke stvari cijeniš tek kad ih izgubiš npr kad Švabe sve potrpaju u stocni vagon jer su im svi muslimani.
Onda cijeniš vođu na konju koji zna šta je ovaj znak
I CIJI JE
Tek kad izgubiš nešto ili vidiš kako je to kad toga nema TO POČMEŠ CIJENITI.
Onda cijeniš vođu na konju koji zna šta je ovaj znak
I CIJI JE
Tek kad izgubiš nešto ili vidiš kako je to kad toga nema TO POČMEŠ CIJENITI.
2014-04-11
Idemo u rat ...protiv wehabizma.
Kavkazovic je razuman lik ....i protiv je wehabizma.
Nebi bilo pametno da dirate ovaj znak
U MOJOJ BLIZNINI
Kažnjavat cu to SMRCU.
Kavkazovic je razuman lik ....i protiv je wehabizma.
Nebi bilo pametno da dirate ovaj znak
U MOJOJ BLIZNINI
Kažnjavat cu to SMRCU.
2014-04-11
Tko je neprijatelj mojih neprijatelja moj je prijatelj.
Tko je neprijatelj mog prijatelja moj je neprijatelj.
KAŽNJAVAT CU TO SMRCU.
U MOJOJ BLIZNI.
AKO VAS VIDIM.
Tko je neprijatelj mog prijatelja moj je neprijatelj.
KAŽNJAVAT CU TO SMRCU.
U MOJOJ BLIZNI.
AKO VAS VIDIM.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Muftije: Vrhovno tijelo islamske zajednice BiH- Hrvati vode kampanju protiv Bošnjaka
» Hrvat ušao u vrh Islamske zajednice u BiH
» Švedska: Nacistička zastava ispred škole Islamske zajednice
» Podrška Islamske zajednice:Biskup Komarica je dobar,častan i plemenit čovjek
» Reis Kavazović: Stanimo na branike domovine, slobode naroda i misije Islamske zajednice
» Hrvat ušao u vrh Islamske zajednice u BiH
» Švedska: Nacistička zastava ispred škole Islamske zajednice
» Podrška Islamske zajednice:Biskup Komarica je dobar,častan i plemenit čovjek
» Reis Kavazović: Stanimo na branike domovine, slobode naroda i misije Islamske zajednice
Page 6 of 6