Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
Sve je konstantno ucenje, napredovanje, ispravljanje pogresaka. O tome govori i onaj citat sto sam stavila.
Guest- Guest
kakovu promjenu svijesti?mativka wrote:Trebati ce vremena i vremena za promijenu svijesti. Kakvo je stanje u Merici?
Koliko su utjecali na promjene?
nije to reljković i učenje slavonaca da ne ložu pedeset metri drva, nego neka stavu staklo na funestre; vode je rič o podršci sustavnom nasilju.
kad socijalisti podržavaju nasilje vođeni najboljim željama, oni su obični nasilnici, i nemo toga eufemizma poput stanja svijesti koja to more sugarcoat. to je ko da rečeš da je potrebno raditi na promjeni svijesti one obitelji iz teksaškog masakra motornom pilom.
koliko su utjecali na nos? puno, i to negativno. jebiga, zavist je užasna i raširena komponenta u socijalizmu, kad hrvat vidi meriku i njeno bogatstvo, un vidi iskorištavanje sirotinje, a ne hard work. njega izjeda bolesna želja da njima krepo krava.
2014-04-16
mativka wrote:Sve je konstantno ucenje, napredovanje, ispravljanje pogresaka. O tome govori i onaj citat sto sam stavila.
zapravo, ne govori o tomu, nego o kumulativnosti znanja.
a trajectory našeg društva gre u suprotnom smjeru, pa mi se ne okrićemo prema napri, nego nase. mi ne želimo stati na škinu velikana, nego na škinu ideja debunkiranih u 19 stoljeću. marić u 21 st piše rad i poziva se na marksa, jebote.
2014-04-16
Da mi je netko rekao da cu razmisljati o ekonomiji, rekla bih mu da nije normalan. Moj domet je sto ekonomicnija udaja :)
Svijet ne mogu promijeniti ali se mogu sto bolje prilagoditi :D
Svijet ne mogu promijeniti ali se mogu sto bolje prilagoditi :D
Guest- Guest
suze mi gredu naoči,
nodun se da ću i jo vaše pizdarije prečitati, i i iz njih pokupiti nešto dobro...
nodun se da ću i jo vaše pizdarije prečitati, i i iz njih pokupiti nešto dobro...
2014-04-16
ekonomična udaja...uf...
bez šoldov je grubo živiti, jedino ča je gore je živiti isnekin radi šoldov.
ipak, neki životni stilovi dopušćaju i takov pristup, pa je sasvim logičan. neke izrazite žene udaju se za izrazite muške, i oni osin dice i postelje nemaju dodirnih točaka.ona se sunča, un je u bufetu. ona je na kafi, un gljedo utakmicu. un gre zaminiti gume, ona gre zaminiti nohti. un gre na ribe, ona gre na jogu. u tin slučaju, kriterij ekonomičnosti je ključan, iz ženske perspektive, zgodnosti i lipote iz mušk, jel.
ipak, neki životni stilovi dopušćaju i takov pristup, pa je sasvim logičan. neke izrazite žene udaju se za izrazite muške, i oni osin dice i postelje nemaju dodirnih točaka.ona se sunča, un je u bufetu. ona je na kafi, un gljedo utakmicu. un gre zaminiti gume, ona gre zaminiti nohti. un gre na ribe, ona gre na jogu. u tin slučaju, kriterij ekonomičnosti je ključan, iz ženske perspektive, zgodnosti i lipote iz mušk, jel.
2014-04-16
I sam Hazlitt je rekao da postoje samo dva nacina funkcioniranja :) (soc. I kap.)aben wrote:ekonomična udaja...uf...
Ovo je mozda i najbolji nacin ka sposobnosti covjeka da sjedi sam u tisini svoje sobe :D
Guest- Guest
E, nemoj tako :)kic wrote:
ti i emocije.. yea..
Ovo je za njega (ne znam jel već bio) :D :
Guest- Guest
pa dobro, nis baš pušti suzu, ali došlo mi je teplo kolo srca.
2014-04-16
http://www.survival.com/atax.htm
It’s an AX…
A knife
A skinner
A wire cutter
A range finder
A compass
An Inclinometer
A clock
A wrench
A hammer
A rescue tool
A survival kit holder
A fire bow bearing
An arrow launcher
A field level
:)
da mi je bilo interneta u doba ka sun se bavi preživljavanjen...šmrc..nismo imali ni rance, ni postole kako bog zapovido...
da mi je bilo interneta u doba ka sun se bavi preživljavanjen...šmrc..nismo imali ni rance, ni postole kako bog zapovido...
2014-04-16
je, ali u uvjetima di je bitna težina, bolje da imoš sve integrirono. meni je stric iz merike doni brtvulin, swiss knife s 20 alata, i to mi je jedino isčin sun hodi od alata.kic wrote:
mada, ja ne volim multi tool gluposti, nek radi 1-2 stvari ali kako spada..
nami je samo oprema, konopi i željezo, znalo biti po dvodeset kili, a di je hrona, roba..i akohol...
2014-04-16
ka sa dojden u decathlon, svega i svačega za moli šoldi,
a unda sun hodi po velebitu u vojnim čižmami, pune novinskog papira, gležnjače od kese za smeće, trake od ranca pilaju rameni, roba sva promoživa, jugoplastika kabanice nepromočive ali ne dišu uopće...
i unda je bolje bilo prije? yea, right..
a unda sun hodi po velebitu u vojnim čižmami, pune novinskog papira, gležnjače od kese za smeće, trake od ranca pilaju rameni, roba sva promoživa, jugoplastika kabanice nepromočive ali ne dišu uopće...
i unda je bolje bilo prije? yea, right..
2014-04-16
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50