Denkverbot
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Denkverbot
Hahahhaha, hahaha, željela sam reći poznanike :)kic wrote:
imaš veze u knjižnici? :^^
Hahahha Kic, u zadnje vrijeme umirem od smijeha s tobom :)
Guest- Guest
Ako nema, čitati ću online....Peku me oči od tog svjetla, nije mi to-to. Još ako samo ima na engleskom, mogu u hipu pročitati ali da li ću shvatiti što je bit...,hmmm...aben wrote:u kojoj si selendri, provjeriti ću ima li je...?
Guest- Guest
Zašto kompliciram?
Jer se volim posvetiti zadatku i shvaćam uvijek ozbiljno. Dakle, svaku rečenicu bih obrnula, okrenula, imala uz sebe bilješke kada bi mi se nešto svidjelo. Želim prezentirati pročitano na najbolji način (ne ovako kao što se zezam). Izazove obožavam....
Jer se volim posvetiti zadatku i shvaćam uvijek ozbiljno. Dakle, svaku rečenicu bih obrnula, okrenula, imala uz sebe bilješke kada bi mi se nešto svidjelo. Želim prezentirati pročitano na najbolji način (ne ovako kao što se zezam). Izazove obožavam....
Guest- Guest
Ne sjećam se :)kic wrote:
jesam ja pričao o meditativnosti čitanja?
Gledam po sebi, hrpu filmova pogledam...i to do neko doba. Osjećam se, bezveze...Uz knjigu znam zaspati tako rano, i to lijepim snom :)
Guest- Guest
riječ je o novinaru, i esejima, tribalo bi biti pitko.
eto, svi sudionici su se jovili,
riječ je o The Wisdom of Henry Hazlitt.
jo konkretno ne ću početi danas, jer me šef izgenocidisao, i nemun snoge.
sretno, i čujemo se da 7 dana
eto, svi sudionici su se jovili,
riječ je o The Wisdom of Henry Hazlitt.
jo konkretno ne ću početi danas, jer me šef izgenocidisao, i nemun snoge.
sretno, i čujemo se da 7 dana
2014-04-16
Ha, on to po kratkom postupku..Tko je za? : Aha: toliko i toliko imate vremena. O, božem Abende oprosti, al si me iznenadio :)
Meni ne pada na pamet da počnem danas čitati!
Sutra raspitivanje o literaturi, oproštaj od rutine vikenda, i start :)
Meni ne pada na pamet da počnem danas čitati!
Sutra raspitivanje o literaturi, oproštaj od rutine vikenda, i start :)
Guest- Guest
mativka wrote:Danas konacno i kod mene bilo vrijeme za radove u dvoristu. Boli me svaki misic od zimske lijenosti.
No kada sam ruze obrezala, lisce rukama maknula i ugledala tulipane, narcise, i visibabe koje sam iz sume davno prenijela, tolika sreca, mnostvo ideja za buducu sadnju me uzela.
Razumijem Abenda u potpunosti kada ode na svoj otok i pusti mene da se tu sramotim :)
cviće?
ok, svaka biljka vraća ljubav, ali žali bože zemlje:)
2014-04-16
ahahahakic wrote:
ček, možda će se još netko uključit
2014-04-16
Bez cvijeća ne mogu :)aben wrote:mativka wrote:Danas konacno i kod mene bilo vrijeme za radove u dvoristu. Boli me svaki misic od zimske lijenosti.
No kada sam ruze obrezala, lisce rukama maknula i ugledala tulipane, narcise, i visibabe koje sam iz sume davno prenijela, tolika sreca, mnostvo ideja za buducu sadnju me uzela.
Razumijem Abenda u potpunosti kada ode na svoj otok i pusti mene da se tu sramotim :)
cviće?
Čak sam gledala danas o rezidbi limuna..Imam ih, i mandarini, i maslina, i svega..i još ću ih uzgojiti :) (za terasu)...Ovo su vijesnici proljeća...dakle prvo cvijeće u proljeće...Kako si tako uskouman?!
Prvo idu vjesnici proljeća, ljepota....nakon njih ide ljepota za želudac...
Abende,...Abende....koja je tvoja ljepota?
Guest- Guest
aben wrote:ahahahakic wrote:
pa kaj :^0
shoot them, they're just robots
[shoots]
aaa, I am bleeding to death
they are not robots Rick!
it's a figure of speech, they are bureacrats Morty, I dont respect them, just keep shooting :^^
Ionako ste druga dimenzija od mene, tako da...briga me što ne razumijem :)
Ono što sam shvatila bitno je da za tjedan dana, damo svoj komentar na zadanu temu...Hvala na izazovu. U ovom vremenu baš će mi dobro doći :)
Ono što sam shvatila bitno je da za tjedan dana, damo svoj komentar na zadanu temu...Hvala na izazovu. U ovom vremenu baš će mi dobro doći :)
Guest- Guest
prvo cviće u proljeće su cvitovi mindule, ti vaši vjesnici proljeća ko da radu u hrvatskoj pošti, bogati...mativka wrote:Bez cvijeća ne mogu :)aben wrote:mativka wrote:Danas konacno i kod mene bilo vrijeme za radove u dvoristu. Boli me svaki misic od zimske lijenosti.
cviće?
Čak sam gledala danas o rezidbi limuna..Imam ih, i mandarini, i maslina, i svega..i još ću ih uzgojiti :) (za terasu)...Ovo su vijesnici proljeća...dakle prvo cvijeće u proljeće...Kako si tako uskouman?!
Prvo idu vjesnici proljeća, ljepota....nakon njih ide ljepota za želudac...
Abende,...Abende....koja je tvoja ljepota?
ča moja lipota.?
2014-04-16
hahakic wrote:aben wrote:ahahahakic wrote:
pa kaj :^0
shoot them, they're just robots
[shoots]
aaa, I am bleeding to death
they are not robots Rick!
it's a figure of speech, they are bureacrats Morty, I dont respect them, just keep shooting :^^
https://www.youtube.com/watch?v=Ik_Oizm2hQI
opet neki crtani:))
al, niko se ne će uključit, ne boj se. idemo mi somi, polako, pa ako se zahukta po putu, fala bogu.
2014-04-16
haha odličan je crtić
evo našao knjigu: https://mises.org/sites/default/files/The%20Wisdom%20of%20Henry%20Hazlitt_3.pdf
neš ti izazova, ajde. riječ je zaista o izbacivanju i zone komfora. jo ću vući na svoju kapitalističku bandu, kic na svoju književnu, a ti pitoj isusa, ostaje za viti.mativka wrote:Ionako ste druga dimenzija od mene, tako da...briga me što ne razumijem :)
2014-04-16
Znaš ti što?aben wrote:
prvo cviće u proljeće su cvitovi mindule, ti vaši vjesnici proljeća ko da radu u hrvatskoj pošti, bogati...
ča moja lipota.?
Ideš mi na živce s osporavanjem ljepote moga kraja. Nisi bio nikada tu. Nisi osjetio tu zemlju, klimu, žitelje ovog kraja.
Nemam pojma što su te tvoje mindule...
Kod mene su prvi vjesnici proljeća visibabe i ljubićice, pa tek poslije, iz zemlje, kao kod mene u dijelu dvorišta, što je i običaj da imamo zasađeno, zumbuli, tulipani, narcisi...i sve se to zašareni početkom četvrtog mjeseca, prije sadnje bašće :)
Nakon što oni ocvjetaju, obično to bude nakon Uskrsa, iznosim van mediteransko voće koje imam u kalićima i koje čuvam.
Podsjećaš me na Bosance kojima je izreka: ako nije za jest - ne valja!
Guest- Guest
pa, ne nužno, premda jo ne ću prečitane. ništa ne dobijen tako, jelkic wrote:
ugl, predlažemo knjige koje ni sami nismo pročitali rajt?
2014-04-16
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50