Denkverbot
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
Pa i meni ste dosadni, moram priznati. Nemam volje čitati tekstove i razmišljati što je autor htio reći i još k tome imati na umu što je određeni nick htio time poručiti...Mene to zamara. Volim svesti na tri do četiri rečenice misao :)aben wrote:ma prije će biti stroh od čitanja previše citatov:)mativka wrote:Ima...jer svatko ima svoj stil pisanja..i početak je uvijek najteži...Misao: biti shvaćen i prihvaćen...aben wrote:ali, forumaši će davati mišljenje od igle do lokomotive, nemo tu stroha...mativka wrote:Prije bih rekla...strah...aben wrote:
vjerojatnije je da smo dosadni:)
Nas troje smo konstanta...ali svi tako različiti....na uvrnuti način...
Guest- Guest
mativka wrote:Ajd barem si prvo slovo pogodio :)aben wrote:
koji nik, stidnica?
(bome si me sada zasdidio) :)
a voliš o sexu razgovarati, jebenti neboga, na vrhuncu si reproduktivnog razdoblja, ča rodi ot tvoj mladić, sriće neimo?
2014-04-16
Daš svima jednaku šansu.aben wrote:n bitno, sako te neko krene uvažavati jer si rozličit, biži koliko te noge nosumativka wrote:Ja to gledam na način da smo svi različiti, s neomalovažavanjem :)aben wrote:
ti nikako svatiti da je denkverbot protiv uvažavanja bilokakve različitosti.
Nikada ne znaš gdje se ljepota nastanjuje...
Guest- Guest
Pa volim :)aben wrote:mativka wrote:Ajd barem si prvo slovo pogodio :)aben wrote:
koji nik, stidnica?
a voliš o sexu razgovarati, jebenti neboga, na vrhuncu si reproduktivnog razdoblja, ča rodi ot tvoj mladić, sriće neimo?
Što si ti na smiraju? :D
(samo se zezam) :)
Guest- Guest
mativka wrote:A ne,ne...reci što želiš za rođendan? :)kic wrote:mativka wrote:Oćem, reci što želiš :)kic wrote:
zahvali, kupi mi onu jaknu iz army shopa ili tako neš recimo :^^
Hmmm, imam odmah nekih ideja :)
pucaj?
(pomislila sam na jednu firmu koja radi za army:)
želim vidjeti HrVaTsKu
To moraš kod Abenda jer kod mene neš ništa vidjeti, em je ravnica, em su guste magle :)kic wrote:
želim vidjeti HrVaTsKu
Guest- Guest
zapanti, tema bez citatov je četmativka wrote:Pa i meni ste dosadni, moram priznati. Nemam volje čitati tekstove i razmišljati što je autor htio reći i još k tome imati na umu što je određeni nick htio time poručiti...Mene to zamara. Volim svesti na tri do četiri rečenice misao :)aben wrote:ma prije će biti stroh od čitanja previše citatov:)mativka wrote:Ima...jer svatko ima svoj stil pisanja..i početak je uvijek najteži...Misao: biti shvaćen i prihvaćen...aben wrote:ali, forumaši će davati mišljenje od igle do lokomotive, nemo tu stroha...mativka wrote:
Prije bih rekla...strah...
Nas troje smo konstanta...ali svi tako različiti....na uvrnuti način...
2014-04-16
je, ali ti govoriš o affirmative actionumativka wrote:Daš svima jednaku šansu.aben wrote:n bitno, sako te neko krene uvažavati jer si rozličit, biži koliko te noge nosumativka wrote:Ja to gledam na način da smo svi različiti, s neomalovažavanjem :)aben wrote:
ti nikako svatiti da je denkverbot protiv uvažavanja bilokakve različitosti.
Nikada ne znaš gdje se ljepota nastanjuje...
2014-04-16
jo sun godinami samo o seksu i govori, desedt godin, mislin da sun sve već reko:)mativka wrote:Pa volim :)aben wrote:mativka wrote:Ajd barem si prvo slovo pogodio :)aben wrote:
koji nik, stidnica?
2014-04-16
Nije čet ako netko iznosi svoju misao vezanu uz temu. Zar nije teror mene prisiljavati em da čitam na engleskom, prevodim, shvaćam, razumijem, i pišem u istoj večeri?aben wrote:zapanti, tema bez citatov je četmativka wrote:
Pa i meni ste dosadni, moram priznati. Nemam volje čitati tekstove i razmišljati što je autor htio reći i još k tome imati na umu što je određeni nick htio time poručiti...Mene to zamara. Volim svesti na tri do četiri rečenice misao :)
Guest- Guest
Sumnjam, ali zbilja :)aben wrote:jo sun godinami samo o seksu i govori, desedt godin, mislin da sun sve već reko:)mativka wrote:Pa volim :)aben wrote:mativka wrote:Ajd barem si prvo slovo pogodio :)aben wrote:
koji nik, stidnica?
Sex je tako jedna posebna kategorija, doista drugačija s aspekta naših spolova...
Guest- Guest
U mom pisanju je puno srbizma i sve je tako ravno :Dkic wrote:
a ti nisi u hr, rofl
Guest- Guest
mišljenja su ko šupak, svako ima jedan, citate nemo svako, nego samo un ki čito:)mativka wrote:Nije čet ako netko iznosi svoju misao vezanu uz temu. Zar nije teror mene prisiljavati em da čitam na engleskom, prevodim, shvaćam, razumijem, i pišem u istoj večeri?aben wrote:zapanti, tema bez citatov je četmativka wrote:
Pa i meni ste dosadni, moram priznati. Nemam volje čitati tekstove i razmišljati što je autor htio reći i još k tome imati na umu što je određeni nick htio time poručiti...Mene to zamara. Volim svesti na tri do četiri rečenice misao :)
denkverbot je praktički book club, a ti ne želiš čitati nego samo obući pushup i pii i isti besplatnu hronu?
2014-04-16
you said "spolova" hihimativka wrote:Sumnjam, ali zbilja :)aben wrote:jo sun godinami samo o seksu i govori, desedt godin, mislin da sun sve već reko:)mativka wrote:Pa volim :)aben wrote:mativka wrote:
Ajd barem si prvo slovo pogodio :)
Sex je tako jedna posebna kategorija, doista drugačija s aspekta naših spolova...
2014-04-16
Da book club?!aben wrote:mišljenja su ko šupak, svako ima jedan, citate nemo svako, nego samo un ki čito:)mativka wrote:Nije čet ako netko iznosi svoju misao vezanu uz temu. Zar nije teror mene prisiljavati em da čitam na engleskom, prevodim, shvaćam, razumijem, i pišem u istoj večeri?aben wrote:zapanti, tema bez citatov je četmativka wrote:
denkverbot je praktički book club, a ti ne želiš čitati nego samo obući pushup i pii i isti besplatnu hronu?
Nasmijavaš me sada, vi ste samo copy-paste, ja sam book :)
Ako vam paše...možete biti Wikipedia, ili bilo koja stranica....no, za razliku od vas, ja sam original :)
Guest- Guest
pa kako ti misliš da se dojde do citata, bezgrješmim sidenjem na kauču?mativka wrote:Da book club?!aben wrote:mišljenja su ko šupak, svako ima jedan, citate nemo svako, nego samo un ki čito:)mativka wrote:Nije čet ako netko iznosi svoju misao vezanu uz temu. Zar nije teror mene prisiljavati em da čitam na engleskom, prevodim, shvaćam, razumijem, i pišem u istoj večeri?aben wrote:zapanti, tema bez citatov je četmativka wrote:
Nasmijavaš me sada, vi ste samo copy-paste, ja sam book :)
Ako vam paše...možete biti Wikipedia, ili bilo koja stranica....no, za razliku od vas, ja sam original :)
2014-04-16
Čitanje je predivno, doista, svijet za sebe.aben wrote:
pa kako ti misliš da se dojde do citata, bezgrješmim sidenjem na kauču?
No, ovdje je pitanje na koji način prenijeti pročitano...Površno, samo da kopiraš? Kao da nekome baciš hranu?!
Guest- Guest
a ne, nego plagiranjen...mativka wrote:Čitanje je predivno, doista, svijet za sebe.aben wrote:
No, ovdje je pitanje na koji način prenijeti pročitano...Površno, samo da kopiraš? Kao da nekome baciš hranu?!
2014-04-16
Što želiš reći? :)aben wrote:a ne, nego plagiranjen...mativka wrote:Čitanje je predivno, doista, svijet za sebe.aben wrote:
Jel ovo pitanje usmjereno k dnevnim temama ili malo dubljim? :)
Uostalom, pitala sam se što znači plagijat. Pisala sam diplomski, hrpu knjiga imala, časopisa, sve je rečeno, jedino što sam mogla je svojim riječima pročitano izraziti se. Sve je to bilo obrni-okreni...
Plagijat?
Samo navesti izvor i pokušati svojim riječima napisati, u našem slučaju - objasniti...
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50