Denkverbot
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
a to je volja?mativka wrote:A vidiš, ti odmah spominješ fiziku, uhodanost, a previdiš ono najbitnije...aben wrote:to je ko da rečeš da je za juhu potribna voda.mativka wrote:Ni to baš tako, bitna je volja :)aben wrote:maloprije ste rekli da svaki svakomu dosadi. ni to baš tako- svaki se na svakoga toliko navikne, da mu postane ko još jedna ruka ili noga. hormoni zakuvaju stvor, ali nisu u stanju održavati dugoročne aranžmane, pa stoga stvor preuzima fizika, iliti uhodanost.
volja je uvjet bez koga se ne more, ko da rečeš da je uvjet za dugotrajni zajednički život- zrok.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ja nisam normalna tako da se mene ne uzima za ozbiljno :)aben wrote:
svašta, samo se ne hihoćemo.
mislin, i ti rečeš da voliš alfa muške, koji se hihoću?
a voliš li i šetnje po otvorenom u zatvorenim prostorima?
Dakako, i još k tome razgovarati i hihotati sama s sobom :)
Guest- Guest
I voda za juhu :) Il ne, za preživjeti :)aben wrote:a to je volja?mativka wrote:A vidiš, ti odmah spominješ fiziku, uhodanost, a previdiš ono najbitnije...aben wrote:to je ko da rečeš da je za juhu potribna voda.mativka wrote:Ni to baš tako, bitna je volja :)aben wrote:maloprije ste rekli da svaki svakomu dosadi. ni to baš tako- svaki se na svakoga toliko navikne, da mu postane ko još jedna ruka ili noga. hormoni zakuvaju stvor, ali nisu u stanju održavati dugoročne aranžmane, pa stoga stvor preuzima fizika, iliti uhodanost.
volja je uvjet bez koga se ne more, ko da rečeš da je uvjet za dugotrajni zajednički život- zrok.
Zrak i voda, najosnovnije :)
Guest- Guest
proletilo. zapravo, ničega se ni ne sićun, osin da si socijalist. evo, tolike godine a jo još na prvoj skalini istobun...mativka wrote:Pa nekako će bit u 4. mjesecu...aben wrote:ali je prošlo tri godine? bente bože..mativka wrote:
Noć, Betika :)
Meni Abend nikako da dosadi, a već ga skoro 3 godine gledam :) (hmmm, mora da je u pitanju homeschooling :D)
je ti znoš zoč je uzela moje prezime? to mi ni žena ni učinila... it shifted a bit
Pa jel barem onako svoje pa tvoje?
(nećem dalje jer ne volim unositi nemir s ženskim pretpostavkama:))
ni, nišće.
jel meni nemir? imun jo tablete za mir, aj, da čujen!
2014-04-16
mativka wrote:I voda za juhu :) Il ne, za preživjeti :)aben wrote:a to je volja?mativka wrote:A vidiš, ti odmah spominješ fiziku, uhodanost, a previdiš ono najbitnije...aben wrote:to je ko da rečeš da je za juhu potribna voda.mativka wrote:
Ni to baš tako, bitna je volja :)
Zrak i voda, najosnovnije :)
e, ali unda ne rečeš ništa..
Ja nisam normalna tako da se mene ne uzima za ozbiljno :)
Dakako, i još k tome razgovarati i hihotati sama s sobom :)
sve je dobro dok ne krenu "prijatelji" s kojima razgovaraš dok si soma:)
2014-04-16
A ja samo imam osjećaj da nisi kako spada :)
Ja sam konzervativna seljanka iz Slavonije koju treba raseliti, potopiti, spaliti il što ja znam...Vi napredni, koji se klinac ženite ako vam papir nije bitan? Koji klinac čin ženidbe-udaje znači ako želite živjeti u različitosti? Koji klinac stavljate potpis na za vas bezvrijedni papir?
Ja sam konzervativna seljanka iz Slavonije koju treba raseliti, potopiti, spaliti il što ja znam...Vi napredni, koji se klinac ženite ako vam papir nije bitan? Koji klinac čin ženidbe-udaje znači ako želite živjeti u različitosti? Koji klinac stavljate potpis na za vas bezvrijedni papir?
Guest- Guest
A imam prijateljicu Gabi :)aben wrote:
sve je dobro dok ne krenu "prijatelji" s kojima razgovaraš dok si soma:)
Prati me gdje god da odem :) Lijepo od nje, uz nju nikada nisam sama :)
Guest- Guest
ča nis kako spada?mativka wrote:A ja samo imam osjećaj da nisi kako spada :)
pa, problijem je ča se dosta stvori minjo ako se oženiš. konkretno, razlog za moj brak je bila viza za na zapad.
2014-04-16
I toliko godina si još tu?aben wrote:
pa, problijem je ča se dosta stvori minjo ako se oženiš. konkretno, razlog za moj brak je bila viza za na zapad.
Guest- Guest
nisu mi je odobrili:)mativka wrote:I toliko godina si još tu?aben wrote:
2014-04-16
Ajde, opet u tom slučaju treba gledati s lijepe strane :)aben wrote:nisu mi je odobrili:)mativka wrote:I toliko godina si još tu?aben wrote:
Viza se nije ostvarila, a vi ste opstali unatoč (ili usprkos) vizi :)
Once upon a time in the East :)
Guest- Guest
nika ni kroj, dokle ne dojde kroj,mativka wrote:Ajde, opet u tom slučaju treba gledati s lijepe strane :)aben wrote:nisu mi je odobrili:)mativka wrote:I toliko godina si još tu?aben wrote:
Viza se nije ostvarila, a vi ste opstali unatoč (ili usprkos) vizi :)
Once upon a time in the East :)
ali to je bilo, ne zun..biće prije deset godin.
east...e. drogo mi je di sun rođen. jo sun samo hoti pojti zaroditi za kuću. ti si rođena u kući, pa ne razumiš koliko je nami u zatvorima to bitno...svaku noć jo legnen i mislin kako bi izvadi katridu na verandu, u ožujku, travnju....
2014-04-16
Ali ti nisi niti svjestan koliko ti je lijepo. Tvoj zatvor traje nekoliko mjeseci, tj. opet to gledaj s druge strane uštede. Ti odeš na svoj otok i uživaš u prostranstvu. Malo ti je tijesno u stanu, ali imaš za to vrijeme zime, hladnih dana prostranstvo internet svijeta. Ja plaćam dodatno za tjedan dana da bih uživala u onome u čemu uživaš u lijepim danima.aben wrote:
nika ni kroj, dokle ne dojde kroj,
ali to je bilo, ne zun..biće prije deset godin.
east...e. drogo mi je di sun rođen. jo sun samo hoti pojti zaroditi za kuću. ti si rođena u kući, pa ne razumiš koliko je nami u zatvorima to bitno...svaku noć jo legnen i mislin kako bi izvadi katridu na verandu, u ožujku, travnju....
Kuća treba slugu, a ne gospodara. Lijepo je, doista, u večernjim ljetnim satima kada sjednem i uživam u šišmišima :) Ali, nedostaje šum mora, zvijezde iste brojimo...
Ne cvili, već uživaj, jer nisi niti svjestan koliko ti je dobro.
Da bih održala kuću ako ne nađem posao u svojoj struci, ode u kuhinju negdje diplomom lijepiti pločice :D
Guest- Guest
ma ni mi tesno, nego se u stanu nemo ča za činiti. ne morin imati životinje (osin, evo maška mi spi u krilu:), ne tribo popraviti nijenu špinu, ne tribo nišće opiturati, nijena faza ne baca na uzemljenje, nigdi ne vlaži, nišće ne tribo zategnuti, iskopati, pobrusiti, pocimentati, ispilati, užgati:(
ti to zoveš biti sluga, jo to zoven život.
i, ne cvilin, bože sveti:)
to se zove cilj.
noć!
ti to zoveš biti sluga, jo to zoven život.
i, ne cvilin, bože sveti:)
to se zove cilj.
noć!
2014-04-16
http://mp3fast.org/mp3_2/fastmp3-org-haustor-60-65-30765022.mp3
2014-04-16
rekla je mate da ima kumu betiku i kuma koji se preziva abend
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15003p940-denkverbot
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15003p940-denkverbot
betty.boop-
2015-01-23
jesi to ti na slici?
2014-04-16
A thing of beauty is a joy forever, and nothing is more beautiful than a succinct and flawless argument. A few lines of reasoning can change the way we see the world.
Trade theory predicts first that if you protect American producers in one industry from foreign competition, then you must damage American producers in other industries. It predicts second that if you protect American producers in one industry from foreign competition, there must be a net loss in economic efficiency
http://www.walkerd.people.cofc.edu/Readings/Trade/iowacarcrop.pdf
2014-04-16
BMS College of Engineering Admission
BMS Institute of Technology Bangalore admission
Dayananda Sagar College of Engineering admission
MS Ramaiah Institute of Technology Bangalore
BMS Institute of Technology Bangalore admission
Dayananda Sagar College of Engineering admission
MS Ramaiah Institute of Technology Bangalore
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50