Denkverbot
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
benti ne boga, ako si smišljeno pala, unda nisi pala, i jo ne morin zabilježiti ulov. kako će lovac biti zadovoljan ako mu se vepar boci pod auto?mativka wrote:Pad je pad :)aben wrote:
ako je smišljen, ni pad.
kako misliš glumatati?
Sad ovisi kako vi muški želite na to gledati :D
Pa onako, izmišljati likove i izvoditi sve u skladu s tim likom radi činjenja okoline sretnijom, veselijom, ili da se sarkastično izrugujete životu :)
a, ne, jo sun ozbiljan čovik.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ja?aben wrote:mativka wrote:
A tko određuje što će se u tom tvom primjeru učiti?
pa ti.Tko provodi provjere znanja i po kojem programu?
pa ti, ako oćeš.
gljedoj, ako odresteš uz oca i mati, unda ćeš naučiti nojmanje ono ča oni znaju. a to ti je i vjerojatno puno više i preciznije od onoga za ča krv puštiš da bi nauči u skuli.
Pa ja ne znam niti ono od prvog do petog razreda i ja kvalificirana za provjeru djetetovog znanja?
Joj, Abende, to je za bogate roditelje, koji će dijete držati doma i plaćati instrukcije kako bi se dijete razvijalo u skladu s drugima...
Guest- Guest
Kakva je to tradicija?aben wrote:ne moreš se ti njemu glupirati,mativka wrote:Imate lijep odnos.aben wrote: neki sun mi je dola sadržajniji odgovor na to pitanje, rekla je da joj je drogo kad sun jo sritan.
Obožavam se glupirati, no druga strana koja je preozbiljna me gleda kao da nisam normalna :D
ne poštuješ evolucijsku tradiciju:)
Guest- Guest
ali, ne vidiš li tote evolucijski patern?betika abend wrote:aben wrote:betika abend wrote:ne bi bila sretna s bilo kojim muskim
to 'glupiranje' su one sitnice koje vas cine sretnim, a ta povezanost se ne dogodi s bilo kim
to je uvjetno rečeno,
ali ne moreš zanemariti činjenicu da su žene hardwwired da se hihoću. neki sun mi je dola sadržajniji odgovor na to pitanje, rekla je da joj je drogo kad sun jo sritan. znoči, ona se hihoće jer meni odgovoro da san zabavan, a da ne oden vanka u škodu, basically.
pa u tom slucaju ti zelis njoj bit zabavan, a njoj to laska :D
vjerujem da bi se manje hihotala kad bi joj rekao da te cini sretnim provodjenje vremena u kafani :D
jedino neevolucijski ča jo morin reći u romantičnu obranu svoje zajednice je- navika. maloprije ste rekli da svaki svakomu dosadi. ni to baš tako- svaki se na svakoga toliko navikne, da mu postane ko još jedna ruka ili noga. hormoni zakuvaju stvor, ali nisu u stanju održavati dugoročne aranžmane, pa stoga stvor preuzima fizika, iliti uhodanost.
2014-04-16
Pa smišljeno padneš da uživaš u tuđoj slavodobitnosti :)aben wrote:benti ne boga, ako si smišljeno pala, unda nisi pala, i jo ne morin zabilježiti ulov. kako će lovac biti zadovoljan ako mu se vepar boci pod auto?mativka wrote:Pad je pad :)aben wrote:
ako je smišljen, ni pad.
kako misliš glumatati?
Pa onako, izmišljati likove i izvoditi sve u skladu s tim likom radi činjenja okoline sretnijom, veselijom, ili da se sarkastično izrugujete životu :)
A daj, postoji vrijeme i mjesto za ozbiljnost :) Treba čovjek biti fleksibilan :)
Guest- Guest
Ni to baš tako, bitna je volja :)aben wrote:maloprije ste rekli da svaki svakomu dosadi. ni to baš tako- svaki se na svakoga toliko navikne, da mu postane ko još jedna ruka ili noga. hormoni zakuvaju stvor, ali nisu u stanju održavati dugoročne aranžmane, pa stoga stvor preuzima fizika, iliti uhodanost.
Guest- Guest
pa ni ne moroš ga to učiti. uči ga ono ča znoš.mativka wrote:Ja?aben wrote:mativka wrote:
A tko određuje što će se u tom tvom primjeru učiti?
pa ti.Tko provodi provjere znanja i po kojem programu?
pa ti, ako oćeš.
gljedoj, ako odresteš uz oca i mati, unda ćeš naučiti nojmanje ono ča oni znaju. a to ti je i vjerojatno puno više i preciznije od onoga za ča krv puštiš da bi nauči u skuli.
Pa ja ne znam niti ono od prvog do petog razreda i ja kvalificirana za provjeru djetetovog znanja?
Joj, Abende, to je za bogate roditelje, koji će dijete držati doma i plaćati instrukcije kako bi se dijete razvijalo u skladu s drugima...
kad govoriš o kvalifikacijama zaprovjeru, ne znoš o čemu govoriš, ne postoju kvalifikacije za provjeru, its all bullshit.
naravski, tutori nisu isključeni. i to je sa skupo jer je država monopolizirala učenje.
2014-04-16
ok, lovac more biti obmanjen, ali to ne minjo činjenicu da je posredi obmana.mativka wrote:Pa smišljeno padneš da uživaš u tuđoj slavodobitnosti :)aben wrote:benti ne boga, ako si smišljeno pala, unda nisi pala, i jo ne morin zabilježiti ulov. kako će lovac biti zadovoljan ako mu se vepar boci pod auto?mativka wrote:Pad je pad :)aben wrote:
ako je smišljen, ni pad.
kako misliš glumatati?
A daj, postoji vrijeme i mjesto za ozbiljnost :) Treba čovjek biti fleksibilan :)
ok, ali jo ne izmišljun likove radi činjenja okoline strenijom, jo nis klaun
2014-04-16
aben wrote:ali, ne vidiš li tote evolucijski patern?betika abend wrote:aben wrote:betika abend wrote:ne bi bila sretna s bilo kojim muskim
to 'glupiranje' su one sitnice koje vas cine sretnim, a ta povezanost se ne dogodi s bilo kim
to je uvjetno rečeno,
ali ne moreš zanemariti činjenicu da su žene hardwwired da se hihoću. neki sun mi je dola sadržajniji odgovor na to pitanje, rekla je da joj je drogo kad sun jo sritan. znoči, ona se hihoće jer meni odgovoro da san zabavan, a da ne oden vanka u škodu, basically.
pa u tom slucaju ti zelis njoj bit zabavan, a njoj to laska :D
vjerujem da bi se manje hihotala kad bi joj rekao da te cini sretnim provodjenje vremena u kafani :D
jedino neevolucijski ča jo morin reći u romantičnu obranu svoje zajednice je- navika. maloprije ste rekli da svaki svakomu dosadi. ni to baš tako- svaki se na svakoga toliko navikne, da mu postane ko još jedna ruka ili noga. hormoni zakuvaju stvor, ali nisu u stanju održavati dugoročne aranžmane, pa stoga stvor preuzima fizika, iliti uhodanost.
nisam ja rekla da svako svakom dosadi ... upravo suprotno
laka vam noc
betty.boop-
2015-01-23
Ako sam te dobro shvatila, to podrazumijeva učenje djeteta prema osobnim afinitetima roditelja, koji određuju što će dijete učiti. Provjere znanja ne postoje, postoji samo bullshit od roditeljskog preseravanja!aben wrote:
pa ni ne moroš ga to učiti. uči ga ono ča znoš.
kad govoriš o kvalifikacijama zaprovjeru, ne znoš o čemu govoriš, ne postoju kvalifikacije za provjeru, its all bullshit.
naravski, tutori nisu isključeni. i to je sa skupo jer je država monopolizirala učenje.
Guest- Guest
to je ko da rečeš da je za juhu potribna voda.mativka wrote:Ni to baš tako, bitna je volja :)aben wrote:maloprije ste rekli da svaki svakomu dosadi. ni to baš tako- svaki se na svakoga toliko navikne, da mu postane ko još jedna ruka ili noga. hormoni zakuvaju stvor, ali nisu u stanju održavati dugoročne aranžmane, pa stoga stvor preuzima fizika, iliti uhodanost.
2014-04-16
Za koju ti ipak ne znaš :) (i oboje slatko hihoćete, netko u neznanju netko u znanju, ali bitan je smijeh) :)aben wrote:
ok, lovac more biti obmanjen, ali to ne minjo činjenicu da je posredi obmana.
Joooj, pa nisam mislila tako, nego onako spontano nešto kad ti dođe :)
Guest- Guest
suprotno od svako svakomu dosadi...bi bilo niko nikome ne dosadi:)betika abend wrote:
laka vam noc
noć!
2014-04-16
ne moro se obmana nika otkriti, ali je obmana i bog ti oduzme taj punat.mativka wrote:Za koju ti ipak ne znaš :) (i oboje slatko hihoćete, netko u neznanju netko u znanju, ali bitan je smijeh) :)aben wrote:
i muški se ne hihoću, jebote
2014-04-16
Noć, Betika :)aben wrote:suprotno od svako svakomu dosadi...bi bilo niko nikome ne dosadi:)betika abend wrote:
laka vam noc
noć!
Meni Abend nikako da dosadi, a već ga skoro 3 godine gledam :) (hmmm, mora da je u pitanju homeschooling :D)
Guest- Guest
Jebo tebe! :)aben wrote:ne moro se obmana nika otkriti, ali je obmana i bog ti oduzme taj punat.mativka wrote:Za koju ti ipak ne znaš :) (i oboje slatko hihoćete, netko u neznanju netko u znanju, ali bitan je smijeh) :)aben wrote:
Što oni rade? :)
Guest- Guest
A vidiš, ti odmah spominješ fiziku, uhodanost, a previdiš ono najbitnije...aben wrote:to je ko da rečeš da je za juhu potribna voda.mativka wrote:Ni to baš tako, bitna je volja :)aben wrote:maloprije ste rekli da svaki svakomu dosadi. ni to baš tako- svaki se na svakoga toliko navikne, da mu postane ko još jedna ruka ili noga. hormoni zakuvaju stvor, ali nisu u stanju održavati dugoročne aranžmane, pa stoga stvor preuzima fizika, iliti uhodanost.
Guest- Guest
ali je prošlo tri godine? bente bože..mativka wrote:
Noć, Betika :)
Meni Abend nikako da dosadi, a već ga skoro 3 godine gledam :) (hmmm, mora da je u pitanju homeschooling :D)
je ti znoš zoč je uzela moje prezime? to mi ni žena ni učinila... it shifted a bit
2014-04-16
svašta, samo se ne hihoćemo.mativka wrote:Jebo tebe! :)aben wrote:ne moro se obmana nika otkriti, ali je obmana i bog ti oduzme taj punat.mativka wrote:Za koju ti ipak ne znaš :) (i oboje slatko hihoćete, netko u neznanju netko u znanju, ali bitan je smijeh) :)aben wrote:
Što oni rade? :)
mislin, i ti rečeš da voliš alfa muške, koji se hihoću?
a voliš li i šetnje po otvorenom u zatvorenim prostorima?
2014-04-16
Pa nekako će bit u 4. mjesecu...aben wrote:ali je prošlo tri godine? bente bože..mativka wrote:
Noć, Betika :)
je ti znoš zoč je uzela moje prezime? to mi ni žena ni učinila... it shifted a bit
Pa jel barem onako svoje pa tvoje?
(nećem dalje jer ne volim unositi nemir s ženskim pretpostavkama:))
Guest- Guest
a to je volja?mativka wrote:A vidiš, ti odmah spominješ fiziku, uhodanost, a previdiš ono najbitnije...aben wrote:to je ko da rečeš da je za juhu potribna voda.mativka wrote:Ni to baš tako, bitna je volja :)aben wrote:maloprije ste rekli da svaki svakomu dosadi. ni to baš tako- svaki se na svakoga toliko navikne, da mu postane ko još jedna ruka ili noga. hormoni zakuvaju stvor, ali nisu u stanju održavati dugoročne aranžmane, pa stoga stvor preuzima fizika, iliti uhodanost.
volja je uvjet bez koga se ne more, ko da rečeš da je uvjet za dugotrajni zajednički život- zrok.
2014-04-16
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50