Denkverbot
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Denkverbot
a, prebili su me na košarki, hlodin tetive ledun izvunka, a grijen čajun iznutro...mativka wrote:Odlično! :)aben wrote:ke antene?
moroš pomalo ismenun, jo sun stori, nemun toliko memorije ko nekoć
Kako si, kako stare kosti? :)
gre pomalo ...
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Kako providan stil:) (to nisi ti:))aben wrote:a, prebili su me na košarki, hlodin tetive ledun izvunka, a grijen čajun iznutro...mativka wrote:Odlično! :)aben wrote:ke antene?
moroš pomalo ismenun, jo sun stori, nemun toliko memorije ko nekoć
Kako si, kako stare kosti? :)
gre pomalo ...
Ali srećom, imaš sa mnom posla pa ću to protumačiti kao pokretan u nepokretnosti :) :D
Doista imate sreće ti i Kic :D
No, kauč je moj! :)
Guest- Guest
ča to govoriš,
pitala si me kako sun, i jo ti govorin. još ću popiti magnezij i brufen večeraska, da budin moguć ujutro...
pitala si me kako sun, i jo ti govorin. još ću popiti magnezij i brufen večeraska, da budin moguć ujutro...
2014-04-16
Da, da, to samo kada sam ja u pitanju :)aben wrote:ča to govoriš,
Guest- Guest
Mare, sunce lijepo :)Maria wrote:Pozdrav u prolazu...ako nije previše banalno
Guest- Guest
ča je, najurili su te?
2014-04-16
O, Abende :)aben wrote:ča je, najurili su te?
Ma, jok! Ja uvijek sama odem :)
Ne znam, nekako se osjećam čudno. Nježno...
Usprkos svijetu takav,kakav je, ja u sebi osjećam ljepotu. Ne mogu i ne osjećam gorčinu spram nikoga i ničega....
Guest- Guest
da ti ni skoči cukar?mativka wrote:aben wrote:Ne mogu i ne osjećam gorčinu spram nikoga i ničega....
2014-04-16
Ali doista, čitam ja vas i kada nisam tu, sve teme..kako se ono kaže: stalkam. :)aben wrote:da ti ni skoči cukar?mativka wrote:aben wrote:Ne mogu i ne osjećam gorčinu spram nikoga i ničega....
Zbilja, meni je sve to tako uzaludno. Osim Ježurke, i svi tih dječijih priča. Sve je tako jednostavno, a svi vole komplicirati. Toliko riječi uzaludno bačenih, toliko lijepih misli neshvaćenih.
No, ono što sam primjetila je pomak u tvom nastojanju, i na tome ti čestitam :)
Guest- Guest
borami, ni uzaludno. ča biš ti tila, da riči omoh postanu djela?mativka wrote:Ali doista, čitam ja vas i kada nisam tu, sve teme..kako se ono kaže: stalkam. :)aben wrote:da ti ni skoči cukar?mativka wrote:aben wrote:Ne mogu i ne osjećam gorčinu spram nikoga i ničega....
Zbilja, meni je sve to tako uzaludno. Osim Ježurke, i svi tih dječijih priča. Sve je tako jednostavno, a svi vole komplicirati. Toliko riječi uzaludno bačenih, toliko lijepih misli neshvaćenih.
kakov pomak?
2014-04-16
Bivaš shvaćen :)aben wrote:borami, ni uzaludno. ča biš ti tila, da riči omoh postanu djela?mativka wrote:Ali doista, čitam ja vas i kada nisam tu, sve teme..kako se ono kaže: stalkam. :)aben wrote:da ti ni skoči cukar?mativka wrote:aben wrote:Ne mogu i ne osjećam gorčinu spram nikoga i ničega....
kakov pomak?
Riči su riči, razumijevanje, shvaćanje je ipak širi pojam :)
Djela su osobna kategorija.
Guest- Guest
an, tako:)
čekoj, čekoj, koja je rozlika između razumijevanja i svaćanja?
2014-04-16
Gori si od mene :)aben wrote:an, tako:)
Primjer, jednostavan razumijevanja je kod djeteta: to je opasno. Ono zna da je opasno ali ne shvaća dok se samo ne uvjeri i tada shvati :)
Vatra-opasno, da opasno, ali zašto. Stavi prstić i shvatiti ćeš :)
Guest- Guest
a zoč se ne bi moglo reći da dite svaća da je opasno ali ne razumi zoč?
2014-04-16
Jako dobro pitanje.aben wrote:a zoč se ne bi moglo reći da dite svaća da je opasno ali ne razumi zoč?
Socijalist i kapitalist se bore u meni, i ne samo oni, već sve ono o čemu znam o povijesti društava.
Svi mi se gade!
Zanimljivo, i meni se čitajući od nedavno svidio onaj Levi :) Nekako sam od tih postavki, iako učena drugačije što pobija tvoje tvrdnje jednoumlja državnog obrazovanja.
U konačnici sve se svodi na pleme. Osjećaj pripadnosti.
Guest- Guest
ni dobro pitanje, nego su to istoznačnice.mativka wrote:Jako dobro pitanje.aben wrote:a zoč se ne bi moglo reći da dite svaća da je opasno ali ne razumi zoč?
Socijalist i kapitalist se bore u meni, i ne samo oni, već sve ono o čemu znam o povijesti društava.
Svi mi se gade!
Zanimljivo, i meni se čitajući od nedavno svidio onaj Levi :) Nekako sam od tih postavki, iako učena drugačije što pobija tvoje tvrdnje jednoumlja državnog obrazovanja.
U konačnici sve se svodi na pleme. Osjećaj pripadnosti.
vrlo je vjerojatno da ti nišće ne znoš o povijesti društva. ono ča znoš je povijest državov.
ali, to je moja pretpostavka. moja tvrdnja o štetnosti državnoga školovanja ni pretpostavka, nego znanje.
skule su poligoni za izživljavanje sadistov, zakloni za uhljebe i okovi za učitelje.
levijatan? je, ni državist. pripadnost je okej, al da se baš sve svodi...
2014-04-16
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50