ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čiji je Svetozar Borojević?

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Čiji je Svetozar Borojević? - Page 6 Empty Re: Čiji je Svetozar Borojević?

Post by jastreb 2/2/2017, 08:18

Regoč wrote:
Glavno je pitanje treba li prevoditi s drugih štokavskih standardah. Što se mene tiče, strukovnu literaturu treba, a književna djela treba ostaviti u izvornike uz dodatak rječnika manje poznatih (boranija) i nepoznatih (ovaploćiti) riečih.
Da,tu se slažem. I dodajem da je do sada tako i bilo.

Imam knjigu "Na Drini ćuprija" iz 70 i neke i na kraju knjige nalazi se spisak nepoznatih i manje poznatih riječi ,turcizama i lokalizama.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/2/2017, 11:44

dzango wrote:
Regoč wrote:Sveto je naš. Sam je tako rekao. A Srbi i Srbija s njim nemaju ništa.
Zato ste mu valjda pobili potomke. Od silne ljubavi ste mu seme zatrli.
kako misliš pobili potomke.... u hrvatskoj trenutno ima oko 700 Borojevića, u USA oko 130, u kanadi oko 60 u njemačkoj oko 100, vjerojatno i kod vas ima bar 100-njak... Borojevića, eto kako rekoh ima ih i kod vas najmanje stotinu i pogodih... aj malo smanji te svoje doživljaje po pitanju zatiranja potomstva... potomka ste mu vi ubili 1918. godine...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 2/2/2017, 11:45

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Regoč wrote:Sveto je naš. Sam je tako rekao. A Srbi i Srbija s njim nemaju ništa.
Zato ste mu valjda pobili potomke. Od silne ljubavi ste mu seme zatrli.
kako misliš pobili potomke.... u hrvatskoj trenutno ima oko 700 Borojevića, u USA oko 130, u kanadi oko 60 u njemačkoj oko 100, vjerojatno i kod vas ima bar 100-njak... Borojevića, eto kako rekoh ima ih i kod vas najmanje stotinu i pogodih... aj malo smanji te svoje doživljaje po pitanju zatiranja potomstva... potomka ste mu vi ubili 1918. godine...
sina jel
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics