Čiji je Svetozar Borojević?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Čiji je Svetozar Borojević?
Da,tu se slažem. I dodajem da je do sada tako i bilo.Regoč wrote:
Glavno je pitanje treba li prevoditi s drugih štokavskih standardah. Što se mene tiče, strukovnu literaturu treba, a književna djela treba ostaviti u izvornike uz dodatak rječnika manje poznatih (boranija) i nepoznatih (ovaploćiti) riečih.
Imam knjigu "Na Drini ćuprija" iz 70 i neke i na kraju knjige nalazi se spisak nepoznatih i manje poznatih riječi ,turcizama i lokalizama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako misliš pobili potomke.... u hrvatskoj trenutno ima oko 700 Borojevića, u USA oko 130, u kanadi oko 60 u njemačkoj oko 100, vjerojatno i kod vas ima bar 100-njak... Borojevića, eto kako rekoh ima ih i kod vas najmanje stotinu i pogodih... aj malo smanji te svoje doživljaje po pitanju zatiranja potomstva... potomka ste mu vi ubili 1918. godine...dzango wrote:Zato ste mu valjda pobili potomke. Od silne ljubavi ste mu seme zatrli.Regoč wrote:Sveto je naš. Sam je tako rekao. A Srbi i Srbija s njim nemaju ništa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sina jelmichaellcmacha wrote:kako misliš pobili potomke.... u hrvatskoj trenutno ima oko 700 Borojevića, u USA oko 130, u kanadi oko 60 u njemačkoj oko 100, vjerojatno i kod vas ima bar 100-njak... Borojevića, eto kako rekoh ima ih i kod vas najmanje stotinu i pogodih... aj malo smanji te svoje doživljaje po pitanju zatiranja potomstva... potomka ste mu vi ubili 1918. godine...dzango wrote:Zato ste mu valjda pobili potomke. Od silne ljubavi ste mu seme zatrli.Regoč wrote:Sveto je naš. Sam je tako rekao. A Srbi i Srbija s njim nemaju ništa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Stevan Borojević očevidac događaja u Borovu selu 2.5.1991:'Netko iz tada osječkog MUP-a nam je rekao da se sprema akcija mup-ovaca na Borovo selo'
» Raspudić; Čiji je Trump?
» Postaje li Litva rubikon ciji prelazak znaci i globalni rat
» Čiji mali zeleni su prvi započeli rat ...
» Tko je bio Sejdo Bajramović čiji je nasljednik Komšić
» Raspudić; Čiji je Trump?
» Postaje li Litva rubikon ciji prelazak znaci i globalni rat
» Čiji mali zeleni su prvi započeli rat ...
» Tko je bio Sejdo Bajramović čiji je nasljednik Komšić
Page 6 of 6