ALTERNATIVNE ČINJENICE NA HRT-u
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ALTERNATIVNE ČINJENICE NA HRT-u
aben wrote:deda wrote:aben wrote:i imun pravilo 45 sekundi (kad mi neka hrona pade na tloh, imun 45 sekundi vrimena da je dignen i stavin u usta) i isto nika nis bolestan.
mokra glava, bose noge, gola leđa, i propuh, to svatko zna odmah uzrokuje bolest
nis ču te ostale, jes za križi i propuh:)
ptičje mlijeko liječi propuh, a za križa još nema dovoljno istraživanja
Guest- Guest
dobar si :))) spomenucu te u ovoj knjizi koju pisem, da znas...odnosno ove tvoje price, taman mi se tvoj lik uklapa u cijelu situaciju..Leviathan2 wrote:et jebajga, sad oces reci i da sam ribic, misli onogovinda wrote:Levi, smanji ribu :))) volim tvoje price ali smanji ovaj put :)))Leviathan2 wrote:sjecam se i ja toga, no velim ti, upisan jesam da sam se cjepio al nisam niti otko od mojihgovinda wrote:hahahah, ma govorimo o varioli veri ili velikim boginjama..jbt, kad je to bilo ima vise od 40 godina a sjecam se tog cjepljenja i danas...veliki bijeli satori, doktor i sestre unutra, svi sa maskama..ja imao mozda 4 godine tad..i uplasio se evo se i dan danas sjecam toga...dijagram wrote:Cijepljenje je nepotrebno.
Evo levi je zivi dokaz.
Dobro sad, to sto je malo cudan nema veze s (ne)cijepljenjem.
al stvarno nismo cjepljeni, u stvari lazem, cjepljen sam, e sad si me stvarno uhvatio u lazi, 3 puta antitetanusm kad sam se nabo na armaturu u njemackoj, velim ja necu a veli svabo nema necu, neces ti men krepat pa da odgovaram za tebe ko za pravog covjeka,
2016-11-17
Leviathan2 wrote:govinda wrote:Propuh je pobio vise ljudi na Balkanu nego svi ratovi zajedno...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja sam kupio ovdje neke susene incune...nisu losi za picu..epikur37 wrote:aben wrote:jo imun neograničen pristup inćunima za reprezentaciju, maksimalna pažnja pri filetiranju, samo elitna pecatura, i morin ti reći da ih ni moja maška ne voli:))epikur37 wrote:aben wrote:odokle ti inćuni?epikur37 wrote:
Solio sam važ od 5 kg, pizzu sam pravio sa svojin inćunima ;)
Kupio kašetu, bit će negdje 6 mjesec....ne znam točno
nu de
to je hrona za siromasi, jo ih volin samo friške pofrigati, ostalo za ješku:)
Meni su slani super...još sam brao kapare na ošljaku ali prije par godina i rolao file inćuna :)
Gle a obzirom na cijenu daleko su od siromaka :D
2016-11-17
ne pijem mlijeko, ne znam kako izgleda africki klokan, a moja primanja idu meni u dzep a ne kod mozambickih princeva :Depikur37 wrote:Leviathan2 wrote:koji kurac je incun? da sad ne trazim po gugluepikur37 wrote:aben wrote:odokle ti inćuni?epikur37 wrote:
Solio sam važ od 5 kg, pizzu sam pravio sa svojin inćunima ;)
nu de
aj u kurac ti koji piješ mlijeko jakova u toplim jurtama na tibetu, s bušmanima loviš klokane i imaš primanja kod mozambičkih prinčeva ne znaš što je inćun...
zas se razgovaras naopako, neznam jebote, da znam nebih te pitao
al aj jebse, ode ja vidit na guglu
pa primio toga kisu bozju u godinu dana
neka, kazu nema veze, ne skodi:)
ajd ti sad znaj
sjetim se pa pitam, sto mi to trpate ...pa ANA-TE
pa primio toga kisu bozju u godinu dana
neka, kazu nema veze, ne skodi:)
ajd ti sad znaj
dijagram-
2015-08-09
a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :Dgovinda wrote:dobar si :))) spomenucu te u ovoj knjizi koju pisem, da znas...odnosno ove tvoje price, taman mi se tvoj lik uklapa u cijelu situaciju..Leviathan2 wrote:et jebajga, sad oces reci i da sam ribic, misli onogovinda wrote:Levi, smanji ribu :))) volim tvoje price ali smanji ovaj put :)))Leviathan2 wrote:sjecam se i ja toga, no velim ti, upisan jesam da sam se cjepio al nisam niti otko od mojihgovinda wrote:
hahahah, ma govorimo o varioli veri ili velikim boginjama..jbt, kad je to bilo ima vise od 40 godina a sjecam se tog cjepljenja i danas...veliki bijeli satori, doktor i sestre unutra, svi sa maskama..ja imao mozda 4 godine tad..i uplasio se evo se i dan danas sjecam toga...
al stvarno nismo cjepljeni, u stvari lazem, cjepljen sam, e sad si me stvarno uhvatio u lazi, 3 puta antitetanusm kad sam se nabo na armaturu u njemackoj, velim ja necu a veli svabo nema necu, neces ti men krepat pa da odgovaram za tebe ko za pravog covjeka,
govinda wrote:ja sam kupio ovdje neke susene incune...nisu losi za picu..epikur37 wrote:aben wrote:jo imun neograničen pristup inćunima za reprezentaciju, maksimalna pažnja pri filetiranju, samo elitna pecatura, i morin ti reći da ih ni moja maška ne voli:))epikur37 wrote:aben wrote:
odokle ti inćuni?
nu de
Meni su slani super...još sam brao kapare na ošljaku ali prije par godina i rolao file inćuna :)
Dobro na pici ionako se ispeku, vjerojatno može proći.
2015-08-06
pa eto za pice, a ovako su malo bezveze...a nisu ni jeftini, konzervica nema 100 grama 10 kuna otprilike...epikur37 wrote:govinda wrote:ja sam kupio ovdje neke susene incune...nisu losi za picu..epikur37 wrote:aben wrote:jo imun neograničen pristup inćunima za reprezentaciju, maksimalna pažnja pri filetiranju, samo elitna pecatura, i morin ti reći da ih ni moja maška ne voli:))epikur37 wrote:
nu de
Dobro na pici ionako se ispeku, vjerojatno može proći.
2016-11-17
evo vidio, jebote to one male ribice sto sam jednom kupio u nekoj staklenki, usoljene i odvratne, kak to mos jesti
to se nede kao obrok ali je sjajan za hladno predjelo na malo prepečenca ili uz topli kruh s maslinovim uljem...
2015-08-06
deda wrote:jede sirovu ribu a onda kuka
kuka i motika
2015-08-06
jednom probao prika moj, jednom i nije mi se dopalo,epikur37 wrote:Leviathan2 wrote:evo vidio, jebote to one male ribice sto sam jednom kupio u nekoj staklenki, usoljene i odvratne, kak to mos jesti
Da, ovo sam ja u svaki file stavio po jedan kapar iz kvasine i prošeka također ručni rad....
to se nede kao obrok ali je sjajan za hladno predjelo na malo prepečenca ili uz topli kruh s maslinovim uljem...
suseni bakalar u nekom sosu mi je bio jebeno sumnjiv jednom davno al sam ga uzeo iz radoznalosti, drugi dan sam ocistio ducan,
inace vise preferiram slatkovodnu ribu, jebga, kontinentalac, znaci pastrva, klen, mladica , josavka
Guest- Guest
deda wrote:epikur37 wrote:kuka i motikadeda wrote:jede sirovu ribu a onda kuka
vic je bio da ćeš dobiti trihinelu od ribe
A moždi od kobasice, doduše testirano je svinjče bilo...
@ levy zaželio sam se malo i slatkovodne ribe...da.
Dalmoši imaju neki automatski otpor prema slatkovodnoj ribi, pokušvam im objasniti ali džaba...riba je iz m,ora i bog :D
2015-08-06
Pa Leviathan :)Leviathan2 wrote:a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :Dgovinda wrote:dobar si :))) spomenucu te u ovoj knjizi koju pisem, da znas...odnosno ove tvoje price, taman mi se tvoj lik uklapa u cijelu situaciju..Leviathan2 wrote:et jebajga, sad oces reci i da sam ribic, misli onogovinda wrote:Levi, smanji ribu :))) volim tvoje price ali smanji ovaj put :)))Leviathan2 wrote:
sjecam se i ja toga, no velim ti, upisan jesam da sam se cjepio al nisam niti otko od mojih
2016-11-17
pa savska riba je kod nas dobila neku vrstu trihinele...crvi u ribama...neka epidemija, sta li...deda wrote:epikur37 wrote:kuka i motikadeda wrote:jede sirovu ribu a onda kuka
vic je bio da ćeš dobiti trihinelu od ribe
2016-11-17
govinda wrote:Pa Leviathan :)Leviathan2 wrote:a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :Dgovinda wrote:dobar si :))) spomenucu te u ovoj knjizi koju pisem, da znas...odnosno ove tvoje price, taman mi se tvoj lik uklapa u cijelu situaciju..Leviathan2 wrote:et jebajga, sad oces reci i da sam ribic, misli onogovinda wrote:
Levi, smanji ribu :))) volim tvoje price ali smanji ovaj put :)))
asocijacija :D
2015-08-06
moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i togovinda wrote:Pa Leviathan :)Leviathan2 wrote:a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :Dgovinda wrote:dobar si :))) spomenucu te u ovoj knjizi koju pisem, da znas...odnosno ove tvoje price, taman mi se tvoj lik uklapa u cijelu situaciju..Leviathan2 wrote:et jebajga, sad oces reci i da sam ribic, misli onogovinda wrote:
Levi, smanji ribu :))) volim tvoje price ali smanji ovaj put :)))
Sumnjiv si ti tip :D
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» precjednica govori samo alternativne činjenice
» Crtica iz alternativne stvarnosti
» Otkrivene nove činjenice o Hitleru
» Nobelovka Herte Muller,cinjenice i Srbija
» Ovo su najvažnije činjenice o jugoslovenskom klupskom fudbalu
» Crtica iz alternativne stvarnosti
» Otkrivene nove činjenice o Hitleru
» Nobelovka Herte Muller,cinjenice i Srbija