ALTERNATIVNE ČINJENICE NA HRT-u
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ALTERNATIVNE ČINJENICE NA HRT-u
Hmmm, a smuđ?Leviathan2 wrote:
inace vise preferiram slatkovodnu ribu, jebga, kontinentalac, znaci pastrva, klen, mladica , josavka
Sumnjiv si ti tip :D
Guest- Guest
ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...Leviathan2 wrote:moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i togovinda wrote:Pa Leviathan :)Leviathan2 wrote:a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :Dgovinda wrote:dobar si :))) spomenucu te u ovoj knjizi koju pisem, da znas...odnosno ove tvoje price, taman mi se tvoj lik uklapa u cijelu situaciju..Leviathan2 wrote:
et jebajga, sad oces reci i da sam ribic, misli ono
al stvarno nismo cjepljeni, u stvari lazem, cjepljen sam, e sad si me stvarno uhvatio u lazi, 3 puta antitetanusm kad sam se nabo na armaturu u njemackoj, velim ja necu a veli svabo nema necu, neces ti men krepat pa da odgovaram za tebe ko za pravog covjeka,
2016-11-17
samo brze vode, smudj saran som i ostala bratija mi malo smrde, nijesu losi ali se moraju pacati da otpuste miris muljam cvergl je jako fin al ide mi na jetru spremat gamativka wrote:Hmmm, a smuđ?Leviathan2 wrote:
inace vise preferiram slatkovodnu ribu, jebga, kontinentalac, znaci pastrva, klen, mladica , josavka
aaa, to je vec bolje, :D, jbte bilo bi shema da te odvedem u takovo selo, samo ko bi te poslije oterogovinda wrote:ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...Leviathan2 wrote:moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i togovinda wrote:Pa Leviathan :)Leviathan2 wrote:a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :Dgovinda wrote:
dobar si :))) spomenucu te u ovoj knjizi koju pisem, da znas...odnosno ove tvoje price, taman mi se tvoj lik uklapa u cijelu situaciju..
A moždi od kobasice, doduše testirano je svinjče bilo...
@ levy zaželio sam se malo i slatkovodne ribe...da.
Dalmoši imaju neki automatski otpor prema slatkovodnoj ribi, pokušvam im objasniti ali džaba...riba je iz m,ora i bog :D
aj ća
2014-04-16
pa proseci malo prema kontinentu, eto kupa ti nije daleko nit korana, voda cista riba cistaepikur37 wrote:deda wrote:epikur37 wrote:kuka i motikadeda wrote:jede sirovu ribu a onda kuka
vic je bio da ćeš dobiti trihinelu od ribe
A moždi od kobasice, doduše testirano je svinjče bilo...
@ levy zaželio sam se malo i slatkovodne ribe...da.
Dalmoši imaju neki automatski otpor prema slatkovodnoj ribi, pokušvam im objasniti ali džaba...riba je iz m,ora i bog :D
slobodno vi ih vatajte i gradelajte, samo ih ne zovite "riba"
2014-04-16
:) ja sam u jednom takvom selu kad god hodu da pobjegnem od ljudi...jeste da je ono samo u mojoj glavi :)))Leviathan2 wrote:aaa, to je vec bolje, :D, jbte bilo bi shema da te odvedem u takovo selo, samo ko bi te poslije oterogovinda wrote:ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...Leviathan2 wrote:moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i togovinda wrote:Pa Leviathan :)Leviathan2 wrote:
a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :D
2016-11-17
Vidiš, još jedan razlog zbog kojeg si neozbiljan i nemaš pojma :)Leviathan2 wrote:samo brze vode, smudj saran som i ostala bratija mi malo smrde, nijesu losi ali se moraju pacati da otpuste miris muljam cvergl je jako fin al ide mi na jetru spremat gamativka wrote:Hmmm, a smuđ?Leviathan2 wrote:
Smuđ je jedina slatkovodna riba koja nema ikakvog mirisa :) (mulja) :) Bolja i od morskih :)
Guest- Guest
mativka wrote:Leviathan2 wrote:mativka wrote:Leviathan2 wrote:Bolja i od morskih :)
2014-04-16
Evo ih i ovdje o ribama i pecanju...zivim u gradu u kojemu sam izgleda jedini ja koji ne voli da ide u ribu a cieli dan slusam o ribama i pecanju..nemojte i ovdje...mativka wrote:Vidiš, još jedan razlog zbog kojeg si neozbiljan i nemaš pojma :)Leviathan2 wrote:samo brze vode, smudj saran som i ostala bratija mi malo smrde, nijesu losi ali se moraju pacati da otpuste miris muljam cvergl je jako fin al ide mi na jetru spremat gamativka wrote:Hmmm, a smuđ?Leviathan2 wrote:
Smuđ je jedina slatkovodna riba koja nema ikakvog mirisa :) (mulja) :) Bolja i od morskih :)
2016-11-17
Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
pastrva mi je suha
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
Guest- Guest
Cepa rastura sto se ribe tice :) znaci, ekipa i dalje samo o stapovima, masinicama, logama za pecanje :)))epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
2016-11-17
i sad cemo da cujemo jednu pricu o somu od 40 kila? :))))mativka wrote:Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
2016-11-17
govinda wrote:Cepa rastura sto se ribe tice :) znaci, ekipa i dalje samo o stapovima, masinicama, logama za pecanje :)))epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
Ne sumnjam, prati maticu i plovak, čupka desnu obrvu :D
2015-08-06
govinda wrote:ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...Leviathan2 wrote:moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i togovinda wrote:Pa Leviathan :)Leviathan2 wrote:a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :Dgovinda wrote:
dobar si :))) spomenucu te u ovoj knjizi koju pisem, da znas...odnosno ove tvoje price, taman mi se tvoj lik uklapa u cijelu situaciju..
I galami na Zagu jer nije kupio rovce :)))epikur37 wrote:govinda wrote:Cepa rastura sto se ribe tice :) znaci, ekipa i dalje samo o stapovima, masinicama, logama za pecanje :)))epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
Ne sumnjam, prati maticu i plovak, čupka desnu obrvu :D
2016-11-17
Slici mojoj Gornjoj Ustipraci :))Leviathan2 wrote:govinda wrote:ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...Leviathan2 wrote:moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i togovinda wrote:Pa Leviathan :)Leviathan2 wrote:
a kru te jebo, da i ja izadjem u knjizi, kakos me nazvat :D
2016-11-17
Pa mogu svoju jednu smiješnu ispričati, a ide ovako: zabacila ja, kad ćujem pišti, uhvatila, dohvatila štap..on se savio, vičem ja ovo je gromada od ribe, borim se ja s njom, ruka me boli, on vozi amo-tamo, ja otpuštam silk, pa ga vučem i mislim si u sebi: konačno ću se dokazati kao pravi ribić, vuče on i dalje prema šašu, ja već u nekom polju završila od silnog zatezanja i otezanja, približavanja, odaljavanja..kadli napokon moj ulov pri obali: vičem ja mrežu dajte, tu je...i, dohvate ga u mrežu, izvade...a, ono divljak šaran od 2 kg...i slika kiselog osmijeha :Dgovinda wrote:i sad cemo da cujemo jednu pricu o somu od 40 kila? :))))mativka wrote:Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
Guest- Guest
govinda wrote:Slici mojoj Gornjoj Ustipraci :))Leviathan2 wrote:govinda wrote:ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...Leviathan2 wrote:moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i togovinda wrote:
Pa Leviathan :)
Vas dvojica i vaš balkanski šangri la :D
2015-08-06
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» precjednica govori samo alternativne činjenice
» Crtica iz alternativne stvarnosti
» Otkrivene nove činjenice o Hitleru
» Nobelovka Herte Muller,cinjenice i Srbija
» Ovo su najvažnije činjenice o jugoslovenskom klupskom fudbalu
» Crtica iz alternativne stvarnosti