ALTERNATIVNE ČINJENICE NA HRT-u
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ALTERNATIVNE ČINJENICE NA HRT-u
govinda wrote:Slici mojoj Gornjoj Ustipraci :))Leviathan2 wrote:govinda wrote:ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...Leviathan2 wrote:moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i togovinda wrote:
Pa Leviathan :)
Vas dvojica i vaš balkanski šangri la :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro, nek tebi nema, meni ima, ili bar je imao onaj kojeg sam jeo kod mog frenda u zagorju :)) a morsku ribu jede epi ne jamativka wrote:Vidiš, još jedan razlog zbog kojeg si neozbiljan i nemaš pojma :)Leviathan2 wrote:samo brze vode, smudj saran som i ostala bratija mi malo smrde, nijesu losi ali se moraju pacati da otpuste miris muljam cvergl je jako fin al ide mi na jetru spremat gamativka wrote:Hmmm, a smuđ?Leviathan2 wrote:
inace vise preferiram slatkovodnu ribu, jebga, kontinentalac, znaci pastrva, klen, mladica , josavka
Sumnjiv si ti tip :D
Smuđ je jedina slatkovodna riba koja nema ikakvog mirisa :) (mulja) :) Bolja i od morskih :)
dok recimom polio virus koji uzrokuje dječju paralizu bi 30% populacije učinio bogaljima
ma šta bi se bez veze cijepili..čemu
Guest- Guest
101 kila, izvlacili ga traktorom, o tomu se jos pricaju legende :Dgovinda wrote:i sad cemo da cujemo jednu pricu o somu od 40 kila? :))))mativka wrote:Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
Šaran divljak od 2 kg je sjajan ulov ali ovaj tvoj opis borbe s njim je baš sexy :)mativka wrote:Pa mogu svoju jednu smiješnu ispričati, a ide ovako: zabacila ja, kad ćujem pišti, uhvatila, dohvatila štap..on se savio, vičem ja ovo je gromada od ribe, borim se ja s njom, ruka me boli, on vozi amo-tamo, ja otpuštam silk, pa ga vučem i mislim si u sebi: konačno ću se dokazati kao pravi ribić, vuče on i dalje prema šašu, ja već u nekom polju završila od silnog zatezanja i otezanja, približavanja, odaljavanja..kadli napokon moj ulov pri obali: vičem ja mrežu dajte, tu je...i, dohvate ga u mrežu, izvade...a, ono divljak šaran od 2 kg...i slika kiselog osmijeha :Dgovinda wrote:i sad cemo da cujemo jednu pricu o somu od 40 kila? :))))mativka wrote:Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
2015-08-06
epi, a sto fali imati sangri la :)epikur37 wrote:govinda wrote:Slici mojoj Gornjoj Ustipraci :))Leviathan2 wrote:govinda wrote:ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...Leviathan2 wrote:
moze, al ne spominji da obitavam na ex iskonu :D, nikad neznas kakvih budala ima, da me nebi udavace salijetale i to
Sta hoces, dvije kile nije malo...tako je moj i epijev drug Zaga odveo djevojku na pecanje, pokazali joj kako sta, ona uhvatila cetiri komada oni nista :)mativka wrote:Pa mogu svoju jednu smiješnu ispričati, a ide ovako: zabacila ja, kad ćujem pišti, uhvatila, dohvatila štap..on se savio, vičem ja ovo je gromada od ribe, borim se ja s njom, ruka me boli, on vozi amo-tamo, ja otpuštam silk, pa ga vučem i mislim si u sebi: konačno ću se dokazati kao pravi ribić, vuče on i dalje prema šašu, ja već u nekom polju završila od silnog zatezanja i otezanja, približavanja, odaljavanja..kadli napokon moj ulov pri obali: vičem ja mrežu dajte, tu je...i, dohvate ga u mrežu, izvade...a, ono divljak šaran od 2 kg...i slika kiselog osmijeha :Dgovinda wrote:i sad cemo da cujemo jednu pricu o somu od 40 kila? :))))mativka wrote:Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
2016-11-17
E u cuvenoj brcanskoj cevabzinici Kod Dzimija ili Zenski most ima fotka soma od 167 kila, uhvacenog negdje sezdesetih godina proslog vijeka...ja sam vidio soma od 37 kila, mrcina...Leviathan2 wrote:101 kila, izvlacili ga traktorom, o tomu se jos pricaju legende :Dgovinda wrote:i sad cemo da cujemo jednu pricu o somu od 40 kila? :))))mativka wrote:Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
2016-11-17
govinda wrote:
Sta hoces, dvije kile nije malo...tako je moj i epijev drug Zaga odveo djevojku na pecanje, pokazali joj kako sta, ona uhvatila cetiri komada oni nista :)
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:epi, a sto fali imati sangri la :)epikur37 wrote:govinda wrote:Slici mojoj Gornjoj Ustipraci :))Leviathan2 wrote:govinda wrote:
ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...
Ne fali nista, ja imam dva;) jedan je duboko u padinama Majevice a drugi u radim najzavučenijoj uvali jednog od malih otoka zadarskog arhipelaga ;)
2015-08-06
Naravno, Shangri La i mudrosti Sai Baba Mande..Leviathan2 wrote:epi, a sto fali imati sangri la :)epikur37 wrote:govinda wrote:Slici mojoj Gornjoj Ustipraci :))Leviathan2 wrote:govinda wrote:
ne ne, kakav iskon, u mojoj pricfi obitavas u jednom selu koje je van vremena i prostora...
2016-11-17
a inace nisam ja ribic, odem sa sepetom na vodu i ulovim nesto nabrzaka, par pastrva il kakvog klena, treba ima zivaca za recimo cekat jebenog soma, to sam isao s frendom zagorcem i poslije 4 sata stero i njega i sima ukurac, i isto kad sam s njim isao na neku ribu na dravu, usred prvog mjeseca vani minus 15 a ja sa kretenom koji peca, to govno od ribe grize samo kad su temperature opako niske, ma mars, skoro sam se smrzo , da nisam natankirao pun rezervar nasli bi dvije ledenice kraj brane
2016-11-17
ja sam vidio samo glavu od tog 101 kila, u birtiji, pa jebote to djete progutagovinda wrote:E u cuvenoj brcanskoj cevabzinici Kod Dzimija ili Zenski most ima fotka soma od 167 kila, uhvacenog negdje sezdesetih godina proslog vijeka...ja sam vidio soma od 37 kila, mrcina...Leviathan2 wrote:101 kila, izvlacili ga traktorom, o tomu se jos pricaju legende :Dgovinda wrote:i sad cemo da cujemo jednu pricu o somu od 40 kila? :))))mativka wrote:Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)epikur37 wrote:Smuđ je odličan, volim šarana divljaka ali i soma...
pastrva mi je suha
ma daj, nemam zivaca sjediti i cekati ribu, isao jednom, nakon 15 minuta popizdio..a ovi kao idu na pecanje jer im to smiruje zivce..sta ce mi pecanej smirivati zivce, smiren sam, daj neke akcije :)Leviathan2 wrote:a inace nisam ja ribic, odem sa sepetom na vodu i ulovim nesto nabrzaka, par pastrva il kakvog klena, treba ima zivaca za recimo cekat jebenog soma, to sam isao s frendom zagorcem i poslije 4 sata stero i njega i sima ukurac, i isto kad sam s njim isao na neku ribu na dravu, usred prvog mjeseca vani minus 15 a ja sa kretenom koji peca, to govno od ribe grize samo kad su temperature opako niske, ma mars, skoro sam se smrzo , da nisam natankirao pun rezervar nasli bi dvije ledenice kraj brane
2016-11-17
dijagram wrote:ANA-TE-a su mi natrpali, rane jednom ANA-TE, onda opet, pa opet
sjetim se pa pitam, sto mi to trpate ...pa ANA-TE
pa primio toga kisu bozju u godinu dana
neka, kazu nema veze, ne skodi:)
ajd ti sad znaj
družiš se s čavlima, pusti ti, neka su te natrpali..
Guest- Guest
Ma da..ali nema vise tih stokilasa...sad od 30, ma i 20 kila kad uhvate je cudo...Leviathan2 wrote:ja sam vidio samo glavu od tog 101 kila, u birtiji, pa jebote to djete progutagovinda wrote:E u cuvenoj brcanskoj cevabzinici Kod Dzimija ili Zenski most ima fotka soma od 167 kila, uhvacenog negdje sezdesetih godina proslog vijeka...ja sam vidio soma od 37 kila, mrcina...Leviathan2 wrote:101 kila, izvlacili ga traktorom, o tomu se jos pricaju legende :Dgovinda wrote:i sad cemo da cujemo jednu pricu o somu od 40 kila? :))))mativka wrote:
Nemaju oni pojma, samo se hvale lovačkim pričama, ali nemaju pojma o šumama ;)
2016-11-17
Ja isto nisam od ribičije. Brat jeste, lovi na savi i tu na moru idemo brodicom u lov.
I sad pazi:
Sat i pol on sjedi i gleda plovak i ništa..on sjedi i gleda plovak.
Nakon sat i pol, plovak trzne i ništa ne bude dalje. On se okrene i sav ozaren pogleda u mene i kaže, Jes vidio! :D
I onda opet sat i pol gleda u plovak :)
Odi u kurac ja bih do tada pokrenuo pet revolucija, 3 puta se napio i 7 puta bacio u vodu :)
I sad pazi:
Nakon sat i pol, plovak trzne i ništa ne bude dalje. On se okrene i sav ozaren pogleda u mene i kaže, Jes vidio! :D
Odi u kurac ja bih do tada pokrenuo pet revolucija, 3 puta se napio i 7 puta bacio u vodu :)
2015-08-06
ma men kad je do smirivanja zivaca odem u brdo u sumu i pustim ovo malo mozga na pashum a cekat da riba zagrize, jok, ajd da bar zagrize al u vecini slucajeva kuci se ide ko popisan,govinda wrote:ma daj, nemam zivaca sjediti i cekati ribu, isao jednom, nakon 15 minuta popizdio..a ovi kao idu na pecanje jer im to smiruje zivce..sta ce mi pecanej smirivati zivce, smiren sam, daj neke akcije :)Leviathan2 wrote:a inace nisam ja ribic, odem sa sepetom na vodu i ulovim nesto nabrzaka, par pastrva il kakvog klena, treba ima zivaca za recimo cekat jebenog soma, to sam isao s frendom zagorcem i poslije 4 sata stero i njega i sima ukurac, i isto kad sam s njim isao na neku ribu na dravu, usred prvog mjeseca vani minus 15 a ja sa kretenom koji peca, to govno od ribe grize samo kad su temperature opako niske, ma mars, skoro sam se smrzo , da nisam natankirao pun rezervar nasli bi dvije ledenice kraj brane
e upravo tako...ozarena lica mi pokazuju ribu ko saka velika..kao vidi..pa kad pocnu napbajati, skobalj, sljivar, bandar, bodorka, deverika..de ba, mi smo ozbiljni ljudi :)epikur37 wrote:Ja isto nisam od ribičije. Brat jeste, lovi na savi i tu na moru idemo brodicom u lov.
I sad pazi:
2016-11-17
hehehehe, znam ljude koji su u stanju cjeli jebeni dan ne pomaknut se, plovak ne mice, ne micu ni oni, ma svaka cast, nije svako za ribica,epikur37 wrote:Ja isto nisam od ribičije. Brat jeste, lovi na savi i tu na moru idemo brodicom u lov.
I sad pazi:
» Crtica iz alternativne stvarnosti
» Otkrivene nove činjenice o Hitleru
» Nobelovka Herte Muller,cinjenice i Srbija
» Ovo su najvažnije činjenice o jugoslovenskom klupskom fudbalu
» Crtica iz alternativne stvarnosti
» Otkrivene nove činjenice o Hitleru
» Nobelovka Herte Muller,cinjenice i Srbija
» Ovo su najvažnije činjenice o jugoslovenskom klupskom fudbalu
Page 7 of 8