Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
..inace cini mi se da je jarmina prvo ili drugo selo u vinkovackoj opcini igdje je osnovana podruznica hdz-a..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
Vama metuzalemima svaka čast, poznajete sve pripizdine u Lijepoj našoj :)
pa zalosno ej da ne poznas drzavu u kojoj zivis bez obzira na dob...treba malo i putovat..dawson wrote:Vama metuzalemima svaka čast, poznajete sve pripizdine u Lijepoj našoj :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rijetko me put povede na istok. A i onda to nisu neka obskurna mjesta.
dawson wrote:n_razbojnik wrote:Koliko?asilovski wrote:koliko bi država uštedjela da netko iz Borova napravi krvave gaće II Stevimutava baštarda wrote:jel' to dojava iz kladionice?
Kaže Stevo junior jako puno. Otprilike aristokratski život + jedan BMW3 godišnje.
A na njegovo mjesto ne bi došao drugi već bi mjesto bilo upražnjeno za vječno sjećane na druga Culeja?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:
A na njegovo mjesto ne bi došao drugi već bi mjesto bilo upražnjeno za vječno sjećane na druga Culeja?
On nekud treba krenuti
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:Vama metuzalemima svaka čast, poznajete sve pripizdine u Lijepoj našoj :)
Otkad tako proaktivno za kamenjar preko Učke? Ja mislim da bi istočno od Senja tribalo napravit' vel'ki kamenolom samo
2014-04-15
dawson wrote:n_razbojnik wrote:
On nekud treba krenuti
A šta bi mu ono tulavo čeljade da nema ćaće, pa vječno bi ostao na grbači socijalnog sustava DNRH...bolje da je Culej gdje ga imamo na oku, neprijatelje drži blizu
2014-04-15
ima 16-17 km južno od senja idealno mjesto za slobodne aktivnosti culeja jr.n_razbojnik wrote:dawson wrote:Vama metuzalemima svaka čast, poznajete sve pripizdine u Lijepoj našoj :)
Otkad tako proaktivno za kamenjar preko Učke? Ja mislim da bi istočno od Senja tribalo napravit' vel'ki kamenolom samo
usput može i gledati u Velebit i zamišljati ćaću kako u krvavim gaćama skakuće kao divokoza...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teške optužbe iz BiH!Komšić rekao da Hrvatska sprema novu agresiju na BiH
» Komšić: Srbija sprema novi rat
» Haha: Srbija sprema smuđa
» Izetbegović sprema tužbu protiv Hrvatske zbog pelješkog
» Stevan Borojević očevidac događaja u Borovu selu 2.5.1991:'Netko iz tada osječkog MUP-a nam je rekao da se sprema akcija mup-ovaca na Borovo selo'
» Komšić: Srbija sprema novi rat
» Haha: Srbija sprema smuđa
» Izetbegović sprema tužbu protiv Hrvatske zbog pelješkog
» Stevan Borojević očevidac događaja u Borovu selu 2.5.1991:'Netko iz tada osječkog MUP-a nam je rekao da se sprema akcija mup-ovaca na Borovo selo'
Page 3 of 3