Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu
ča, tema o međunacionalnim i religijskin čerupanjima uhljebov, tamo negdi preko jarka s krokodilima?
nice
nice
aben- Posts : 35490
2014-04-16
GLEDAT CU GA PRAVO U OČI
A POGLED U BOŽJE OCI LAŽLJIVCA RAZARA
U OČI CU GA GLEDAT
BOGA OSOBNO
NE BOJIM SE
NEMAM ZAŠTO
A POGLED U BOŽJE OCI LAŽLJIVCA RAZARA
U OČI CU GA GLEDAT
BOGA OSOBNO
NE BOJIM SE
NEMAM ZAŠTO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A i ne smijem puno, umoran ko pas, gemist vise i krpe vec u 9 a ceka me dva sata papirologije...jos e tu borim za prava hrvata u distriktu....o zivote.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja otvaram šestu karlovacku crnu ..a je udara ...fino ono.epikur37 wrote:A i ne smijem puno, umoran ko pas, gemist vise i krpe vec u 9 a ceka me dva sata papirologije...jos e tu borim za prava hrvata u distriktu....o zivote.
No ja mogu biti pijan ko majka al vidiš opet kad ocu prenit poruku pišem savršeno tocno.
To ti samo znaci da ja u mraku vidim tipke na tastru i znam šta piše, i pod gasom.
AAAAAA
AŠTR KOMANDA
U OČI BOGA GLEDAJU
DIREKT U OČI
NESKRECU TI POGLED
A sad pjesma :
Pa eto ti islam Bosna
Alijo
2014-04-11
Di je Govinda.....?? ....ahaaa...akšam u 16.59 :)
Guest- Guest
zbraja gdje mu je Armija BiH.kofein wrote:Di je Govinda.....?? ....ahaaa...akšam u 16.59 :)
DESET TISUCA VOJNO SPOSOBNIH ALIJINIH TULACA
TO JE POBIJENO U SREBRENICI
MANJI DIO SU BILI CIVILNE ŽRTVE
2014-04-11
:p ma sta imam pisati, ne mozes od monologa doci na red..a sta je smijesno u vezi aksama? Jesi vidio ili procitao mene da se smijem nedeljnoj misi?kofein wrote:Di je Govinda.....?? ....ahaaa...akšam u 16.59 :)
2016-11-17
govinda wrote::p ma sta imam pisati, ne mozes od monologa doci na red..a sta je smijesno u vezi aksama? Jesi vidio ili procitao mene da se smijem nedeljnoj misi?kofein wrote:Di je Govinda.....?? ....ahaaa...akšam u 16.59 :)
Nemoj bezazlenom smajliću davat konotacije bezobrazluka s moje strane. Poštivam Tvoju religiju i znam da slijedi Jacija, nakon Akšama. Mislio sam da mi ide u prilog poznavanje vjerske kulture. Prakticiram Misu u 11.00 ...istina. Onda me nema na forumu :)
Last edited by kofein on Mon 30 Jan - 18:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti si još i normalan ...al onome iz Tuzla kvarca ....uhvati ga prije nego šta JA UHVATIM SVE VAS.govinda wrote::p ma sta imam pisati, ne mozes od monologa doci na red..a sta je smijesno u vezi aksama? Jesi vidio ili procitao mene da se smijem nedeljnoj misi?kofein wrote:Di je Govinda.....?? ....ahaaa...akšam u 16.59 :)
NISAM OBAZIRIV PREMA SVOM VLASTITOM NARODU , VLASTITOJ MATERI ....inkarnacija mi ne znci ništa ...sad zamsili šta si mi ti kojeg ne poznajem.
2014-04-11
To je ono šta vam ja svima na Balkanu želim porucit : nisam obazirv prema vlasitom narodu , svojoj rođenoj materi ....sad se zamisli di si ti.RayMabus wrote:Ti si još i normalan ...al onome iz Tuzla kvarca ....uhvati ga prije nego šta JA UHVATIM SVE VAS.govinda wrote::p ma sta imam pisati, ne mozes od monologa doci na red..a sta je smijesno u vezi aksama? Jesi vidio ili procitao mene da se smijem nedeljnoj misi?kofein wrote:Di je Govinda.....?? ....ahaaa...akšam u 16.59 :)
NISAM OBAZIRIV PREMA SVOM VLASTITOM NARODU , VLASTITOJ MATERI ....inkarnacija mi ne znci ništa ...sad zamsili šta si mi ti kojeg ne poznajem.
NAHEBA SI ...AKO TI JA ...DOĐEM.
2014-04-11
sve pet ::) cekam da se ovaj smiri pa da napisem sta al tesko...kofein wrote:govinda wrote::p ma sta imam pisati, ne mozes od monologa doci na red..a sta je smijesno u vezi aksama? Jesi vidio ili procitao mene da se smijem nedeljnoj misi?kofein wrote:Di je Govinda.....?? ....ahaaa...akšam u 16.59 :)
Nemoj bezazlenom smajliću davat konotacije bezobrazluka s moje strane. Poštivam Tvoju religiju i znam da slijedi Jacija, nakon Akšama. Mislio sam da mi ide u prilog poznavanje vjerske kulture. Prakticiram Misu u 11.00 ...istina. Onda me nema na forumu :)
2016-11-17
2014-04-11
oko religija ?govinda wrote:sve pet ::) cekam da se ovaj smiri pa da napisem sta al tesko...kofein wrote:govinda wrote::p ma sta imam pisati, ne mozes od monologa doci na red..a sta je smijesno u vezi aksama? Jesi vidio ili procitao mene da se smijem nedeljnoj misi?kofein wrote:Di je Govinda.....?? ....ahaaa...akšam u 16.59 :)
pa zar nisam rekao tu sve šta sam imao ?
odavno
2014-04-11
Poštujte vjerska uvjerenja drugih Tolerancija je dobar kamen temeljac za izgradnju međuljudskih odnosa. Znajući koliko je , tijekom povijesti , krvi proliveno i patnji uzrokovani vjerskom netolerancijom , jasno je da ona silno ugrožava opstanak. Vjerska tolerancija ne znači da osoba ne može izraziti svoja uvjerenja. Ona znači da je pokušaj potkopavanja ili napadanja vjerskih uvjerenja i vjere drugih oduvijek bio prečica do nevolja. Filozofi su još od starogrčkih vremena međusobno raspravljali o prirodi boga , čovjeka i svemira. No , mišljenja autoriteta su poput plime i oseke. Primjerice , upravo sad filozofije «mehanizma»* i «materijalizma»* koje sežu još iz starog Egipta i Grčke , ponovo su «u modi». One se trude objasniti da je sve materija , a ne obaziru se na to da njihova objašnjenja evolucije , koliko god pametna bila , ne isključuju dodatne čimbenike koji bi mogli djelovati , a koji jedva da koriste nešto poput evolucije. To su danas «službene» filozofije koje se uče čak i u školama. One imaju gorljive pobornike koji napadaju vjerovanja i religije drugih : rezultat je netolerancija i svađa. Ako se svi veliki umovi od 5.st.pr.n.e., ili čak od prije , nisu mogli složiti glede religije ili antireligije , to je ratna arena među ljudima u koju je bolje ne ulaziti. Ali , iz toga mora sukoba jedno svijetlo načelo isplivavalo je na površinu : pravo na vlastita vjerovanja.
Nije obvezatno da su vjera i vjerovanje potpuno logični , no , ne može ih se označiti niti kao logične. One jednostavno mogu biti prilično «samosvojne». Bio koji savjet , vezan uz ovu tematiku , najsigurnije je dati priznavanjem drugoga na njegova vlastita uvjerenja. Čovjek ima pravo ponuditi drugima svoja vjerovanja , no opasno je nasrtati na vjerovanje drugih , a posebno je opasno napadati i povrjeđivati druge zbog njihovih vjerskih uvjerenja. Od najranijih početaka čovječanstva ljudi su nalazili mnogo utjehe i zadovoljstva u svojim religijama. Čak i «mehanisti» i «materijalisti» današnjice , kad propovijedaju svoju dogmu , zvuče vrlo slično propovjednicima iz davnina. Ljudi bez vjere vrlo su tužan prizor. Čak im se ne može i dati nešto u što će vjerovati. No , kad imaju svoja vjerska uvjerenja , poštujte ih. Put do sreće može biti popraćen sukobima ne poštujete li vjerska uvjerenja drugih. Kazalo pojmova : mehanizam : gledište da je cijeli život jedino materija u pokretu i da se u potpunosti može objasniti fizičkim zakonima. Unaprijeđen Leukipovim i Demokritovim radovima ( 460 – 370. pr.n.e. ) , vjerojatno utemeljenim na egipatskoj mitologiji. Pobornici te filozofije osjećali su da moraju zanemariti religiju jer je nisu mogli svesti na matematiku. Napao ih je religijski krug , a oni su za uzvrat napali religiju. Robert Boyle ( 1627 – 1691. ) utemeljitelj Boyleova zakona u fizici , opovrgao ga je postavljajući pitanje može li priroda imati oblik materije u pokretu. materijalizam : bilo koja metafizička teorija koja govori da se svemir sastoji od čvrstih predmeta kao što je kamenje , vrlo veliko ili malo. Te teorije nastoje obrazloženjima otkloniti činjenice kao što je um , govoreći da se on može svesti na fizičke pojavnosti i njihova gibanja. Materijalizam je vrlo stara ideja , a postoje i druge.
2014-04-11
Ja sam Asthar KomandaRayMabus wrote:Poštujte vjerska uvjerenja drugih Tolerancija je dobar kamen temeljac za izgradnju međuljudskih odnosa. Znajući koliko je , tijekom povijesti , krvi proliveno i patnji uzrokovani vjerskom netolerancijom , jasno je da ona silno ugrožava opstanak. Vjerska tolerancija ne znači da osoba ne može izraziti svoja uvjerenja. Ona znači da je pokušaj potkopavanja ili napadanja vjerskih uvjerenja i vjere drugih oduvijek bio prečica do nevolja. Filozofi su još od starogrčkih vremena međusobno raspravljali o prirodi boga , čovjeka i svemira. No , mišljenja autoriteta su poput plime i oseke. Primjerice , upravo sad filozofije «mehanizma»* i «materijalizma»* koje sežu još iz starog Egipta i Grčke , ponovo su «u modi». One se trude objasniti da je sve materija , a ne obaziru se na to da njihova objašnjenja evolucije , koliko god pametna bila , ne isključuju dodatne čimbenike koji bi mogli djelovati , a koji jedva da koriste nešto poput evolucije. To su danas «službene» filozofije koje se uče čak i u školama. One imaju gorljive pobornike koji napadaju vjerovanja i religije drugih : rezultat je netolerancija i svađa. Ako se svi veliki umovi od 5.st.pr.n.e., ili čak od prije , nisu mogli složiti glede religije ili antireligije , to je ratna arena među ljudima u koju je bolje ne ulaziti. Ali , iz toga mora sukoba jedno svijetlo načelo isplivavalo je na površinu : pravo na vlastita vjerovanja.Nije obvezatno da su vjera i vjerovanje potpuno logični , no , ne može ih se označiti niti kao logične. One jednostavno mogu biti prilično «samosvojne». Bio koji savjet , vezan uz ovu tematiku , najsigurnije je dati priznavanjem drugoga na njegova vlastita uvjerenja. Čovjek ima pravo ponuditi drugima svoja vjerovanja , no opasno je nasrtati na vjerovanje drugih , a posebno je opasno napadati i povrjeđivati druge zbog njihovih vjerskih uvjerenja. Od najranijih početaka čovječanstva ljudi su nalazili mnogo utjehe i zadovoljstva u svojim religijama. Čak i «mehanisti» i «materijalisti» današnjice , kad propovijedaju svoju dogmu , zvuče vrlo slično propovjednicima iz davnina. Ljudi bez vjere vrlo su tužan prizor. Čak im se ne može i dati nešto u što će vjerovati. No , kad imaju svoja vjerska uvjerenja , poštujte ih. Put do sreće može biti popraćen sukobima ne poštujete li vjerska uvjerenja drugih. Kazalo pojmova : mehanizam : gledište da je cijeli život jedino materija u pokretu i da se u potpunosti može objasniti fizičkim zakonima. Unaprijeđen Leukipovim i Demokritovim radovima ( 460 – 370. pr.n.e. ) , vjerojatno utemeljenim na egipatskoj mitologiji. Pobornici te filozofije osjećali su da moraju zanemariti religiju jer je nisu mogli svesti na matematiku. Napao ih je religijski krug , a oni su za uzvrat napali religiju. Robert Boyle ( 1627 – 1691. ) utemeljitelj Boyleova zakona u fizici , opovrgao ga je postavljajući pitanje može li priroda imati oblik materije u pokretu. materijalizam : bilo koja metafizička teorija koja govori da se svemir sastoji od čvrstih predmeta kao što je kamenje , vrlo veliko ili malo. Te teorije nastoje obrazloženjima otkloniti činjenice kao što je um , govoreći da se on može svesti na fizičke pojavnosti i njihova gibanja. Materijalizam je vrlo stara ideja , a postoje i druge.
ili u prevodu : ONI KOJI U BOGA GLEDAJU DIREKTNO
2014-04-11
Gledaš li ti govinda u Boga direktno ?
Pošto na par kilometara od tebe ima neke wehabdije i sela imaju a ti tu stojiš ?
GLEDAŠ LI ?
Pošto na par kilometara od tebe ima neke wehabdije i sela imaju a ti tu stojiš ?
GLEDAŠ LI ?
2014-04-11
ILI MISLIŠ DA ASTHAR KOMANDA NEZNA DI JE BRČKO A DI JE
MAOČA
MAOČA
2014-04-11
Znam ja ZEMLJOPIS
Za tvoju informaciju
Meni da su takvi blizu kuce odavno bi im sam razbio glavu
al ti neceš jer su to tvoji
DOBRO
D
O
B
R
O
Za tvoju informaciju
Meni da su takvi blizu kuce odavno bi im sam razbio glavu
al ti neceš jer su to tvoji
DOBRO
D
O
B
R
O
2014-04-11
Muhamed i beta liberal zapalili džamiju, ubili desetak ljudi
2014-04-11
Vidiš ovi link ?RayMabus wrote:Muhamed i beta liberal zapalili džamiju, ubili desetak ljudi
Ja se igram s vama.
Igram se.
2014-04-11
A ti se igraj s menom i misli da ja nebi skocio da mi na 20 km netko radi wehabdijsko selo
a ova tema ti je najbolji dokaz di su svi skocili na tebe a ja rekao da sam nacionalni Hrvat pa stao u obranu bih strane racionalno
A šta misliš da bi ovakvima debilima napravio '
a ova tema ti je najbolji dokaz di su svi skocili na tebe a ja rekao da sam nacionalni Hrvat pa stao u obranu bih strane racionalno
A šta misliš da bi ovakvima debilima napravio '
2014-04-11
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Hrvatska može blokirati slanje NATO i EU trupa u distrikt Brčko
» Zovko : Erdogan mora odgovarati za kršenje ljudskih prava pred međunarodnim sudom
» Građanima hrvatske nacionalnosti su nacionalna prava u BiH ugrožena.
» Povećanje povlaštenih mirovina - prava slika feudalne Hrvatske
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PRAVA HRVATSKE: Bošnjaci vole živjeti u protektoratu.Ne razumiju što je Država
» Zovko : Erdogan mora odgovarati za kršenje ljudskih prava pred međunarodnim sudom
» Građanima hrvatske nacionalnosti su nacionalna prava u BiH ugrožena.
» Povećanje povlaštenih mirovina - prava slika feudalne Hrvatske
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PRAVA HRVATSKE: Bošnjaci vole živjeti u protektoratu.Ne razumiju što je Država
Page 7 of 12