Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu
Kako nisi? A ona strukovna NVOu Brckom? Kako ce im biti vracena uciteljica kad konkurs nije raspisan? :pepikur37 wrote:govinda wrote:Pa zar ti nisi bio clan NVO kad si bio u Brckom i to jos multietnicka i to jos dobijala lovu iz budzeta?epikur37 wrote:Pa tamo je dobar dio jalije....
Kaj god pratimo slučaj, nek ljudi vide kakav je to šljam koji ugrožava i kmeči na hrvate.
Pa nisam.
Prije dok sam studirao bio sam sroshov stipendist kao student generacije, no što s tim?
Vrlo brzo se ovdje vidi kakva je ta vaša jalija i tzv. gradžanski sektor...zagrebi malo sve goli primitivac i nacionalist bošnjo.
Nek je ovo izašlo u javnost, djeci će biti vraćena njihvoa učiteljica Hrvatica a vi vašu hanumu usrećite negdje drugdje.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
sta da se osvrcem? jebu mater seoskim ustasama pa sta?kolerik wrote:I nece govinda da se osvrne na ekrane, nego zapeo na financiranje portala...
muahahahahahahaha..
2016-11-17
kolerik wrote:I nece govinda da se osvrne na ekrane, nego zapeo na financiranje portala...
muahahahahahahaha..
A tipično, mulja, podmeće, skriva, etiketira, kmeči....a sve ne bil malo progurao muslimanske interese i stavove.
A no :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ko ih jebe, ako im se ne svidja u Distriktu, noga iz njega...kad vec epi tjera motkom mi cemo sutati..za jednu noc ih nece biti...
2016-11-17
govinda wrote:Ko ih jebe, ako im se ne svidja u Distriktu, noga iz njega...kad vec epi tjera motkom mi cemo sutati..za jednu noc ih nece biti...
Vidi, vidi malo ga ispleskaš i odmah pravo lice ;)
Nek se bilježi.
2015-08-06
ti mene ispljeskao? Svasta ti sebi umisljas...epikur37 wrote:govinda wrote:Ko ih jebe, ako im se ne svidja u Distriktu, noga iz njega...kad vec epi tjera motkom mi cemo sutati..za jednu noc ih nece biti...
Nek se bilježi.
2016-11-17
govinda wrote:ti mene ispljeskao? Svasta ti sebi umisljas...epikur37 wrote:govinda wrote:Ko ih jebe, ako im se ne svidja u Distriktu, noga iz njega...kad vec epi tjera motkom mi cemo sutati..za jednu noc ih nece biti...
Nek se bilježi.
Prije bih rekao da sam te ućevapio :)
2015-08-06
Da, to je moj stav sto se tice tih roditelja: fasisiti koji zele i da im djeca budu fasisti. A sa fasistima samo ostro. Kraj price.
2016-11-17
govinda wrote:Da, to je moj stav sto se tice tih roditelja: fasisiti koji zele i da im djeca budu fasisti. A sa fasistima samo ostro. Kraj price.
No gle, fašist je u ovom slučaju ona bošnjačka mahalska jalija....koja je pokušala hrvatima oduzeti pravo.
Ni sami nisu svjesni da su na jebenom punktu i da im je mrka kapa u geopolitici.
Ako moradnu gibat preko save s ovom politikom neće.
2015-08-06
Članci prepuni pozivanja na mržnju, huškanja i linčevanja Hrvata obasuli su Brčko distrikt.
Nije pošteđen ni sam papa Franjo, kao niti hrvatski proizvodi poput negazirane vode i sl.
Izljev tolike količine prijezira i mržnje prema Hrvatima na ovim prostorima zapravo do sada nikada nije javno zabilježen.
Predsjednik Skupštine Kadrić pri tome prijeti roditeljima hrvatskih učenika i poziva na sudsko gonjenje ukoliko se usude na bojkot nastave.
Opći je dojam da ovih dana nije ni malo lako, a ni neopasno biti Hrvat u Brčko distriktu. Medijski linč koji se otvoreno, a uz podršku rukovodećih ljudi iz SDA, vodi protiv Hrvata ovoga dijela BiH nije ni malo bezazlen i naivan.
http://www.dnevnik.ba/vijesti/bih/hrvati-trazili-zastitu-prava-svoje-djece-u-brckog-pa-ih-docekao-medijski-linc
Nije pošteđen ni sam papa Franjo, kao niti hrvatski proizvodi poput negazirane vode i sl.
Izljev tolike količine prijezira i mržnje prema Hrvatima na ovim prostorima zapravo do sada nikada nije javno zabilježen.
Predsjednik Skupštine Kadrić pri tome prijeti roditeljima hrvatskih učenika i poziva na sudsko gonjenje ukoliko se usude na bojkot nastave.
Opći je dojam da ovih dana nije ni malo lako, a ni neopasno biti Hrvat u Brčko distriktu. Medijski linč koji se otvoreno, a uz podršku rukovodećih ljudi iz SDA, vodi protiv Hrvata ovoga dijela BiH nije ni malo bezazlen i naivan.
http://www.dnevnik.ba/vijesti/bih/hrvati-trazili-zastitu-prava-svoje-djece-u-brckog-pa-ih-docekao-medijski-linc
2015-08-06
O ovome sam pisao prije 2-3 mjeseca,kao i da se u Distriktu Hrvati družže sa Srbima,pa su me Mišamaš i Vuxadinare htjeli linčovati.epikur37 wrote:Članci prepuni pozivanja na mržnju, huškanja i linčevanja Hrvata obasuli su Brčko distrikt.
Obadva su učahurena u neka vlaška (V.S.D) i krdžanska (Mišamaš) posla,da misle da je tako svuda okolo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
govinda wrote:Ko ih jebe, ako im se ne svidja u Distriktu, noga iz njega...kad vec epi tjera motkom mi cemo sutati..za jednu noc ih nece biti...
A znaci tako cemo razgovarati? :)
Nametnuli svoj kadar da djecu uči hrvatski, a tko se buni fašisti, a zna se kako treba sa fasistima. Nadam se da si doktor/inzinjer. ;)
Guest- Guest
epikur37 wrote:govinda wrote:Ko ih jebe, ako im se ne svidja u Distriktu, noga iz njega...kad vec epi tjera motkom mi cemo sutati..za jednu noc ih nece biti...
Nek se bilježi.
Klasicne bosanske fore. Biti ce kaznjeni za njih onako okrutno kako samo ove naše gudure mogu kažnjavati, ali krivca dalje od onih komentara ni ne trebaju traziti.
Guest- Guest
Druze se ovdje svi sa svima..ko nece da se druzi taj se ne druzi...nema to veze, ovo je samo dreka hadezeja, nema veze sa djecom, nesto drugo je u pitanju, neka politicka trgovina kao i svaki put...jastreb wrote:O ovome sam pisao prije 2-3 mjeseca,kao i da se u Distriktu Hrvati družže sa Srbima,pa su me Mišamaš i Vuxadinare htjeli linčovati.epikur37 wrote:Članci prepuni pozivanja na mržnju, huškanja i linčevanja Hrvata obasuli su Brčko distrikt.
Obadva su učahurena u neka vlaška (V.S.D) i krdžanska (Mišamaš) posla,da misle da je tako svuda okolo.
2016-11-17
kolerik wrote:epikur37 wrote:govinda wrote:Ko ih jebe, ako im se ne svidja u Distriktu, noga iz njega...kad vec epi tjera motkom mi cemo sutati..za jednu noc ih nece biti...
Nek se bilježi.
Klasicne bosanske fore. Biti ce kaznjeni za njih onako okrutno kako samo ove naše gudure mogu kažnjavati, ali krivca dalje od onih komentara ni ne trebaju traziti.
Jasno,
tragično je kako reče stanojko neki dan,
nisu ni svjesni u kojoj su poziciji i kako se geopoltika savija za novo vrijeme...
2015-08-06
Nije tragicno ; sami pali sami se ubili svi 20 km oko wehabdijskih centara.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
"HRVATI su najgora vrsta križara! Oni su prodane duše i treba ih što prije potamaniti. Kad Alahova vojska krene iz Bosne prema Rimu, proći ćemo i kroz Hrvatsku, a tada će Hrvati osjetiti Alahovu moć.
Selo Gornja Maoča, smješteno nedaleko od Brčkog, već je dulje vrijeme u središtu pozornosti svjetskih medija......
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vahabiti-hrvati-su-prodane-duse-i-treba-ih-potamaniti/283218.aspx
...........................
Viš ovih muja iz distrikta.
2015-08-06
Baš sam izmjjerio na karti ...Brčko taman koji metar iznad 20 km ....neupadaju u klanje.
Samo unutar ovog kruga 20 km oko tog sela ....metar izvan kruga imaš posla s menom.
Samo unutar ovog kruga 20 km oko tog sela ....metar izvan kruga imaš posla s menom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kolerik wrote:Jest, a mi fašisti.
Ma oni se uhvatili ljevičarske floskule pod čijom firmom guraju krajni bošnjački nacionalizam i islamizam. Tko nije za našu bosnu taj je fašist. Slično srbima 90-ih.
Mislim ali to je već razvidno...samos e ukopavaju i na kraju će ih poklopit njihova zloća i glupost.
2015-08-06
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Hrvatska može blokirati slanje NATO i EU trupa u distrikt Brčko
» Zovko : Erdogan mora odgovarati za kršenje ljudskih prava pred međunarodnim sudom
» Građanima hrvatske nacionalnosti su nacionalna prava u BiH ugrožena.
» Povećanje povlaštenih mirovina - prava slika feudalne Hrvatske
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PRAVA HRVATSKE: Bošnjaci vole živjeti u protektoratu.Ne razumiju što je Država
» Zovko : Erdogan mora odgovarati za kršenje ljudskih prava pred međunarodnim sudom
» Građanima hrvatske nacionalnosti su nacionalna prava u BiH ugrožena.
» Povećanje povlaštenih mirovina - prava slika feudalne Hrvatske
» MIJEŠANJE U UNUTARNJA PRAVA HRVATSKE: Bošnjaci vole živjeti u protektoratu.Ne razumiju što je Država
Page 11 of 12