ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu - Page 3 Empty Re: Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu

Post by RayMabus 30/1/2017, 16:42

govinda wrote:
RayMabus wrote:
govinda wrote:
RayMabus wrote:U pravu je govnda.

Ima dio teksta tu od Osmanagica nekog da može bilo tko.

Ocito problem u sufinaciranju takvih ucitelja.
ma nece niko na selu da radi...
Citao sam ja to prije neki dan u novinama i onaj Osmanagic kaže da nema problema nego eto to.

U biti trebalo bi sufinacirat tu Hrvaticu dodatno.

Možda se može riješit nekim ugovorm Hr i BiH i nece bit problema uopce.
Ama bila im je prosle godine uciteljica Hrvatica iz Orasja, dobila posao na godinu dana, istekao ugovor ona se vratila u Orasje, tamo sad radi..stvar je sto oni u takva sela i tako male skole salju pripravnice ili nekog na ugovor od godinu dana...Ante Domic iz HDZ je bio gradonacelnik kad je konkurs raspisan, mogao je reci hocu da Hrvatica radi tamo, nije nista rekao, vjerovatno zato sto je neku iz HDZ zaposlio u gradskoj skoli koja predaje Bosnjacima i Srbima...
Citao sam ti ja to u novinama nikidan ....to ti je ono da ja znam puno više nego šta netko misli ....evo ovo ti je primjer ...naslov u novinama je kao Hrvati diskriminirani a onda u zadnjem dijelu teksta neki Osmnagaic kaže nema problema al pare jel ovo ono.

Skužio odma o čemu se radi.

Zato sam i stao na tvoju stranu a ne njihovu.

Ljudi su u pravu ...dođe katolički blagdan a uciteljica muslimanka ...nije kriva ona šta je muslimanka nego eto kako sad da ona to jel i njoj nezgodno ipak.

Shvatio sam problem.

Problem se riješi tako da delegacija školstva napravi sastank sa vladom Hr i obrazloži problem.

Eto putni troškovi , stiumlans ..škole te i te ....nađite uciteljicu i mi puštamo i hebe se nas ..problem manje.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu - Page 3 Empty Re: Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu

Post by govinda 30/1/2017, 16:43

epikur37 wrote:Govinda tipicno pokriva muslimansko gurkanje i hegemoniju, i onda se cude ato ih nova europa uzima na zub....sami sebi prave neprijatelje. Dani kruha, bozicne pjesme sve se to uredno provodi u hrvatskim skolama...i oni otpuste hrvaticu i gurnu neku npe. Sabiju da mota kiflice...narod ae pobunio. Doaza muslimanakog nametanja.
ne pokrivam ja nista,u toj skoli je godinu dana radila Srpkinja koja se na konkursu izjasnila kao Hrvatica...i seljaci nista skontali nisu..eto ti hrvatstva u Skakavi Gornjoj...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by epikur37 30/1/2017, 16:43

Prvi razred, ali hrvataki jezik, glazbena kultura, la i elemnti nacionalnih sadrzaja kroz prirodu i drustvo....i o i salju neku fatu u sto posto hrvatsko selo. Motkom potjerati.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 30/1/2017, 16:44

Kakvo je takvoje ali mujage odjeb.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by govinda 30/1/2017, 16:45

epikur37 wrote:Prvi razred, ali hrvataki jezik, glazbena kultura, la i elemnti nacionalnih sadrzaja kroz prirodu i drustvo....i o i salju neku fatu u sto posto hrvatsko selo. Motkom potjerati.
ma jebem ti mater, sto tebe nismo motkom protjerali kad si radio u skoli u kojoj nije bilo ni jednog Hrvata? Sta jedes govna, pederu, ti kad si predavao Bosnjacima i Srbima niko se nije bunio sto si Hrvat?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2017, 16:46

RayMabus wrote:
govinda wrote:
RayMabus wrote:
govinda wrote:
RayMabus wrote:U pravu je govnda.

Ima dio teksta tu od Osmanagica nekog da može bilo tko.

Ocito problem u sufinaciranju takvih ucitelja.
ma nece niko na selu da radi...
Citao sam ja to prije neki dan u novinama i onaj Osmanagic kaže da nema problema nego eto to.

U biti trebalo bi sufinacirat tu Hrvaticu dodatno.

Možda se može riješit nekim ugovorm Hr i BiH i nece bit problema uopce.
Ama bila im je prosle godine uciteljica Hrvatica iz Orasja, dobila posao na godinu dana, istekao ugovor ona se vratila u Orasje, tamo sad radi..stvar je sto oni u takva sela i tako male skole salju pripravnice ili nekog na ugovor od godinu dana...Ante Domic iz HDZ je bio gradonacelnik kad je konkurs raspisan, mogao je reci hocu da Hrvatica radi tamo, nije nista rekao, vjerovatno zato sto je neku iz HDZ zaposlio u gradskoj skoli koja predaje Bosnjacima i Srbima...
Citao sam ti ja to u novinama nikidan ....to ti je ono da ja znam puno više nego šta netko misli ....evo ovo ti je primjer ...naslov u novinama je kao Hrvati diskriminirani a onda u zadnjem dijelu teksta neki Osmnagaic kaže nema problema al pare jel ovo ono.

Skužio odma o čemu se radi.

Zato sam i stao na tvoju stranu a ne njihovu.

Ljudi su u pravu ...dođe katolički blagdan a uciteljica muslimanka ...nije kriva ona šta je muslimanka nego eto kako sad da ona to jel i njoj nezgodno ipak.

Shvatio sam problem.

Problem se riješi tako da delegacija školstva napravi sastank sa vladom Hr i obrazloži problem.

Eto putni troškovi , stiumlans ..škole te i te ....nađite uciteljicu i mi puštamo i hebe se nas ..problem manje.
Pijan san ko cok.

Nema gramaticke greške u prethodnom postu.

Eto šta ti je pravi zapovijednik Galakticke Federacije.

Odo sad popit petu karlovacku crnu.

A je udara.

Odhebite od Govinde ovdje.

Citao sam taj tekst i detektirao problem.

Ajmo jednu od Vuce.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/1/2017, 16:46

govinda wrote:
kolerik wrote:
govinda wrote:
kolerik wrote:Kako bosnjacka uciteljica moze predavati hrvatski knjizevni jezik, hrvatsku povijest, itd. Da li je to polagala na fakultetu?

Mrs...
mrs ti...halo,l to je prvi razred osnovne skole, kakva povijest?
Kosa tanka debela linija, jedan orah i jedan orah su...

Aha, onda ce u trecem dobiti uciteljicu koja ima diplomu iz hrvatskog jezika i povijesti?

Tesko moguce, u bosnjakistanu zvanom Federacija treba ti samo iskaznica SDA i preporuka lokalnog hodze, pa mozes Hrvate uciti hrvatskome.
ne, u nas se od petog razreda uci povijest..i od petog razreda predaju hrvatski jezik samo oni koji imaju diplomu iz hrvatskog jezika...

E vidis, mi imamo od treceg lektiru i od prvog prirodu i drustvo.

Imamo i JMBG i putovnice, ali sto sad...znam ja da se vi trudite, jeb'ga nesto vas nece :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 30/1/2017, 16:47

Jebo te Skakava, selo sa 8 ucenika...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by epikur37 30/1/2017, 16:47

Molim ban za govindu zbog psovanja. I osobnog vrinedjanja....kic,

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by govinda 30/1/2017, 16:48

kolerik wrote:
govinda wrote:
kolerik wrote:
govinda wrote:
kolerik wrote:Kako bosnjacka uciteljica moze predavati hrvatski knjizevni jezik, hrvatsku povijest, itd. Da li je to polagala na fakultetu?

Mrs...
mrs ti...halo,l to je prvi razred osnovne skole, kakva povijest?
Kosa tanka debela linija, jedan orah i jedan orah su...

Aha, onda ce u trecem dobiti uciteljicu koja ima diplomu iz hrvatskog jezika i povijesti?

Tesko moguce, u bosnjakistanu zvanom Federacija treba ti samo iskaznica SDA i preporuka lokalnog hodze, pa mozes Hrvate uciti hrvatskome.
ne, u nas se od petog razreda uci povijest..i od petog razreda predaju hrvatski jezik samo oni koji imaju diplomu iz hrvatskog jezika...

E vidis, mi imamo od treceg lektiru i od prvog prirodu i drustvo.

Imamo i JMBG i putovnice, ali sto sad...znam ja da se vi trudite, jeb'ga nesto vas nece :)
pusi mi kurac, majmuncino ustaska

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 30/1/2017, 16:48

epikur37 wrote:Molim ban za govindu zbog psovanja. I osobnog vrinedjanja....kic,

trebali smo mi tebe banirati kad si dosao u Brcko da radis u skoli...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2017, 16:48

govinda wrote:Jebo te Skakava, selo sa 8 ucenika...
Ne psuj.

Cuj ja sam nacionalno Hrvat.

Jesam li napisao post i šta je problem i di je problem ?

Jesam.

KLJUCAJ TEMU.

KRAJ RASPRAVE.

Sad bi oni međunacionalne tenzije.

E NEMOŽE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 30/1/2017, 16:49

Skakava je nasa a ti jebi po rijekama ...i prijavljen si za ban.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by govinda 30/1/2017, 16:49

Povlacim psovku, izletilo mi, ipak se znamo..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Eroo 30/1/2017, 16:49

Maternji jezik se usvaja još u vrtiću, a poslije se samo nadograđuje. 
Govinda, smanjite gas, vrijeme vam je... ;)

Last edited by Eroo on 30/1/2017, 16:50; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2017, 16:49

epikur37 wrote:Molim ban za govindu zbog psovanja. I osobnog vrinedjanja....kic,

Pa proviciraš ga ti sam i ostali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda 30/1/2017, 16:51

RayMabus wrote:
govinda wrote:Jebo te Skakava, selo sa 8 ucenika...
Ne psuj.

Cuj ja sam nacionalno Hrvat.

Jesam li napisao post i šta je problem i di je problem ?

Jesam.

KLJUCAJ TEMU.

KRAJ RASPRAVE.

Sad bi oni međunacionalne tenzije.

E NEMOŽE.
ma psujem zato sto gledam takve, ako epi, koji su dolazili da rade u skolama preko stele ili dobijali psoao samo zato sto su Hrvati i niko nije od njih htio da ide raditi u ta sela, gdje ucenika ima do 10, nego svi u gradske skole, pa se onda jos uvale u kojekakve komisije, odbore, sindikate a vamo se busaju u prsa sa hrvatstvom..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/1/2017, 16:51

epikur37 wrote:Govinda tipicno pokriva muslimansko gurkanje i hegemoniju, i onda se cude ato ih nova europa uzima na zub....sami sebi prave neprijatelje. Dani kruha, bozicne pjesme sve se to uredno provodi u hrvatskim skolama...i oni otpuste hrvaticu i gurnu neku npe. Sabiju da mota kiflice...narod ae pobunio. Doaza muslimanakog nametanja.

procitao ovaj tekst ...i jos poneki sto google ponudio
imam i neko misljenje izgradjeno no nebitno
zelio sam pitati
@epi , ti si taj kadar i blisko ti zemljopisno te za pravicu si... odi branit nejac ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 30/1/2017, 16:52

Ispricaj se, povuci cu zahtjev. Znas da ti nisam nikad opsovao naprotiv pokazao sam i postovanje.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/1/2017, 16:52

Eroo wrote:Maternji jezik se usvaja još u vrtiću, a poslije se samo nadograđuje. 
Govinda, smanjite gas, vrijeme vam je... ;)
Nije tako.

Cak je i u Slobodnoj Dalmaciji naslov bio cudan al dole u dnu imaš objašenjenje nekog Osmanagovica.

U biti problem je u lovi ...Hr bi trebala to malo sufinacirat ...naci neki srednji put sa BiH oko toga i vrlo rdo ceti dati uciteljicu jer i njima je to samo trošak.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda 30/1/2017, 16:53

I sad neka Bosnjakinja pristane da radi u tom selu i eto ona ne valja..jbt, moras moliti Hrvata da radi u hrvatskom selu...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics