Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
Mozel se unijeti biblija u saudijsku arabiju?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Close all mosques & ban the Koran: Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto
Ne znam, ne unosim Biblije u strane drzave.epikur37 wrote:Mozel se unijeti biblija u saudijsku arabiju?
2016-11-17
Stvar principa! A i zašto ih nema? Smiju li se doseliti i šetati okolo s križem oko vrata i nosati Bibliju u ruci? Prići muslimanu i uvjeravati ga da je islam pogrješan? A da ne ostanu bez glave!govinda wrote:U Meki nema ni jednog krscanina, ko ce hodati kriznim putem?Regoč wrote:Naravno da nisam bio u džamiji, katolik sam rimskoga obreda. Što se tiče tvoje džamije, dobro; zasad ste ih se riešili. No, znaš i sam onu "lova vrti gdje svrdlo neće". Zato preventivno svim netolerantnim izvorima onemogućiti financiranje ičega, ne samo islamske zajednice ili gradnje džamija. Kad se u Meki bude mogla izgraditi crkva i održati križni put ulicama grada, tada će Saudija moći nešto financirati. Dotad, dignimo brane.govinda wrote:Ne odredjuje. Kood mene dzamiju finansirali Arapi, vehabije sutnuti iz nje. Kao i iz svih dzamija u Brckom. Supljak vam prica. Niste bili u dzamiji nikad, niste na molitvama pa ne mozete znati.Regoč wrote:Pa i kažem da novac određuje, zato ne smijemo dopustiti ulazak novca u Islamsku zajednicu ako dolazi iz "netolerantnih" izvorah. A što ponavljamo?govinda wrote:
ma jok, ne nadovezuj me na tvoj upis. Ko da novac ne odredjuje koji ce hodza biti u dzamiji, te dzamije su vlasnistvo islamske zajednice. Nego vi svi desnicari ponavljate isto, i to je neko od njih na Zapadu prvi izgovorio, ne sjecam se vise ko i sad vi svi ko papagaji jedno te isto.
Isto kao u Pakistan.epikur37 wrote:Mozel se unijeti biblija u saudijsku arabiju?
I sta znaci to pitanje? Meni ces srusiti dzamije jer Saudija ne dozvoljava Biblije?
2016-11-17
Može,zasto?epikur37 wrote:Mozel se unijeti biblija u saudijsku arabiju?
Guest- Guest
vjerovatno ne smiju ali kakve to veze ima sa dzamijom u Zagrebu? Koju je izgradio Gadafi, btw..ili ovom u Rijeci koju je izgradio Mesihat u Hrvatskoj?Regoč wrote:Stvar principa! A i zašto ih nema? Smiju li se doseliti i šetati okolo s križem oko vrata i nosati Bibliju u ruci? Prići muslimanu i uvjeravati ga da je islam pogrješan? A da ne ostanu bez glave!govinda wrote:U Meki nema ni jednog krscanina, ko ce hodati kriznim putem?Regoč wrote:Naravno da nisam bio u džamiji, katolik sam rimskoga obreda. Što se tiče tvoje džamije, dobro; zasad ste ih se riešili. No, znaš i sam onu "lova vrti gdje svrdlo neće". Zato preventivno svim netolerantnim izvorima onemogućiti financiranje ičega, ne samo islamske zajednice ili gradnje džamija. Kad se u Meki bude mogla izgraditi crkva i održati križni put ulicama grada, tada će Saudija moći nešto financirati. Dotad, dignimo brane.govinda wrote:Ne odredjuje. Kood mene dzamiju finansirali Arapi, vehabije sutnuti iz nje. Kao i iz svih dzamija u Brckom. Supljak vam prica. Niste bili u dzamiji nikad, niste na molitvama pa ne mozete znati.Regoč wrote:
Pa i kažem da novac određuje, zato ne smijemo dopustiti ulazak novca u Islamsku zajednicu ako dolazi iz "netolerantnih" izvorah. A što ponavljamo?
2016-11-17
Tko govori o tebi? To predlažu u Niskozemskoj, a mi ne bismo. Štoviše, ja bih bio protiv. Ali isto tako bih zabranio dotok novca i ljudstva iz zemalja koje ne poštuju ljudska prava.govinda wrote:I sta znaci to pitanje? Meni ces srusiti dzamije jer Saudija ne dozvoljava Biblije?
Nikakve! Nitko ne bi rušio hrvatske džamije. Jedino bih zabranio dolazak novca i ljudstva iz zemaljah koje ne bi meni omogućile graditi crkvu ili propoviedati kršćanstvo u njima.govinda wrote:vjerovatno ne smiju ali kakve to veze ima sa dzamijom u Zagrebu? Koju je izgradio Gadafi, btw..ili ovom u Rijeci koju je izgradio Mesihat u Hrvatskoj?Regoč wrote:Stvar principa! A i zašto ih nema? Smiju li se doseliti i šetati okolo s križem oko vrata i nosati Bibliju u ruci? Prići muslimanu i uvjeravati ga da je islam pogrješan? A da ne ostanu bez glave!govinda wrote:U Meki nema ni jednog krscanina, ko ce hodati kriznim putem?Regoč wrote:Naravno da nisam bio u džamiji, katolik sam rimskoga obreda. Što se tiče tvoje džamije, dobro; zasad ste ih se riešili. No, znaš i sam onu "lova vrti gdje svrdlo neće". Zato preventivno svim netolerantnim izvorima onemogućiti financiranje ičega, ne samo islamske zajednice ili gradnje džamija. Kad se u Meki bude mogla izgraditi crkva i održati križni put ulicama grada, tada će Saudija moći nešto financirati. Dotad, dignimo brane.govinda wrote:
Ne odredjuje. Kood mene dzamiju finansirali Arapi, vehabije sutnuti iz nje. Kao i iz svih dzamija u Brckom. Supljak vam prica. Niste bili u dzamiji nikad, niste na molitvama pa ne mozete znati.
Može, ali ne smije. Koga uhvate, ne živi više.pismejker wrote:Može,zasto?epikur37 wrote:Mozel se unijeti biblija u saudijsku arabiju?
Posteni reciprocitet...Regoč wrote:Nikakve! Nitko ne bi rušio hrvatske džamije. Jedino bih zabranio dolazak novca i ljudstva iz zemaljah koje ne bi meni omogućile graditi crkvu ili propoviedati kršćanstvo u njima.govinda wrote:vjerovatno ne smiju ali kakve to veze ima sa dzamijom u Zagrebu? Koju je izgradio Gadafi, btw..ili ovom u Rijeci koju je izgradio Mesihat u Hrvatskoj?Regoč wrote:Stvar principa! A i zašto ih nema? Smiju li se doseliti i šetati okolo s križem oko vrata i nosati Bibliju u ruci? Prići muslimanu i uvjeravati ga da je islam pogrješan? A da ne ostanu bez glave!govinda wrote:U Meki nema ni jednog krscanina, ko ce hodati kriznim putem?Regoč wrote:
Naravno da nisam bio u džamiji, katolik sam rimskoga obreda. Što se tiče tvoje džamije, dobro; zasad ste ih se riešili. No, znaš i sam onu "lova vrti gdje svrdlo neće". Zato preventivno svim netolerantnim izvorima onemogućiti financiranje ičega, ne samo islamske zajednice ili gradnje džamija. Kad se u Meki bude mogla izgraditi crkva i održati križni put ulicama grada, tada će Saudija moći nešto financirati. Dotad, dignimo brane.
Guest- Guest
Epikur govori, njemu sam i uputio pitanje.Regoč wrote:Tko govori o tebi? To predlažu u Niskozemskoj, a mi ne bismo. Štoviše, ja bih bio protiv. Ali isto tako bih zabranio dotok novca i ljudstva iz zemalja koje ne poštuju ljudska prava.govinda wrote:I sta znaci to pitanje? Meni ces srusiti dzamije jer Saudija ne dozvoljava Biblije?
2016-11-17
Glumim Gljivu ,Reg..Bog u pomoci tom nesretniku ili nesretnici koju bi radi toga obezglavili..Regoč wrote:Može, ali ne smije. Koga uhvate, ne živi više.pismejker wrote:Može,zasto?epikur37 wrote:Mozel se unijeti biblija u saudijsku arabiju?
Guest- Guest
Okej, neka on odgovori.govinda wrote:Epikur govori, njemu sam i uputio pitanje.Regoč wrote:Tko govori o tebi? To predlažu u Niskozemskoj, a mi ne bismo. Štoviše, ja bih bio protiv. Ali isto tako bih zabranio dotok novca i ljudstva iz zemalja koje ne poštuju ljudska prava.govinda wrote:I sta znaci to pitanje? Meni ces srusiti dzamije jer Saudija ne dozvoljava Biblije?
epi pakira Bibliju i ide put Meke..
Guest- Guest
Eroo wrote:Od sad biramo po frizuri...sigurno je sigurno.Yehudi wrote:Kreneš sa najvećim zahtjevima pa onda pregovaraš
Onda bi se mogao birati i ovaj. I on ima frizuru sličnu onim trima spodobama sa naslovne strane.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Eroo wrote:Od sad biramo po frizuri...sigurno je sigurno.Yehudi wrote:Kreneš sa najvećim zahtjevima pa onda pregovaraš
Onda bi se mogao birati i ovaj. I on ima frizuru sličnu onim trima spodobama sa naslovne strane.
Nije blondi, jebiga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A tko je u nas blondi? Prirodni.Eroo wrote:Nije blondi, jebiga...
Prosinečki,recimo,pa Modrić.Regoč wrote:A tko je u nas blondi? Prirodni.Eroo wrote:Nije blondi, jebiga...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» France close down 3 mosques - 334 war grade weapons found - 223 arrests
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Širi se Orbanov savez u Evropi, pridružit će mu se i Geert Wilders
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
» Geert Wilders za Jutarnji : Islam nije kompaktibilan sa slobodom
» Širi se Orbanov savez u Evropi, pridružit će mu se i Geert Wilders
» UN:Trump širi rasne i vjerske predrasude kao i Orban,Marine Le Pen i Geert Wilders
» Geert Wilders poručio Erdoganu: U našoj državi nema mjesta za islamiste i diktatore
Page 2 of 2