Građani godišnje plaćaju više od milijardu za Radmanovu tv
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Građani godišnje plaćaju više od milijardu za Radmanovu tv
iskreno,sto se tice gradjanskih sloboda,prilicno tanko,da ne spominjem stres i shock kod svaba kad im je policija u blizini...govorim o prosjecnim svabama..jako ih je drzava izdresirala..ne pada im na pamet bilo kakvo krsenje zakona..aben wrote:a, tako. fašistička država.bogomdani wrote:Cuj ne mozes imati smurtfoun u svabiji anonimac..bilo na pretplatu,bilo na pripejd,moras dati svoje podatke,pri kupovini sim kartice..aben wrote:ali, možeš in reći da nemaš ništa i onda ne platit ?bogomdani wrote:tako je..ja nemam tv,niti mi treba,no imama smurtfoun,tablet i laptop,i to je njima izgovor da mozes placati..samo da imas smartfon,vec ti salju uplatnice..aben wrote:znači, ako živiš u njemačkoj, plaćaš televiziju imao je ne imao?
Guest- Guest
da, strašno. iz nacizma u nacizam.
a eto.
a eto.
2014-04-16
s druge strane jako su disciplirani u placanju u biznisu,dugovima,ovom i onom..nema tu da nes napravis,pa da ti ne plati...koji ne plati,vjerovatno mu je tata neki "balkanac"..
Guest- Guest
naravski, ne krivin ja te ljude, nije all bad.
samo, vjerojatno podržavaju prisilu ne shvaćajući da je plaćanje računa u dobrovoljnoj suradnji i plaćanje računa dok ti drže pištolj na čelu ka i seks sa ženom ili seks sa muškin; prvo je božji dar iz ljubavi čoviku, a drugo je odvratna sotonina nakaznost nametnuta čoviku.
samo, vjerojatno podržavaju prisilu ne shvaćajući da je plaćanje računa u dobrovoljnoj suradnji i plaćanje računa dok ti drže pištolj na čelu ka i seks sa ženom ili seks sa muškin; prvo je božji dar iz ljubavi čoviku, a drugo je odvratna sotonina nakaznost nametnuta čoviku.
2014-04-16
a sto da ti kazem..ljudi rade freneticno,tko pazi i na skolovanje,moze jako puno postici i zaraditi,za taj nivo,zivot u svabiji je jedan od boljih..hjtio sam nekim ljudima u Zegeju namjestiti posao u gradskom prometu..ono busevi gradski,haj-teh..placa 2500-2800 Ojra.dvije smjene,milina..e jedan ne zeli ostaviti zenu i obitelj,drugi je nes rekao,kao u smislu,moze to i u RH,zaraditi..kakogod hoce..
Guest- Guest
u moj kvart ove lopine iz HTVa ne zalaze.. dobile po pički par puta 90tih i jednom 2000tih pa više ne zalaze
Guest- Guest
hehehehehe..nes slicno i kod mene,no bio je stariji neki lik,pa je bio i podosta postedjen..otada samo racuni direktno i Zegeja
Guest- Guest
ne bi trebala obadvoje jer sve gledaš preko max tv-a(t-scum),u principu se ne isplati uzimat tv preko neta osim ako se baš patiš za gledanjem hrpe starih filmova i serija s prevodom,bolje uzet samo fon i net što brži paket,u b-netu koji se spojio s vipom najjeftiniji je 199kn,prvih 6 mj.besplatno,ako ti je isteko ugovor otkaži kompletno i pređi na ovo,bolje skidat hd filmove ili gledat online..bo_peep wrote:Ono što meni nije jasno je činjenica da plaćam mjesečno HTV-u i T-comu za MAXtv. Ako već plaćam ovo drugo, zašto moram plaćati ono prvo ?!
jack_reacher-
2014-04-14
Mjesečno platim T-comu za maxtv, telefon, internet oko 400 kn
Guest- Guest
bo_peep wrote:Mjesečno platim T-comu za maxtv, telefon, internet oko 400 kn
Optima ti ima trio za 270tak kuna.
Guest- Guest
aben wrote:a jel se moraš prijavit?
Navodno bi tribao prijaviti ali..........
U RH računaju da -ako imaš struju, imaš i TV pa moraš
platiti zato jer navodno koristiš REPETITORE i kabelske veze ( kabele
koji provode signal- a to je u HRT vlasništvu........ma muljaža)
Čim imašmobitel oni te terete za plaćati -eter- i to bez obzira šta svi plaćamo
potrošnju, bonove u koje je uračunato sve to plus promet, porez.
HRT je banda lopovska.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
to je nešto novo?Yehudi wrote:aben wrote:a jel se moraš prijavit?
Navodno bi tribao prijaviti ali..........
U RH računaju da -ako imaš struju, imaš i TV pa moraš
platiti zato jer navodno koristiš REPETITORE i kabelske veze ( kabele
koji provode signal- a to je u HRT vlasništvu........ma muljaža)
Čim imašmobitel oni te terete za plaćati -eter- i to bez obzira šta svi plaćamo
potrošnju, bonove u koje je uračunato sve to plus promet, porez.
HRT je banda lopovska.
ja san odjavia tv ima deset godina, i otad su mi došli samo jednom u kontrolu i to je to.
za mobitel, da. tu su nabili porez koi se ne more izbjeći.
to nije banda s hrt-a nego banda RH.
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gastarbajteri placaju 20 000 kn godisnje vise u proracun VB od domacina
» Hrvatska “plinska pljačka” stoljeća – svi šute, a građani plaćaju i trpe
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» Vlada konačno objavila koliko izdvajamo za Katoličku crkvu: Kaptolu u samo tri godine isplaćeno više od milijardu kuna!
» Reforme Marića i HDZa se nastavljaju.. male firme će godišnje državi davati 8500kn više od 2017
» Hrvatska “plinska pljačka” stoljeća – svi šute, a građani plaćaju i trpe
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» Vlada konačno objavila koliko izdvajamo za Katoličku crkvu: Kaptolu u samo tri godine isplaćeno više od milijardu kuna!
» Reforme Marića i HDZa se nastavljaju.. male firme će godišnje državi davati 8500kn više od 2017
Page 3 of 3