Građani godišnje plaćaju više od milijardu za Radmanovu tv
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Građani godišnje plaćaju više od milijardu za Radmanovu tv
a jel se moraš prijavit?
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Pa ako boravis u Svabiji,moras,jer se uz prijevu vežu i otvaranje bankovnog racuna,dobivanje poreznog broja,otvaranje zdravstvenog osiguranja,pun qrc toga..
Guest- Guest
znači, ako živiš u njemačkoj, plaćaš televiziju imao je ne imao?
2014-04-16
" Gradjani plaćaju više od milijarde za Radmanovu TV"
Kakve su to gluposti od naslova teme?
Kao prvo, HRT nije -Radmanova televizija-
a kao drugo, kad Radman ode, OPET će -gradjani plaćati
višee od Milijardu Kn-
Šta ćemo onda , opet pisati isti naslov ali sa imenom drugoga
voditelja TV?
Kako je lako širiti nacionalnu histeriju medju -stokomsitnoga zuba-
Dovoljno je imenovati nekoga pojedinca i odmah kreće linč
Kakve su to gluposti od naslova teme?
Kao prvo, HRT nije -Radmanova televizija-
a kao drugo, kad Radman ode, OPET će -gradjani plaćati
višee od Milijardu Kn-
Šta ćemo onda , opet pisati isti naslov ali sa imenom drugoga
voditelja TV?
Kako je lako širiti nacionalnu histeriju medju -stokomsitnoga zuba-
Dovoljno je imenovati nekoga pojedinca i odmah kreće linč
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
to je klasika, ljudi ne žele slobodu za sve, da svi kupe program koji želu,
nego slobodu samo za sebe da odluče šta će svi ostali plaćati i gledati.
komunizam...press
nego slobodu samo za sebe da odluče šta će svi ostali plaćati i gledati.
komunizam...press
2014-04-16
tako je..ja nemam tv,niti mi treba,no imama smurtfoun,tablet i laptop,i to je njima izgovor da mozes placati..samo da imas smartfon,vec ti salju uplatnice..aben wrote:znači, ako živiš u njemačkoj, plaćaš televiziju imao je ne imao?
Guest- Guest
kojagod Vlast zasjela vladati,gradjani joj placaju promociju i reklame
Guest- Guest
A kad 90-tih je bilo pola filmova po bunkerima i kad na TV nisi mogao čuti ni Bijelo dugme onda se niste bunili?
Zar bi htjeli da opet kao onda umjesto Malog mista gledamo Naši i vaši i Jel me netko tražio?
Zar bi htjeli da opet kao onda umjesto Malog mista gledamo Naši i vaši i Jel me netko tražio?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ali, možeš in reći da nemaš ništa i onda ne platit ?bogomdani wrote:tako je..ja nemam tv,niti mi treba,no imama smurtfoun,tablet i laptop,i to je njima izgovor da mozes placati..samo da imas smartfon,vec ti salju uplatnice..aben wrote:znači, ako živiš u njemačkoj, plaćaš televiziju imao je ne imao?
2014-04-16
bogomdani wrote:..ja nemam tv,niti mi treba,no imama smurtfoun,tablet i laptop,i to je njima izgovor da mozes placati..samo da imas smartfon,vec ti salju uplatnice..
I kod nas se u biti plaća posjedovanje bilo kojeg uređaja za prijam radijskog ili audiovizualnog programa. Gledao ili ne, plaćaš. Dakle, uređaj je bitan..
Guest- Guest
Ono što meni nije jasno je činjenica da plaćam mjesečno HTV-u i T-comu za MAXtv. Ako već plaćam ovo drugo, zašto moram plaćati ono prvo ?!
Guest- Guest
šta ti nije jasno, pa ja plaćam i državno zdravstveno jer moram i privatno, da imam zdravstvenu zaštitu i to nije pedeset kuna ka tv, to su tisuće kuna misečno.bo_peep wrote:Ono što meni nije jasno je činjenica da plaćam mjesečno HTV-u i T-comu za MAXtv. Ako već plaćam ovo drugo, zašto moram plaćati ono prvo ?!
2014-04-16
aben wrote:šta ti nije jasno, pa ja plaćam i državno zdravstveno jer moram i privatno, da imam zdravstvenu zaštitu i to nije pedeset kuna ka tv, to su tisuće kuna misečno.bo_peep wrote:Ono što meni nije jasno je činjenica da plaćam mjesečno HTV-u i T-comu za MAXtv. Ako već plaćam ovo drugo, zašto moram plaćati ono prvo ?!
Opa! Ti očito ne plaćaš ništa za tv, jer i ne znaš koliko košta Pa ovi mogu kodirati program (htv) pa tko želi gledati neka plati..Svima plaćaš neke frekvencije, te ovo te ono. U biti plaćaš istu stvar dva puta. Gdje je tu smisao osim što nam uzimaju lovu?! (znam da je to samo po sebi smisao)...Al, koje je njihovo opravdanje?!
Guest- Guest
to je istina:)bo_peep wrote:aben wrote:šta ti nije jasno, pa ja plaćam i državno zdravstveno jer moram i privatno, da imam zdravstvenu zaštitu i to nije pedeset kuna ka tv, to su tisuće kuna misečno.bo_peep wrote:Ono što meni nije jasno je činjenica da plaćam mjesečno HTV-u i T-comu za MAXtv. Ako već plaćam ovo drugo, zašto moram plaćati ono prvo ?!
Opa! Ti očito ne plaćaš ništa za tv, jer i ne znaš koliko košta Pa ovi mogu kodirati program (htv) pa tko želi gledati neka plati..Svima plaćaš neke frekvencije, te ovo te ono. U biti plaćaš istu stvar dva puta. Gdje je tu smisao osim što nam uzimaju lovu?! (znam da je to samo po sebi smisao)...Al, koje je njihovo opravdanje?!
više im ne plaćan ni za zdravstveno, bar ne direktno (uzimaju mi iz goriva, pdv-a..).
mogu kodirati, ka šta mogu i zanijekat usluge hitne službe ili kirurgije kad slomin nogu, ali ne će jer bi im se sustav raspa. ljudi bi jednostavno prestali plaćati i otišli privatnicima zbog...ne ću reći bolje usluge jer bi to impliciralo da od države dobivamo uslugu.
2014-04-16
Cuj ne mozes imati smurtfoun u svabiji anonimac..bilo na pretplatu,bilo na pripejd,moras dati svoje podatke,pri kupovini sim kartice..aben wrote:ali, možeš in reći da nemaš ništa i onda ne platit ?bogomdani wrote:tako je..ja nemam tv,niti mi treba,no imama smurtfoun,tablet i laptop,i to je njima izgovor da mozes placati..samo da imas smartfon,vec ti salju uplatnice..aben wrote:znači, ako živiš u njemačkoj, plaćaš televiziju imao je ne imao?
Guest- Guest
a, tako. fašistička država.bogomdani wrote:Cuj ne mozes imati smurtfoun u svabiji anonimac..bilo na pretplatu,bilo na pripejd,moras dati svoje podatke,pri kupovini sim kartice..aben wrote:ali, možeš in reći da nemaš ništa i onda ne platit ?bogomdani wrote:tako je..ja nemam tv,niti mi treba,no imama smurtfoun,tablet i laptop,i to je njima izgovor da mozes placati..samo da imas smartfon,vec ti salju uplatnice..aben wrote:znači, ako živiš u njemačkoj, plaćaš televiziju imao je ne imao?
2014-04-16
iskreno,sto se tice gradjanskih sloboda,prilicno tanko,da ne spominjem stres i shock kod svaba kad im je policija u blizini...govorim o prosjecnim svabama..jako ih je drzava izdresirala..ne pada im na pamet bilo kakvo krsenje zakona..aben wrote:a, tako. fašistička država.bogomdani wrote:Cuj ne mozes imati smurtfoun u svabiji anonimac..bilo na pretplatu,bilo na pripejd,moras dati svoje podatke,pri kupovini sim kartice..aben wrote:ali, možeš in reći da nemaš ništa i onda ne platit ?bogomdani wrote:tako je..ja nemam tv,niti mi treba,no imama smurtfoun,tablet i laptop,i to je njima izgovor da mozes placati..samo da imas smartfon,vec ti salju uplatnice..aben wrote:znači, ako živiš u njemačkoj, plaćaš televiziju imao je ne imao?
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gastarbajteri placaju 20 000 kn godisnje vise u proracun VB od domacina
» Hrvatska “plinska pljačka” stoljeća – svi šute, a građani plaćaju i trpe
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» Vlada konačno objavila koliko izdvajamo za Katoličku crkvu: Kaptolu u samo tri godine isplaćeno više od milijardu kuna!
» Reforme Marića i HDZa se nastavljaju.. male firme će godišnje državi davati 8500kn više od 2017
» Hrvatska “plinska pljačka” stoljeća – svi šute, a građani plaćaju i trpe
» ''INDEX OTKRIVA Vlada laže, Crkva je u tri godine dobila milijardu kuna više nego što su rekli''
» Vlada konačno objavila koliko izdvajamo za Katoličku crkvu: Kaptolu u samo tri godine isplaćeno više od milijardu kuna!
» Reforme Marića i HDZa se nastavljaju.. male firme će godišnje državi davati 8500kn više od 2017
Page 2 of 3