ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SDP u slobodnom padu i rasulu

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

SDP u slobodnom padu i rasulu - Page 3 Empty Re: SDP u slobodnom padu i rasulu

Post by L'âme 29/1/2017, 16:01

michaellcmacha wrote:
maggie13 wrote:
Pinochet wrote:vanka odlazi ekipa koja se nije uvalila na državnu sisu, a državnu sisu ipak drže HDZovci, dakle , odlaze SDPovi glasači.

Da SDP kada je bio na vlast, da nije provodio istu ekonomsku politiku kao i HDZ možda bi i postigao nešto, ovako HDZ profitira od masovnog iseljavanja
ograniceno gledas na stvari, yoda..sdp ima svoje firme, gradove, zupanije, agencije..kao i hns..
a i smetnuo je s uma da je sdp podijelio tisuće i tisuće otkaza i potjerao također ogroman broj ljudi u mirovinu i onda hitro pozapošljavao svoju ekipu,
yoda se zaposlio preko sdp-a ili mu je nova cura mlađa sabina :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/1/2017, 16:12

boli me kiki, sto gore to bolje
pametan svijet bjezi a sa budalama ce se lako

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 29/1/2017, 16:19

Napisao sam valjda vec n puta da ne glasujem.

Eh sad, da u Hrvatskoj postoji stranka koja se biti za rad i ljude koji od rada zive, za obitelji i mlade, za investicije i protiv korupcije, ja bih za takvi stranku i glasovao.

SDP je stranka, koja kad se ne bavi dvorskim intrigama, se bori za peder brakove, antifasizam, kulturkampf, sekularnu drzavu i hrpu drugih apstrakta i atavizama od kojih se ne zivi, i na kojima zive samo oni koji ih pokrecu.

Naravno, nalaze gorljive sugovornike u HDZ-u, i to je cisti TD za HDZ, jer biraci su skloniji njihovoj verziji tih prica iz Cudesne sume, a realne probleme i oni zele pomesti pod tepih.

Eh, i SDP u pravilu onda gubi, a HDZ glavinja i svejedno pobjedjuje. Luzere Hrvati ne vole, jer su sam preplaseni da su luzeri. Vidite samo kako su okrenuli ledja "herojskim" rukometasima u 26 sati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 29/1/2017, 16:21

Tako je, kolerice.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 29/1/2017, 16:27

debotoijusto wrote:SDP ima 15% da bero na HTV u 7 navecer jebe malo dijete live
isti tako SDP ne dobiva izbore nikada , HDZ ih gubi
A i to sto velis...tesko cu ja ikada docekati "svoj" SDP. I poraz sa pristojnim brojem zastupnika i prepustanje uzdi kriminalno-mitomanskoj zadrugi je za njih sigurnija i bezmuda opcija od rizika da promijene paradigmu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/1/2017, 16:57

a kako misliš da promijene paradigmu i u kojem smjeru bi to trebalo biti... evo primjer kod mene u sisku je sdp ne toliko jaka partija koliko ima glasača i simpatizera, ali evo navešću par primjera iz vrhuške lokalne partijske podružnice pa ti reci s čim to normalnim ima veze.... mladi Robert, inače drug kojeg se postavilo da komanduje naplatom parkinga po gradu, domislio se da sve, naglašavam sve parkirne prostore u 4 bloka koje mi zovemo prva druga treća i četvrta ulica, počne naplaćivati i onda kad mu je na lokalnom fejs forumu jedan drugi drug prigovorio za tu igranku, pitajući ga jel se tog dosjetio samostalno ili su ga tom naučili na sdp političkoj školi na jednom jadranskom otoku, dotični je bez beda odgovorio da je između ostalog i to dio znanja koja se tamo usvajaju, i onda na upit s kojom je ocjenom završio tu školu isti je bez jebem ti ovako odgovorio "sa čistom peticom, uključujući i predmet "KARANJE NARODA"....
ne tako mlad drug Željko je pak bio postavljen da ravna županijskim cestama, poznata priča o županici i onom hohštapleru Žužiću, i tako je lik ravnao unatoč tomu što je u policiji dobio otkaz zato što je krivotvorio kompletnu dokumentaqciju o završenoj stručnoj spremi i to koristeći istu tu dokumentaciju za tu poziciju, i bez obzira što je odmah prijavljen svim mjerodavnima, koji ga već imaju evidentiranog svejedno je stolovao cca 2-3 godine kao inžinjer strojarstva, iako je upitno da li je i osnovnu završio uredovno...
ista priča i sa onom kujom marinom, ali ajde de ona je završena priča, 
i evo da se spomenemo i lika koji je razmontirao 100 km pruge i sve što se nalazilo na razmaku od 6 metara s lijeve i desne strane i nekoliko mostova, naime radi se o jednom dragom drugu Goranu koji je eto dobio priliku da se malo nakupi sekundarnog otpada, inače radilo se o liku koji je uspješno preprodavao jabuke na tone i koji ej pekao pizze u kućnoj radnosti i na taj način uspio se zadužiti nekih pol milijuna kuna, danas je vrlo uspješan poduzetnik koji pravi pelete od šlipera koji su dobro nauljeni kreozotom tako da društvo s foruma koje se grije na pelete nek dobro pogleda čije pelete kupuje, pouzdana je informacija da kajgana proizvodi pelet od iznimno kancerogenog materijala. 
e sad ti meni reci koja je logika takvima davati svoj glas pogotovo kad se uzme u obzir da je lik za vrijeme rata bio u beogradu...
jel se nije moglo za tih 15-tak milijuna kuna napraviti jedan dom za stare i nemoćne hrvatske branitelje pakojeg god kapaciteta, nego ići dati krajnjem ološu i to još neprijateljski nastrojenom da zaradi tolike novce i da ih i dalje zarađuje... i da se još iz ljudi sprdaju sa "KARANJEM NARODA"....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/1/2017, 17:12

miha, i sta mu mozes?
nista,
prije jedno 10ak godina druzio sam se s jednim talijanskim zastupnikom, lik mi veli, kad dobijes drzavljanstvo uguraj se u neku partiju i probaj ulovit neku poziciju, pitam a koju partiju
nije bitno koju al uvali se na neku poziciju i zivot ti je osiguran
isto je i u dnrh, ak si na pozociji a ne mora biti velika, otvaraju ti se vrata da mozes deset puta vise postici nego neko bez, a ako jos uspijes ubit kakvu locv odmah ti se otvaraju novi vidici,
imam frenda koji je remontovao zeljeznicke kolosjeke po firmama u hr, recimo luka split, oni su dobili iz proracuna toliko love i to moraju potrosit inace sledece godine ce bit manje, dakle, imas posao reci cifru i na to dodaj moje, sve po partijskoj liniji
ma cemu bzveze pricat o tomu, hrvatsko drustvo je korumpirano da covjeku jednostavno pozli razmisljajuci o tomu, al problem je sto su ljudi vecinom takvi, tek mali dio postenjaka radi casno a i taj mali dio je marginaliziran, meni su najbolji oni najglasniji, a kad ga slusas u nekoj drugoj prilici su isto takvi kakve kritiziraju
svaka kritika je gubljenje vremena jer to je uslo ljudima u pore

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by jastreb 29/1/2017, 17:25

Trebalo bi glasati za mlade ljude neopterećene prošlošću,ali okupirane sadašnjošću.

Recimo Pernar nije loš,ali treba nam jedan ozbiljniji Pernar.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by aben 29/1/2017, 17:27

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
epikur37 wrote:“Bero ne vodi stranku. On naprosto nema energiju i karizmu koja je potrebna vođi. Uz to se u najvećoj mjeri orijenitrao na mlade ljude koji nemaju osnovnih političkih znanja.

i opet su Rimljani izmislili život za sve nas.. ne može netko biti vođa, koji je s 18. godina odlučio da se želi baviti politikom i diplomacijom, mudrost ne postoji kod mlade osobe jer ništa nije prošla na svojoj koži još, postoje samo ideje što život je i što može biti..

isti je problem i s Milanovićem, Plenkovićem, i dr, s druge strane imaš Franju Tuđmana koji je imao život vrijedan nekog Dostojevskovog romana, od mladog idealista, prvoborca, avangarde novog društva, do uključivanja vlastitog mozga i prelaska u disidenciju, borba protiv neistina koju nameće sustav, guljenje po zatvorima zbog svoje stvari, prošao je rat i mir, akademsku borbu s prevladavajućom laži u društvu Jasenovcu, njega je život iskovao, eno Clint Eastwod režira bolje filmove što je stariji..  

ne može netko odmah u politiku, takav se lako povodi za nečim što samo zvuči dobro, onaj koji je bio na dnu i prošao nešto, zna da sve ima dvije strane..  Petrovu bi bilo bolje da se kovao desetak godina u struci, i ako ga bi ga i dalje nosila struja za promjenom u društvu, bio bi puno korisniji za društvo takav iskovan, nego što je mlad poletio s lijepim motivima i željom da uvede reforme koje zvuče dobro, a na kraju smo dobili Oreškovića karijeristu, i bezličnu lutku Plenkovića zbog njega..
žao mi je, ali ne može niko u politiku nikad.

impliciraš da postoji ispravan put koji se može izračunati za upravljanje društvom, to je nemoguće. ni na razini obitelji ni zagarantirano da će mudri vođa, ili mudar sustav dati željene rezultate.
jo ne govorin da mudrost, iskustvo i karizma ne dojde dobro. dojde. 
ali stavi kralja filozofa, kralja matematičara, kralja svećenika, kraja biologa ili kralja etičara, uvik ćeš imati iste probleme.

osim kralja biznismena, tj, tehnomenadžera koji odlučuje samo o toliko uskon broju pitanja, da se svaki put mora iznova predstaviti kad gostuje na dnevniku.

ne vole svi kralja štrebera ko ti, ima jedna stara ruska, narod prepozna vlast po jačini udaraca, i strasti kojom ih dijele..
ok ali, ni rič o koga ki voli, nego ki nore rišiti politički problem raspodjele. norod će nekoga voliti, nekoga ne će, ali niko nikad ne će moći dati jabuku livome i desnome jer je jabuka samo jedna.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by dijagram 29/1/2017, 17:34

sdp je katastrofa
mogu se izvuci jedino ako ih preuzme jastreb il kakav slican papak
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/1/2017, 17:35

Leviathan2 wrote:miha, i sta mu mozes?
nista,
prije jedno 10ak godina druzio sam se s jednim talijanskim zastupnikom, lik mi veli, kad dobijes drzavljanstvo uguraj se u neku partiju i probaj ulovit neku poziciju, pitam a koju partiju
nije bitno koju al uvali se na neku poziciju i zivot ti je osiguran
isto je i u dnrh, ak si na pozociji a ne mora biti velika, otvaraju ti se vrata da mozes deset puta vise postici nego neko bez, a ako jos uspijes ubit kakvu locv odmah ti se otvaraju novi vidici,
imam frenda koji je remontovao zeljeznicke kolosjeke po firmama u hr, recimo luka split, oni su dobili iz proracuna toliko love i to moraju potrosit inace sledece godine ce bit manje, dakle, imas posao reci cifru i na to dodaj moje, sve po partijskoj liniji
ma cemu bzveze pricat o tomu, hrvatsko drustvo je korumpirano da covjeku jednostavno pozli razmisljajuci o tomu, al problem je sto su ljudi vecinom takvi, tek mali dio postenjaka radi casno a i taj mali dio je marginaliziran, meni su najbolji oni najglasniji, a kad ga slusas u nekoj drugoj prilici su isto takvi kakve kritiziraju
svaka kritika je gubljenje vremena jer to je uslo ljudima u pore
pa slažem se s tobom.... potpuno je tu nebitno pozicioniranje u političkom spektru.... društvo nam je falično i to je to, ali ništa to nije od jučer, čak ni od prekjučer... daleko dalje i dublje to seže...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/1/2017, 17:47

Sto se tiče "promjene paradigme" svjestan sam da je to tesko moguce, ako je uopce moguce, ali ne iz razloga koje navodite. Jebiga nonstop upozoravam na forumu na logičke pogreske nepotpune indukcije. Lopova ima u politici, i svaka veća stranka ima svoju pricu, a dvije najvece i patologiju.

Nisam o tome zelio, naprosto sam ocrtao profil jedne laburisticke stranke, koja bi se borila za ljude koji zive od svojeg rada, manuelnog i intelektualnog, koja bi bila nepotkupljiva, koja bi inzistirala na redu u drzavi, racionalnijoj upravi, manjim porezima, demografskoj obnovi, potpomaganju mladih, majki, obitelji i djece...

Ali veće su šanse da ćemo vidjeti stranku hobita, jednoroga i zmajeva, tako da su moje tlapnje cisto hipotetske.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/1/2017, 17:51

jastreb wrote:Trebalo bi glasati za mlade ljude neopterećene prošlošću,ali okupirane sadašnjošću.

Pernar je:
1) kreten;
2) attention-whore, Trump-wannabe;
3) osoba sa vjerojatno ozbiljnim psihičkim poremećajima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/1/2017, 17:54

kolera, netko sa tim stavovima bi bio proglasen ortodoksnim komunistom kad bi osnovao stranku ma kako je nazva, i imas pravo, hobiti se razmisljaju da naprave stranku :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/1/2017, 17:54

kolerik wrote:Sto se tiče "promjene paradigme" svjestan sam da je to tesko moguce, ako je uopce moguce, ali ne iz razloga koje navodite. Jebiga nonstop upozoravam na forumu na logičke pogreske nepotpune indukcije. Lopova ima u politici, i svaka veća stranka ima svoju pricu, a dvije najvece i patologiju.

Nisam o tome zelio, naprosto sam ocrtao profil jedne laburisticke stranke, koja bi se borila za ljude koji zive od svojeg rada, manuelnog i intelektualnog, koja bi bila nepotkupljiva, koja bi inzistirala na redu u drzavi, racionalnijoj upravi, manjim porezima, demografskoj obnovi, potpomaganju mladih, majki, obitelji i djece...

Ali veće su šanse da ćemo vidjeti stranku hobita, jednoroga i zmajeva, tako da su moje tlapnje cisto hipotetske.
pa imali smo stranku laburista- stranku rada... međutim cjelokupno vodstvo te stranke kurcom a bome ni ćućom nije mrdnulo u cijelom životu, a svojim političkim djelovanjem je samo pokazalo da se radi o najobičnijem ološu....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/1/2017, 17:56

michaellcmacha wrote:
kolerik wrote:Sto se tiče "promjene paradigme" svjestan sam da je to tesko moguce, ako je uopce moguce, ali ne iz razloga koje navodite. Jebiga nonstop upozoravam na forumu na logičke pogreske nepotpune indukcije. Lopova ima u politici, i svaka veća stranka ima svoju pricu, a dvije najvece i patologiju.

pa imali smo stranku laburista- stranku rada... međutim cjelokupno vodstvo te stranke kurcom a bome ni ćućom nije mrdnulo u cijelom životu, a svojim političkim djelovanjem je samo pokazalo da se radi o najobičnijem ološu....
sindikalci koji su dosli partijskim purtem na celo sindikata, nikad zhulja, laburisti, aupickumaterinu
il radnicka fronta a nitko od njih nema ni dana staza

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/1/2017, 17:57

ovo pak što si nabrojao nema potreba samo izmišljati regulaciju... jednostavno otići u irsku i od riječi do riječi uključujći i zareze prepisati i implementirati.... i ukinuti sve što se može ukinuti.... i poreze i mirovine, uključujući i moju....;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by aben 29/1/2017, 18:31

kolerik wrote:Napisao sam valjda vec n puta da ne glasujem.

Eh sad, da u Hrvatskoj postoji stranka koja se biti za rad i ljude koji od rada zive, za obitelji i mlade, za investicije i protiv korupcije, ja bih za takvi stranku i glasovao.

u hr i postoje samo radničke stranke. ali radnicima ne tribaju stranke, nego odsustvo stranaka koje štite rad i radnike.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 29/1/2017, 18:34

michaellcmacha wrote:ovo pak što si nabrojao nema potreba samo izmišljati regulaciju... jednostavno otići u irsku hong kong i od riječi do riječi uključujći i zareze prepisati i implementirati.... i ukinuti sve što se može ukinuti.... i poreze i mirovine, uključujući i moju....;)
respekt.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 29/1/2017, 19:01

kolerik wrote:
jastreb wrote:Trebalo bi glasati za mlade ljude neopterećene prošlošću,ali okupirane sadašnjošću.

Pernar je:
1) kreten;
2) attention-whore, Trump-wannabe;
3) osoba sa vjerojatno ozbiljnim psihičkim poremećajima.
za svo troje
:ziri
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/1/2017, 20:40

Leviathan2 wrote:kolera, netko sa tim stavovima bi bio proglasen ortodoksnim komunistom kad bi osnovao stranku ma kako je nazva, i imas pravo, hobiti se razmisljaju da naprave stranku :D

A svako u politici prije ili poslije dobije etiketu...zelja mi je zastupanje interesa srednje klase koja od svojeg rada živi, ne sluziti sorosevskoj azdaji političke korektnosti i liberalizma.

Komunisti su najviše mrzili socijaldemokrate iliti laburiste, i to sa dobrim razlogom.

Dobro, kako napisah, toga nema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics