Usred Evrope postoji zemlja u kojoj se NEGIRA HOLOKAUST
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Usred Evrope postoji zemlja u kojoj se NEGIRA HOLOKAUST
Sred Europe postoji zemlja koja negira holokaust.
Točno. Samo ča ni baš va središću Europe nego malo pomaknuta na istok.
To je SRBIJA!
Od 17 000 ubijeno 16 000.
Srbija i Belgrad su proglašeni Judenfrei 1942.
Židi su čak dulje (do 1944.) poživili pod kretenskim režimom Pavelića i njega rasov nego va Srbiji.
Zanimljivo je viditi i kako danas razmišljaju.
Ono ....
Točno. Samo ča ni baš va središću Europe nego malo pomaknuta na istok.
To je SRBIJA!
Od 17 000 ubijeno 16 000.
Srbija i Belgrad su proglašeni Judenfrei 1942.
Židi su čak dulje (do 1944.) poživili pod kretenskim režimom Pavelića i njega rasov nego va Srbiji.
Zanimljivo je viditi i kako danas razmišljaju.
Ono ....
Stribor- Posts : 1640
2015-09-22
Mirkec&Slavkec wrote:
kaj je mirka, opet si prećerala s domestosom?
Guest- Guest
Opalise samar, sto jest jest...zar to debela nije sredila kad je bila u USA?
2016-11-17
Debela se druzi s likovima kao sto je Bujanec.govinda wrote:Opalise samar, sto jest jest...zar to debela nije sredila kad je bila u USA?
Guest- Guest
Ja mislio druzi se sa erom..Mirkec&Slavkec wrote:Debela se druzi s likovima kao sto je Bujanec.govinda wrote:Opalise samar, sto jest jest...zar to debela nije sredila kad je bila u USA?
2016-11-17
Eroo ju gotivi ko kraljicu.govinda wrote:Ja mislio druzi se sa erom..Mirkec&Slavkec wrote:Debela se druzi s likovima kao sto je Bujanec.govinda wrote:Opalise samar, sto jest jest...zar to debela nije sredila kad je bila u USA?
Guest- Guest
tre911 wrote:A jesi seljačina u pm, teško da ti iko i sa četničke strane može parirati u tome.Gnječ wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:kaja wrote:
nemoj tako, urednik smitsonijana nam je opalio šamar a to nije mala stvar.
mene boli glava od šamara i dezorijentirana sam
To je zato jer ti je pri rođenju ginekolog opalio šamarčinu da počneš kmečat a dezorijentiranost je nuspojava tog šamara.
to se radi po guzi, ne izmišljaj :)
eto stigla i druga ganglija. sad se borim protiv dvije ženske ganglije jebem i Darwina i njegovu evoluciju.
Eto zbog ovog tvog prosera (posta) sam ti se na onoj drugoj temi javio dje kažeš da samnom ne želiš niti razgovarati a na p.p. nikako i da zašto ja tebi odgovaram na tvoje postove kad me ti ni ne primjećuješ. jel tako ustašo? ali vidim ti obilato odgovaraš na moje postove ali ja na tvoje nesmijem.
heheh gle ovo zamah nogom u prkno i leti leti Tle
Guest- Guest
JA sam govorio uvijek i tvrdim da ako ista unisti Hrvatsku to ce biti ustase i njihov revival.
Podvaljuju nam ustastvo pod hrvatsko domoljublje.
Ja da sam vlast u Hrvatskoj, ja bih se s njima razracunao tako da bi Tiiito u usporedbi bio prava kamilica.
Podvaljuju nam ustastvo pod hrvatsko domoljublje.
Ja da sam vlast u Hrvatskoj, ja bih se s njima razracunao tako da bi Tiiito u usporedbi bio prava kamilica.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
u Hrvatskoj ustasa nema. davno su pobijeni.
Što je Tito odgovorio 1959. godine na Brijunima Ivanu Meštroviću, kada mu je ovaj postavio pitanje u svezi s masovnim pokoljima Hrvata u proljeće i ljeto 1945. godine. Titin odgovor je glasio: „To se nikako nije moglo izbjeći. Trebalo je pustiti da se Srbi izdovolje“. Srpski veleposlanik u Washingtonu rekao je Bogdanu Radici za vrijeme Drugoga svjetskog rata, da poslije rata treba pobiti barem milijun Hrvata, da bi se uspostavila „biološka ravnoteža sa srpskim žrtvama“ (Hrvatski list, 17. 2. 2011. i 14. 4. 2011., str. 48.-49.).
Ovo sto se danas nasilno nazivo ustasama, to su ljudi koji su frustrirani zbog neucinkovitosti komunjara u parlamentarnim strankama. Vecina hrvatskih parlamentaraca koji odlucuju o sudbini Hrvata su ili sami bili u KP ili su im roditelji bili komunjare. Njihov mentalni sklop je na razini glodavaca, parazita, stetocina. Pod takvim ljudima, ne preostaje drugo nego isseliti iz zemlje ili lijeciti frustracije protestnim parolama, poput: Za Dom! Spremni! s jedne strane ili velicati Tita i njegov rezim s druge strane. Ni jedno ni drugo ne valja.Last edited by flumen on 29/1/2017, 06:02; edited 1 time in total (Reason for editing : Reko bi - pogledajte lokalnu vlast, pa cete znat.)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Gdje god dodjem i pricam sa ljudima koji bilo sta znaju, Tito je velicina.flumen wrote:u Hrvatskoj ustasa nema. davno su pobijeni.Što je Tito odgovorio 1959. godine na Brijunima Ivanu Meštroviću, kada mu je ovaj postavio pitanje u svezi s masovnim pokoljima Hrvata u proljeće i ljeto 1945. godine. Titin odgovor je glasio: „To se nikako nije moglo izbjeći. Trebalo je pustiti da se Srbi izdovolje“. Srpski veleposlanik u Washingtonu rekao je Bogdanu Radici za vrijeme Drugoga svjetskog rata, da poslije rata treba pobiti barem milijun Hrvata, da bi se uspostavila „biološka ravnoteža sa srpskim žrtvama“ (Hrvatski list, 17. 2. 2011. i 14. 4. 2011., str. 48.-49.).Ovo sto se danas nasilno nazivo ustasama, to su ljudi koji su frustrirani zbog neucinkovitosti komunjara u parlamentarnim strankama. Vecina hrvatskih parlamentaraca koji odlucuju o sudbini Hrvata su ili sami bili u KP ili su im roditelji bili komunjare. Njihov mentalni sklop je na razini glodavaca, parazita, stetocina. Pod takvim ljudima, ne preostaje drugo nego isseliti iz zemlje ili lijeciti frustracije protestnim parolama, poput: Za Dom! Spremni! s jedne strane ili velicati Tita i njegov rezim s druge strane. Ni jedno ni drugo ne valja.
A ideoloskog ustastva danas ima koliko hoces. Osobno se uvjerio i ne seri mi tu.
Hej, oni kao ludi njavaljuju da Hrvatsku iz povijesnih pobjednika transferiraju u gubitnike.
Pa treba li veceg argumenta o cemu se radi.
To da se Srbi izdovolje je ustaska drkotina. Kao i mnogo cega drugoga. DA je neko isao na srpsko izdovoljavanje Hrvatske ne bi ni bilo.
Vi ustase stvarno njemate mjere u svojim lazima.
2015-09-24
ringo...ja vidim kako su svi navodno antifasisti protiv herceg bosne i takve nazivaju ustasama..a ti suprotiva..za tita a za ustasku herceg bosnu..ne kuzim
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne kontas ... ne kontate vi nista jer su vam umovi ideoloski ukalupljeni.vuksadinare wrote:ringo...ja vidim kako su svi navodno antifasisti protiv herceg bosne i takve nazivaju ustasama..a ti suprotiva..za tita a za ustasku herceg bosnu..ne kuzim
Ovi sto su protiv herceg-bosne su opet budale koje u biH vide nekakav recidiv zajednistva i bratstva jedinstva i slicnih stvari koje su neostvarljive i pokazale se nemoguce.
I hrvatski ljevicari i desnicari su budale koji nemaju pojma o BiH.
2015-09-24
....ja govorim..radikakizacija je uvijek odgovor na jedan vid nepravde...zlocini protiv hrvata nisu u dovoljnoj mjeri ili skoro nikako sankcionirani u domovinskom ratu..osim tu i tamo kakvih kokosara.....ono sili te se da u ime neceg..moras biti dobar sa krvnikom koji uzgred se uopce nije pokajao dapace rado bi opet sve isto ponovio..sto i naglasava u posljednje vrijeme..i sto imas onda...radikalizaciju...
2015-09-08
Ma sve ja to znam. Ali meni jedan krvnik priznaje pravo na neku samoupravu, aliu dakako da ne diram u njegove stecevine, a drugi mi ne priznaje NISTA.vuksadinare wrote:....ja govorim..radikakizacija je uvijek odgovor na jedan vid nepravde...zlocini protiv hrvata nisu u dovoljnoj mjeri ili skoro nikako sankcionirani u domovinskom ratu..osim tu i tamo kakvih kokosara.....ono sili te se da u ime neceg..moras biti dobar sa krvnikom koji uzgred se uopce nije pokajao dapace rado bi opet sve isto ponovio..sto i naglasava u posljednje vrijeme..i sto imas onda...radikalizaciju...
Evo sad upravo slusam na TV BiH sranja o Covicu i njegovoj inicijativi. SDA/ISIL ekipa ne priznaje bilo sta osim unitarne BiH.
Nama je prihvatljivija srpska koncepcija u BiH engo muslimanska i sta da ti ja radim.
2015-09-24
....zato sam ja govorio pustimo bosnu neka tamo medjusobno rijese probleme jos za rata...uvijek sam govorio hrvatima u bh-a stvorite nesto svoje zajebite hrvatsku...tamo pola ljzdi nije znalo do rata da u bosni uopce zive hrvati...ali ne..Ringo10 wrote:Ne kontas ... ne kontate vi nista jer su vam umovi ideoloski ukalupljeni.vuksadinare wrote:ringo...ja vidim kako su svi navodno antifasisti protiv herceg bosne i takve nazivaju ustasama..a ti suprotiva..za tita a za ustasku herceg bosnu..ne kuzim
Ovi sto su protiv herceg-bosne su opet budale koje u biH vide nekakav recidiv zajednistva i bratstva jedinstva i slicnih stvari koje su neostvarljive i pokazale se nemoguce.
I hrvatski ljevicari i desnicari su budale koji nemaju pojma o BiH.
2015-09-08
eto covica je zestoko napao sds..kao neka hrvatska podvala srbima...no sds favoriziraju u bosni i vucic i nikolic..jer oni mrze hrvate vise nego sto vole sebeRingo10 wrote:Ma sve ja to znam. Ali meni jedan krvnik priznaje pravo na neku samoupravu, aliu dakako da ne diram u njegove stecevine, a drugi mi ne priznaje NISTA.vuksadinare wrote:....ja govorim..radikakizacija je uvijek odgovor na jedan vid nepravde...zlocini protiv hrvata nisu u dovoljnoj mjeri ili skoro nikako sankcionirani u domovinskom ratu..osim tu i tamo kakvih kokosara.....ono sili te se da u ime neceg..moras biti dobar sa krvnikom koji uzgred se uopce nije pokajao dapace rado bi opet sve isto ponovio..sto i naglasava u posljednje vrijeme..i sto imas onda...radikalizaciju...
Evo sad upravo slusam na TV BiH sranja o Covicu i njegovoj inicijativi. SDA/ISIL ekipa ne priznaje bilo sta osim unitarne BiH.
Nama je prihvatljivija srpska koncepcija u BiH engo muslimanska i sta da ti ja radim.
2015-09-08
Srbi mi priznaju pravo na HB a muslimani ne. Bio Covic ili ne.vuksadinare wrote:eto covica je zestoko napao sds..kao neka hrvatska podvala srbima...no sds favoriziraju u bosni i vucic i nikolic..jer oni mrze hrvate vise nego sto vole sebeRingo10 wrote:Ma sve ja to znam. Ali meni jedan krvnik priznaje pravo na neku samoupravu, aliu dakako da ne diram u njegove stecevine, a drugi mi ne priznaje NISTA.vuksadinare wrote:....ja govorim..radikakizacija je uvijek odgovor na jedan vid nepravde...zlocini protiv hrvata nisu u dovoljnoj mjeri ili skoro nikako sankcionirani u domovinskom ratu..osim tu i tamo kakvih kokosara.....ono sili te se da u ime neceg..moras biti dobar sa krvnikom koji uzgred se uopce nije pokajao dapace rado bi opet sve isto ponovio..sto i naglasava u posljednje vrijeme..i sto imas onda...radikalizaciju...
A i Covic ne zna bi li pisao ili srao. Ucijenjen od eedjunarodnih radi svih kradja i lopovluika.
A dok je Dode , SDS nema sanse. Znam kao BiH Srbi misle. Bar za sada.
2015-09-24
dio da dio ne..ovi vucicevi bi vas rado vidjeli ili pod mujama ili pod velikom srbijom samostalno nikakoRingo10 wrote:Srbi mi priznaju pravo na HB a muslimani ne. Bio Covic ili ne.vuksadinare wrote:eto covica je zestoko napao sds..kao neka hrvatska podvala srbima...no sds favoriziraju u bosni i vucic i nikolic..jer oni mrze hrvate vise nego sto vole sebeRingo10 wrote:Ma sve ja to znam. Ali meni jedan krvnik priznaje pravo na neku samoupravu, aliu dakako da ne diram u njegove stecevine, a drugi mi ne priznaje NISTA.vuksadinare wrote:....ja govorim..radikakizacija je uvijek odgovor na jedan vid nepravde...zlocini protiv hrvata nisu u dovoljnoj mjeri ili skoro nikako sankcionirani u domovinskom ratu..osim tu i tamo kakvih kokosara.....ono sili te se da u ime neceg..moras biti dobar sa krvnikom koji uzgred se uopce nije pokajao dapace rado bi opet sve isto ponovio..sto i naglasava u posljednje vrijeme..i sto imas onda...radikalizaciju...
A i Covic ne zna bi li pisao ili srao. Ucijenjen od eedjunarodnih radi svih kradja i lopovluika.
2015-09-08
Ovako, veliko srpska ideja je postojala, psotoji i postojat ce dok Srbi postoje. Ali jedno jevuksadinare wrote:dio da dio ne..ovi vucicevi bi vas rado vidjeli ili pod mujama ili pod velikom srbijom samostalno nikakoRingo10 wrote:Srbi mi priznaju pravo na HB a muslimani ne. Bio Covic ili ne.vuksadinare wrote:eto covica je zestoko napao sds..kao neka hrvatska podvala srbima...no sds favoriziraju u bosni i vucic i nikolic..jer oni mrze hrvate vise nego sto vole sebeRingo10 wrote:Ma sve ja to znam. Ali meni jedan krvnik priznaje pravo na neku samoupravu, aliu dakako da ne diram u njegove stecevine, a drugi mi ne priznaje NISTA.vuksadinare wrote:....ja govorim..radikakizacija je uvijek odgovor na jedan vid nepravde...zlocini protiv hrvata nisu u dovoljnoj mjeri ili skoro nikako sankcionirani u domovinskom ratu..osim tu i tamo kakvih kokosara.....ono sili te se da u ime neceg..moras biti dobar sa krvnikom koji uzgred se uopce nije pokajao dapace rado bi opet sve isto ponovio..sto i naglasava u posljednje vrijeme..i sto imas onda...radikalizaciju...
misliti a drugo je srati.
Srbi su pocetkom devedestih imali povijesnu sansu. Nisu uspjeli i zato danas od muke muda grizu.
Bio sam s njima i slusao. Prije nekoliko mjeseci u Istocnom Sarajevu. Samo kukaju na Kralja i propustene sanse. Zadnja sansa im je bila devdesetih.
nema vise.
Sve sto im ostaje su verbalne eskapade i egzibicije. Ko se njihjjos boji.
Svaki pokusaj rata vodi u presijecanje i onda pad Zapadnog dijela RSa.
Mnogo veca je mogucnost da muslimani pocnu taj rat. Imaju mnogo vise motiva i razloga.
Ali to vi tamo nikako da shvatite.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ovako, veliko srpska ideja je postojala, psotoji i postojat ce dok Srbi postoje. Ali jedno jevuksadinare wrote:dio da dio ne..ovi vucicevi bi vas rado vidjeli ili pod mujama ili pod velikom srbijom samostalno nikakoRingo10 wrote:Srbi mi priznaju pravo na HB a muslimani ne. Bio Covic ili ne.vuksadinare wrote:eto covica je zestoko napao sds..kao neka hrvatska podvala srbima...no sds favoriziraju u bosni i vucic i nikolic..jer oni mrze hrvate vise nego sto vole sebeRingo10 wrote:
Ma sve ja to znam. Ali meni jedan krvnik priznaje pravo na neku samoupravu, aliu dakako da ne diram u njegove stecevine, a drugi mi ne priznaje NISTA.
misliti a drugo je srati.
Srbi su pocetkom devedestih imali povijesnu sansu. Nisu uspjeli i zato danas od muke muda grizu.
Bio sam s njima i slusao. Prije nekoliko mjeseci u Istocnom Sarajevu. Samo kukaju na Kralja i propustene sanse. Zadnja sansa im je bila devdesetih.
nema vise.
Sve sto im ostaje su verbalne eskapade i egzibicije. Ko se njihjjos boji.
Svaki pokusaj rata vodi u presijecanje i onda pad Zapadnog dijela RSa.
Mnogo veca je mogucnost da muslimani pocnu taj rat. Imaju mnogo vise motiva i razloga.
Ali to vi tamo nikako da shvatite.
ovako, da li to znaci sledece !
da je proterati srbe iz hrvatske, pripojiti hrvatskoj,
delove bih, nesto pozitivno, " domoljubno " casno !
ali su zato srbi negativni ako nesto sl. zele sebi ?
ili ja odavde to ne mogu da shvatim, pravilno ?
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» '' Hrvatska O SVEMU PIŠU I AMERIKANCI REAKCIJE STRANIH MEDIJA: ‘Tisuće Hrvata prosvjedovalo protiv konvencije koja štiti žene od nasilja, a sve ih više slavi ustaše i negira holokaust''
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» zemlja za koju se misli da je diktatura u kojoj ljudi gladuju: zaboravite predrasude, istina je potpuno drugačija
» NEMA NEZAPOSLENIH, RASTU IM PLAĆE I TREBAJU RADNIKE U EU postoji zemlja uspješnija od Njemačke
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» zemlja za koju se misli da je diktatura u kojoj ljudi gladuju: zaboravite predrasude, istina je potpuno drugačija
» NEMA NEZAPOSLENIH, RASTU IM PLAĆE I TREBAJU RADNIKE U EU postoji zemlja uspješnija od Njemačke
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
Page 3 of 9