Usred Evrope postoji zemlja u kojoj se NEGIRA HOLOKAUST
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Usred Evrope postoji zemlja u kojoj se NEGIRA HOLOKAUST
crvenkasti wrote:Što duže i češće to osjećaš, to si bolji Hrvat.
e kurac nemože svatko postati hrvat teško je to ja nemogu lakše mi je postat kinez jebiga.
Guest- Guest
Moraš se i derati, ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, i pokazivati da radiš sve što drugi rade. Ideš u crkvu, slušat tompsona, sereš, .. Kad ti oni povjeruju da si Hrvat, onda ti to samo dođe, bezveze, samo se opustiš, svi ste zajedno, nisi ti kriv, boli te kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Moraš se i derati, ja sam Hrvat, ja sam Hrvat, i pokazivati da radiš sve što drugi rade. Ideš u crkvu, slušat tompsona, sereš, .. Kad ti oni povjeruju da si Hrvat, onda ti to samo dođe, bezveze, samo se opustiš, svi ste zajedno, nisi ti kriv, boli te kurac.
jbt koliko ti trebalo da te konačno prihvate i sada kada je to nepopularno eto tebe, novi iskovani Hrvat...ne pratiš trendove crveni
2014-04-15
eee gnjeco gnjeco, ti vojvoda a?
2014-04-19
kontam sto se coek nako treseprckov wrote:eee gnjeco gnjeco, ti vojvoda a?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:kontam sto se coek nako treseprckov wrote:eee gnjeco gnjeco, ti vojvoda a?
jebote, kako ti se da toliko trollat i još pričaš sam sa sobom odnosno sa ustašom u sebi. stvarno su HRVAT. ali ja pod nazivom hrvat više smatram dijagnozu, bolest i genetski poremećaj nego nešto drugo.
tebi je zbilja u glavi praznina daj začepi uši barem da ustaši u tebi ne bude hladno.
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» '' Hrvatska O SVEMU PIŠU I AMERIKANCI REAKCIJE STRANIH MEDIJA: ‘Tisuće Hrvata prosvjedovalo protiv konvencije koja štiti žene od nasilja, a sve ih više slavi ustaše i negira holokaust''
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» zemlja za koju se misli da je diktatura u kojoj ljudi gladuju: zaboravite predrasude, istina je potpuno drugačija
» NEMA NEZAPOSLENIH, RASTU IM PLAĆE I TREBAJU RADNIKE U EU postoji zemlja uspješnija od Njemačke
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» zemlja za koju se misli da je diktatura u kojoj ljudi gladuju: zaboravite predrasude, istina je potpuno drugačija
» NEMA NEZAPOSLENIH, RASTU IM PLAĆE I TREBAJU RADNIKE U EU postoji zemlja uspješnija od Njemačke
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
Page 9 of 9