Usred Evrope postoji zemlja u kojoj se NEGIRA HOLOKAUST
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Usred Evrope postoji zemlja u kojoj se NEGIRA HOLOKAUST
a iskreno, koga imamo, 90% hrvata i ostali svedeni na minimum.pizzon wrote:koga ste vi torpedirali ?kaja wrote:a da hrvati takvi kakvi jesu, odavno bi im raznjeli sve, i talijani i mađari i turci i srbi.
međutim brzo oni vrate svoje i torpediraju "uljeza"...
u jednom momentu mađare nakon zajebavanja, u drugom židove i srbe, u trećem talijane i njemce pa onda srbe...
tako da...nisu hrvati baš lak pljen , i nikad ne znaš što misli, jedan čas jedno, drugi drugo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:aha. šokiran može biti samo tko ih ne zna, npr.jastreb.Gnječ wrote:I to ti mogu dokazati još jednim primjerom iz reale kad je počeo rat i krenulo se ratovati skoro svi oko mene koje sam poznavao ili još uvijek poznam do prije par sati bili turbo komunisti ili apolitični ideološki u trenu su se transformirali u ustaše. Ja sam bio u šoku nisam mogao vjerovati šta se događa s tim ljudima do jučer bili tako pitomi i dobri ono gluma do neba još sam u doba SFRJ osjetio da glumataju bratsvo i jedinstvo pa sam ih provocirao na sve moguće načine pa su mi još udbu zakajlali na grbaču ti isti su u trenu postali ustaše i to oni se time ponosili kako su klali četnike. jebotebog.
međutim da nisu takvi kako sam napisala, odavno bi nas raznjeli.
Točno, ja bih, da nisam postao Hrvat, ostao bez stana.
crvenkasti-
2014-04-17
citaj kako pise, vuČe.vuksadinare wrote:koga to?...kos-ovkoMirkec&Slavkec wrote:koljete po kucama i nakon rata.flumen wrote:da nisu bili takvi, Hrvatske ne bi bilo. Zato budi pametan i ne provociraj. Nikad ne znas kad ce te koji ustasa priklat jos ako si trofazni...kukuleleGnječ wrote:I to ti mogu dokazati još jednim primjerom iz reale kad je počeo rat i krenulo se ratovati skoro svi oko mene koje sam poznavao ili još uvijek poznam do prije par sati bili turbo komunisti ili apolitični ideološki u trenu su se transformirali u ustaše. Ja sam bio u šoku nisam mogao vjerovati šta se događa s tim ljudima do jučer bili tako pitomi i dobri ono gluma do neba još sam u doba SFRJ osjetio da glumataju bratsvo i jedinstvo pa sam ih provocirao na sve moguće načine pa su mi još udbu zakajlali na grbaču ti isti su u trenu postali ustaše i to oni se time ponosili kako su klali četnike. jebotebog.
Guest- Guest
ma nisi nisi, pusti njegaGnječ wrote:flumen wrote:a brizan...vidis kako se srbi odaju. treba samo pogodit nerv. toboz istra, antifasista, a ono cetnikGnječ wrote:flumen wrote:da nisu bili takvi, Hrvatske ne bi bilo. Zato budi pametan i ne provociraj. Nikad ne znas kad ce te koji ustasa priklat jos ako si trofazni...kukuleleGnječ wrote:I to ti mogu dokazati još jednim primjerom iz reale kad je počeo rat i krenulo se ratovati skoro svi oko mene koje sam poznavao ili još uvijek poznam do prije par sati bili turbo komunisti ili apolitični ideološki u trenu su se transformirali u ustaše. Ja sam bio u šoku nisam mogao vjerovati šta se događa s tim ljudima do jučer bili tako pitomi i dobri ono gluma do neba još sam u doba SFRJ osjetio da glumataju bratsvo i jedinstvo pa sam ih provocirao na sve moguće načine pa su mi još udbu zakajlali na grbaču ti isti su u trenu postali ustaše i to oni se time ponosili kako su klali četnike. jebotebog.
Budalo. Hrvatske ne bi bilo da USA nije htjela da postoji i to je amen. tu prestaje diskusija jer bi vas srbi sa svom silom vojne mašinerije koju su imali na raspolaganju JNA jednostavno pregazili ko crve. zapamti moje riječi.
nisam srbin
2014-04-19
Jesi sad u glavnom stanu?crvenkasti wrote:kaja wrote:aha. šokiran može biti samo tko ih ne zna, npr.jastreb.Gnječ wrote:I to ti mogu dokazati još jednim primjerom iz reale kad je počeo rat i krenulo se ratovati skoro svi oko mene koje sam poznavao ili još uvijek poznam do prije par sati bili turbo komunisti ili apolitični ideološki u trenu su se transformirali u ustaše. Ja sam bio u šoku nisam mogao vjerovati šta se događa s tim ljudima do jučer bili tako pitomi i dobri ono gluma do neba još sam u doba SFRJ osjetio da glumataju bratsvo i jedinstvo pa sam ih provocirao na sve moguće načine pa su mi još udbu zakajlali na grbaču ti isti su u trenu postali ustaše i to oni se time ponosili kako su klali četnike. jebotebog.
Guest- Guest
ajde reci tko je zaklan poslije rata?...bolje ti je da razmisljas o svojoj buducnosti a ne lazes ovdjeMirkec&Slavkec wrote:citaj kako pise, vuČe.vuksadinare wrote:koga to?...kos-ovkoMirkec&Slavkec wrote:koljete po kucama i nakon rata.flumen wrote:da nisu bili takvi, Hrvatske ne bi bilo. Zato budi pametan i ne provociraj. Nikad ne znas kad ce te koji ustasa priklat jos ako si trofazni...kukuleleGnječ wrote:I to ti mogu dokazati još jednim primjerom iz reale kad je počeo rat i krenulo se ratovati skoro svi oko mene koje sam poznavao ili još uvijek poznam do prije par sati bili turbo komunisti ili apolitični ideološki u trenu su se transformirali u ustaše. Ja sam bio u šoku nisam mogao vjerovati šta se događa s tim ljudima do jučer bili tako pitomi i dobri ono gluma do neba još sam u doba SFRJ osjetio da glumataju bratsvo i jedinstvo pa sam ih provocirao na sve moguće načine pa su mi još udbu zakajlali na grbaču ti isti su u trenu postali ustaše i to oni se time ponosili kako su klali četnike. jebotebog.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja wrote:aha. šokiran može biti samo tko ih ne zna, npr.jastreb.Gnječ wrote:I to ti mogu dokazati još jednim primjerom iz reale kad je počeo rat i krenulo se ratovati skoro svi oko mene koje sam poznavao ili još uvijek poznam do prije par sati bili turbo komunisti ili apolitični ideološki u trenu su se transformirali u ustaše. Ja sam bio u šoku nisam mogao vjerovati šta se događa s tim ljudima do jučer bili tako pitomi i dobri ono gluma do neba još sam u doba SFRJ osjetio da glumataju bratsvo i jedinstvo pa sam ih provocirao na sve moguće načine pa su mi još udbu zakajlali na grbaču ti isti su u trenu postali ustaše i to oni se time ponosili kako su klali četnike. jebotebog.
bio sam šokiran 1991. par mjeseci dok nisam shvatio igru koja se igrala. Opet sad ako idemo baš pravo po onome što si napisala analizirati Bleiburg ispada da su na Bleiburgu i po Sloveniji ustvari ustaše pobili ustaše. onda o čemu pričamo kakvi komunistički zločini i pizde materine????
Guest- Guest
barem je to jednostavno za monokanalne. svatko tko nije ustasa je srbin.prckov wrote:ma nisi nisi, pusti njegaGnječ wrote:flumen wrote:a brizan...vidis kako se srbi odaju. treba samo pogodit nerv. toboz istra, antifasista, a ono cetnikGnječ wrote:flumen wrote:
da nisu bili takvi, Hrvatske ne bi bilo. Zato budi pametan i ne provociraj. Nikad ne znas kad ce te koji ustasa priklat jos ako si trofazni...kukulele
Budalo. Hrvatske ne bi bilo da USA nije htjela da postoji i to je amen. tu prestaje diskusija jer bi vas srbi sa svom silom vojne mašinerije koju su imali na raspolaganju JNA jednostavno pregazili ko crve. zapamti moje riječi.
nisam srbin
Guest- Guest
..i tako places i razmisljas o osveti 26 godina...sto nisi otisao kao dragovoljac u zng tko neki srbi...pa si morao biti hrvat...crvenkasti wrote:kaja wrote:aha. šokiran može biti samo tko ih ne zna, npr.jastreb.Gnječ wrote:I to ti mogu dokazati još jednim primjerom iz reale kad je počeo rat i krenulo se ratovati skoro svi oko mene koje sam poznavao ili još uvijek poznam do prije par sati bili turbo komunisti ili apolitični ideološki u trenu su se transformirali u ustaše. Ja sam bio u šoku nisam mogao vjerovati šta se događa s tim ljudima do jučer bili tako pitomi i dobri ono gluma do neba još sam u doba SFRJ osjetio da glumataju bratsvo i jedinstvo pa sam ih provocirao na sve moguće načine pa su mi još udbu zakajlali na grbaču ti isti su u trenu postali ustaše i to oni se time ponosili kako su klali četnike. jebotebog.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mirkec&Slavkec wrote:Jesi sad u glavnom stanu?crvenkasti wrote:kaja wrote:aha. šokiran može biti samo tko ih ne zna, npr.jastreb.Gnječ wrote:I to ti mogu dokazati još jednim primjerom iz reale kad je počeo rat i krenulo se ratovati skoro svi oko mene koje sam poznavao ili još uvijek poznam do prije par sati bili turbo komunisti ili apolitični ideološki u trenu su se transformirali u ustaše. Ja sam bio u šoku nisam mogao vjerovati šta se događa s tim ljudima do jučer bili tako pitomi i dobri ono gluma do neba još sam u doba SFRJ osjetio da glumataju bratsvo i jedinstvo pa sam ih provocirao na sve moguće načine pa su mi još udbu zakajlali na grbaču ti isti su u trenu postali ustaše i to oni se time ponosili kako su klali četnike. jebotebog.
Istina, osjećam se malo glup, ali bar sam živ i ostao mi je čitav stan. A stari, nek se vucara tamo po Srbiji sa svojim četnicima.
crvenkasti-
2014-04-17
kaja wrote:a iskreno, koga imamo, 90% hrvata i ostali svedeni na minimum.pizzon wrote:koga ste vi torpedirali ?kaja wrote:a da hrvati takvi kakvi jesu, odavno bi im raznjeli sve, i talijani i mađari i turci i srbi.
u jednom momentu mađare nakon zajebavanja, u drugom židove i srbe, u trećem talijane i njemce pa onda srbe...
tako da...nisu hrvati baš lak pljen , i nikad ne znaš što misli, jedan čas jedno, drugi drugo
doći će dan kada ćete se vlastitim glumatanjima toliko saplesti da će te pasti sa pozornice zvane Hrvatska i više vas neće biti.
Guest- Guest
ti bolje pazi kad hodas da ne dokacis kakvo dijete u prolazu sa tim svojim cipelama a pametovanje ostavi za pametneMirkec&Slavkec wrote:barem je to jednostavno za monokanalne. svatko tko nije ustasa je srbin.prckov wrote:ma nisi nisi, pusti njegaGnječ wrote:flumen wrote:a brizan...vidis kako se srbi odaju. treba samo pogodit nerv. toboz istra, antifasista, a ono cetnikGnječ wrote:
nisam srbin
2014-04-19
os ti tad bit vojvodaGnječ wrote:kaja wrote:a iskreno, koga imamo, 90% hrvata i ostali svedeni na minimum.pizzon wrote:koga ste vi torpedirali ?kaja wrote:a da hrvati takvi kakvi jesu, odavno bi im raznjeli sve, i talijani i mađari i turci i srbi.
doći će dan kada ćete se vlastitim glumatanjima toliko saplesti da će te pasti sa pozornice zvane Hrvatska i više vas neće biti.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Gnječ wrote:kaja wrote:a iskreno, koga imamo, 90% hrvata i ostali svedeni na minimum.pizzon wrote:koga ste vi torpedirali ?kaja wrote:a da hrvati takvi kakvi jesu, odavno bi im raznjeli sve, i talijani i mađari i turci i srbi.
Nikada! Treba samo ostati doslijedan i dalje se pretvarati.
A nije uopće teško.
Teško bi bilo da se moramo pretvarati da smo pametni. Ovo možemo još 100 godina.
crvenkasti-
2014-04-17
Mirkec&Slavkec wrote:barem je to jednostavno za monokanalne. svatko tko nije ustasa je srbin.prckov wrote:ma nisi nisi, pusti njegaGnječ wrote:flumen wrote:a brizan...vidis kako se srbi odaju. treba samo pogodit nerv. toboz istra, antifasista, a ono cetnikGnječ wrote:
nisam srbin
e sad još jedno otkriće ustaše u svojim glumatanjima multiple personality disorder mogu glumiti i da su srbi, četnici. tu više neznaš jer i u ratu su se ustaše i četnici miješali malo bi ustaše pripucale na četnike pa malo četnici na ustaše pa bi nakon toga zamijenili uloge i kostim...ovaj uniforme i krenuli opet ispočetka. malo zajebano to za objasnit MPD.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:kaja wrote:a iskreno, koga imamo, 90% hrvata i ostali svedeni na minimum.pizzon wrote:koga ste vi torpedirali ?kaja wrote:a da hrvati takvi kakvi jesu, odavno bi im raznjeli sve, i talijani i mađari i turci i srbi.
Nikada! Treba samo ostati doslijedan i dalje se pretvarati.
A nije uopće teško.
Teško bi bilo da se moramo pretvarati da smo pametni. Ovo možemo još 100 godina.
A i lopta vas neće nešto....jučer ste izgubili od slovenaca.
Guest- Guest
još malo ode vam piranski zaljev. hoćete objaviti rat Sloveniji? želio bih ponovo doživjeti i gledati ustašku transformaciju. jebiga uzet će vam dio lijepe vaše. to je frka veća.
Guest- Guest
Biti Hrvat, to se ne može objasniti običnim riječima. Tu nema racionalnih uzročno posljedičnih veza. Tu nema logike i razuma.
To moraš osjetiti.
Zažmiriš, udahneš duboko, i ne misliš ni na što, opustiš se, ono, totalna praznina i ništavilo u glavi.
i onda, kad te obuzme te neka ljepota i milina, bez veze s bilo čime. Hrvat.
To moraš osjetiti.
Zažmiriš, udahneš duboko, i ne misliš ni na što, opustiš se, ono, totalna praznina i ništavilo u glavi.
crvenkasti-
2014-04-17
Što duže i češće to osjećaš, to si bolji Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Biti Hrvat, to se ne može objasniti običnim riječima. Tu nema racionalnih uzročno posljedičnih veza. Tu nema logike i razuma.
To moraš osjetiti.
probao sam ali meni to ne uspijeva nikako odmah mi se pojavi neki otpor a u glavi mi procesori non stop rade nema off-on tipke.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Što duže i češće to osjećaš, to si bolji Hrvat.
e kurac nemože svatko postati hrvat teško je to ja nemogu lakše mi je postat kinez jebiga.
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» '' Hrvatska O SVEMU PIŠU I AMERIKANCI REAKCIJE STRANIH MEDIJA: ‘Tisuće Hrvata prosvjedovalo protiv konvencije koja štiti žene od nasilja, a sve ih više slavi ustaše i negira holokaust''
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» zemlja za koju se misli da je diktatura u kojoj ljudi gladuju: zaboravite predrasude, istina je potpuno drugačija
» NEMA NEZAPOSLENIH, RASTU IM PLAĆE I TREBAJU RADNIKE U EU postoji zemlja uspješnija od Njemačke
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» zemlja za koju se misli da je diktatura u kojoj ljudi gladuju: zaboravite predrasude, istina je potpuno drugačija
» NEMA NEZAPOSLENIH, RASTU IM PLAĆE I TREBAJU RADNIKE U EU postoji zemlja uspješnija od Njemačke
» ''Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku ''
Page 8 of 9