Iskreni Gorbačov:Izgleda da se cijeli svijet priprema na rat
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Iskreni Gorbačov:Izgleda da se cijeli svijet priprema na rat
zajebite clintone...imamo druge ratove pred vratima....tko ne vjerije mrtav tko vjeruje..mad max
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Samo mu dugujete Oluju a Oluja je zapravo pickin dim sto se tice Hrvata :))))joj, marc....marcellus wrote:s druge strane, clinton je franji naredio da odustane od herceg bosne ako hoće dozvolu da krene u oluju, tako da nije da mu nešto puno dugujemo
2016-11-17
koji instruktorigovinda wrote:dao ti je...ne mozes pizditi protiv americkih instruktora u Jemenu a podrzavati americke instruktore u Hrvatksoj..mislim, mozes ali si onda bezveze...marcellus wrote:nije clinton dao ništa, osim što je reko da nas neće tuć ako krenemo u oluju, jedino nas je zaustavio kod banja luke i probao progurat z4govinda wrote:Pa dao ti je Hrvatsku u kojoj ti sad mozes glumiti nounara, nemoj biti nezahvalan. Nema Clintona, nema suverene Hrvatske...marcellus wrote:govinda wrote:
dobro..onda ponavljam, dignite spomenik Clintonu u Zagrebu...Kosovari su bar bili posteni pa priznali...
ko mu jebe mater
možemo dignut monici
2015-09-08
Nedugujemo mu ništa.govinda wrote:Samo mu dugujete Oluju a Oluja je zapravo pickin dim sto se tice Hrvata :))))joj, marc....marcellus wrote:s druge strane, clinton je franji naredio da odustane od herceg bosne ako hoće dozvolu da krene u oluju, tako da nije da mu nešto puno dugujemo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako se zvala ona kompanija koja je obucavala hrvatske oficire? MRI, tako nekako, ne da mi se sad traziti po netu..vuksadinare wrote:koji instruktorigovinda wrote:dao ti je...ne mozes pizditi protiv americkih instruktora u Jemenu a podrzavati americke instruktore u Hrvatksoj..mislim, mozes ali si onda bezveze...marcellus wrote:nije clinton dao ništa, osim što je reko da nas neće tuć ako krenemo u oluju, jedino nas je zaustavio kod banja luke i probao progurat z4govinda wrote:Pa dao ti je Hrvatsku u kojoj ti sad mozes glumiti nounara, nemoj biti nezahvalan. Nema Clintona, nema suverene Hrvatske...marcellus wrote:
ko mu jebe mater
možemo dignut monici
2016-11-17
...to nije nista neobicno..nismo tada imali svoje vojne skole..pa i danas na nasim vojnim skolama predaju vojni instruktori iz drugih drzava i obrnuto..nista neobicno..no jedno je teorija a drugo praksagovinda wrote:kako se zvala ona kompanija koja je obucavala hrvatske oficire? MRI, tako nekako, ne da mi se sad traziti po netu..vuksadinare wrote:koji instruktorigovinda wrote:dao ti je...ne mozes pizditi protiv americkih instruktora u Jemenu a podrzavati americke instruktore u Hrvatksoj..mislim, mozes ali si onda bezveze...marcellus wrote:nije clinton dao ništa, osim što je reko da nas neće tuć ako krenemo u oluju, jedino nas je zaustavio kod banja luke i probao progurat z4govinda wrote:
Pa dao ti je Hrvatsku u kojoj ti sad mozes glumiti nounara, nemoj biti nezahvalan. Nema Clintona, nema suverene Hrvatske...
2015-09-08
koliko mi je poznato i u bosni su djelovali razni instruktori iz drugih drzava
2015-09-08
Kosovo sasvim opravdano diže spomenik Clintonu , zadužio ih je ....u Hr je on ono li la ...ok al ne baš toliko ko šta je napravio onima na Kosovu ....podigao vojsku i rasturio napadaca.
Last edited by RayMabus on 27/1/2017, 16:47; edited 1 time in total
2014-04-11
nista neobicno, samo mislis da jedna takva kompanija svojom voljom dodje u Hrvatsku? Ono, nema ta kompanija nikakve veze ni sa Pentagonom, ni State Departmentom ni CIA? Ono, ljudi dosli svojim poslom, sami?vuksadinare wrote:...to nije nista neobicno..nismo tada imali svoje vojne skole..pa i danas na nasim vojnim skolama predaju vojni instruktori iz drugih drzava i obrnuto..nista neobicno..no jedno je teorija a drugo praksagovinda wrote:kako se zvala ona kompanija koja je obucavala hrvatske oficire? MRI, tako nekako, ne da mi se sad traziti po netu..vuksadinare wrote:koji instruktorigovinda wrote:dao ti je...ne mozes pizditi protiv americkih instruktora u Jemenu a podrzavati americke instruktore u Hrvatksoj..mislim, mozes ali si onda bezveze...marcellus wrote:
nije clinton dao ništa, osim što je reko da nas neće tuć ako krenemo u oluju, jedino nas je zaustavio kod banja luke i probao progurat z4
2016-11-17
To nije razlog da mu se digne spomenik.govinda wrote:
nista neobicno, samo mislis da jedna takva kompanija svojom voljom dodje u Hrvatsku? Ono, nema ta kompanija nikakve veze ni sa Pentagonom, ni State Departmentom ni CIA? Ono, ljudi dosli svojim poslom, sami?
2014-04-11
jesu..ovo sto govorim za Hrvatsku se moze slobodno odnositi i na BiH..ali marcellus je spomenuo kako USA nije pomogla nista Hrvatskoj pa govorim o Hrvatskoj..vuksadinare wrote:koliko mi je poznato i u bosni su djelovali razni instruktori iz drugih drzava
2016-11-17
Al je razlog da mu se ne jebe mater...ipak je malkice pogurao...RayMabus wrote:To nije razlog da mu se digne spomenik.govinda wrote:
nista neobicno, samo mislis da jedna takva kompanija svojom voljom dodje u Hrvatsku? Ono, nema ta kompanija nikakve veze ni sa Pentagonom, ni State Departmentom ni CIA? Ono, ljudi dosli svojim poslom, sami?
2016-11-17
Mislim, sad mogu nagadjati da li bi republikanski predsjednik 1991. bombardovao Beograd, licno sam tog misljenja al jebi ga, necemo to nikad znati...
2016-11-17
Ok ....ja osobno mu i nisam hebao malter al ono kažem da Kosovo i Hr nije isto i da je sasvim razumljivo zašto su mu tamo digli spomenik i s razlogom su to napravili tj imaju zašto a u Hr nije baš toliko ta prica nego li la ovo ono više naginje prema nama al ima i kikseva tako da siva zona al prevaga opet prema nama no ne i za nekakvi spomenik ....daleko od toga.govinda wrote:Al je razlog da mu se ne jebe mater...ipak je malkice pogurao...RayMabus wrote:To nije razlog da mu se digne spomenik.govinda wrote:
2014-04-11
Ako cemo iskreno ako kome treba dignit spomenik u Hr a da je strani presjednik onda je to između ostalih Gorbačov.
Sad me pitaj zašto pa cu ti objasnit.
2014-04-11
Naravno da nije isto ali osudjivati americko mijesanje na Bliskom istoku a presucivati americko mijesanje na Balkanu je bezveze..jasno nam je svima da je 1991. godine USA rekla nema samostalne Hrvatske, nje ne bi ni bilo.RayMabus wrote:Ok ....ja osobno mu i nisam hebao malter al ono kažem da Kosovo i Hr nije isto i da je sasvim razumljivo zašto su mu tamo digli spomenik i s razlogom su to napravili tj imaju zašto a u Hr nije baš toliko ta prica nego li la ovo ono više naginje prema nama al ima i kikseva tako da siva zona al prevaga opet prema nama no ne i za nekakvi spomenik ....daleko od toga.govinda wrote:Al je razlog da mu se ne jebe mater...ipak je malkice pogurao...RayMabus wrote:To nije razlog da mu se digne spomenik.govinda wrote:
2016-11-17
Pretpostavljam zasto ali bih volio da cujem tvoje objasnjenje.RayMabus wrote:Ako cemo iskreno ako kome treba dignit spomenik u Hr a da je strani presjednik onda je to između ostalih Gorbačov.
2016-11-17
1 Odhebao MiloševicaRayMabus wrote:Ako cemo iskreno ako kome treba dignit spomenik u Hr a da je strani presjednik onda je to između ostalih Gorbačov.
2. Da dignemo živce Putinu i udarimo kult licnosti na kult licnosti.
Beloveškim sporazumom iz 8. prosinca 1991 godine predsjednik Rusije Boris Jeljcin, predsjednik Ukrajine Leonid Kravčuk i onaj od Bjelorusije Stanislav Šuškevič potpisuju smrt Sovjetskog Saveza i nezavisnost vlastitih država. Ovo stanje na kraju priznaje i Gorbačov na Božić 1991. godine, kada podnosi ostavku na svoj položaj pošto država više ne postoji. Formalno je Sovjetski Savez ukinut 1. siječnja 1992. godine.
Strani agent ?
Gorbačov u Vancouveru 2003.
Uništenje vlastite države koje je Gorbačov izveo u kratkih 6 godina vlasti u Europi se nije uspjelo dogoditi tijekom pisane povijesti. Nikada u tako kratkom vremenskom razdoblju niti jedna velesila svoga doba nije propala tako brzo, što otvara niz pitanja o njegovoj ličnosti! Promatrajući iz današnjeg doba zvuči nevjerojatno da bi strani agent nakon stupanja na čelo diktature nastavio svoje prijašnje poslove, ali s takvim pogledom se zaboravlja način razmišljanja kakav je postojao tijekom Hladnog rata. Tada su osobe veoma često postajale izdajnice svojih domovina, ne radi novca, nego radi ideala pošto su vjerovali da na drugoj strani raste "zelenija trava". Je li sam Gorbačov bio preobraćen od agenata druge strane (možda tijekom posjeta Belgiji 1972 godine), ili je povjerovao u propagandu CIA-e, nevažno je za cijelu priču [6]. . Kao agent KGB-a on je veoma dobro trebao znati kako je proklamirani cilj propagande druge strane bio uništenje tradicionalnih vrijednosti i njihova zamjena američkim. Sve mjere tijekom njegove vladavine provedene su u pokušaju preslikavanja američkog sistema. Vjerujući u američke ideale on otvara privredu poduzetnicima, daruje slobodu medijima i uvodi američki predsjednički sistem. Sve osobe koje se nalaze oko njega znaju da je to put u katastrofu, ali Gorbačov zna svoj smjer i uništava političke protivnike [7]. . Jedini problem u toj definiciji je da su ti protivnici sve osobe koje imaju uvid u stvarne posljedice Perestrojke i Glasnosti. Godinu dana nakon osvajanja vlasti Gorbačov je okupio novi Politbiro od 12 članova (koji imaju pravo glasa). U tom kratkom razdoblju 1986. - 1990. godina svi članovi Politbiroa osim "nepogrešivog" vođe bit će zamijenjeni. Novi politbiro iz 1990. godine gotovo je odmah uvidio da nastavak Gorbačovljevih reformi dovodi do smrti SSSR-a pa se pobunio u pokušaju spasa države, ali im je nedostajalo pobjedničke odlučnosti.
Ironično zvuči da je sovjetski sustav propao baš radi toga što je diktatorski element režima upotrebljen protiv njega samog!
2014-04-11
greska..usa je zapravo dala zeleno svjetlo jna i slobi da rjesi brzo pitanje hrvatske i slovenije...ako ne rijese upitna je podrska usa i drugih srbiji i jna..citaj pod 'posjeta usa veleposlanika u bg zimmermana slobi pocetkom 6 mjeseca 1991'...nakon zimmermana drugi dan su slobu posjetili veleposlanici francuske i VB..koji dali isto zeleno svjetlo kao usa za intervenciju jna i da se to brzo rijesi..nije se rjesilo i vec krajem 1991 ovi su vidjeli da nemaju drugog izbora nego priznat slo i crogovinda wrote:Naravno da nije isto ali osudjivati americko mijesanje na Bliskom istoku a presucivati americko mijesanje na Balkanu je bezveze..jasno nam je svima da je 1991. godine USA rekla nema samostalne Hrvatske, nje ne bi ni bilo.RayMabus wrote:Ok ....ja osobno mu i nisam hebao malter al ono kažem da Kosovo i Hr nije isto i da je sasvim razumljivo zašto su mu tamo digli spomenik i s razlogom su to napravili tj imaju zašto a u Hr nije baš toliko ta prica nego li la ovo ono više naginje prema nama al ima i kikseva tako da siva zona al prevaga opet prema nama no ne i za nekakvi spomenik ....daleko od toga.govinda wrote:Al je razlog da mu se ne jebe mater...ipak je malkice pogurao...RayMabus wrote:To nije razlog da mu se digne spomenik.govinda wrote:
2015-09-08
Grobar SSSRa.govinda wrote:Pretpostavljam zasto ali bih volio da cujem tvoje objasnjenje.RayMabus wrote:Ako cemo iskreno ako kome treba dignit spomenik u Hr a da je strani presjednik onda je to između ostalih Gorbačov.
2014-04-11
tu se slazem...RayMabus wrote:Grobar SSSRa.govinda wrote:Pretpostavljam zasto ali bih volio da cujem tvoje objasnjenje.RayMabus wrote:Ako cemo iskreno ako kome treba dignit spomenik u Hr a da je strani presjednik onda je to između ostalih Gorbačov.
2016-11-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CIJELI SVIJET JE UZ PARIZ
» Komšić: ‘Cijeli svijet je poludio!
» SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
» Cijeli svijet prati koliko nas je - približavamo se 7.5 milijardi
» Uspon i pad najmlađe milijarderke koja je prevarila cijeli svijet
» Komšić: ‘Cijeli svijet je poludio!
» SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
» Cijeli svijet prati koliko nas je - približavamo se 7.5 milijardi