Iskreni Gorbačov:Izgleda da se cijeli svijet priprema na rat
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Iskreni Gorbačov:Izgleda da se cijeli svijet priprema na rat
http://www.index.hr/vijesti/clanak/gorbacov-izgleda-da-se-cijeli-svijet-priprema-na-rat/946781.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Iskreni Gorbačov:Izgleda da se cijeli svijet priprema na rat
..eh kad kazu da ja samo o tom govorim....corav ni drvo ne vidi..
2015-09-08
Nas još nitko nije nazvao. Mi se i dalje pripremamo za 100 godina mira...
vuksadinare wrote:..eh kad kazu da ja samo o tom govorim....corav ni drvo ne vidi..
rat nikad nije ni prestao završio ww2 počeo je hladni rat. završio hladni rat počeo psihološki rat. sad valjda treba glupane poput tebe uvjeriti da je rat good for you...war is good for you. your life is so empty that you can fill it to the brim only with war.
Guest- Guest
Jesu li stigle naše trupe na istočni front? Litnje gume, iscurile bateričke, oštra zima, milion problema....
pa znas da uvijek kasnimo 10 godina..sad smo u 2007 kad ej bio najveci procvat eu-a..tako se i ponasamo..vidis da je plenki odusevljen eu-om..gdje,koji rat?..gdje,koja nestabilnost eu-a?..gdje?koja migranstka kriza?...sve cvjeta sve je divno..svi slozni...haleluja(plenki)mutava baštarda wrote:Nas još nitko nije nazvao. Mi se i dalje pripremamo za 100 godina mira...
2015-09-08
Katolička uljudba pravi štiti od mongolske najezde, a Plenki i Kolinda kod Hanžija goste se kavijarommutava baštarda wrote:Jesu li stigle naše trupe na istočni front? Litnje gume, iscurile bateričke, oštra zima, milion problema....
Kermit-
2014-04-17
Izborom Trumpa, smanjila se šansa za rat NATO vs USA, iako je postoji mogućnost da će Ukrainci i Rusi se ponovo pošibati, ali Ukrainci su se navikli na to, ratuju se sami protiv Rusa(proxy Rusa), nisu niti prije imali pomoć
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Jesu li stigle naše trupe na istočni front? Litnje gume, iscurile bateričke, oštra zima, milion problema....
Mislim da im je jednostavnije da od Poljske naprave pustinju dotegle pijesak iz pustinje i razgule ga po baltičkim zemljama. posade palme i kamile. a imaju i HAARP što ga ne uključe da malo zagriju atmosferu i ugase klimu.
Guest- Guest
gledam jucer intervju sa plenkijem i pitam se u kojoj dimenziji zivi ovaj covjek...njemu sve super..sve idila...to tamo netko prica o nestabilnosti..on to nigdje ne vidi...svi me vole ja volim njih....
2015-09-08
asilovski wrote:Katolička uljudba pravi štiti od mongolske najezde, a Plenki i Kolinda kod Hanžija goste se kavijarommutava baštarda wrote:Jesu li stigle naše trupe na istočni front? Litnje gume, iscurile bateričke, oštra zima, milion problema....
kavijarom iz mongolije i rusije.
Guest- Guest
Poljaci su napaljeni na Ruse, ali neće sigurno sami Poljaci protiv Rusa. Opet unatoč paranoji Poljaka , neće Rusi sigurno napadati Poljsku koja je vojno jak zalogaj i članica je NATOa.
Sa druge strane baltičke zemlje, opet oni su nakon Ukraine isto postali paranoidni, da će im Rusija prodati "priču" koju je prodala Ukraincima(prodaju priču da su Rusi ugroženi i krenu vojno zaštitit braću,) ali mislim da nije niti Putinu do ratovanja , jer u Ukraini je zaglibio na idućih 40godina, netreba mu novi front.. e i Sirija, se šiba svaki dan
Sa druge strane baltičke zemlje, opet oni su nakon Ukraine isto postali paranoidni, da će im Rusija prodati "priču" koju je prodala Ukraincima(prodaju priču da su Rusi ugroženi i krenu vojno zaštitit braću,) ali mislim da nije niti Putinu do ratovanja , jer u Ukraini je zaglibio na idućih 40godina, netreba mu novi front.. e i Sirija, se šiba svaki dan
Guest- Guest
U prijevodu ništa od ratova, jedino ako ludi Trump ne zakači se sa Iranom ili Kinom, ali mislim da je pragmatičan da neće
Guest- Guest
nema veze kuju veliki planove za ovaj mali narodGnječ wrote:asilovski wrote:Katolička uljudba pravi štiti od mongolske najezde, a Plenki i Kolinda kod Hanžija goste se kavijarommutava baštarda wrote:Jesu li stigle naše trupe na istočni front? Litnje gume, iscurile bateričke, oštra zima, milion problema....
kavijarom iz mongolije i rusije.
Kermit-
2014-04-17
....previse je oruzja i to ej to..negdje se mora trositi da bi se drugo proizvelo i zaradilo..jbg surova istina
2015-09-08
vuksadinare wrote:gledam jucer intervju sa plenkijem i pitam se u kojoj dimenziji zivi ovaj covjek...njemu sve super..sve idila...to tamo netko prica o nestabilnosti..on to nigdje ne vidi...svi me vole ja volim njih....
čovjek živi u holodecku kao i svi rvacki političari.
Guest- Guest
HRT-e Dnevnik je na razini radio Berlina u ljeto 1944.g.vuksadinare wrote:gledam jucer intervju sa plenkijem i pitam se u kojoj dimenziji zivi ovaj covjek...njemu sve super..sve idila...to tamo netko prica o nestabilnosti..on to nigdje ne vidi...svi me vole ja volim njih....
Kermit-
2014-04-17
sve divno krasno, EU integracije, idemo naprijed, nikad bolje, borba protiv populizma (ma što to značilo), refrme štrcaju pučanstvo ono
Kermit-
2014-04-17
..ma dobro..postavljao mu novinar neka skakljivija pitanja..a plenki ..gdje?tko?..ja ne vidim nista...ja vidim da sve cvate..eu je super..nikad jaca...to tamo malo svrljaju onai blesavi trump i putin..oce napakostit eu..i njemu kruh oduzeti..asilovski wrote:HRT-e Dnevnik je na razini radio Berlina u ljeto 1944.g.vuksadinare wrote:gledam jucer intervju sa plenkijem i pitam se u kojoj dimenziji zivi ovaj covjek...njemu sve super..sve idila...to tamo netko prica o nestabilnosti..on to nigdje ne vidi...svi me vole ja volim njih....
2015-09-08
Pinochet wrote: Opet unatoč paranoji Poljaka
A pazi kao, sretni da ih okupirali amerikanci jer je bolje nego da ih opet okupiraju Rusi. Pretpostavljam da je neki stocholmski sindrom u pitanju jer kao, već su ih okupirali Njemci pa Rusi ali možda amkerikanci budu ugodniji okupatori :)
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CIJELI SVIJET JE UZ PARIZ
» Komšić: ‘Cijeli svijet je poludio!
» SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
» Cijeli svijet prati koliko nas je - približavamo se 7.5 milijardi
» Uspon i pad najmlađe milijarderke koja je prevarila cijeli svijet
» Komšić: ‘Cijeli svijet je poludio!
» SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
» Cijeli svijet prati koliko nas je - približavamo se 7.5 milijardi