Iskreni Gorbačov:Izgleda da se cijeli svijet priprema na rat
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Iskreni Gorbačov:Izgleda da se cijeli svijet priprema na rat
Pinochet wrote: Opet unatoč paranoji Poljaka
A pazi kao, sretni da ih okupirali amerikanci jer je bolje nego da ih opet okupiraju Rusi. Pretpostavljam da je neki stocholmski sindrom u pitanju jer kao, već su ih okupirali Njemci pa Rusi ali možda amkerikanci budu ugodniji okupatori :)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Da su četnici doživjeli katarzu, kako smo im mi i Šiptari savjetovali, na ovim prostorima ne bi bilo opasnosti od rata.
crvenkasti-
2014-04-17
“Fato, bona, dođi da pravimo djecu”.
– “Neću, boga mi.
Da Srbina rodim, samo mi još to treba.”
– “Šta ti je Fato, kakvog Srbina, pa ja sam Mujo, musliman.”
– “Šta ja znam, uvijek govoriš da ti je pun k..c Srba.”
– “Neću, boga mi.
Da Srbina rodim, samo mi još to treba.”
– “Šta ti je Fato, kakvog Srbina, pa ja sam Mujo, musliman.”
– “Šta ja znam, uvijek govoriš da ti je pun k..c Srba.”
2016-11-17
već sam komentirao na fejsu, dakle koja konjina pa Hillary i Obama već godinama kao strateški cilj imaju uništiti Rusiju po cijenu i atomskog rata, udar u Ukrajini, primanje baltičkih država u NATO, Arapsko proljeće, cijena nafte, sankcije, građanski rat u Siriji,
I sad kad je došao Trump koji je prekinuo hladni rat koji bi prešao u pravi da je Hillary dobila izbore ovaj nešto kao apelira da se smire strasti, gdje je bio osam godina koliko traje ratnohuškačka politika SAD protiv Rusije?
I sad kad je došao Trump koji je prekinuo hladni rat koji bi prešao u pravi da je Hillary dobila izbore ovaj nešto kao apelira da se smire strasti, gdje je bio osam godina koliko traje ratnohuškačka politika SAD protiv Rusije?
Ti si stvarno uvjeren da ce Trump voditi mirotvornu politiku?marcellus wrote:već sam komentirao na fejsu, dakle koja konjina pa Hillary i Obama već godinama kao strateški cilj imaju uništiti Rusiju po cijenu i atomskog rata, udar u Ukrajini, primanje baltičkih država u NATO, Arapsko proljeće, cijena nafte, sankcije, građanski rat u Siriji,
2016-11-17
Pinochet wrote:U prijevodu ništa od ratova, jedino ako ludi Trump ne zakači se sa Iranom ili Kinom, ali mislim da je pragmatičan da neće
iran je daleko a ni protiv iraka im baš nije išlo, a s kinom nema geopolitičkih nego ekonomskih i trgovinskih razmirica a za to se ne ide u rat
Ako ce ratovat nek ratuju ....nebi da ih ja mogu zaustavit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
I ratove koje ti pripisujes Obami je zapoceo republikanac..osim ove intervencije u Siriji...
2016-11-17
Šiptari su i Šiptari i muslimani, a naši Muslimani iz Bosne ništa, samo muslimani. Bolje je onda biti Šiptar,
crvenkasti-
2014-04-17
Da.a li krizu oko Palestine ce i dalje da hrani...evo, ukinuo je finansiranje svih organizacija UN koje u svom clanstvu imaju Palestinsku autonomiju..dakle, ne mijenja se nista u spoljnoj politici USA, uvlacenje Izraelu se i dalje nastavlja...neko je ovdje rekao da je Trump protiv establishmenta?marcellus wrote:Pinochet wrote:U prijevodu ništa od ratova, jedino ako ludi Trump ne zakači se sa Iranom ili Kinom, ali mislim da je pragmatičan da neće
iran je daleko a ni protiv iraka im baš nije išlo, a s kinom nema geopolitičkih nego ekonomskih i trgovinskih razmirica a za to se ne ide u rat
2016-11-17
ti se jos nisi ubio?crvenkasti wrote:Šiptari su i Šiptari i muslimani, a naši Muslimani iz Bosne ništa, samo muslimani. Bolje je onda biti Šiptar,
2016-11-17
govinda wrote:Ti si stvarno uvjeren da ce Trump voditi mirotvornu politiku?marcellus wrote:već sam komentirao na fejsu, dakle koja konjina pa Hillary i Obama već godinama kao strateški cilj imaju uništiti Rusiju po cijenu i atomskog rata, udar u Ukrajini, primanje baltičkih država u NATO, Arapsko proljeće, cijena nafte, sankcije, građanski rat u Siriji,
spram Obame koji je pobio 10 milijuna muslimana u jedno sedam osam ratova koje je pokrenuo na bliskom istoku i praktički zaratio s Rusijom, svakako
Gorbačov u ništa.....
Nakon Trumpa slijedi deeskalacija Amerike s Rusijom.
U europi se postupno miču liberalne vlade koje su gnojile protiv Rusije. Slijedom demokratske revolucije u Francuskoj i nizu europskih zemalja će doći novi ljudi, koji su jamačno za dobre odnose s Rusijom.
I to je više nego dobro za Europu, možemo odahnuti. Usput će se riješiti i ovaj priliv migranata i postaviti nove političke odrednice za kontinent.
Nakon Trumpa slijedi deeskalacija Amerike s Rusijom.
U europi se postupno miču liberalne vlade koje su gnojile protiv Rusije. Slijedom demokratske revolucije u Francuskoj i nizu europskih zemalja će doći novi ljudi, koji su jamačno za dobre odnose s Rusijom.
I to je više nego dobro za Europu, možemo odahnuti. Usput će se riješiti i ovaj priliv migranata i postaviti nove političke odrednice za kontinent.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
onda bi kaunas u litvi morao promjeniti ime... zašto kamile i pijesak kada je jeftinije islamizirati litvu. ona litvanska predsjednica kao članica kp sssr-a ne zrači povjerenjem, ta šuruje iza leđa s rusima garant...Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:Jesu li stigle naše trupe na istočni front? Litnje gume, iscurile bateričke, oštra zima, milion problema....
Mislim da im je jednostavnije da od Poljske naprave pustinju dotegle pijesak iz pustinje i razgule ga po baltičkim zemljama. posade palme i kamile. a imaju i HAARP što ga ne uključe da malo zagriju atmosferu i ugase klimu.
govinda wrote:I ratove koje ti pripisujes Obami je zapoceo republikanac..osim ove intervencije u Siriji...
Libija? Ukraina?
catabbath-
2015-08-22
I na Kosovu je bio Clinton ako se ne varam.
Najebat će islamisti jer ih je Trump otvoreno uzeo na zub a to je naglasio kao liniju suradnje s Rusijom...to je za Europu također dobro.
2015-08-06
Nabroj mi te ratove koje je pokrenuo...marcellus wrote:govinda wrote:Ti si stvarno uvjeren da ce Trump voditi mirotvornu politiku?marcellus wrote:već sam komentirao na fejsu, dakle koja konjina pa Hillary i Obama već godinama kao strateški cilj imaju uništiti Rusiju po cijenu i atomskog rata, udar u Ukrajini, primanje baltičkih država u NATO, Arapsko proljeće, cijena nafte, sankcije, građanski rat u Siriji,
spram Obame koji je pobio 10 milijuna muslimana u jedno sedam osam ratova koje je pokrenuo na bliskom istoku i praktički zaratio s Rusijom, svakako
2016-11-17
posipa se taj pepelom već duže vremena... između ostalog govorio je da mu je žao zbog raspada SSSR-amarcellus wrote:već sam komentirao na fejsu, dakle koja konjina pa Hillary i Obama već godinama kao strateški cilj imaju uništiti Rusiju po cijenu i atomskog rata, udar u Ukrajini, primanje baltičkih država u NATO, Arapsko proljeće, cijena nafte, sankcije, građanski rat u Siriji,
dawson wrote:I na Kosovu je bio Clinton ako se ne varam.
Više su sranja napravili demokrati ali i bez toga republikanci koji su pokrenuli intervencije, konkrentije Bushovi su neoconsi koji se ližu s demokratima i dio su iste politike. Dosta ih je bilo i protiv Trumpa premda je iz njihove stranke.
2015-08-06
Amerikanci ratuju u Ukrajini? A u Libiji nema americkih vojnika..ili se varam?dawson wrote:govinda wrote:I ratove koje ti pripisujes Obami je zapoceo republikanac..osim ove intervencije u Siriji...
Libija? Ukraina?
2016-11-17
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» CIJELI SVIJET JE UZ PARIZ
» Komšić: ‘Cijeli svijet je poludio!
» SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
» Cijeli svijet prati koliko nas je - približavamo se 7.5 milijardi
» Uspon i pad najmlađe milijarderke koja je prevarila cijeli svijet
» Komšić: ‘Cijeli svijet je poludio!
» SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
» Cijeli svijet prati koliko nas je - približavamo se 7.5 milijardi