samo antife mogu biti ovako glupe...
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: samo antife mogu biti ovako glupe...
hehheeh, parkusa...pola sarajevske omladine nema pojma sta je parkusa, njima to kafana..Leviathan2 wrote:i jebote, kako sam ja u sarajevu u parkusi odspavo, pijan ko cep, krevet pred ocima, uzeo prijateljevu jaknu kao jastuk i zahrkao, nisu me mogli probudit kad je bio fajrunt, ostavili me do jutra do 8 kad su opet otvorili :Dgovinda wrote:e moras ti reci :)))))Leviathan2 wrote:dopizdilo mu da spava pred vratima :Dmaggie13 wrote:prestao zbog vjere iligovinda wrote:pelinm,
maja zapravo i ne pijem vino i ne razumijem se u vina..dok sam pio pio sam pivo, pelin, jeger, rakija, tekila, naravno ne nuzno tim redom :))))
zdravlja?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Nisam namjerno, ja se okrenio i htio pokazati nešto noor kad se stvorio odnikud i naletio na moju rukuRiplex wrote:Tre šamara sveca, znači ništa novo :D
A antifa, vidjelo se kako su prošli protiv momka u Španjolakoj. Ima tome već dosta godina. Njih stotinjak dečko sam u vagonu. Nožići pik pik... nema antife
Guest- Guest
jebga, kultna mjesta zaboravljenagovinda wrote:hehheeh, parkusa...pola sarajevske omladine nema pojma sta je parkusa, njima to kafana..Leviathan2 wrote:i jebote, kako sam ja u sarajevu u parkusi odspavo, pijan ko cep, krevet pred ocima, uzeo prijateljevu jaknu kao jastuk i zahrkao, nisu me mogli probudit kad je bio fajrunt, ostavili me do jutra do 8 kad su opet otvorili :Dgovinda wrote:e moras ti reci :)))))Leviathan2 wrote:dopizdilo mu da spava pred vratima :Dmaggie13 wrote:
prestao zbog vjere ili
zdravlja?
ako je ono što si spominjao, previše si mi 'aktivan' za ozbiljnije aktivnosti--govinda wrote:ma jok, ipak me neke druge stvari raspoloze bolje nego alkohol..a i dan poslije mi je poceo ici na kiki :)))maggie13 wrote:prestao zbog vjere iligovinda wrote:pelinm,maja zapravo i ne pijem vino i ne razumijem se u vina..dok sam pio pio sam pivo, pelin, jeger, rakija, tekila, naravno ne nuzno tim redom :))))maggie13 wrote:Dobro ste o vinu počeli, odmah se slažete..govinda wrote:
e nek si ga prebacio na fino vino, ubi ga onaj kiselis :))
zdravlja?
A, to drugo-vjerujem
2014-04-12
lako je ljeti, ali zimiiiiiLeviathan2 wrote:dopizdilo mu da spava pred vratima :Dmaggie13 wrote:prestao zbog vjere iligovinda wrote:pelinm,maja zapravo i ne pijem vino i ne razumijem se u vina..dok sam pio pio sam pivo, pelin, jeger, rakija, tekila, naravno ne nuzno tim redom :))))maggie13 wrote:Dobro ste o vinu počeli, odmah se slažete..govinda wrote:
e nek si ga prebacio na fino vino, ubi ga onaj kiselis :))
zdravlja?
2014-04-12
jebaj ga, onaj je bio war machine, šta će ovi su samo gledali filmove jackie Chana na teveuRiplex wrote:Tre šamara sveca, znači ništa novo :D
A antifa, vidjelo se kako su prošli protiv momka u Španjolakoj. Ima tome već dosta godina. Njih stotinjak dečko sam u vagonu. Nožići pik pik... nema antife
2014-04-15
jasta je nego burek...a jendom cu vam pricati kako smo pajdo i ja uslu u remizu u Osijeku i trazli dva piva u 5 ujutro :)))tre911 wrote:Ja isto ne vidim tu drugi uzrok tegobama koje je opisao!Leviathan2 wrote:burek je kriv :Dgovinda wrote:ma ja mislim da kombinacija od sest sedam piva, dva jegera, tri tekile i burek u 3 ujutro nekako doprinosi toj glavobolji ujutro :)))tre911 wrote:jebo ga ti, to je prvo od obojenih pića, drugo od sumpora u vinima, ako to eliminiraš onda ti ostaje samo ovaj savjet kako ja to radim; ja se od prve stresem a od zadnje čaše napijem, zato ti ja uvijek preskočim tu prvu i zadnju i onda nemam problema :))))))govinda wrote:
ma jok, ipak me neke druge stvari raspoloze bolje nego alkohol..a i dan poslije mi je poceo ici na kiki :)))
2016-11-17
Nauka je uznapredovala moja ti :))) imas i aktivne supstance sad, genetika, krizanja, nove sorte :)))maggie13 wrote:'ako je ono što si spominjao, previše si mi 'aktivan' za ozbiljnije aktivnosti--govinda wrote:ma jok, ipak me neke druge stvari raspoloze bolje nego alkohol..a i dan poslije mi je poceo ici na kiki :)))maggie13 wrote:prestao zbog vjere iligovinda wrote:pelinm,maja zapravo i ne pijem vino i ne razumijem se u vina..dok sam pio pio sam pivo, pelin, jeger, rakija, tekila, naravno ne nuzno tim redom :))))maggie13 wrote:
Dobro ste o vinu počeli, odmah se slažete..
zdravlja?
A, to drugo-vjerujem
2016-11-17
tre911 wrote:Nisam namjerno, ja se okrenio i htio pokazati nešto noor kad se stvorio odnikud i naletio na moju rukuRiplex wrote:Tre šamara sveca, znači ništa novo :D
pa kažem, pao s neba i počeo dijeliti odgojne...al inače mrzi moraliziranje, sva sreća.
Guest- Guest
Eh Osijek, tu imam poprilično nakupljenih dana budući da sam srednju u njemu završio :)))govinda wrote:jasta je nego burek...a jendom cu vam pricati kako smo pajdo i ja uslu u remizu u Osijeku i trazli dva piva u 5 ujutro :)))tre911 wrote:Ja isto ne vidim tu drugi uzrok tegobama koje je opisao!Leviathan2 wrote:burek je kriv :Dgovinda wrote:ma ja mislim da kombinacija od sest sedam piva, dva jegera, tri tekile i burek u 3 ujutro nekako doprinosi toj glavobolji ujutro :)))tre911 wrote:
jebo ga ti, to je prvo od obojenih pića, drugo od sumpora u vinima, ako to eliminiraš onda ti ostaje samo ovaj savjet kako ja to radim; ja se od prve stresem a od zadnje čaše napijem, zato ti ja uvijek preskočim tu prvu i zadnju i onda nemam problema :))))))
Guest- Guest
Ma neka njega, daje štih forumu ali da sere sere sve u 16 i što je najgore nije ga stid zbog toga.Noor wrote:tre911 wrote:Nisam namjerno, ja se okrenio i htio pokazati nešto noor kad se stvorio odnikud i naletio na moju rukuRiplex wrote:Tre šamara sveca, znači ništa novo :D
pa kažem, pao s neba i počeo dijeliti odgojne...al inače mrzi moraliziranje, sva sreća.
Guest- Guest
ejs? Valentino, Bijela ladja, Oks?tre911 wrote:Eh Osijek, tu imam poprilično nakupljenih dana budući da sam srednju u njemu završio :)))govinda wrote:jasta je nego burek...a jendom cu vam pricati kako smo pajdo i ja uslu u remizu u Osijeku i trazli dva piva u 5 ujutro :)))tre911 wrote:Ja isto ne vidim tu drugi uzrok tegobama koje je opisao!Leviathan2 wrote:burek je kriv :Dgovinda wrote:
ma ja mislim da kombinacija od sest sedam piva, dva jegera, tri tekile i burek u 3 ujutro nekako doprinosi toj glavobolji ujutro :)))
2016-11-17
tre911 wrote:Nisam namjerno, ja se okrenio i htio pokazati nešto noor kad se stvorio odnikud i naletio na moju rukuRiplex wrote:Tre šamara sveca, znači ništa novo :D
Meh, kada netko toliko proleti, nemoš ga promašit. Kvota 1.10 :D
Užitak je čitat komandose koji ne znaju osnovno oružije.... pa google majku mu
Jednom mi neki klinci ponudili neki speed, pitam ja njih sta je to, kazu oni meni: starac, ovo te dize, mozes cijelu noc da ne spavas, daje ti nevjerovatnu energiju..gledam ja njih, djeco draga imate li vi sta za spustanej, ne treba meni energije, da je meni malo da se odmorim..
okrenuse se djeca i odose..
okrenuse se djeca i odose..
2016-11-17
Bijela lađa, svako jutro :DDgovinda wrote:ejs? Valentino, Bijela ladja, Oks?tre911 wrote:Eh Osijek, tu imam poprilično nakupljenih dana budući da sam srednju u njemu završio :)))govinda wrote:jasta je nego burek...a jendom cu vam pricati kako smo pajdo i ja uslu u remizu u Osijeku i trazli dva piva u 5 ujutro :)))tre911 wrote:Ja isto ne vidim tu drugi uzrok tegobama koje je opisao!Leviathan2 wrote:
burek je kriv :D
Guest- Guest
ti si, cini se meni, na CBD-u..:Dgovinda wrote:Nauka je uznapredovala moja ti :))) imas i aktivne supstance sad, genetika, krizanja, nove sorte :)))maggie13 wrote:'ako je ono što si spominjao, previše si mi 'aktivan' za ozbiljnije aktivnosti--govinda wrote:ma jok, ipak me neke druge stvari raspoloze bolje nego alkohol..a i dan poslije mi je poceo ici na kiki :)))maggie13 wrote:prestao zbog vjere iligovinda wrote:pelinm,
maja zapravo i ne pijem vino i ne razumijem se u vina..dok sam pio pio sam pivo, pelin, jeger, rakija, tekila, naravno ne nuzno tim redom :))))
zdravlja?
A, to drugo-vjerujem
2014-04-12
Riplex wrote:tre911 wrote:Nisam namjerno, ja se okrenio i htio pokazati nešto noor kad se stvorio odnikud i naletio na moju rukuRiplex wrote:Tre šamara sveca, znači ništa novo :D
Meh, kada netko toliko proleti, nemoš ga promašit. Kvota 1.10 :D
Užitak je čitat komandose koji ne znaju osnovno oružije.... pa google majku mu
Jebiga treba upaliti mozak prije puštanja jezika u pogon, nekima je to očito nepremostiva prepreka :)
Guest- Guest
Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:Bijela lađa, svako jutro :DDgovinda wrote:ejs? Valentino, Bijela ladja, Oks?tre911 wrote:Eh Osijek, tu imam poprilično nakupljenih dana budući da sam srednju u njemu završio :)))govinda wrote:jasta je nego burek...a jendom cu vam pricati kako smo pajdo i ja uslu u remizu u Osijeku i trazli dva piva u 5 ujutro :)))tre911 wrote:
Ja isto ne vidim tu drugi uzrok tegobama koje je opisao!
2016-11-17
osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:Bijela lađa, svako jutro :DDgovinda wrote:ejs? Valentino, Bijela ladja, Oks?tre911 wrote:Eh Osijek, tu imam poprilično nakupljenih dana budući da sam srednju u njemu završio :)))govinda wrote:
jasta je nego burek...a jendom cu vam pricati kako smo pajdo i ja uslu u remizu u Osijeku i trazli dva piva u 5 ujutro :)))
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Mogu li u Grčkoj "domaći" biti samo Grci ?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
Page 9 of 12