samo antife mogu biti ovako glupe...
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: samo antife mogu biti ovako glupe...
Ma možeš kako hoćeš ali to ne postoji, postoji top 130 mm i strašno je opak no haubica tog kalibra ne postoji.govinda wrote:tio, haubica, isti kurac..a ovo vidim da su u jna zvali top haubica..to cudo od 130 mmdijagram wrote:ma ne postoje, postoji top 130 mm ,a nikakva haubica kako bivse jna, a koliko znam cak niti bilo koje druge armije u svijetu(a znam dosta:)govinda wrote:postoje, jbt..TH 130 mm, imala ih JNA, ne znam da li je HV uspjekakoju da zarobi..tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:
yehudi je BSD?
nisam to znala..
Guest- Guest
objasnio mi je vec dijagram...tre911 wrote:Tophaubica je nešto drugo, haubice 130 mm ne postoje.govinda wrote:postoje, jbt..TH 130 mm, imala ih JNA, ne znam da li je HV uspjekakoju da zarobi..tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:Stribor wrote:
On je bivši specijalac. Snage za posebne namine. Tako se reče. Aktivan u obrani Medinat Yisraela jedno dvi tisuće kilometrov od crte bojišnice. Tamo doli kod Zadra mlati se s nacifašisti i islamisti. Isto kot i ona ''posrana'' Eva ka reče da je va Beču. I usput ližu guzicu Putinu ovlaš ... a ta naoružava Asada, Iran, Hizbolah itd. ki su smrtni nepretelji Židov i Izraela.
Ju-hu-hu.
Dobro ... svit je ionako mahnit, ali ovi .... uh.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
2016-11-17
govinda wrote:da ne spamam ali moram bas biti u posebnom moodu njih da slusam..kic wrote:govinda wrote:eno ti asile advokata :))kic wrote:govinda wrote:meni ima jdno dva tri dana...mamu im reketaskukic wrote:
i meni iskreno par puta danas po prvi put, tjeraju me da platim reket..
a jbg, vid ću, par ljudi mi prijeti tužbama xD
njegov plan je da me napije na koncertu Urfausta u Beču i uzme passove i pošamara vas redom..
ali srećom Urfaust ima loš zadnji album pa nećemo ić
definitivno, njihovi nastupi i albumi su obredi..
dijagram wrote:lako za to, odavno elaborirano,ali bilo je tu jos kojecega, nesto o minskoeksplozivnim srtedstvima, pa kumulativni projektili itd:)Noor wrote:dijagram wrote:pa o tome se i radi, o (ne)razlikovanju topa haubicegovinda wrote:tio, haubica, isti kurac..a ovo vidim da su u jna zvali top haubica..to cudo od 130 mmdijagram wrote:
ma ne postoje, postoji top 130 mm ,a nikakva haubica kako bivse jna, a koliko znam cak niti bilo koje druge armije u svijetu(a znam dosta:)
nije to isti kurac, samo naoko jako slican:)
evo još jednog cjepidlake..šta sad, top, haubica, vbr..sve je to isto sranje
neko kraće predavanje o tome sam i ja odslušala nedavno :P
Guest- Guest
super, ako sto zapne samo kazi,hahahaNoor wrote:dijagram wrote:lako za to, odavno elaborirano,ali bilo je tu jos kojecega, nesto o minskoeksplozivnim srtedstvima, pa kumulativni projektili itd:)Noor wrote:dijagram wrote:pa o tome se i radi, o (ne)razlikovanju topa haubicegovinda wrote:
tio, haubica, isti kurac..a ovo vidim da su u jna zvali top haubica..to cudo od 130 mm
dijagram-
2015-08-09
Nisam ih gledao uzivo, otidji ako imas priliku, sto da ne..ne postoji los koncert :)) ako je bend los napijes se i onda ti je svejedno sta sviraju pa ti je dobro ako su dobri onda ti je opet dobro :Dkic wrote:govinda wrote:da ne spamam ali moram bas biti u posebnom moodu njih da slusam..kic wrote:govinda wrote:eno ti asile advokata :))kic wrote:
njegov plan je da me napije na koncertu Urfausta u Beču i uzme passove i pošamara vas redom..
2016-11-17
dijagram wrote:super, ako sto zapne samo kazi,hahahaNoor wrote:dijagram wrote:lako za to, odavno elaborirano,ali bilo je tu jos kojecega, nesto o minskoeksplozivnim srtedstvima, pa kumulativni projektili itd:)Noor wrote:dijagram wrote:
pa o tome se i radi, o (ne)razlikovanju topa haubice
bilo je to uz lavazzu..ahahaha
Guest- Guest
Što smo trebali retardu kad kreten napiše da je u redu da dvadeset krkana(zvanih antifašisti) izmlate jednu žensku, baš smo morali stati u red i prepirati se sa jehudijem ili sa tobom o tome, jedan po jedan,, bistar si ko napoj kad ne kužiš da ovo nije bio čoporativni napad nego mišljenje svakog pojedinca koji je reagirao na idiotluke i mržnju ovdje napisanu.pismejker wrote:Ne brkaj kruske i jabuke..jedno je kad reagiram kad copor se na nekog okomi,bez razloga..Noor wrote:pismejker wrote:A sto vas boli kurac,oli pica,kakva je moja reakcija?Ili kakva bi trebala biti.Irud vas jebo retardirane,kad me vec vucete za jezik,Koji ste vi kurac da moralizirate po nekim pitanjima?I sad,ja bih kao morao se izjasniti,da bi eto,bio potapsan po ramenu ili proglasen ovakvim i onakvim.Noor wrote:
da, baš tako.
svetac, ne smeta te što je kurba dobila što je tražila? nisi nikakvu reakciju na tu rečenicu pokazao, očito je i tebi to u redu.
ili?
Ovo je upravo ono sto drvenom objasnjavam,ali ne vjerujem da ce moci to skuziti.Previse vi sebi dozvoljavate.
Uz to,rekoh,da nisam Svetac,ali nekima nikad u glavu.
bogomdani, pa ti si taj koji je došao moralizirati. ugurao si se u ovu raspravu ko kušulja u guzicu i dociraš bez da staješ.
pitala sam nešto yehudija, pa Regoča i na kraju mi je Tre objasnio. I eto tebe...ko te zvao?
A Regoč,TI,Tre...vec poznata "napadacka" postava.tko je zvao vas.Kad sutite,bolja je atmosfera na Forumu
Guest- Guest
Naravno, ne možeš služiti dio rata na topu i pričati da je to haubica, očito je da se radi o debelom lažnjaku.dijagram wrote:da, to je poantagovinda wrote:koga pogodi sasvim mu je svejedno je li top ili haubica..no da, shvatio sam poentu, artiljerac bi znao da je to top..dijagram wrote:pa o tome se i radi, o (ne)razlikovanju topa haubicegovinda wrote:tio, haubica, isti kurac..a ovo vidim da su u jna zvali top haubica..to cudo od 130 mmdijagram wrote:
ma ne postoje, postoji top 130 mm ,a nikakva haubica kako bivse jna, a koliko znam cak niti bilo koje druge armije u svijetu(a znam dosta:)
Guest- Guest
neki dan sam pretjerao, ne mogu zaspat pa nikakoNoor wrote:dijagram wrote:super, ako sto zapne samo kazi,hahahaNoor wrote:dijagram wrote:lako za to, odavno elaborirano,ali bilo je tu jos kojecega, nesto o minskoeksplozivnim srtedstvima, pa kumulativni projektili itd:)Noor wrote:
bilo je to uz lavazzu..ahahaha
i kazem, idem prebrojkiti
dosao do 11 nisam siguran jel bila i 12-ta
dijagram-
2015-08-09
Ae, cujem da se po dalmaciji boravilo:)tre911 wrote:Naravno, ne možeš služiti dio rata na topu i pričati da je to haubica, očito je da se radi o debelom lažnjaku.dijagram wrote:da, to je poantagovinda wrote:koga pogodi sasvim mu je svejedno je li top ili haubica..no da, shvatio sam poentu, artiljerac bi znao da je to top..dijagram wrote:pa o tome se i radi, o (ne)razlikovanju topa haubicegovinda wrote:
tio, haubica, isti kurac..a ovo vidim da su u jna zvali top haubica..to cudo od 130 mm
dijagram-
2015-08-09
govinda wrote:Nisam ih gledao uzivo, otidji ako imas priliku, sto da ne..ne postoji los koncert :)) ako je bend los napijes se i onda ti je svejedno sta sviraju pa ti je dobro ako su dobri onda ti je opet dobro :Dkic wrote:govinda wrote:da ne spamam ali moram bas biti u posebnom moodu njih da slusam..kic wrote:govinda wrote:eno ti asile advokata :))kic wrote:
simbolična cijena, 6,66 :D
Naravno da će kretenoid kao ti posegnuti za ovakvim argumentima, ja sam te toliko puta uhvatio u laži da mi je posve jasno zašto ovako reagiraš i pizdiš zar ne specijalče na snajperu kojega se niti jedan zapovjednik specijalne policije ne sjeća? Evo opet te pozivam na upoznavanje sa njima pa njima razjasni gdje i kada si ti to bio snajperist u specijalnoj policiji, dužio snajper i glock, pravio kulenje baz slanine....pismejker wrote:Uhvatis ti nas za kurac,pa ga jos i posaugas,tre911 wrote:Pa posve mi je jasno zašto te živciram kao i druge lažove, ja sam za vas pencilin i uhvatim vas u laži čim zinete samo što ste prekratki pa sami sebe pojebete u svojim pizdarijama i lažima.pismejker wrote:Samo ne mogu pojmiti,kako je tebi,i jos par likova,bitna kirurska preciznost u razgovoru na forumu?Pa onda,po cemu je netko doista duzan ,nekim pojedincima izlagati sve tocne podatke.,Ono,haloo?tre911 wrote:E sad si me dotukao argumentima, treba lažovima pustiti da lažu da bi ti bio zadovoljan jel tako, baš se ono identificiraš sa njim vbrlo dobro. Nego i ti reče da postoji haubica 130 mm pa me zanima jesi li i ti sa svojim bratom služio na istima kao i on.pismejker wrote:
Doista..teska laz..neoprostiva..uzas zivi...
No,par vas likova ovdje svrsavate,cak i na verbalne lapsuse,greske,i onda na konto toga,nekog proglasavate ovakvim i onakvim.
Radije se zamislite o vasem karakteru
P.S. Pitao sam ga jel uopće zna razliku između topa i haubice i naravno da nije znao a kao on je topnik, pitao sam ga jel zna koju podjelu koristi 130tka ni to nije znao, nešto slično kao i ti, petljaš se i lažeš i muljaš a pojma nemaš o materiji koja je na temi.
Ono sto ne drzi vodu je vase,vas nekoliko pojedinaca,ponasanje,poput sudaca na Forumu..
E sad,vremenom to covjeku dopizdi,poput bocanja dosadnih komaraca,koji su tu samo da dosadjuju,bocaju i trolaju.Hajde i to da prodje,ali se vrlo cesto nakace na nekog i pile li pile.
Onda se bas i ne treba cuditi,kad nekog od vas netko posalje u picku mater,jerbo,i vi ste sa svoje strane presli svaku mjeru dobra ukusa.
Evo,jedan period te ovdje nije bilo,i cito nirvana.pike o politici svemu,ali kroz zajebanciju,salu...bez zamjerki,brojanja krvnih zrnaca i detektora lazi.cisto zajebancija...E tako je bilo bez tebe ovdje..
Imao ja pojma ili ne,nije poanta ovog sto sam pisao,nego cisto da shvatis,zasto si poslan u picku materinu..dosadan si preko svake mjere,nametalo,grintalo,ovo i ono...za tocno idi polagati ispit,a ne ovdje se kaciti normalnim ljudima za vrat..mislim mozes,ali onda slijedi...sto je slijedilo..
P.S. bolje bi ti bilo da si se držao one laži da ti nisi svetac kada si već promjenio nick nego da te opet svi šamaraju kao zadnjeg kretena na ovom forumu, barem si imao mir od mene no budući da si kretenoid i tražiš opet batine nema problema.
Guest- Guest
:)))) Iločka graševina je našla novog fana u zadru :DDdijagram wrote:Ae, cujem da se po dalmaciji boravilo:)tre911 wrote:Naravno, ne možeš služiti dio rata na topu i pričati da je to haubica, očito je da se radi o debelom lažnjaku.dijagram wrote:da, to je poantagovinda wrote:koga pogodi sasvim mu je svejedno je li top ili haubica..no da, shvatio sam poentu, artiljerac bi znao da je to top..dijagram wrote:
pa o tome se i radi, o (ne)razlikovanju topa haubice
Guest- Guest
jebaće vam svele nanu iz DVD rathausa u zapadnojbavarskoj
2014-04-15
kic wrote:govinda wrote:Nisam ih gledao uzivo, otidji ako imas priliku, sto da ne..ne postoji los koncert :)) ako je bend los napijes se i onda ti je svejedno sta sviraju pa ti je dobro ako su dobri onda ti je opet dobro :Dkic wrote:govinda wrote:da ne spamam ali moram bas biti u posebnom moodu njih da slusam..kic wrote:
2016-11-17
kic wrote:govinda wrote:Nisam ih gledao uzivo, otidji ako imas priliku, sto da ne..ne postoji los koncert :)) ako je bend los napijes se i onda ti je svejedno sta sviraju pa ti je dobro ako su dobri onda ti je opet dobro :Dkic wrote:govinda wrote:da ne spamam ali moram bas biti u posebnom moodu njih da slusam..kic wrote:
2016-11-17
e nek si ga prebacio na fino vino, ubi ga onaj kiselis :))tre911 wrote::)))) Iločka graševina je našla novog fana u zadru :DDdijagram wrote:Ae, cujem da se po dalmaciji boravilo:)tre911 wrote:Naravno, ne možeš služiti dio rata na topu i pričati da je to haubica, očito je da se radi o debelom lažnjaku.dijagram wrote:da, to je poantagovinda wrote:
koga pogodi sasvim mu je svejedno je li top ili haubica..no da, shvatio sam poentu, artiljerac bi znao da je to top..
2016-11-17
Tako,takotre911 wrote::)))) Iločka graševina je našla novog fana u zadru :DDdijagram wrote:Ae, cujem da se po dalmaciji boravilo:)tre911 wrote:Naravno, ne možeš služiti dio rata na topu i pričati da je to haubica, očito je da se radi o debelom lažnjaku.dijagram wrote:da, to je poantagovinda wrote:
koga pogodi sasvim mu je svejedno je li top ili haubica..no da, shvatio sam poentu, artiljerac bi znao da je to top..
dijagram-
2015-08-09
Dobro ste o vinu počeli, odmah se slažete..govinda wrote:e nek si ga prebacio na fino vino, ubi ga onaj kiselis :))tre911 wrote::)))) Iločka graševina je našla novog fana u zadru :DDdijagram wrote:Ae, cujem da se po dalmaciji boravilo:)tre911 wrote:Naravno, ne možeš služiti dio rata na topu i pričati da je to haubica, očito je da se radi o debelom lažnjaku.dijagram wrote:
da, to je poanta
2014-04-12
Samo čekam da se do kraja raspištolji, nekako je alergičan na to kada mu se spomenu laži u kojima je uhvaćen ko djete u pekmezun_razbojnik wrote:jebaće vam svele nanu iz DVD rathausa u zapadnojbavarskoj
Guest- Guest
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mogu li u Grčkoj "domaći" biti samo Grci ?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
Page 7 of 12