Orban: Make Europe Great Again
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Orban: Make Europe Great Again
vuksadinare wrote:nije..oni love imaju...a kad si u frci ne biras.samo posudi ili daj...
Ahah ugovor s vragom, naivni Rvati.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
..ja sam cuo ejdan vic u kojem mozda ima pola istina..'kad neki hr politicar dođe u buzin..prvo nego sto nesto kaze ili trazi...uruce mu cek za ovogodisnje dugovanje..onda nas kaze...'ok..dogovorili smo se..'...a konzul..'ok aj bok...'asilovski wrote:kakav Brisel, washigton, konzul iz Buzina burazdawson wrote:asilovski wrote:heheheh pa hrvati nemaju državu, premijera, sabor već im se sve oktroira iz jebene ambasade a ne more hehehehvuksadinare wrote:ovo nije toliko pogresnoasilovski wrote:
Mladen Varenina
Ne zaboravite da on sanja naše more.
Sviđa mi se · Odgovor · 5 · 9 sati
Neće nama Budimpešta ili Beč krojiti sudbinu. To će raditi Washington, Bruxelles :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jbg..sto nisu isli u prave banke..a ne u stedionice...dawson wrote:vuksadinare wrote:nije..oni love imaju...a kad si u frci ne biras.samo posudi ili daj...
Ahah ugovor s vragom, naivni Rvati.
2015-09-08
jbg-aepikur37 wrote:asilovski wrote:heheheh Hrvati na braniku Soroša, Goldman & Sachsa, Xi Ji Pinga i globalizma
uvijek ukrivo :)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:heheheh Hrvati na braniku Soroša, Goldman & Sachsa, Xi Ji Pinga i globalizma
ajkju broj cipele
uvijek kasnimo 20 godina, dok Hrvatima dođe iz guzice u glavu drugi su odmakli svjetlosnu godinu, zato smo tu gdje jesmo s bosancima i braćom srbima
dawson wrote:asilovski wrote:heheheh pa hrvati nemaju državu, premijera, sabor već im se sve oktroira iz jebene ambasade a ne more hehehehvuksadinare wrote:ovo nije toliko pogresnoasilovski wrote:
Mladen Varenina
Ne zaboravite da on sanja naše more.
Sviđa mi se · Odgovor · 5 · 9 sati
Neće nama Budimpešta ili Beč krojiti sudbinu. To će raditi Washington, Bruxelles :D
i berlin kao i 41-45
vuksadinare wrote:..ja sam cuo ejdan vic u kojem mozda ima pola istina..'kad neki hr politicar dođe u buzin..prvo nego sto nesto kaze ili trazi...uruce mu cek za ovogodisnje dugovanje..onda nas kaze...'ok..dogovorili smo se..'...a konzul..'ok aj bok...'asilovski wrote:kakav Brisel, washigton, konzul iz Buzina burazdawson wrote:asilovski wrote:heheheh pa hrvati nemaju državu, premijera, sabor već im se sve oktroira iz jebene ambasade a ne more hehehehvuksadinare wrote:
ovo nije toliko pogresno
da možda pola, čuj njega
Jedina opcija za jaku Evropu je Evropa nacija u savezu sa Rusijom. Samo takva Eropa koja ne amputira Rusiju kao njen prirodni deo, može biti jaka.
dzango wrote:Jedina opcija za jaku Evropu je Evropa nacija u savezu sa Rusijom. Samo takva Eropa koja ne amputira Rusiju kao njen prirodni deo, može biti jaka.
Da, ali Rusi su prijatelji sa četnicima. Znači, ni to ne valja.
crvenkasti-
2014-04-17
o pa de si cele..tebe sam cekao...kako cemo cele sad na kosovo kad 'besni pas' rekao mi smo NATO i nema da bidne drugacije...crvenkasti wrote:dzango wrote:Jedina opcija za jaku Evropu je Evropa nacija u savezu sa Rusijom. Samo takva Eropa koja ne amputira Rusiju kao njen prirodni deo, može biti jaka.
Da, ali Rusi su prijatelji sa četnicima. Znači, ni to ne valja.
2015-09-08
crveni sad ce ovi moji opet morat pjevat ovo...
https://www.youtube.com/watch?v=Y2vP8VyHZyI
https://www.youtube.com/watch?v=Y2vP8VyHZyI
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Make Herzegovina great again! :)... (Medieval Europe 1444)
» Make RT great again (Trump) ;)
» Orban otrkrio novi plan:'Nije cilj samo spriječiti migrante već i van sa njima iz Europe'
» Kape "Make America Great Again" napravljene - u Vijetnamu
» Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
» Make RT great again (Trump) ;)
» Orban otrkrio novi plan:'Nije cilj samo spriječiti migrante već i van sa njima iz Europe'
» Kape "Make America Great Again" napravljene - u Vijetnamu
» Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
Page 2 of 2