Meksiko pristao pokriti troškove od 25 milijardi USD za izgradnju zida
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Meksiko pristao pokriti troškove od 25 milijardi USD za izgradnju zida
Pa normalno ....eto ja jucer napišem da bi ih riješio eskpresno i dodam ako se hoce sve se može i opet neki izgovori ....kao cijela država ovo ono ....jel tako ?asilovski wrote:heheheRayMabus wrote:Tko ih hebe , korumpirana narko država .....polit benzinom i zapalit.asilovski wrote:kažem ti, pogotovo jer je javna tajna da je Meksiko na rubu i to ne na klasičnom rubu odrubljivanja glava već narodnog bunta ogromnih razmjerakic wrote:asilovski wrote:Ovo je nevidljiv neprijatelj sa mild$ i stotina tisuća ljudi koji je svuda i nigdje, a uspoređivati to sa klasičnim ratom je suludo
potencijalno veliku nevolju si nevlači, bombardiranje islamista i koljača će se činiti kao good old times i godišnji odmor, što bi mogao navaliti na leđa americi..
AJ PALI SVE.
SPALJENA ZEMLJA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ajmo malo južnije posjetit još jednu zonu sumraka: Honduras
U Hondurasu emenčipačija ne postoji žena nema nikakva prava ženu se može silovati, ubiti pištoljem, mačetom i zabranjen je pobačaj nema pobačaja ni ako je žena silovana, nikom ništa muškarci su tamo jebeno bolesni ono Afghanistan na katolički kršćanski način. bijeg tih jadnih žena preko granice u USA bit će uskoro totalno nemoguć znači osuđene su na smrt na ovaj ili onaj način.
pogledati dokumentarac:
U Hondurasu emenčipačija ne postoji žena nema nikakva prava ženu se može silovati, ubiti pištoljem, mačetom i zabranjen je pobačaj nema pobačaja ni ako je žena silovana, nikom ništa muškarci su tamo jebeno bolesni ono Afghanistan na katolički kršćanski način. bijeg tih jadnih žena preko granice u USA bit će uskoro totalno nemoguć znači osuđene su na smrt na ovaj ili onaj način.
pogledati dokumentarac:
Guest- Guest
Pravo mjesto za živit, za našeg Longija.
Ne baš.Eroo wrote:Pravo mjesto za živit, za našeg Longija.
Ako sam protiv emanicpacije to neznaci da sam i za ovo šta imaš u Hondurasu.
Popravi logiku.
2014-04-11
Meni se cini da ste vi komplicirani. Ja sam toliko jednostavan da ono nepada mi na pamet kako nekome uopce može past da sam za sistem u kojem se nekoga maltretira.
Žene me nezanimaju zato šta nisu zaslužile da me zanimaju i zato ih treba sve zgazit.
Onda lijepo kad ih se zgazi onda idemo iz početka.
Par ima dvoje djece , koliko ide tebi a koliko njemu ?
KRIVI ODGOVOR I UBIT CU TE KO PASA.
Žene me nezanimaju zato šta nisu zaslužile da me zanimaju i zato ih treba sve zgazit.
Onda lijepo kad ih se zgazi onda idemo iz početka.
Par ima dvoje djece , koliko ide tebi a koliko njemu ?
KRIVI ODGOVOR I UBIT CU TE KO PASA.
2014-04-11
JA JA JA MOJE MOJE MOJE
Jel sve tvoje ?
BUM....METK U GLAVU.
SAD NEMAŠ NIŠTA
IDEMO DALJE.
Jel sve tvoje ?
BUM....METK U GLAVU.
SAD NEMAŠ NIŠTA
IDEMO DALJE.
2014-04-11
Vi ste coice glupi ? Ja uopce nsam za patrijah nego klin se klinom izbija ....ona matrijaha a ja onda patrijah na kvadrat pa tko koga.
Da nisu takve kakve su onda nebi ništa nego bi sve bilo ok a ovo su obične glupače.
SAMO GAZI.
Da nisu takve kakve su onda nebi ništa nego bi sve bilo ok a ovo su obične glupače.
SAMO GAZI.
2014-04-11
Savršeno mi puca kuraz za Honduras i šta ih tamo mlate ....imaju i pravo ....najbolje dace im dat slobodu a onda ce one njih hebavat u zdrav mozak.
Nisu one slobodu i prava zaslužile ....nisu došle same do te točke da to zaslužuju.
Nisu one slobodu i prava zaslužile ....nisu došle same do te točke da to zaslužuju.
2014-04-11
S egoisticnim debilima ne želim imat posla.
Par ima dvoje djece koliko ide njemu a koliko tebi ?
Reci sve ide meni , vadi se pištolj i puca ti se u glavu.
DEINKARNACIJA.
NEXT PLEASE.
Par ima dvoje djece koliko ide njemu a koliko tebi ?
Reci sve ide meni , vadi se pištolj i puca ti se u glavu.
DEINKARNACIJA.
NEXT PLEASE.
2014-04-11
A sad malo ozbiljnog pisanja ....ima veze s onim red wolfom i razgovorom od sinoc.
Da vi niste dio GF a kako stvari stoje izgleda da ni necete ....znaci da me sad boli kuraz šta se dešava u tamo nekom Meksiku , Hondurasu ....srednjoj i južnoj Americi opcenito.
Šta se mene tice moš sve polit benzinom i zapalit.
NIJE ME BRIGE.
Da vi niste dio GF a kako stvari stoje izgleda da ni necete ....znaci da me sad boli kuraz šta se dešava u tamo nekom Meksiku , Hondurasu ....srednjoj i južnoj Americi opcenito.
Šta se mene tice moš sve polit benzinom i zapalit.
NIJE ME BRIGE.
2014-04-11
I sad smo riješili pitanje planete Zemlje i ove rase za iducih 1000 godina najmanje : necete biti dio GF cak i kad vam onda dođe direktno u susret.
Takve rase i planete postoje , nisu dio nikakvih saveza nego su samostalne.
Najbolje riješenje za sve.
PREPRGAVI STE.
Takve rase i planete postoje , nisu dio nikakvih saveza nego su samostalne.
Najbolje riješenje za sve.
PREPRGAVI STE.
2014-04-11
Sad kad smo to razjasnili sad se mjenja i plan za ovu planetu i rasu.
Više nije plan : osvoji nego izoliraj vecinu i samo s onom bitnom manjinom koja je tehnološki napredna radi s ciljem da potpišeš u buducnosti pakt o nenapadanju.
Znaci : NE ZANIMAJU NE ZEMLJE TRECEG SVIJETA.
Više nije plan : osvoji nego izoliraj vecinu i samo s onom bitnom manjinom koja je tehnološki napredna radi s ciljem da potpišeš u buducnosti pakt o nenapadanju.
Znaci : NE ZANIMAJU NE ZEMLJE TRECEG SVIJETA.
2014-04-11
I nedavite me više sa sudbinom tih 100 miljona Meksikanaca ....nakon zida ta sitna boranija me nezanima NITI MALO.
2014-04-11
Vi ste rasa Dr.Pametnjakovica.
Za pol stoljeca dolazi flota GF ovamo da neke stvari uvede u red no to neznaci da cete vi kao rasa i planeta postat dio GF.
Necete zato jer vi to neželite i mislite da možete sami ....i takvih rasa i planeta ima ....nisu dio GF,
Za pol stoljeca dolazi flota GF ovamo da neke stvari uvede u red no to neznaci da cete vi kao rasa i planeta postat dio GF.
Necete zato jer vi to neželite i mislite da možete sami ....i takvih rasa i planeta ima ....nisu dio GF,
2014-04-11
Nicija zemlja.
Kad nešto postane nicija zemlja onda svaka zaracena strana ima samo jedan cilj : da ista nepostane dio neprijateljskog teritorija a to vam je poprilicno razlicita taktika od osvajanja te iste površine.
Kad nešto postane nicija zemlja onda svaka zaracena strana ima samo jedan cilj : da ista nepostane dio neprijateljskog teritorija a to vam je poprilicno razlicita taktika od osvajanja te iste površine.
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Mexi mogu doci do zida i plakati...ha ha ha zid plača ha ha ha
2014-04-11
---Gnječ wrote:tek toliko da se upoznate sa meksičkom realnošću samo za one jakih živaca. video snimke gledate i slušate na vlastitu odgovornost.
http://www.elblogdelnarco.com/2014/08/lista-de-vídeos-de-ejecuciones-interrogatorios-y-balaceras.html
Guest- Guest
2016-11-17
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Meksiko plaća 30 milijardi dolara za izgradnju Trumpovog zida
» Chuck Norris ima plan kako financirati izgradnju zida
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Investicijski bum u prometnoj infrastrukturi – ugovoreni projekti vrijedni 25,5 milijardi kn (cca 3,5 milijardi €)
» EU pripremila je investicijsku injekciju od 38 milijardi eura,od toga Hrvatskoj ide 1,16 milijardi
» Chuck Norris ima plan kako financirati izgradnju zida
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Investicijski bum u prometnoj infrastrukturi – ugovoreni projekti vrijedni 25,5 milijardi kn (cca 3,5 milijardi €)
» EU pripremila je investicijsku injekciju od 38 milijardi eura,od toga Hrvatskoj ide 1,16 milijardi
Page 6 of 6