Meksiko pristao pokriti troškove od 25 milijardi USD za izgradnju zida
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Meksiko pristao pokriti troškove od 25 milijardi USD za izgradnju zida
Trump pitao meksičkog predsjednika Manuel Lopez-a da li će oni pokriti troškove, ovaj mu je odgovorio na španjolskom "manana" (manjana).
Guest- Guest
Re: Meksiko pristao pokriti troškove od 25 milijardi USD za izgradnju zida
deda wrote:Trump pitao meksičkog predsjednika Manuel Lopez-a da li će oni pokriti troškove, ovaj mu je odgovorio na španjolskom "manana" (manjana).
u slobodnom prijevodu malo sutra
Guest- Guest
Build it and they will come.
2016-11-17
The White House on Thursday said President Donald Trump is considering a 20% tax on imports from Mexico to pay for a southern border wall, but that the President is still weighing other options.
Inače ovo jebanje Meksika mu baš i nije najbolja stvar, naime američka industrija, poljoprivreda i usluga ovisi o meksikancima koji rade 90% najtežih poslova pošto bijelci i crnci to ne žele, a sa tim održavaju stalnu niksu cijenu proizvoda, drugo ako izazovu još goru krizu u Meksiku koji je ionako u sve gorem stanju lako se može dogoditi teško sranje tamo a zid onda neće bit od puno pomoći. Prije svega Meskiku treba pomoći da likvidira razbojnike i kartele, a ne stvaraju preduvjete da ovi preuzmi ostatak države...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Inače ovo jebanje Meksika mu baš i nije najbolja stvar, naime američka industrija, poljoprivreda i usluga ovisi o meksikancima koji rade 90% najtežih poslova pošto bijelci i crnci to ne žele, a sa tim održavaju stalnu niksu cijenu proizvoda, drugo ako izazovu još goru krizu u Meksiku koji je ionako u sve gorem stanju lako se može dogoditi teško sranje tamo a zid onda neće bit od puno pomoći. Prije svega Meskiku treba pomoći da likvidira razbojnike i kartele, a ne stvaraju preduvjete da ovi preuzmi ostatak države...
pa imas vec sasvim dovoljno meksikanaca u americi za to,da nema zida cijeli meksiko bi se preselio u amerikuasilovski wrote:Inače ovo jebanje Meksika mu baš i nije najbolja stvar, naime američka industrija, poljoprivreda i usluga ovisi o meksikancima koji rade 90% najtežih poslova pošto bijelci i crnci to ne žele, a sa tim održavaju stalnu niksu cijenu proizvoda, drugo ako izazovu još goru krizu u Meksiku koji je ionako u sve gorem stanju lako se može dogoditi teško sranje tamo a zid onda neće bit od puno pomoći. Prije svega Meskiku treba pomoći da likvidira razbojnike i kartele, a ne stvaraju preduvjete da ovi preuzmi ostatak države...
Guest- Guest
nisi ti mene shvatio, zid je nebitan, već pritisak na Meksiko u vezi NAFT-e u trenutku kada je sve veća nestabilnost u dotičnoj državi, a Meskiko nije Honduras ili Haiti to je država od 130 mil. st.Ground Biscuits wrote:pa imas vec sasvim dovoljno meksikanaca u americi za to,da nema zida cijeli meksiko bi se preselio u amerikuasilovski wrote:Inače ovo jebanje Meksika mu baš i nije najbolja stvar, naime američka industrija, poljoprivreda i usluga ovisi o meksikancima koji rade 90% najtežih poslova pošto bijelci i crnci to ne žele, a sa tim održavaju stalnu niksu cijenu proizvoda, drugo ako izazovu još goru krizu u Meksiku koji je ionako u sve gorem stanju lako se može dogoditi teško sranje tamo a zid onda neće bit od puno pomoći. Prije svega Meskiku treba pomoći da likvidira razbojnike i kartele, a ne stvaraju preduvjete da ovi preuzmi ostatak države...
Kermit-
2014-04-17
ne ide to tako, nema nikad općih odgovora ili rješenja, zapravo ona su najopasnija, urušavanjem meskika izravno se pomaže narkokratel koji bi po mojoj procijeni mogli preuzeti i de facto vlast a to neće biti dobro prije svega za prvoga susjeda, jer ovo je tek dječja igra što bi ono moglo bitimarcellus wrote:asilovski wrote:Inače ovo jebanje Meksika mu baš i nije najbolja stvar, naime američka industrija, poljoprivreda i usluga ovisi o meksikancima koji rade 90% najtežih poslova pošto bijelci i crnci to ne žele, a sa tim održavaju stalnu niksu cijenu proizvoda, drugo ako izazovu još goru krizu u Meksiku koji je ionako u sve gorem stanju lako se može dogoditi teško sranje tamo a zid onda neće bit od puno pomoći. Prije svega Meskiku treba pomoći da likvidira razbojnike i kartele, a ne stvaraju preduvjete da ovi preuzmi ostatak države...
Kermit-
2014-04-17
ma shvatio sam ali stanje ne moze biti gore nego sto jeste,kako im pomoci da rijese kartela? nahuskati ih da se malo intenzivnije medjusobno kokaju,nevidim drugog nacina,previse je to pustilo korjenje tamo,trump ne zeli prcati mexico nego kako je i sam rekao staviti ameriku na prvo mjesto a meksiko i imigranti iz slamskih zemalja neka se slikaju
Guest- Guest
Uvijek stanje može biti gore, narkokarteli su počeli otimati benzinsk epostaje i cisterne, trgovine sa robom pričao sam sa meskikancima što znam preko fejsa i kažu da se osjeća rasulo kao prije 100 godina i Meksičke revolucije, samo ova može imati izravne posljedice na SAD-e.Ground Biscuits wrote:ma shvatio sam ali stanje ne moze biti gore nego sto jeste,kako im pomoci da rijese kartela? nahuskati ih da se malo intenzivnije medjusobno kokaju,nevidim drugog nacina,previse je to pustilo korjenje tamo,trump ne zeli prcati mexico nego kako je i sam rekao staviti ameriku na prvo mjesto a meksiko i imigranti iz slamskih zemalja neka se slikaju
Osim toga narkokartel bi bio kurac da nema potražnje za kokainom uz SAD-a i tkz. američkog "rata protiv droge" koji povećava zaradu u nebesa
Kermit-
2014-04-17
pa nek izvedu vojsku i rijese to,ali izgleda nemaju motivaciju,mozda i sam el presidente ima konekcije sa narko kartelom
Guest- Guest
Mislim da Meskiko bez SAD-a ovo nema šanse riješiti ovo zahvatilo sve strukrure društvaGround Biscuits wrote:pa nek izvedu vojsku i rijese to,ali izgleda nemaju motivaciju,mozda i sam el presidente ima konekcije sa narko kartelom
Kermit-
2014-04-17
mozda da,ali meksiko nemoze biti prioritet s.a.d-u
Guest- Guest
Ako Meksiko uzvrati uvodjenjem carina na amerikcu robu to moze dovesti u pitanje 4 miliona radnih mjesta u USA...asilovski wrote:Mislim da Meskiko bez SAD-a ovo nema šanse riješiti ovo zahvatilo sve strukrure društvaGround Biscuits wrote:pa nek izvedu vojsku i rijese to,ali izgleda nemaju motivaciju,mozda i sam el presidente ima konekcije sa narko kartelom
2016-11-17
Ma Meksiko na kontrolira 40% teritorija a ne da može izazavati trgovinski rat sa SAD-omgovinda wrote:Ako Meksiko uzvrati uvodjenjem carina na amerikcu robu to moze dovesti u pitanje 4 miliona radnih mjesta u USA...asilovski wrote:Mislim da Meskiko bez SAD-a ovo nema šanse riješiti ovo zahvatilo sve strukrure društvaGround Biscuits wrote:pa nek izvedu vojsku i rijese to,ali izgleda nemaju motivaciju,mozda i sam el presidente ima konekcije sa narko kartelom
Kermit-
2014-04-17
Onda je Srbija još dobra kad ne kontrolira samo osminu. Iako, nitko nije proglasio neovisnost od Mehika. Pa sad misli što je bolje.asilovski wrote:Ma Meksiko na kontrolira 40% teritorija a ne da može izazavati trgovinski rat sa SAD-om
No, ozbiljno govoreći, Meksiko jamačno neće ništa izravno platiti, ali zaobilazno mu Amerika kao jača država može koješta nametnuti. Kao što nasilnik krade užinu u školi, tako Amerika može prisiliti Meksiko da plati zid. Može prisiliti i nas, kad smo već kod toga.
Nije to ni bitno, Vlada uvede carine i to je to...pa i Hrvatska u jednom trenutku nije kontrolisala trecinu svoje teritorije ali je donosila odluke o carinama, porezima, imala cak i carinsku sluzbu, zar ne?asilovski wrote:Ma Meksiko na kontrolira 40% teritorija a ne da može izazavati trgovinski rat sa SAD-omgovinda wrote:Ako Meksiko uzvrati uvodjenjem carina na amerikcu robu to moze dovesti u pitanje 4 miliona radnih mjesta u USA...asilovski wrote:Mislim da Meskiko bez SAD-a ovo nema šanse riješiti ovo zahvatilo sve strukrure društvaGround Biscuits wrote:pa nek izvedu vojsku i rijese to,ali izgleda nemaju motivaciju,mozda i sam el presidente ima konekcije sa narko kartelom
2016-11-17
Zato i kažem da ne treba Meskiko pritiskati uza zid previše jer je isti na rubu i sve bi to moglo završiti da se nasilje prelije u neviđenom obliku upravo u SAD-e i to Nasilje samo takvoRegoč wrote:No, ozbiljno govoreći, Meksiko jamačno neće ništa izravno platiti, ali zaobilazno mu Amerika kao jača država može koješta nametnuti. Kao što nasilnik krade užinu u školi, tako Amerika može prisiliti Meksiko da plati zid. Može prisiliti i nas, kad smo već kod toga.
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Meksiko plaća 30 milijardi dolara za izgradnju Trumpovog zida
» Chuck Norris ima plan kako financirati izgradnju zida
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Investicijski bum u prometnoj infrastrukturi – ugovoreni projekti vrijedni 25,5 milijardi kn (cca 3,5 milijardi €)
» EU pripremila je investicijsku injekciju od 38 milijardi eura,od toga Hrvatskoj ide 1,16 milijardi
» Chuck Norris ima plan kako financirati izgradnju zida
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Investicijski bum u prometnoj infrastrukturi – ugovoreni projekti vrijedni 25,5 milijardi kn (cca 3,5 milijardi €)
» EU pripremila je investicijsku injekciju od 38 milijardi eura,od toga Hrvatskoj ide 1,16 milijardi
Page 1 of 6