još malo nepostojećih kulturoloških razlika
Page 1 of 1
još malo nepostojećih kulturoloških razlika
http://www.jutarnji.hr/-psi-imaju-gnojne-rane--pothladeni-su-i-izgladnjeli--/1479038/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: još malo nepostojećih kulturoloških razlika
a sad nek mi liberali i mrzitelji ladislava ilčića objasne zašto to tak ide u mahali, a ne ide u bjelačkim dijelovima zagreba
Multikulti seronjama je čuti istinu kao đuri u top lista nadrealista mocarta
Guest- Guest
Jel to onaj što ne drka???marcellus wrote:a sad nek mi liberali i mrzitelji ladislava ilčića objasne zašto to tak ide u mahali, a ne ide u bjelačkim dijelovima zagreba
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jel i to dokaz u da je kod nas u ove 4 godine uveden besprijekoran red.... jebote u krugu od 20 kilometara ima 3000 pasa koji nisu cijepljeni... šta bi tek izašlo na vidjelo kad bi išli od kuće do kuće i provjeravali statuse ukućana....
2015-08-08
Hrvatska je primjer drugim državama kako integracija i asimilacija manjina u društvo možde biti uspješna.
Jer svi smo mi djeca Božja pod istim krovom, tko je baz grijeha neka baci prvi kamen.
Jer svi smo mi djeca Božja pod istim krovom, tko je baz grijeha neka baci prvi kamen.
Guest- Guest
Ajde pohvalno, neka su ih maknuli. Ali ovima treba i zabraniti držanje bilo kakvih životinja ubuduće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Orepić: Brisanje nepostojećih prebivališta dovest će do ukidanja ćirilice u Vukovaru
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Orepić: Brisanje nepostojećih prebivališta dovest će do ukidanja ćirilice u Vukovaru
Page 1 of 1