Plenki ide na LNG plutajući terminal, naravno u režiji Hanžekovića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki ide na LNG plutajući terminal, naravno u režiji Hanžekovića
c
Last edited by Pinochet on 26/1/2017, 13:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa ja tako uvijek razmisljam..ali iskreno nisma sklon istocnjacima ma o kom se radilo....problematicni ljudi bili i ostali...i realno puno dobra nismo od njih dobili..nismo ni od zapada...ali ti na zapadu bar ne prijete rezuckanjem,otimanjem teritorija..slazem se da treba promijeniti neka unutarnja politicka uređenja unutar zapada...koaj su nakaradna..ali to se da...no nisam pristalica ni militarizma sa istokaepikur37 wrote:Evo vidiš da se i ti privodiš u red...lipo si to napisao...
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
što se tiče državne intervencije sumirati ću zaključak..
nevidljiva ruka je neefikasna i nije dobra za općnu zajednicu. najbolje je kada država velikim porezima od nevidljive ruke uzme većinu para, pa onda će država najbolje investirati i graditi gdje će biti najveća korist za široku zajednicu jer državna ruka je najbolja i najčvršća i najpravednija. HDZovci koji upravljaju tom rukom su najbolji jer su državotvorna stranka.
part 6666666
nevidljiva ruka je neefikasna i nije dobra za općnu zajednicu. najbolje je kada država velikim porezima od nevidljive ruke uzme većinu para, pa onda će država najbolje investirati i graditi gdje će biti najveća korist za široku zajednicu jer državna ruka je najbolja i najčvršća i najpravednija. HDZovci koji upravljaju tom rukom su najbolji jer su državotvorna stranka.
part 6666666
Guest- Guest
Ali to metastazirajuce djubre mora biti, izravno ili neizravno, umjesano u sve tragedije i sranja.
Pa stvarno sluzi samom necastivom.
Guest- Guest
Čuo sam da ja ozdravio, a i izgleda spreman na nove opačine i zlakolerik wrote:Ali to metastazirajuce djubre mora biti, izravno ili neizravno, umjesano u sve tragedije i sranja.
Kermit-
2014-04-17
Meni je začuđujuće da u ovoj državi nema dovoljno volje da se pobuni protiv njegova štetna utjecaja jednom za sva vremena jer ovo je pregrozno
Kermit-
2014-04-17
izgleda da drzi mnoge za jaja il sto vecasilovski wrote:Meni je začuđujuće da u ovoj državi nema dovoljno volje da se pobuni protiv njegova štetna utjecaja jednom za sva vremena jer ovo je pregrozno
Ne vjerujem, tumor na gusteraci, nema mu spasa.asilovski wrote:Čuo sam da ja ozdravio, a i izgleda spreman na nove opačine i zlakolerik wrote:Ali to metastazirajuce djubre mora biti, izravno ili neizravno, umjesano u sve tragedije i sranja.
dijagram-
2015-08-09
Inace, plin ce iz Katara.
Lignja je tamo sve ispregovarao prije par godina.
Lignja je tamo sve ispregovarao prije par godina.
dijagram-
2015-08-09
asilovski wrote:Čuo sam da ja ozdravio, a i izgleda spreman na nove opačine i zlakolerik wrote:Ali to metastazirajuce djubre mora biti, izravno ili neizravno, umjesano u sve tragedije i sranja.
kurac, operirali su mu neoperabilan tumor.
jedina korist od tog plinskog terminala bi bila da se hrvatsku političku kastu skupa s hanžijem, buletom, pavićem i sličnima potrpa u komoru i pusti plin
eh...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlada za plutajući LNG terminal, SAD ga snažno podupire
» Žutarnji: Zli kepec i tiranin Putin bogatiji je od Hanžekovića i Rotšilda kombinovano
» Strahota u Njemačkoj: plutajući LNG terminali užasno skupi
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a
» Žutarnji: Zli kepec i tiranin Putin bogatiji je od Hanžekovića i Rotšilda kombinovano
» Strahota u Njemačkoj: plutajući LNG terminali užasno skupi
» agitprop u režiji "domoljuba i patriota"
» Vehabijsko-pacovska propaganda u režiji HRT-a
Page 2 of 2