Revizija tužbe BiH protiv Srbije će biti
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Revizija tužbe BiH protiv Srbije će biti
Istorija se ponavlja, ustase i cetnici saveznici kao i 1943. godine..doduse, ovaj put su u pitanju salonski ustase i cetnici...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ajmo mi konacno sa argumentima zasto bi trebala revizija...zato i sluzi tema evo da tome pridonesem
https://www.youtube.com/watch?v=3n4vw0FOJj8
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovaj je moj...kofein wrote:dzango wrote:Ispraviće se to ako je neka greška.vuksadinare wrote:a od kud ti znas da je srpskog podrijetla?...sto ako ima ikonu svetog josipa naprimjer?....Stanojko wrote:Brale, koju su ti slavu pradedovi slavili? Ozbiljno pitam.govinda wrote:A cetnicka govna molim lijepo da odjebu sa ove teme...
Poučeni iskustvom, maznuli bi nam ga dok trepnemo. Polako.
Ma stvar oko tuzbe je malo zamrsena, nikad do sada nije drzava odgovarala za genocid i ako se donese druga, ovaj put povoljnija presuda za BiH, to mijenja mnogo stvari u medjuanrodnim odnosima...i ne vjerujem da ce do toga doci, iskreno..a i poznajem Sakiba Softica, nije on kapacitet za ovakvu jednu tuzbu...vuksadinare wrote:ajmo mi konacno sa argumentima zasto bi trebala revizija...zato i sluzi tema evo da tome pridonesem
2016-11-17
Ne može bit Jovan..to je Ivan već..dzango wrote:Ovaj je moj...kofein wrote:dzango wrote:Ispraviće se to ako je neka greška.vuksadinare wrote:a od kud ti znas da je srpskog podrijetla?...sto ako ima ikonu svetog josipa naprimjer?....Stanojko wrote:
Brale, koju su ti slavu pradedovi slavili? Ozbiljno pitam.
2014-04-12
Tko ukljuci asilu u svoj tim ima sanse, u suprotnom pusiona.
Sve bi dokazao temeljem clanaka pisanim u zutarnjem.
Dodao bi kao dokaz i par tisuca upisa raznih komentatora po raznim forumima.
Na koncu bi krivci ispali zidovi , trilaterala, hrvatska cista autohtona jedina stranka prava 1893, neki tip zvan keleminac i naravno glavas koji je kriv kako za osijek tako i za sve drugo.
Sve bi dokazao temeljem clanaka pisanim u zutarnjem.
Dodao bi kao dokaz i par tisuca upisa raznih komentatora po raznim forumima.
Na koncu bi krivci ispali zidovi , trilaterala, hrvatska cista autohtona jedina stranka prava 1893, neki tip zvan keleminac i naravno glavas koji je kriv kako za osijek tako i za sve drugo.
dijagram-
2015-08-09
Dzango, cetnicka pizdo,s ta ti znaci to "ovaj je moj"? Prijetis? Nemoj, bolje ti je.. megi, izvini sto ovo pisem na tvom postu ali cetnicic mi je na ignoreu..maggie13 wrote:Ne može bit Jovan..to je Ivan već..dzango wrote:Ovaj je moj...kofein wrote:dzango wrote:Ispraviće se to ako je neka greška.vuksadinare wrote:
a od kud ti znas da je srpskog podrijetla?...sto ako ima ikonu svetog josipa naprimjer?....
2016-11-17
Dzango je dobro prošao, samo pizda, meni je rekao da sam crvenkasto govno.
crvenkasti-
2014-04-17
doboj...
https://www.youtube.com/watch?v=HeoxlbSh2LY
https://www.youtube.com/watch?v=HeoxlbSh2LY
2015-09-08
ne smeta, samo bolje da ga odignoriraš pa se dopajte...no, bez spominjanja mamagovinda wrote:Dzango, cetnicka pizdo,s ta ti znaci to "ovaj je moj"? Prijetis? Nemoj, bolje ti je.. megi, izvini sto ovo pisem na tvom postu ali cetnicic mi je na ignoreu..maggie13 wrote:Ne može bit Jovan..to je Ivan već..dzango wrote:Ovaj je moj...kofein wrote:dzango wrote:
Ispraviće se to ako je neka greška.
2014-04-12
Evo odmah počeo da kuka sa genocidom. A ja ga prigrlio kao najrođenijeg.govinda wrote:Dzango, cetnicka pizdo,s ta ti znaci to "ovaj je moj"? Prijetis? Nemoj, bolje ti je.. megi, izvini sto ovo pisem na tvom postu ali cetnicic mi je na ignoreu..maggie13 wrote:Ne može bit Jovan..to je Ivan već..dzango wrote:Ovaj je moj...kofein wrote:dzango wrote:
Ispraviće se to ako je neka greška.
Javi se kada budeš u BG pa da vidimo ko je pizda. Može?
govinda wrote:Ma stvar oko tuzbe je malo zamrsena, nikad do sada nije drzava odgovarala za genocid i ako se donese druga, ovaj put povoljnija presuda za BiH, to mijenja mnogo stvari u medjuanrodnim odnosima...i ne vjerujem da ce do toga doci, iskreno..a i poznajem Sakiba Softica, nije on kapacitet za ovakvu jednu tuzbu...vuksadinare wrote:ajmo mi konacno sa argumentima zasto bi trebala revizija...zato i sluzi tema evo da tome pridonesem
hahaa, dobar si )
evo, prilika da ti zastupas mujahedinske interese pred sudom )
vidim, uzimas sebi za pravo da procenjujes pravnicke kapacitete
ostalih mujahedina )
nemo,
samo, da zaboravis " toga tvoga fesa )
da se precizno deklarises pred sudom )
Guest- Guest
dzango wrote:Evo odmah počeo da kuka sa genocidom. A ja ga prigrlio kao najrođenijeg.govinda wrote:Dzango, cetnicka pizdo,s ta ti znaci to "ovaj je moj"? Prijetis? Nemoj, bolje ti je.. megi, izvini sto ovo pisem na tvom postu ali cetnicic mi je na ignoreu..maggie13 wrote:Ne može bit Jovan..to je Ivan već..dzango wrote:Ovaj je moj...kofein wrote:
Aj ti u Brčko...
Guest- Guest
pa da mogao bi u brcko to ej sad kao neutralna zona ili teren u bh-akofein wrote:dzango wrote:Evo odmah počeo da kuka sa genocidom. A ja ga prigrlio kao najrođenijeg.govinda wrote:Dzango, cetnicka pizdo,s ta ti znaci to "ovaj je moj"? Prijetis? Nemoj, bolje ti je.. megi, izvini sto ovo pisem na tvom postu ali cetnicic mi je na ignoreu..maggie13 wrote:Ne može bit Jovan..to je Ivan već..dzango wrote:
Ovaj je moj...
Aj ti u Brčko...
2015-09-08
Kurtonu, Sakib Softic je profesor na Tuzlanskom Pravnom fakultetu, kod njega sam polozio grupu ispita iz medjunarodnog prava. I da, covjek je radio ugovore izmedju domacih i stranih firmi, sto je sasvim druga prica u odnosu na ovu tuzbu. Pokusavam ti kao laiku sto jedostavnije objasniti, kontas?pizzon wrote:govinda wrote:Ma stvar oko tuzbe je malo zamrsena, nikad do sada nije drzava odgovarala za genocid i ako se donese druga, ovaj put povoljnija presuda za BiH, to mijenja mnogo stvari u medjuanrodnim odnosima...i ne vjerujem da ce do toga doci, iskreno..a i poznajem Sakiba Softica, nije on kapacitet za ovakvu jednu tuzbu...vuksadinare wrote:ajmo mi konacno sa argumentima zasto bi trebala revizija...zato i sluzi tema evo da tome pridonesem
hahaa, dobar si )
evo, prilika da ti zastupas mujahedinske interese pred sudom )
vidim, uzimas sebi za pravo da procenjujes pravnicke kapacitete
ostalih mujahedina )
nemo,
samo, da zaboravis " toga tvoga fesa )
da se precizno deklarises pred sudom )
2016-11-17
@Vučino, nisi mi odgovorio.... na čijoj bi strani bio da se sukobe Srbijanci i Albanci? Onako, navijački?
Guest- Guest
Revizija im treba kako bi ložili glupe mase i hranili ih govnima.vuksadinare wrote:ajmo mi konacno sa argumentima zasto bi trebala revizija...zato i sluzi tema evo da tome pridonesem
Koji ću kurac u Brčkom, majke ti? Ovaj mandov reče da dolazi na Beer fest, pa reko da spojimo lepo i korisno.kofein wrote:dzango wrote:Evo odmah počeo da kuka sa genocidom. A ja ga prigrlio kao najrođenijeg.govinda wrote:Dzango, cetnicka pizdo,s ta ti znaci to "ovaj je moj"? Prijetis? Nemoj, bolje ti je.. megi, izvini sto ovo pisem na tvom postu ali cetnicic mi je na ignoreu..maggie13 wrote:Ne može bit Jovan..to je Ivan već..dzango wrote:
Ovaj je moj...
Aj ti u Brčko...
@Govinda.... Ne znam u čemu je smisao "ignore-a" na forumu? Pa jebo ga ti, ne razumijem to. Izvrijeđamo se povremeno međusobno, tu i tamo ima respekta u tragovima, ali na kraju je to neki vid zabave. Ako primaš k srcu, to je onda drugo.
Guest- Guest
Manje razloga za psovanje kad ne citam neke ljude..kofein wrote:@Govinda.... Ne znam u čemu je smisao "ignore-a" na forumu? Pa jebo ga ti, ne razumijem to. Izvrijeđamo se povremeno međusobno, tu i tamo ima respekta u tragovima, ali na kraju je to neki vid zabave. Ako primaš k srcu, to je onda drugo.
2016-11-17
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BiH: Pokreće se revizija presude za genocid u Srebrenici protiv Srbije
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Opet napeto u BiH:Zbog revizije tužbe protiv Srbije,Dodik pozvao srpske stranke da napuste institucije u BiH
» Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Opet napeto u BiH:Zbog revizije tužbe protiv Srbije,Dodik pozvao srpske stranke da napuste institucije u BiH
» Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
Page 5 of 9