Revizija tužbe BiH protiv Srbije će biti
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Revizija tužbe BiH protiv Srbije će biti
a ti se javio? Ok, hajd lupi taj ban, povrijedio sam tvoje cetnicke ljubimce...Dread_Pirate_Roberts wrote:to ko kome drma kavez je stvar perspektive...govinda wrote:Malo prodrmam cetnicima kavez da pocnu zavijati pa odem dalje...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Ne daj se brate srbine! Uz tebe smo!govinda wrote:a ti se javio? Ok, hajd lupi taj ban, povrijedio sam tvoje cetnicke ljubimce...Dread_Pirate_Roberts wrote:to ko kome drma kavez je stvar perspektive...govinda wrote:Malo prodrmam cetnicima kavez da pocnu zavijati pa odem dalje...
Eroo wrote:Za vas sam profesor, pa taman bio i moler.govinda wrote:Moler, drzi se ti maltera i jupola...Eroo wrote:Vi i međunarodno pravo...Eno ga vidiš najbolje u Siriji, Iraku, Libiji, Turskoj etc.govinda wrote:Moler iz Slovenije se i u medjunarodno pravo razumije...
Pravo i pravdu treba najprije upražnjavati u svojoj kući, pa tek onda to isto tražiti od drugih...
ako sam ja bosanka, što ti ne bi bio moler :)
a ne znam ni šta fali bosankama i molerima, bolje biti bilo što, samo ne naduvani vehabija.
Guest- Guest
Nemojte ga... Ja ga razumijem, i moj otac je četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
Otkad smo na vi? Ok,, gospodine molere iz Mrkonjic grada, moler je jedno casno i posteno zanimanje ali nemojte, molim vas, da pricate o medjunarodnom pravu, ne prilici vam..ni ja ne pricam o moleraju, nek se svak drzi onoga sto zna i umije...Eroo wrote:Za vas sam profesor, pa taman bio i moler.govinda wrote:Moler, drzi se ti maltera i jupola...Eroo wrote:Vi i međunarodno pravo...Eno ga vidiš najbolje u Siriji, Iraku, Libiji, Turskoj etc.govinda wrote:Moler iz Slovenije se i u medjunarodno pravo razumije...
Pravo i pravdu treba najprije upražnjavati u svojoj kući, pa tek onda to isto tražiti od drugih...
2016-11-17
nisi nikog povrijedio osim sebe...nema bana po narudzbigovinda wrote:a ti se javio? Ok, hajd lupi taj ban, povrijedio sam tvoje cetnicke ljubimce...Dread_Pirate_Roberts wrote:to ko kome drma kavez je stvar perspektive...govinda wrote:Malo prodrmam cetnicima kavez da pocnu zavijati pa odem dalje...
Što s tom tužbom?
2014-04-12
Sebe nikad ne povredjujem....dobro, nema bana, znaci mogu nastaviti sa jebatanjem cetnickih kurvinjskih matera?Dread_Pirate_Roberts wrote:nisi nikog povrijedio osim sebe...nema bana po narudzbigovinda wrote:a ti se javio? Ok, hajd lupi taj ban, povrijedio sam tvoje cetnicke ljubimce...Dread_Pirate_Roberts wrote:to ko kome drma kavez je stvar perspektive...govinda wrote:Malo prodrmam cetnicima kavez da pocnu zavijati pa odem dalje...
2016-11-17
Moraš cijelo vrijeme stiskat onog četnika što je u tebi da ne izleti.
Gadno.
Gadno.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:Što s tom tužbom?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da se ti držiš onoga što znaš ne bi uopće imao što napisat.govinda wrote:Otkad smo na vi? Ok,, gospodine molere iz Mrkonjic grada, moler je jedno casno i posteno zanimanje ali nemojte, molim vas, da pricate o medjunarodnom pravu, ne prilici vam..ni ja ne pricam o moleraju, nek se svak drzi onoga sto zna i umije...Eroo wrote:Za vas sam profesor, pa taman bio i moler.govinda wrote:Moler, drzi se ti maltera i jupola...Eroo wrote:Vi i međunarodno pravo...Eno ga vidiš najbolje u Siriji, Iraku, Libiji, Turskoj etc.govinda wrote:Moler iz Slovenije se i u medjunarodno pravo razumije...
U mektebu nisi pridobio pravog znanja, barem ne takvog koji bi nama trebao.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...bar si priznao..crvenkasti wrote:Moraš cijelo vrijeme stiskat onog četnika što je u tebi da ne izleti.
Gadno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
E jebiga. Već je hteo da se požali na genocid.Dread_Pirate_Roberts wrote:nisi nikog povrijedio osim sebe...nema bana po narudzbigovinda wrote:a ti se javio? Ok, hajd lupi taj ban, povrijedio sam tvoje cetnicke ljubimce...Dread_Pirate_Roberts wrote:to ko kome drma kavez je stvar perspektive...govinda wrote:Malo prodrmam cetnicima kavez da pocnu zavijati pa odem dalje...
Jesu li te u mektebu tome učili?govinda wrote:Sebe nikad ne povredjujem....dobro, nema bana, znaci mogu nastaviti sa jebatanjem cetnickih kurvinjskih matera?Dread_Pirate_Roberts wrote:nisi nikog povrijedio osim sebe...nema bana po narudzbigovinda wrote:a ti se javio? Ok, hajd lupi taj ban, povrijedio sam tvoje cetnicke ljubimce...Dread_Pirate_Roberts wrote:to ko kome drma kavez je stvar perspektive...govinda wrote:Malo prodrmam cetnicima kavez da pocnu zavijati pa odem dalje...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Da se ti držiš onoga što znaš ne bi uopće imao što napisat.govinda wrote:Otkad smo na vi? Ok,, gospodine molere iz Mrkonjic grada, moler je jedno casno i posteno zanimanje ali nemojte, molim vas, da pricate o medjunarodnom pravu, ne prilici vam..ni ja ne pricam o moleraju, nek se svak drzi onoga sto zna i umije...Eroo wrote:Za vas sam profesor, pa taman bio i moler.govinda wrote:Moler, drzi se ti maltera i jupola...Eroo wrote:
Vi i međunarodno pravo...Eno ga vidiš najbolje u Siriji, Iraku, Libiji, Turskoj etc.
U mektebu nisi pridobio pravog znanja, barem ne takvog koji bi nama trebao.
taman dovoljno za maoču
Guest- Guest
zanimljivi su ovi cetnici, napadaju samo u coporu..ne samo i virtuali nego i u stvarnosti...
2016-11-17
ne,naucili me 1992, ljubitelju cetnickih cmarova...Eroo wrote:Jesu li te u mektebu tome učili?govinda wrote:Sebe nikad ne povredjujem....dobro, nema bana, znaci mogu nastaviti sa jebatanjem cetnickih kurvinjskih matera?Dread_Pirate_Roberts wrote:nisi nikog povrijedio osim sebe...nema bana po narudzbigovinda wrote:a ti se javio? Ok, hajd lupi taj ban, povrijedio sam tvoje cetnicke ljubimce...Dread_Pirate_Roberts wrote:
to ko kome drma kavez je stvar perspektive...
2016-11-17
dzango wrote:Ispraviće se to ako je neka greška.vuksadinare wrote:a od kud ti znas da je srpskog podrijetla?...sto ako ima ikonu svetog josipa naprimjer?....Stanojko wrote:Brale, koju su ti slavu pradedovi slavili? Ozbiljno pitam.govinda wrote:A cetnicka govna molim lijepo da odjebu sa ove teme...
Poučeni iskustvom, maznuli bi nam ga dok trepnemo. Polako.
Guest- Guest
kofein wrote:dzango wrote:Ispraviće se to ako je neka greška.vuksadinare wrote:a od kud ti znas da je srpskog podrijetla?...sto ako ima ikonu svetog josipa naprimjer?....Stanojko wrote:Brale, koju su ti slavu pradedovi slavili? Ozbiljno pitam.govinda wrote:A cetnicka govna molim lijepo da odjebu sa ove teme...
Poučeni iskustvom, maznuli bi nam ga dok trepnemo. Polako.
2014-04-12
Dakle, krenula ekipa sa provociranjem, ceka napeto da napisem onu rijec koja pocinje sa j pa da me tuzaka za ban? E jeste jadni...
2016-11-17
Istorija se ponavlja, ustase i cetnici saveznici kao i 1943. godine..doduse, ovaj put su u pitanju salonski ustase i cetnici...
2016-11-17
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BiH: Pokreće se revizija presude za genocid u Srebrenici protiv Srbije
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Opet napeto u BiH:Zbog revizije tužbe protiv Srbije,Dodik pozvao srpske stranke da napuste institucije u BiH
» Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
» Slobin mali: Biti dobar Hrvat znači biti što više protiv Srbije
» Opet napeto u BiH:Zbog revizije tužbe protiv Srbije,Dodik pozvao srpske stranke da napuste institucije u BiH
» Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske
» Udruzene komsije Srbije krecu u rat protiv Srbije
Page 4 of 9