Državno nedovršeni Balkan idealan ratni laboratorij
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Državno nedovršeni Balkan idealan ratni laboratorij
govinda wrote:Znam da sa svojim prijateljima pravis spiskove za likvidaciju Bosnjaka ali imas slab zeludac pa se nadas da ce neko drugi da odradi prljav posao za tebe..noz u ruke, frajeru, ako mislis ikad imati tu Hercegbosnu..na forumu je sigurno neces osvojiti...
kmečanje
ajme glupe li navade
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Državno nedovršeni Balkan idealan ratni laboratorij
Ko kmkeci? Mrtav sam ozbilja, sjedenje za kompjuterom i smijanje nad slikama pobijene muslimanske djece ti nece donijeti Hercegobosnu...moras sam silovati ili zaklati neko bosnjacko dijete ako mislis da zivis u hercebosni pripojenoj Hrvatskoj...ili se nadas da ce cetnici a la dzango i pizdon to da odrade za tebe? Jbt, sta si ti mislio da je rat za tvoju stvar igrica na kompjuteru? Hoces Hercegbosnu? Onda moras bukvalno piti krv..niko nije dobio drzavu pisuci po forumima...epikur37 wrote:govinda wrote:Znam da sa svojim prijateljima pravis spiskove za likvidaciju Bosnjaka ali imas slab zeludac pa se nadas da ce neko drugi da odradi prljav posao za tebe..noz u ruke, frajeru, ako mislis ikad imati tu Hercegbosnu..na forumu je sigurno neces osvojiti...
kmečanje
ajme glupe li navade
2016-11-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Dragan Čović otvorio je nedovršeni vodovod na Plehanu
» Francuska: Idealan drugi krug Le Pen i Mélenchon
» RH ulazi u najveći svjetski znanstveni laboratorij - CERN?
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Dragan Čović otvorio je nedovršeni vodovod na Plehanu
» Francuska: Idealan drugi krug Le Pen i Mélenchon
» RH ulazi u najveći svjetski znanstveni laboratorij - CERN?
Page 4 of 4