Dragan Čović otvorio je nedovršeni vodovod na Plehanu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dragan Čović otvorio je nedovršeni vodovod na Plehanu
http://www.e-posavina.com/index.php/think-different/posavinanews/item/1518-dragan-covic-otvorio-je-nedovrseni-vodovod-na-plehanu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dragan Čović otvorio je nedovršeni vodovod na Plehanu
interesantan post..'nemoj tako Luka to su časni rvati i katolici,kod njih nema nemoralno i nepošteno,jok!
2015-09-08
mislim ono koji bezobrazluk od draganceta...ionako solit na vec posoljenu ranu...bitna je fotka...a vi posavljaci po n-ti put gutajte pijte zivo blato servirano s juga
2015-09-08
....sva sreca da nije tamo bio jedan moj prijatelj iz plehana..vec bi cova jurio nizbrdo
2015-09-08
Dobro je ,pa ovi iz Posavine još poštuju legalno vodstvo hrvatskog naroda u BIH,a ne emisare iz Zagreba.
I evo dokaza da Čović obilazi mjesta hrvatskih stradanja u Bosni koje su realizirali Srbi,a ne samo na mjesta stradanja Hrvata koja su prouzročili Muslimani i Arapi,kako mu to podmeću desimirska piskarala.
I evo dokaza da Čović obilazi mjesta hrvatskih stradanja u Bosni koje su realizirali Srbi,a ne samo na mjesta stradanja Hrvata koja su prouzročili Muslimani i Arapi,kako mu to podmeću desimirska piskarala.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...e moj jastrebe jesi ti naivac...a sto je otvorio?..nedovrseni vodovod koji se gradi vec tri godine..sve ukupno 200 metara iskopana rova...a da covic i ekipa nije donirala ni marke..vec je dijelom financirao tebi omrazeni zagreb a dio povratnici...citaj malo bolje i komentare...lik nije jednostavno pozeljan....a to sto dođe dođe da se naslikava a qurtzem nista nije napravio....jastreb wrote:Dobro je ,pa ovi iz Posavine još poštuju legalno vodstvo hrvatskog naroda u BIH,a ne emisare iz Zagreba.
2015-09-08
.....a sto ne zatrazi da se posavina uvrsti u hrvatski entitet..to ga jos nisam cuo....muje bar traze srebrenicu,prijedor da se vrate federaciji..ovaj nista..golub ni da gukne...
2015-09-08
U koji hrvatski entitet? Zar takvo nešto uopće postoji?vuksadinare wrote:.....a sto ne zatrazi da se posavina uvrsti u hrvatski entitet..to ga jos nisam cuo....muje bar traze srebrenicu,prijedor da se vrate federaciji..ovaj nista..golub ni da gukne...
2014-04-22
a cuj stalno se nesto zbori o tome...ali nitk da spomene i posavinu u hrvatskom entitetu...moj dragi jastrebe i sto hercegovaca/cast iznimkama ala (kraljevic,parađik) narocito iz hdz-a ne moze isprati vode save i ukrine sto su napravili tom narodu gore....kazem jedino i to djelomicno iskupljenej mogu imati ako posvina zavrsi u mozebitnom hrvatskom entitetu......na zalost tako ej kako je....jastreb wrote:U koji hrvatski entitet? Zar takvo nešto uopće postoji?vuksadinare wrote:.....a sto ne zatrazi da se posavina uvrsti u hrvatski entitet..to ga jos nisam cuo....muje bar traze srebrenicu,prijedor da se vrate federaciji..ovaj nista..golub ni da gukne...
2015-09-08
A zna se tko je prodao Posavinu.vuksadinare wrote:a cuj stalno se nesto zbori o tome...ali nitk da spomene i posavinu u hrvatskom entitetu...moj dragi jastrebe i sto hercegovaca/cast iznimkama ala (kraljevic,parađik) narocito iz hdz-a ne moze isprati vode save i ukrine sto su napravili tom narodu gore....kazem jedino i to djelomicno iskupljenej mogu imati ako posvina zavrsi u mozebitnom hrvatskom entitetu......na zalost tako ej kako je....jastreb wrote:U koji hrvatski entitet? Zar takvo nešto uopće postoji?vuksadinare wrote:.....a sto ne zatrazi da se posavina uvrsti u hrvatski entitet..to ga jos nisam cuo....muje bar traze srebrenicu,prijedor da se vrate federaciji..ovaj nista..golub ni da gukne...
Samo ovdje na forumu će ti Ero, Tre,Mišamaš i company reći da je to laž. No to i nije tema rasprave.
Hrvati u BIH moraju ostati jedinstveni i ne dozvoliti emisarima iz zagreba koji se sad šunjaju okolo da to jedinstvo razbucaju.
2014-04-22
A za Posavinu je sada najvažnije da se ondje obnavljaju crkve i samostani. Duhovna središta i rasadišta hrvatstva na tim prostorima.
Jer kad čujem da se ondje o svecima okupi i do 10.000 ljudi,znam da ta područja nisu izgubljena i da ima netko tko drži do toga.
Jer kad čujem da se ondje o svecima okupi i do 10.000 ljudi,znam da ta područja nisu izgubljena i da ima netko tko drži do toga.
2014-04-22
tesko moj jastrebe tesko....izdaja se nikad ne oprasta....na zalost tako je....u biti izdaja vuce izdaju....u izdaju su upali i oni koji su izdali...jastreb wrote:A zna se tko je prodao Posavinu.vuksadinare wrote:a cuj stalno se nesto zbori o tome...ali nitk da spomene i posavinu u hrvatskom entitetu...moj dragi jastrebe i sto hercegovaca/cast iznimkama ala (kraljevic,parađik) narocito iz hdz-a ne moze isprati vode save i ukrine sto su napravili tom narodu gore....kazem jedino i to djelomicno iskupljenej mogu imati ako posvina zavrsi u mozebitnom hrvatskom entitetu......na zalost tako ej kako je....jastreb wrote:U koji hrvatski entitet? Zar takvo nešto uopće postoji?vuksadinare wrote:.....a sto ne zatrazi da se posavina uvrsti u hrvatski entitet..to ga jos nisam cuo....muje bar traze srebrenicu,prijedor da se vrate federaciji..ovaj nista..golub ni da gukne...
Samo ovdje na forumu će ti Ero, Tre,Mišamaš i company reći da je to laž. No to i nije tema rasprave.
Hrvati u BIH moraju ostati jedinstveni i ne dozvoliti emisarima iz zagreba koji se sad šunjaju okolo da to jedinstvo razbucaju.
2015-09-08
e moj jastrebe ja sam par puta godisnje u posavini..đaba i crkve kad nema za kog da zvone preko godien..to dva,tri puta godisnje nije to to..kad nema krstenja,vjencanja...kad samo pokapas....i kad se netko vrati sve se napravi da ode..kao i onaj slucaj ucenika u tramoscici....u posavini..ili slucaj prosle godine...u modrici...jastreb wrote:A za Posavinu je sada najvažnije da se ondje obnavljaju crkve i samostani. Duhovna središta i rasadišta hrvatstva na tim prostorima.
2015-09-08
vuksadinare wrote:e moj jastrebe ja sam par puta godisnje u posavini..đaba i crkve kad nema za kog da zvone preko godien..to dva,tri puta godisnje nije to to..kad nema krstenja,vjencanja...kad samo pokapas....i kad se netko vrati sve se napravi da ode..kao i onaj slucaj ucenika u tramoscici....u posavini..ili slucaj prosle godine...u modrici...jastreb wrote:A za Posavinu je sada najvažnije da se ondje obnavljaju crkve i samostani. Duhovna središta i rasadišta hrvatstva na tim prostorima.
nema to je gotovo, kao u ostalom i srpska mjesta po hrvatskoj...priča završena imamo novo stanje na terenu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...i svaki put kad dođem obiđem bivse linije...jos i dans nalazim cahure,stare zavoje,pribor za jelo..dijelove uniforme..evo bas ove godien kad sam bio za sv.antu u zeninom selu....sam pronasao u jednom zapustenom rovu...maskirnu jaknu...sa mrljama od krvi...i dijelom oznake hvo....to sam predao mjesnom zupniku...
2015-09-08
Ni blizu. Ja bih bio jako sretan da je stanje u hvatskim selima Posavine i približno kao u srpskim selima na Kordunu,ili u Vrhovinama.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj jastrebe ja sam par puta godisnje u posavini..đaba i crkve kad nema za kog da zvone preko godien..to dva,tri puta godisnje nije to to..kad nema krstenja,vjencanja...kad samo pokapas....i kad se netko vrati sve se napravi da ode..kao i onaj slucaj ucenika u tramoscici....u posavini..ili slucaj prosle godine...u modrici...jastreb wrote:A za Posavinu je sada najvažnije da se ondje obnavljaju crkve i samostani. Duhovna središta i rasadišta hrvatstva na tim prostorima.
nema to je gotovo, kao u ostalom i srpska mjesta po hrvatskoj...priča završena imamo novo stanje na terenu.
2014-04-22
..svake godine sjedim na jednoj cuki gdje je bila linija i gdje pada dolje pogled na 3 kilometara udaljeno podnovlje...i stalno ti se prevrti film iz tog doba...i uvijek sa istim pitanjem..je'l moglo drugacije?....i sa ove distance kazem moglo je....gotovo 3 mjeseca se odlicno branis...ovi ti iz podnovlja nista nisu mogli..a isto su imali gomilu oruzja..jer je podnovlje bilo glavno srpsko zapovjedno mjesto za zapadni dio posavine...dođe ti to kad se nađes na takvim mjestima..oces neces..prevrtis film...
2015-09-08
evo za jastreba di sam bio
https://www.youtube.com/watch?v=tQJC1GSwios
https://www.youtube.com/watch?v=tQJC1GSwios
2015-09-08
Kako bi ga opet otvorio da je dovršen?
....pa bolej pet puta otvoriti nego zatvoriti...ovako bar ima neki razlog za posjet posavini...kojeg ionako nemaRegoč wrote:Kako bi ga opet otvorio da je dovršen?
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dragan Čović pozitivan na koronavirus
» Srbijanska politika u BiH i Dragan Čović
» Ratni zlocinac Kapetan Dragan u Banja luci otvorio ured svoje Fondacije...
» Dragan Čović u službenom posjetu Rusiji
» Dragan Čović stigao na svečanu akademiju Dana RS :)
» Srbijanska politika u BiH i Dragan Čović
» Ratni zlocinac Kapetan Dragan u Banja luci otvorio ured svoje Fondacije...
» Dragan Čović u službenom posjetu Rusiji
» Dragan Čović stigao na svečanu akademiju Dana RS :)
Page 1 of 2