Državno nedovršeni Balkan idealan ratni laboratorij
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Državno nedovršeni Balkan idealan ratni laboratorij
...mozda za tebe..ali u nekim njihovim glavama nije..pogotovo politickim...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:znaci po tvom..srbija ima pravo trazit hrvatsko podunavlje jer tamo ima dosta srbaepikur37 wrote:U svakom slucaju arhitektura je nedovrsena, previse je pojedinih naroda izvan granica maticnih drzava. Srbi i albanci na prvom mjestu.
Hrvatska je zavrsena...mislim na rs i razgraničenje s albancima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Slažem se sa kolegom Epikurom mislim da je Hrvatska završena i nema se tu šta više. Problem mogu biti Kosovo, Makedonija i BiH. A i to je opet do velikih igrača navedene države su pogodne za nekakve scenarije iz naslova.vuksadinare wrote:...mozda za tebe..ali u nekim njihovim glavama nije..pogotovo politickim...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:znaci po tvom..srbija ima pravo trazit hrvatsko podunavlje jer tamo ima dosta srbaepikur37 wrote:U svakom slucaju arhitektura je nedovrsena, previse je pojedinih naroda izvan granica maticnih drzava. Srbi i albanci na prvom mjestu.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ljudi moji koliko ste vi naivni...kao da zivite ne znam na grenlandu....svatko malo u srbiji se javi neki politicki komentator koji nabraja ili pise sa kim imaju nerjesene probleme poglavito se misli i hrvatska nikad nije izostavljena..tu se prvenstveno misli na istocni dio hrvatske ili podunavlaj i gdje uvijek nanovo napisu dodatak-gde zivi snatan broj srba..ne pisu oni to bezveze...i mahom su ti politicki komentatori pod utjecajem vlasti u srbijinewuser wrote:Slažem se sa kolegom Epikurom mislim da je Hrvatska završena i nema se tu šta više. Problem mogu biti Kosovo, Makedonija i BiH. A i to je opet do velikih igrača navedene države su pogodne za nekakve scenarije iz naslova.vuksadinare wrote:...mozda za tebe..ali u nekim njihovim glavama nije..pogotovo politickim...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:znaci po tvom..srbija ima pravo trazit hrvatsko podunavlje jer tamo ima dosta srbaepikur37 wrote:U svakom slucaju arhitektura je nedovrsena, previse je pojedinih naroda izvan granica maticnih drzava. Srbi i albanci na prvom mjestu.
2015-09-08
Ima s obe strane megalomana, osobno takve ne smatram pretjerano pametnima. Opet jasno sve je moguće ali pored nabrojanih zemalja ne smatram realnim ovo što ti govoriš.vuksadinare wrote:ljudi moji koliko ste vi naivni...kao da zivite ne znam na grenlandu....svatko malo u srbiji se javi neki politicki komentator koji nabraja ili pise sa kim imaju nerjesene probleme poglavito se misli i hrvatska nikad nije izostavljena..tu se prvenstveno misli na istocni dio hrvatske ili podunavlaj i gdje uvijek nanovo napisu dodatak-gde zivi snatan broj srba..ne pisu oni to bezveze...i mahom su ti politicki komentatori pod utjecajem vlasti u srbijinewuser wrote:Slažem se sa kolegom Epikurom mislim da je Hrvatska završena i nema se tu šta više. Problem mogu biti Kosovo, Makedonija i BiH. A i to je opet do velikih igrača navedene države su pogodne za nekakve scenarije iz naslova.vuksadinare wrote:...mozda za tebe..ali u nekim njihovim glavama nije..pogotovo politickim...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
znaci po tvom..srbija ima pravo trazit hrvatsko podunavlje jer tamo ima dosta srba
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
gledaj..na vlasti nisu boris tadic,ceda jovanovic,canak,kandic ili ne znam zarko korac..na valsti su ti slobine i jos gore seseljove vodonose..koji zele nadmasiti sefove....a to je ono najgore..njima nikad mitovi iz glave nisu izasli..tako su politicki odgajani..tako su i stasali..das im prst oni onda oce ruku...newuser wrote:Ima s obe strane megalomana, osobno takve ne smatram pretjerano pametnima. Opet jasno sve je moguće ali pored nabrojanih zemalja ne smatram realnim ovo što ti govoriš.vuksadinare wrote:ljudi moji koliko ste vi naivni...kao da zivite ne znam na grenlandu....svatko malo u srbiji se javi neki politicki komentator koji nabraja ili pise sa kim imaju nerjesene probleme poglavito se misli i hrvatska nikad nije izostavljena..tu se prvenstveno misli na istocni dio hrvatske ili podunavlaj i gdje uvijek nanovo napisu dodatak-gde zivi snatan broj srba..ne pisu oni to bezveze...i mahom su ti politicki komentatori pod utjecajem vlasti u srbijinewuser wrote:Slažem se sa kolegom Epikurom mislim da je Hrvatska završena i nema se tu šta više. Problem mogu biti Kosovo, Makedonija i BiH. A i to je opet do velikih igrača navedene države su pogodne za nekakve scenarije iz naslova.vuksadinare wrote:...mozda za tebe..ali u nekim njihovim glavama nije..pogotovo politickim...epikur37 wrote:
2015-09-08
jos bi mozda im i netko vjerovao da su se pokajali..ali sto je gore nisu..dapace neki su i ponosni na svoje ratne 'putove'..evo nikolic se hvalio i hvali ovih dana sa time..cak bi to i ponovio..dacic svako malo slobu spominje..vulin non stop etketira hrvatsku kao ustasku zemlju sa kojom treba neke stvari rijesiti...vucic pili plu naopako..i nikad se nije pokajao zbog svojih nedjela u proslosti...od svih njih jedino onaj vuk draskovic je priznao greske...i rekao da je bilo krivo to sto su radili
2015-09-08
dabome,
da vam se izvinimo zbog ndh, svih logora,
kao i interng referenduma.
sto niste 918 trazili referendum,
pa niste ni 945, mogli ste !?
da vam se izvinimo zbog ndh, svih logora,
kao i interng referenduma.
sto niste 918 trazili referendum,
pa niste ni 945, mogli ste !?
Guest- Guest
Rat je neminovan, pitanje je vremena kad i gdje ce zaiskriti.
Ekipa u Bijeloj kuci je samo jedan od faktora, vise ne ni toliko bitnih. Ostali elementi sugeriraju rat bez greske.
Ekipa u Bijeloj kuci je samo jedan od faktora, vise ne ni toliko bitnih. Ostali elementi sugeriraju rat bez greske.
Guest- Guest
Naravno , ako ništa drugo onda zbog pustih Arapa koji ce ovdje zaglavit jer nemogu dalje na zapad.kolerik wrote:Rat je neminovan, pitanje je vremena kad i gdje ce zaiskriti.
EU odobrila novo produženje kontrole granica unutar šengenskog prostora
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ako vide da je rat nece ni dolazitRayMabus wrote:Naravno , ako ništa drugo onda zbog pustih Arapa koji ce ovdje zaglavit jer nemogu dalje na zapad.kolerik wrote:Rat je neminovan, pitanje je vremena kad i gdje ce zaiskriti.
EU odobrila novo produženje kontrole granica unutar šengenskog prostora
2015-09-08
boli trumpa sto se neki tamo na balkanu rokaju..kakve koristi on od toga ima ili amerika..jos cemu i biti drago...manje kandidata za useljavanje u amerikukolerik wrote:Rat je neminovan, pitanje je vremena kad i gdje ce zaiskriti.
2015-09-08
....uostalom kad mu ej zena otkntala svoje janeze cak zaprijetivsi tuzbom onda znas koliko ej sati i drze do ovih prostora..
2015-09-08
imamo direktan svakodnevni kontakt sa melanijom
Guest- Guest
daj pokazi picku....pizzon wrote:imamo direktan svakodnevni kontakt sa melanijom
2015-09-08
vuksadinare wrote:daj pokazi picku....pizzon wrote:imamo direktan svakodnevni kontakt sa melanijom
ajde ti, ti si naviko
Guest- Guest
Situacija objektivno sugerira razracunavanje.
Mozda je i bila neka sansa za trajni mir, tamo negdje 2000, ali ona je brzo dosla i prosla. Ako je uopce postojala.
Primirje je opstajalo zbog MZ, umjetno. Toga vise nema, vani imaju svojih problema.
Mozda je i bila neka sansa za trajni mir, tamo negdje 2000, ali ona je brzo dosla i prosla. Ako je uopce postojala.
Primirje je opstajalo zbog MZ, umjetno. Toga vise nema, vani imaju svojih problema.
Guest- Guest
evo nekog tko se slaze sa mnom i koji ej realan..i prima to s mirnocom...kolerik wrote:Situacija objektivno sugerira razracunavanje.
2015-09-08
..pa nisam ja zensko jebote led..ti si...svatko ej msilo da si nekako pederkast...mozda i aj..ali dok nisam povezao konce...shvatio sam da si prije-zena..skrivena iza muskog nicka...nemas ono muski grif....nema veze ako si..ako si ti na onoj fotki koju cesto stavljas.svaka cast...pizzon wrote:vuksadinare wrote:daj pokazi picku....pizzon wrote:imamo direktan svakodnevni kontakt sa melanijom
ajde ti, ti si naviko
2015-09-08
Ak nenavale arapski imigranti i nezapnu ovdje dok gledaju kako ce proc dalje a nemogu onda nece bit ratovanja jer nit ima volje nit oružja za tako šta ....a ak navale ....pukni puško.kolerik wrote:Situacija objektivno sugerira razracunavanje.
2014-04-11
Međutim da budem iskren onda bi u takvoj situaciji rat bio poželjna opcija a ne nešto negativno.RayMabus wrote:Ak nenavale arapski imigranti i nezapnu ovdje dok gledaju kako ce proc dalje a nemogu onda nece bit ratovanja jer nit ima volje nit oružja za tako šta ....a ak navale ....pukni puško.kolerik wrote:Situacija objektivno sugerira razracunavanje.
2014-04-11
Uglavnom bolje rat na Balkanu nego arapska invazija.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bošnjački ratni lider odlikovan od Josipovića optužen sa ratni zločin
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Dragan Čović otvorio je nedovršeni vodovod na Plehanu
» Francuska: Idealan drugi krug Le Pen i Mélenchon
» RH ulazi u najveći svjetski znanstveni laboratorij - CERN?
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Dragan Čović otvorio je nedovršeni vodovod na Plehanu
» Francuska: Idealan drugi krug Le Pen i Mélenchon
» RH ulazi u najveći svjetski znanstveni laboratorij - CERN?
Page 2 of 4