serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: serie A 2015/2016
desert_fox wrote:Juventus
Bayern
Dinamo
Schumacher
Federer
Celtics Boston
New England pats
....boze koje velicine
Jesi li ti ovo zaigra kviz: izbacite uljeza?
Guest- Guest
Mandzo bi mi i dobija koju minutu u repki...
Jer Lovren je totalno pa...
Carli i Vida bi mi bili standardan par, a Mandzo idealan Joker sa klupe...
;)
;)
Guest- Guest
Vidis li bogati da nisan stavija hajdukaamper1950 wrote:desert_fox wrote:Juventus
Bayern
Dinamo
Schumacher
Federer
Celtics Boston
New England pats
....boze koje velicine
Jesi li ti ovo zaigra kviz: izbacite uljeza?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
amper1950 wrote:
Mandžukić u svojoj standardnoj akciji. Zaustavlja napadača protivničke momčadi u izglednoj situaciji za postizanje gola
Jeli sudac oprostio penal ili ne na prosudbu čitatelja
kradja, kao i uvek. 3:0 je trebalo da bude za smekerski inter na poluvremenu...
Guest- Guest
čovjek za sve pozicije ZVIJER...u juventusu kao krilo najbolji igrač juventusa, u reprezentaciji kao napadač najbolji napadač u Hrvata...zovi ZVIJER za trofeje
Je,ali isto mora malo pati jer negdi drugdi mu za ovo svira penalfridrih_niche wrote:Mandzo bi mi i dobija koju minutu u repki...
;)
Guest- Guest
Srčan je stoper, pa mu se zna zalomit koja glupost...
Al to je ok...
:D
Al to je ok...
:D
Guest- Guest
To neka zajebancija ? U prvom halfu juve gadjao okvir 2-3 putaBracala wrote:
U drugom inter nije stvorio priliku
vracala znaZiil Los Dii ! wrote:To neka zajebancija ? U prvom halfu juve gadjao okvir 2-3 putaBracala wrote:
U drugom inter nije stvorio priliku
Užas od igrača ... , al eto ... vole ga i trener i suigrači i navijači (!) talijanskog prvaka! A što ćeš ... nepravda pa to ti je ... rekao bi Kalimero!amper1950 wrote:
Mandžukić u svojoj standardnoj akciji. Zaustavlja napadača protivničke momčadi u izglednoj situaciji za postizanje gola
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Užas od igrača ... , al eto ... vole ga i trener i suigrači i navijači (!) talijanskog prvaka! A što ćeš ... nepravda pa to ti je ... rekao bi Kalimero!amper1950 wrote:
Ne pričaj gluposti. Borben, požrtvovan igrač koji uvik ide 100 %. Iskazao se na ovoj poziciji, sjajan defanzivac. Ne znam zašto pišeš ovake gluposti, molio bi da u ime nogometa prestaneš
Guest- Guest
Da, a u Bayernu je bio što?amper1950 wrote:sat2 wrote:Užas od igrača ... , al eto ... vole ga i trener i suigrači i navijači (!) talijanskog prvaka! A što ćeš ... nepravda pa to ti je ... rekao bi Kalimero!amper1950 wrote:
Ne pričaj gluposti. Borben, požrtvovan igrač koji uvik ide 100 %. Iskazao se na ovoj poziciji, sjajan defanzivac. Ne znam zašto pišeš ovake gluposti, molio bi da u ime nogometa prestaneš
sat2-
2015-09-28
I to treba znati ...fridrih_niche wrote:Mantinela za dva znalca - Robbena i Riberyja...
:p
sat2-
2015-09-28
Naravno...sat2 wrote:I to treba znati ...fridrih_niche wrote:Mantinela za dva znalca - Robbena i Riberyja...
A kad jos, uz igranje mantinele, posjeduješ hrpu drugih vrlina, ka Kale, a 'izbornik' te zapostavlja naustrb limitiranijeg i lošijeg igrača, onda nesto nije u redu...
;)
Guest- Guest
sat2 wrote:Da, a u Bayernu je bio što?amper1950 wrote:sat2 wrote:Užas od igrača ... , al eto ... vole ga i trener i suigrači i navijači (!) talijanskog prvaka! A što ćeš ... nepravda pa to ti je ... rekao bi Kalimero!amper1950 wrote:
Bio je i Boban u Milanu 10-ka
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Naravno...sat2 wrote:I to treba znati ...fridrih_niche wrote:Mantinela za dva znalca - Robbena i Riberyja...
A kad jos, uz igranje mantinele, posjeduješ hrpu drugih vrlina, ka Kale, a 'izbornik' te zapostavlja naustrb limitiranijeg i lošijeg igrača, onda nesto nije u redu...
;)
Očito da je trener Juventusa Allergi ipak puno veči znalac od tv servisera (što i nije baš teško) pa vidi da ima puno boljeg igrača u napadu, a da Mandžukića koristi na drugim pozicijama. Da je tv serviser uvidio da isto ima u napadu igrač koji je puno korisniji i bolji na toj poziciji u tom trenutku, a ne gura Mandžukića čiji je učinak na EP nikakav, možda bi i dogurali do same završnice. Za to smo sigurno imali igrače,ali ne i trenera.
Guest- Guest
Hočeš reći izbornici? Ni kod jednog nije Kale bio ispred Manđe, ali ste se zakačili ovog ...fridrih_niche wrote:Naravno...sat2 wrote:I to treba znati ...fridrih_niche wrote:Mantinela za dva znalca - Robbena i Riberyja...
;)
sat2-
2015-09-28
U biti, bespredmetno je pričat o TV Manu...
On je samo obična marioneta i to je sve...
;)
On je samo obična marioneta i to je sve...
;)
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016