ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Europa se budi iz zimskog sna:'Na Balkanu moguci veliki sukobi'

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Europa se budi iz zimskog sna:'Na Balkanu moguci veliki sukobi' - Page 3 Empty Re: Europa se budi iz zimskog sna:'Na Balkanu moguci veliki sukobi'

Post by Guest 25/1/2017, 00:05

govinda wrote:ce
Gnječ wrote:

Ne govorim za tebe slučajno sam se nadovezao na tvoj post bolje da sam post napisao solo bez citiranja no prekasno mi se upalila lampica nisam više mogao editirati post. Pitanje je bilo općenito mene baš zanima što se to ako je naglo promijenilo da su se ljudi transformirali ili su u SFRJ svo to vrijeme glumili bratsvo i jedinstvo? meni je to enigma kako se ljudi mogu tako transformirati da sve do jučer susjedi plot do plota pucaju jedni u druge i kolju se međusobno.
pa nije to bas toliko cudno, samo se zamijeni ideologija..kao sto bi ti vjerovatno ponovio Blajburg nad ovim ustasama sa ovog foruma i onda sad zamisli situaciju da ti neko dobrim ispiranjem mozda tu tvoju mrznju prema ustasama i desnicarima usmjeri na, ne znam, gejeve ili Srbe ili crnce ili muslimane...mrznja u tebi vec postoji, samo je treba usmejriti na pravu stranu...

Pa ne bi tako ja sam pragmtičan ja bi to drukčije, Bleiburg ponoviti je samo trošak i to ogromni municija logistika grobari ovo ono sto sranja šta je bilo bilo je recimo da smo kvit 0:0 idemo dalje jebeš mrtvog ustašu od njega koristi nema. nema. mrtav ustaša nemože radit a meni trebaju živi ustaše treba radna snaga treba radit i proizvodit ko kinezi tako da bi žene djecu i starce poslao doma a ustaše muške e... oni bi radili kao u doba NDH samo što bi im stavio traku U na rame i radili bi po zakonima NDH bez privilegija. Najprvo pod broj jedan je promjena vjere i pohrišćavanje i primanje u pravoslavnu crkvu pa da na svojoj koži osjete njihove vlastite zakone iz NDH. Nakon toga briše se parla Za dom Spremni i uvodi se parola Rad Oslobađa. jebali bi oni vlastitu majku ja ti kažem jebeš ti to lako je umrijet ali je teško živjet treba živit po zakonima NDH. Nikog ne bi ubio priroda je za to zadužena ali oni bi molili Svetog Savu da što prije umru. I da latinica zabranjena uvodi se ćirilica. I to samo za ustaše. Ima još toga nisam sve razradio ovo su samo smjernice i preliminarna skica.

eto imaš ideju kako bi ja to ustaštvo riješio. radom bi im ustašu iz glave izbio. jebali bi oni majku Paveliću i Bozaniću ja ti kažem...

Guest
Guest

Back to top Go down

Europa se budi iz zimskog sna:'Na Balkanu moguci veliki sukobi' - Page 3 Empty Re: Europa se budi iz zimskog sna:'Na Balkanu moguci veliki sukobi'

Post by RayMabus 25/1/2017, 00:09

Ovo je sad zatišje pred buru ....zima je , nema puno imigranata ...eto neke Crnogorce uvatilo ....lagano šverc komerc.

...

Crnogorci uhapšeni kod Dubrovnika zbog šverca migranata

Beta | 24. januar 2017. 13:08 | Komentara: 0
Dubrovačka policija saopštila je danas da je privela dvojicu državljana Crne Gore zbog sumnje da su iz koristoljublja pomagali državljanima Iraka u nezakonitom ulasku u Hrvatsku

Oni se sumnjiče da su prošlog četvrtka ušli u Hrvatsku preko graničnog prelaza Karasovići i potom u mestu Vitaljina čekali sedmoricu Iračana koji su u Hrvatsku ušli nezakonito, pešice preko brda Košare.

Potom su nameravali da ih voze prema zemljama EU, navela je dubrovačko-neretvanska policija.Državljanima Iraka određena je zabrana ulaska u Hrvatsku na određeni vremenski period, dok je protiv dvojice crnogorskih državljana, u dobi od 24 i 31 godinu, podignuta krivična prijava i završili su u pritvoru.

Početkom januara dubrovačka policija je uhapsila 30-godišnjeg Crnogorca koji je pokušao da prokrijumčari maloletnog Sirijca.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:646252-Crnogorci-uhapseni-kod-Dubrovnika-zbog-sverca-migranata
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by govinda 25/1/2017, 00:10

Gnječ wrote:
Gnječ wrote:

Ne govorim za tebe slučajno sam se nadovezao na tvoj post bolje da sam post napisao solo bez citiranja no prekasno mi se upalila lampica nisam više mogao editirati post. Pitanje je bilo općenito mene baš zanima što se to ako je naglo promijenilo da su se ljudi transformirali ili su u SFRJ svo to vrijeme glumili bratsvo i jedinstvo? meni je to enigma kako se ljudi mogu tako transformirati da sve do jučer susjedi plot do plota pucaju jedni u druge i kolju se međusobno.
pa nije to bas toliko cudno, samo se zamijeni ideologija..kao sto bi ti vjerovatno ponovio Blajburg nad ovim ustasama sa ovog foruma i onda sad zamisli situaciju da ti neko dobrim ispiranjem mozda tu tvoju mrznju prema ustasama i desnicarima usmjeri na, ne znam, gejeve ili Srbe ili crnce ili muslimane...mrznja u tebi vec postoji, samo je treba usmejriti na pravu stranu...

Pa ne bi tako ja sam pragmtičan ja bi to drukčije, Bleiburg ponoviti je samo trošak i to ogromni municija logistika grobari ovo ono sto sranja šta je bilo bilo je recimo da smo kvit 0:0 idemo dalje jebeš mrtvog ustašu od njega koristi nema. nema. mrtav ustaša nemože radit a meni trebaju živi ustaše treba radna snaga treba radit i proizvodit  ko kinezi tako da bi žene djecu i starce poslao doma a ustaše muške e... oni bi radili kao u doba NDH samo što bi im stavio traku U na rame i radili bi po zakonima NDH bez privilegija. Najprvo pod broj jedan je promjena vjere i pohrišćavanje i primanje u pravoslavnu crkvu pa da na svojoj koži osjete njihove vlastite zakone iz NDH. Nakon toga briše se parla Za dom Spremni i uvodi se parola Rad Oslobađa. jebali bi oni vlastitu majku ja ti kažem jebeš ti to lako je umrijet ali je teško živjet treba živit po zakonima NDH. Nikog ne bi ubio priroda je za to zadužena ali oni bi molili Svetog Savu da što prije umru. I  da latinica zabranjena uvodi se ćirilica. I to samo za ustaše. Ima još toga nisam sve razradio ovo su samo smjernice i preliminarna skica.

eto imaš ideju kako bi ja to ustaštvo riješio. radom bi im ustašu iz glave izbio. jebali bi oni majku Paveliću i Bozaniću ja ti kažem...
Tako je i Staljin radio..on je najbolje znao kako sa neprijateljima revolucije..poslije su to kopirali Mao Ce i Crveni Kmeri, samo nas Tito nije i i tu se zajebao...svidja mi se kako razmisljas...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2017, 00:13

Samo vi razmišljate , ionako vas nitko ništa nepita.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2017, 00:18

Bolik kuraz Evropu za Balkan ....evo zidojče se sprda sa CG :

Dva broda, četiri helikoptera i 1.800 ljudi – toliko ukupno ima Crna Gora. To je zemlja koja će uskoro da pripada Sjevernoatlantskoj vojnoj alijansi - NATO. Ali ne zna da li to hoće, piše Zidojče cajtung.

„Elena i Aleka, obje crnogorske podmornice, nalaze se u Kotorskom zalivu. Površina mora je kao ogledalo, brda uveče nestaju u izmaglici – a podmornice su naravno vic. One su vlasništvo firme Montenegro Submarine koja organizuje vožnje oko kotorske luke. Podmornice ne mogu da zarone, ali su zato oslikane dobro raspoloženim delfinima kornjačama i morskim zvijezdama. Jadranska obala živi pretežno od turizma, ali u ovo doba godine se ništa ne dešava."
Autor u nastavku objašnjava da se crnogorska mornarica sastoji od dva patrolna čamca proizvedena osamdesetih godina, da bi potom prešao u ptičju perspektivu: „Priča o tome kako se brdovita jadranska Crna Gora otcijepila od Jugoslavije, mogla bi biti balkanska priča, puna strasti i ponešto nepregledna, ali, pošto bi Crna Gora ovog proljeća trebalo da pristupi NATO-u, to se tiče tako reći svih nas. Prije svega u Moskvi vlada veliki gnjev zbog novog proširenja NATO-a; Putinov portparol je najavio 'akcije odmazde'. Priča se da su ruski nacionalisti skovali zavjeru da ubiju crnogorskog premijera; Crnogorci su pokrenuli istragu."

„Vječite teme Rusija i NATO, poslije izbora Trampa za predsjednika SAD-a nisu postali ništa manje aktuelne. Tramp smatra da je NATO s jedne strane prevaziđen, a s druge – veoma važan, što zbunjuje u vrijeme kada američki tenkovi u okviru operacije 'Atlantska odlučnost' krivudaju po Evropi da bi pokazali Vladimiru Putinu ko je gazda. Crnogorska vojska je mala: 1.800 ljudi u pešadiji, avijaciji, mornarici, sve zajedno." Autor objašnjava kako se poslije raspada Jugoslavije i Crna Gora odvojila od Srbije te da „u čitavoj zemlji živi jedva onoliko ljudi koliko i u Frankfurtu".

„No, referendum o nezavisnosti je bio tijesan, a i deset godina poslije njega, mnogi Crnogorci sumnjaju da crnogorski jezik uopšte postoji. Ovdje mnogi smatraju sebe Srbima i žele (…) uspostavljanje osovine Podgorica – Beograd – Moskva, slovenske osovine."
Autor teksta u razgovoru sa Blažom Gašićem, zamjenikom komandanta broda P-34, saznaje zašto je sagovorniku drago što će Crna Gora ući u NATO: mogao bi da dobije veću platu, a i za oficire poput njega će možda biti više posla u inostranstvu. „Crna Gora je već godinama uključena u misije EU i NATO. Zvaničnim učlanjenjem Crne Gore NATO dobija prije svega jedno: kontrolu nad važnim dijelom obale u Sredozemlju. Brodovi NATO-a mogu da plove svuda između Gibraltara i Istočne Turske, ali ovamo do sada još nisu mogli."

Kroz razgovore sa Gašićem se podsjeća na kompletnu noviju vojnopolitičku istoriju Crne Gore, od jugoslovenskih vremena naovamo, a slično je i sa drugim akterom reportaže, sveštenikom Momčilom, iz Srpske pravoslavne crkve, koji ne voli NATO. A „odbija i čitavu mladu državu Crnu Goru, koja je u njegovim očima proizvod američkih intriga na Balkanu".

http://www.dw.com/bs/nato-faktor-crna-gora/a-37251587
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2017, 00:23

BiH nema ispravan helikopter koji bi mogao letjeti noću, jedan godinama stoji u hangaru FUP-a

Piše: A. B./Klix.ba
22.1.2017. u 10:32
92
342
Helikopter Bell - 206 L1 Long Ranger jedini je u Bosni i Hercegovini koji može letjeti noću, pogotovo zimi. S obzirom na to da se posljednjih dana temperature u BiH spuštaju i do 20 stepeni celzija ispod nule, osobe kojima bi eventualno bila potrebna pomoć, a zatrpane su na planini ili nekom drugom, cestovnim putem nepristupačnom mjestu, ne mogu očekivati pomoć iz zraka.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-nema-ispravan-helikopter-koji-bi-mogao-letjeti-nocu-jedan-godinama-stoji-u-hangaru-fup-a/170111074

Et bitno da ste vi neki faktor ....koje se nešto pita.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2017, 00:28

Smiješno zaista ....svi ti ratovi koji bi se ovdje vodili bi bili klasicni plemenski .....dok ne nestane metaka ....sukob se nebi proširo dalje jer nema potencijala ( vojnog ) i lokalnog je karaktera ( Balkanskoga ).

Eto baš se Evropa zabrinila radi ratova na ....Balkanu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2017, 00:31

Svijet

prije 6h

Evropski parlament strahuje od jačanja tenzija na Balkanu

Odbor za vanjsku politiku ocijenio je da je zapadni Balkan strateški prioritet za Evropsku uniju zato što leži u srcu Evrope i događanja u regiji direktno utječu na Uniju.

Europa se budi iz zimskog sna:'Na Balkanu moguci veliki sukobi' - Page 3 Europski_parlament_epa_2U EP-u ocjenjuju da napredak u odnosima zemalja zapadnog Balkana nije osiguran i pokazuje znake lomljivostiEPA - Ilustracija

Podijeli
Facebook
Twitter
Email

Članovi Odbora za vanjsku politiku Europskog parlamenta izrazili su u utorak zabrinutost zbog jačanja napetosti i zapaljive retorike u jugoistočnoj Europi i upozorili da je potrebno nešto poduzeti kako se te napetosti ne bi pretvorile u nešto gore.
Vanjskopolitički odbor ocijenio je da zapadni Balkan mora ostati prioritet za EU, a kao odgovor na povišene tenzije u regiji europski zastupnici pozvali su EU da bude prisutnija u toj regiji.
Tijekom rasprave u Odboru za vanjsku politiku EP-a u Briselu ocijenjeno je da nedovršeno pomirenje, krhki međuetnički odnosi, prijetnja od radikalizacije, rastući utjecaj Rusije, nedovoljan politički dijalog, kao i nedostatak medijskih sloboda predstavljaju otvorena pitanja diljem zapadnog Balkana.
Europski zastupnici razgovarali su o povišenim tenzijama u regiji, uključujući i pitanja kao što su odnosi Beograda i Prištine i tzv. "slučaj 'Vlak'", ali i o postizbornoj situaciji u Makedoniji i povećanim međuetničkim podjelama u Bosni i Hercegovini.

Fajon: 'Suzdržati se od opasne retorike'

Tom prilikom naglašeno je kako je zapadni Balkan strateški prioritet za EU zato što leži u srcu Europe, okružen je zemljama članicama, a događanja u regiji izravno utječu na EU.
Većina zastupnika složila se s ocjenom da "slučaj 'Vlak'" može ugroziti "spor, ali vidljiv" napredak u odnosima između Beograda i Prištine.
Predstavnica socijaldemokrata Tanja Fajon pozdravila je nastavak dijaloga Beograda i Prištine i pozvala na okončanje zapaljive retorike.
"Vrijeme je za iskrene i otvorene riječi. Vrijeme je da se političari suzdrže od opasne retorike”, naglasila je Fajon, kako prenosi Tanjug.
U Europskom parlamentu ocjenjuju da napredak u odnosima zemalja zapadnog Balkana "nije osiguran" i da "pokazuje znake lomljivosti".
To se, prema riječima hrvatskog predstavnika u EP-u Tonina Picule, može odraziti na europsku budućnost tih zemalja.
Potpredsjednica EP-a i izvjestilac za Kosovo Ulrike Lunacek pozvala je sve institucije EU-a da snažnije zahtijevaju od šest zemalja zapadnog Balkana koje se nalaze na putu eurointegracija da se fokusiraju na europske vrijednosti.
"Jedna od osnova procesa proširenja i onoga što je EU načinilo snažnom jest savladavanje nacionalističkih prijetnji. To podrazumijeva dobrosusjedske odnose i među ljudima koji su bili neprijatelji i međusobno ratovali", izjavila je Lunacek.

Burne reakcije zbog Nacionalnog fronta

Najburnije reakcije na sastanku Odbora izazvalo je izlaganje zastupnika iz redova francuskog Nacionalnog fronta Jean-Luca Schaffhausera, koji je postavio pitanje je li poštivanja europskih vrijednosti bilo prilikom bombardiranja Srbije i priznavanja neovisnosti Kosova.
Raspravi o situaciji i pojačanim tenzijama na zapadnom Balkanu u Odboru za vanjsku politiku EP-a prisustvovale su i Angelina Eichhorst uime Europske službe za vanjske odnose i Catherine Wendt uime Generalnog direktorijata za proširenje.
Wendt je zaključila raspravu konstatacijom da je stabilnost zapadnog Balkana od suštinskog značaja za EU i da je važno održati jasnu europsku perspektivu regije.
Vanjskopolitički odbor Europskog parlamenta pozvao je šeficu diplomacije EU-a Federicu Mogherini i povjerenika za pregovore o proširenju Johannesa Hahna da sudjeluju u nastavku rasprave o situaciji na zapadnom Balkanu.
Izvor: Agencije
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2017, 00:34

Boli njih kuraz za Balkan , njihova je guzica na sigurnome u toplome ,  daleko od Balkana plus velike birokratske place ....ono malo nešto sheru reda radi al to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2017, 00:46

govinda wrote:
Gnječ wrote:
Gnječ wrote:

Pa ne bi tako ja sam pragmtičan ja bi to drukčije, Bleiburg ponoviti je samo trošak i to ogromni municija logistika grobari ovo ono sto sranja šta je bilo bilo je recimo da smo kvit 0:0 idemo dalje jebeš mrtvog ustašu od njega koristi nema. nema. mrtav ustaša nemože radit a meni trebaju živi ustaše treba radna snaga treba radit i proizvodit  ko kinezi tako da bi žene djecu i starce poslao doma a ustaše muške e... oni bi radili kao u doba NDH samo što bi im stavio traku U na rame i radili bi po zakonima NDH bez privilegija. Najprvo pod broj jedan je promjena vjere i pohrišćavanje i primanje u pravoslavnu crkvu pa da na svojoj koži osjete njihove vlastite zakone iz NDH. Nakon toga briše se parla Za dom Spremni i uvodi se parola Rad Oslobađa. jebali bi oni vlastitu majku ja ti kažem jebeš ti to lako je umrijet ali je teško živjet treba živit po zakonima NDH. Nikog ne bi ubio priroda je za to zadužena ali oni bi molili Svetog Savu da što prije umru. I  da latinica zabranjena uvodi se ćirilica. I to samo za ustaše. Ima još toga nisam sve razradio ovo su samo smjernice i preliminarna skica.

Tako je i Staljin radio..on je najbolje znao kako sa neprijateljima revolucije..poslije su to kopirali Mao Ce i Crveni Kmeri, samo nas Tito nije i i tu se zajebao...svidja mi se kako razmisljas...

Ubijanje nema efekta samo potrošiš pare i poslije 50 godina ti jebu mater i oca ko i Titu jer je brzopleto razmišljao ali u to ratno vrijeme nemaš puno vremena za razmišljanje onaj koji razmišlja je mrtav razmišljat treba brzinom svjetlosti a odluke donositi warp brzinom a tu ima još i krvne osvete i svašta ali jebiga ustaše su si same presudile jer nisu položili oružje kad je bila kapitulacija oni i dalje ratovali misleći naivno da će saveznici ameri grunut na Titove komuniste partizane a ono zajeb do neba. takvi se zajebi plaćaju životom i to što su masakrirali ljude u NDH još je samo po sebi stvar za vojni prijeki sud i streljanje bez prava na posljednju večeru. to ih je Pavelić počastio.

No, ja kako rekoh to bi kako sam napisao napravio da ustaše osjete zakone NDH koje su namijenili za narode koji im po rasnim NDH zakonima nisu po volji. Isto bi napravio i sa četnicima samo obratno i uz neke preinake. Sve bi ih ja stavio u red ne boj se.

D,a nešto slično kao Staljin i Mao Ce ali da mi budu korisni da privređuju i donose pare državi jebeš u Sibir i onda ih moraš hranit da crkavaju od zime nikakve koristi od toga jedino trošak. Naravno sve po zakonima NDH. Pa da vidimo jel bi im se sviđala ta njihova ustašija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 25/1/2017, 00:49

Gnječ tebe šaljemo u srednju bosnu...bugojno nam je strateška točka za povezivanje srednje bosne u maticu državu.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2017, 00:52

GNJECU CEMO OPALIT DVIJE PLESKE TAKO DA KONACNO DOĐE U 21 STOLJECE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2017, 01:12

epikur37 wrote:Gnječ tebe šaljemo u srednju bosnu...bugojno nam je strateška točka za povezivanje srednje bosne u maticu državu.

Ne idem bez Govinde nigdje on pozna teren i raju i stalno je baniran znači da vrijedi a u tebe nemam baš povjerenja. kad si zadnji put bio baniran?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2017, 01:14

RayMabus wrote:GNJECU CEMO OPALIT DVIJE PLESKE TAKO DA KONACNO DOĐE U 21 STOLJECE.

Ja sam završio sve O.T. levele i sve mi je jasno. osim ovog sa SFRJ i bratsvom i jedinstvom. to ne kužim.

Last edited by Gnječ on 25/1/2017, 01:14; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 25/1/2017, 01:14

Gnječ wrote:
epikur37 wrote:Gnječ tebe šaljemo u srednju bosnu...bugojno nam je strateška točka za povezivanje srednje bosne u maticu državu.

Ne idem bez Govinde nigdje on pozna teren i raju i stalno je baniran znači da vrijedi a u tebe nemam baš povjerenja. kad si zadnji put bio baniran?

jednoim 2007...dok je marc bio liberal ..pa me banirao zbog političke nekorektnosti :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2017, 01:18

epikur37 wrote:
Gnječ wrote:

jednoim 2007...dok je marc bio liberal ..pa me banirao zbog političke nekorektnosti :D

jel si ga barem dobro opsovao onako kao što ja znam kad me ulovi inspiracija? Marčelo mijenja ideologije ko kurva mušterije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/1/2017, 01:20

Gnječ wrote:
RayMabus wrote:GNJECU CEMO OPALIT DVIJE PLESKE TAKO DA KONACNO DOĐE U 21 STOLJECE.

Ja sam završio sve O.T. levele i sve mi je jasno. osim ovog sa SFRJ i bratsvom i jedinstvom. to ne kužim.
Osim prvih par ovi gornji leveli O.T u scientološkoj crkvi ti nisu pravi .....

BMK šta si ti završio znam šta sam ja.

Kakve ustaše i NDHa .....sve je to NATO.

Belgijski i njemački vojnici stigli u Litvu, Moskva kaže da žele "opkoliti Rusiju"
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2017, 01:36

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:

Osim prvih par ovi gornji leveli O.T u scientološkoj crkvi ti nisu pravi .....

BMK šta si ti završio znam šta sam ja.

Kakve ustaše i NDHa .....sve je to NATO.

Belgijski i njemački vojnici stigli u Litvu, Moskva kaže da žele "opkoliti Rusiju"

Znam ali sam ih prošao sve da vidim šta će se desit ima li išta ili ništa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 25/1/2017, 01:42

Gnječ wrote:

Nas dva brata oba banirana
ne plač' majko ako postujemo

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2017, 09:16

pizzon wrote:nikako, svi drugi su nervozni
vasa nervoza ostace u vama i medju vama
I.H. u nama i izmedju nas !
alo sljepac, što ima. Niko ne priča o ratu osim vojvode grobara i njegovog malog od kužine vučića.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/1/2017, 09:21

tre911 wrote:
pizzon wrote:nikako, svi drugi su nervozni
vasa nervoza ostace u vama i medju vama
I.H. u nama i izmedju nas !
alo sljepac, što ima. Niko ne priča o ratu osim vojvode grobara i njegovog malog od kužine vučića.
badava mu kazes..ja sam ga i dokazima bombardirao i nista...njemu kolinda prica o ratu..a nikolic i vucic o pecenju rakije
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics