Ništa od zimskog turizma-Goranska skijališta u katastrofalnom stanju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ništa od zimskog turizma-Goranska skijališta u katastrofalnom stanju
http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/node_1588/NISTA-OD-ZIMSKOG-TURIZMA-Goranska-skijalista-uglavnom-nisu-spremna-za-skijasku-sezonu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ništa od zimskog turizma-Goranska skijališta u katastrofalnom stanju
Kao da koga u HR zbog toga boli mauna.
Hrvati ionako idu na mondena zimovališta.
Jebemumater,kad sam bio mali išlo se na Platak. Bio je prepun ljudi i oni domovi i objekti za pojest i popit radili su dok god je bilo snijega,a isto je bilo i u G.kotaru (Petehovac,Čelimbaša,Jasenak...).
Kome je ovo u interesu?
Hrvati ionako idu na mondena zimovališta.
Jebemumater,kad sam bio mali išlo se na Platak. Bio je prepun ljudi i oni domovi i objekti za pojest i popit radili su dok god je bilo snijega,a isto je bilo i u G.kotaru (Petehovac,Čelimbaša,Jasenak...).
Kome je ovo u interesu?
2014-04-22
Ja sam bila svojedobno u Begovu razdolju na vikend sanjkanju. Spavali smo u maloj gostinici, ispod same staze, tj. brežuljka. I to mi je sve iskustvo zimovanja u HR.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Da,ali imamo potencijale.Eva_ wrote:Ja sam bila svojedobno u Begovu razdolju na vikend sanjkanju. Spavali smo u maloj gostinici, ispod same staze, tj. brežuljka. I to mi je sve iskustvo zimovanja u HR.
Lika,Gorski kotar,okolica Zagreba,okolica Rijeke(Platak)pa i neka područja na Kordunu.
Eto Bosanci su uredili Kupres,gdje na skijanje odlazi pola Dalmacije i zap.Hercegovine.
Zar nam je turizam usredsređen isključivo na more i ljeto?
2014-04-22
zapravoje u zimskom turizmu bolja klijentela, za ljetni ti treba samo auto, i skineš se, a za zimski turizam se moraš opremiti dobro, uvijek fulamo :))
Pa i ne.kic wrote:
zapravoje u zimskom turizmu bolja klijentela, za ljetni ti treba samo auto, i skineš se, a za zimski turizam se moraš opremiti dobro, uvijek fulamo :))
Uzmimo jednu granu ljetnog turizma,nautički turizam. Tu je najbogatija klijentela. A održavanje jahti i jedrilica,kao i njihov smještaj naplaćuje se i van sezone.
Za zimski turizam treba ti samo dobra manjerka sa sarmom.
2014-04-22
jastreb wrote:Pa i ne.kic wrote:
Uzmimo jednu granu ljetnog turizma,nautički turizam. Tu je najbogatija klijentela. A održavanje jahti i jedrilica,kao i njihov smještaj naplaćuje se i van sezone.
Za zimski turizam treba ti samo dobra manjertka sa sarmom.
nautički turizam je jedna druga kategorija, ali tu i nismo loši uopće..
Nismo. Pa baš zato vjerujem ne bismo bili loši ni u zimskom turizmu.kic wrote:
nautički turizam je jedna druga kategorija, ali tu i nismo loši uopće..
Naravno,ne očekujem tu klijentelu iz Slovenije i iz alpskih područja,ali Hrvati,Mađari,Čehoslovaci i Bosanci bili bi i više nego poželjni.
2014-04-22
Nego kad smo kod skijanja i Alpi,upravo mi na pamet padne jedna pjesma koja je krajem 80-tih bila veliki hit.
Spot se događa na snijegu,u Alpama na nekom skijalištu i tu se i jodla.
kako se pjesma zove?
Spot se događa na snijegu,u Alpama na nekom skijalištu i tu se i jodla.
kako se pjesma zove?
2014-04-22
Slovenska pjesma?
Osim gostiju iz srednje Europe, mogli bi se reklamirat na Skandinavskom tržištu. Njima prodavat uslugu skijanja i kupanja u istom danu. Skijanje na Platku i noćno kupanje na Cresu, npr.
Osim gostiju iz srednje Europe, mogli bi se reklamirat na Skandinavskom tržištu. Njima prodavat uslugu skijanja i kupanja u istom danu. Skijanje na Platku i noćno kupanje na Cresu, npr.
2017-03-21
samo Alpe, ništa drugo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne baš, ako si skijaš trebaš brdo opreme, ne samo ti nego i ostali članovi obitelji.jastreb wrote:
Za zimski turizam treba ti samo dobra manjertka sa sarmom.
jedino ako ti je gušt cijeli dan stajat vani na -10 i gledat kako ljudi silaze sa žičare.
onda ne trebaš ništa.
niti sarmu, jer premrzneš da ni glad ne osjetiš.
Last edited by Noor on 15/11/2017, 14:01; edited 3 times in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Süd Tirol da pogodim?
2017-03-21
tako jeepikur37 wrote:samo Alpe, ništa drugo.
2017-10-06
Eva_ wrote:Süd Tirol da pogodim?
Jednom a drugi put Vogel u Sloveniji.
Trenutno ne mogu jer postavljam obiteljski hadver za dugoročno ali za godinu dvije...bit će pod muss.
Alpe su filozofija.
2015-08-06
Noor wrote:tako jeepikur37 wrote:samo Alpe, ništa drugo.
nego šta :)
2015-08-06
border ili skijaš?epikur37 wrote:nego šta :)Noor wrote:tako jeepikur37 wrote:samo Alpe, ništa drugo.
2017-10-06
Noor wrote:border ili skijaš?epikur37 wrote:nego šta :)Noor wrote:tako jeepikur37 wrote:samo Alpe, ništa drugo.
Skije, doduše mogu reć da sam bio tek ovladao početničkim vještinama kad sam stao ....:) No sljedeće zime već možda nastavim a one tamo zasigur.
2015-08-06
znači, još uvijek plužišepikur37 wrote:Noor wrote:border ili skijaš?epikur37 wrote:nego šta :)Noor wrote:tako jeepikur37 wrote:samo Alpe, ništa drugo.
Skije, doduše mogu reć da sam bio tek ovladao početničkim vještinama kad sam stao ....:) No sljedeće zime već možda nastavim a one tamo zasigur.
polako i oprezno...al da je gušt, je.
2017-10-06
Noor wrote:znači, još uvijek plužišepikur37 wrote:Noor wrote:border ili skijaš?epikur37 wrote:nego šta :)Noor wrote:
tako je
polako i oprezno...al da je gušt, je.
ma je, pored samih skija...zrak, visina, pogled, sunce.....i naravno piva i kobasica :D
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica Kolinda: Hrvatska je u katastrofalnom stanju i tone
» 105. GODINA NASILNE ŠUTNJE: Ako Turska jest u stanju zaustaviti svijet u globalnoj osudi Genocida nad Armencima što je tek u stanju nametnuti BIH kulturi sjećanja?
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Malo zimskog ugođaja iz Hercegovine
» 105. GODINA NASILNE ŠUTNJE: Ako Turska jest u stanju zaustaviti svijet u globalnoj osudi Genocida nad Armencima što je tek u stanju nametnuti BIH kulturi sjećanja?
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Malo zimskog ugođaja iz Hercegovine
Page 1 of 2