HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
..rekao sma ti vec da nemam mirovinu..imam 3800 kuna placu....zena radi kao trgovac imam kredit za stan....troje djece...i opet nekako krpam...pokrivam s ekoliko sam dug..radio sam i vani u nizozemskoj tri godine krajem devedesetih..i znam koja ej to tlaka..zaradio sam istina..ali bormes i zdravlje ostavio da sam se zapitao na koncu jer mi vaznije novac ili zdravljeGnječ wrote:vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
u isto vrijeme iz RH uteklo 60 000 ljudi u godinu dana..
jebe se tebi, dijeliš packe okolo filozofiraš lijepo je tebi boračka svaki mjesec uredno lijep život i onda materijalno situiran drobiš urbi et orbi da je super koji kurac ljudi odlaze iz RH-NDH valjda iz hira jer su razmažena derišta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HDZovski parazitski krkan.. hvali se tatinim autom(kojeg su platili porezni obveznici naravno)
da..i ja sam bas to pomsilio..ono ajd da je drobio komunjare...srbi...ali spomenut placu,auto i tim se hvaliti..pa da ne znam kakav si mi sin..odmah dviej preko zubiju..jednostavno sa tim je izbio adute culeju da nekom kontrira...Noor wrote:al mu ćaća sad psuje sve po spisku...
2015-09-08
maggie13 wrote:ima s onom anketom u kojoj više od 60% djece misli da treba veza za upis na fakultet..što treba dalje pričat..jasambrend wrote:Sve više i mojih frendova i poznanika vani....Redom prezadovoljni i ne misle se vraćati...Tko zna možda ima kakve poveznice i s Culej Jr. ili Glavasevic Jr...Tko će ga znati?
Doduše Jokić umalo spasio stvar...Samo da su ga pustili...Jer gradivo je preteško, treba te sve razlomke, a i pokoji postotak izračunati, a možda čak i 1-2 lektire pročitati, a tko će to sve stići pored pustih obaveza po Facebooku, Instagramu...
darth_vader-
2014-04-17
pardon dvoje djecevuksadinare wrote:..rekao sma ti vec da nemam mirovinu..imam 3800 kuna placu....zena radi kao trgovac imam kredit za stan....troje djece...i opet nekako krpam...pokrivam s ekoliko sam dug..radio sam i vani u nizozemskoj tri godine krajem devedesetih..i znam koja ej to tlaka..zaradio sam istina..ali bormes i zdravlje ostavio da sam se zapitao na koncu jer mi vaznije novac ili zdravljeGnječ wrote:vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
jebe se tebi, dijeliš packe okolo filozofiraš lijepo je tebi boračka svaki mjesec uredno lijep život i onda materijalno situiran drobiš urbi et orbi da je super koji kurac ljudi odlaze iz RH-NDH valjda iz hira jer su razmažena derišta.
2015-09-08
jasambrend wrote:maggie13 wrote:ima s onom anketom u kojoj više od 60% djece misli da treba veza za upis na fakultet..što treba dalje pričat..jasambrend wrote:Sve više i mojih frendova i poznanika vani....Redom prezadovoljni i ne misle se vraćati...Tko zna možda ima kakve poveznice i s Culej Jr. ili Glavasevic Jr...Tko će ga znati?
Doduše Jokić umalo spasio stvar...Samo da su ga pustili...Jer gradivo je preteško, treba te sve razlomke, a i pokoji postotak izračunati, a možda čak i 1-2 lektire pročitati, a tko će to sve stići pored pustih obaveza po Facebooku, Instagramu...
Ono je već druga krajnost i teži pokušaj manipulacije.
2014-04-12
Debil koji svima oko sbe dijali "šamare" jer je eto on ratovao za Hrvatsku i nosio krvave gaće po Velebitu. Idiot!asilovski wrote:pa jesi vidio mu oca?Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-steve-culeja-velicao-ubijanje-srba-hvalio-se-tatinom-saborskom-placom-pa-obrisao-facebook-profil/945828.aspx
da mu nije bilo rata gdje mu se stari dobro uhljebio, vjerojatno bi sada taj sinčić bio u njemačkoj i čistio WCove kao i stotine tisuća drugih koje je njegov otac i partija iselili
Jedva priča ono IQ 65 i neki poremećaj u ponašanju
vuksadinare wrote:..rekao sma ti vec da nemam mirovinu..imam 3800 kuna placu....zena radi kao trgovac imam kredit za stan....troje djece...i opet nekako krpam...pokrivam s ekoliko sam dug..radio sam i vani u nizozemskoj tri godine krajem devedesetih..i znam koja ej to tlaka..zaradio sam istina..ali bormes i zdravlje ostavio da sam se zapitao na koncu jer mi vaznije novac ili zdravljeGnječ wrote:vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
ok. izvinjavam se. bio sam uvjeren da si rekao da primaš boračku i još usput fušariš. nemaveze sve 5.
Guest- Guest
To je kasta parazita, pa šatoraši su htijeli i da mirovine budu naslijedne kao i sva prava vjerojatno slijedećih 300 godina dok sve ne porapadneprovocator wrote:Debil koji svima oko sbe dijali "šamare" jer je eto on ratovao za Hrvatsku i nosio krvave gaće po Velebitu. Idiot!asilovski wrote:pa jesi vidio mu oca?Pinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-steve-culeja-velicao-ubijanje-srba-hvalio-se-tatinom-saborskom-placom-pa-obrisao-facebook-profil/945828.aspx
da mu nije bilo rata gdje mu se stari dobro uhljebio, vjerojatno bi sada taj sinčić bio u njemačkoj i čistio WCove kao i stotine tisuća drugih koje je njegov otac i partija iselili
Jedva priča ono IQ 65 i neki poremećaj u ponašanju
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:da..i ja sam bas to pomsilio..ono ajd da je drobio komunjare...srbi...ali spomenut placu,auto i tim se hvaliti..pa da ne znam kakav si mi sin..odmah dviej preko zubiju..jednostavno sa tim je izbio adute culeju da nekom kontrira...Noor wrote:al mu ćaća sad psuje sve po spisku...
sjebo je sin oca za sva vremena. karma is a bitch.
Guest- Guest
Istog dana navečer se na Facebooku oglasio Culejev sin Domagoj, te napisao sljedeći status, kojeg prenosimo bez ispravljanja grešaka: "Ljudi pa nije placa samo 14 500,pa to je bez putnog troska i svega ostalog,posto niste upuceni placa mu je punoooooooo vecaaaa,hvala na razumijevanju hahahahhhaah".
Derište se svima smije u lice jer eto sad se vidi zašto je njegov tata ratovao... da bi mu se sin ismijavao sa sirotinjom. Kreteni! Kakav otac, takav i sin.
Derište se svima smije u lice jer eto sad se vidi zašto je njegov tata ratovao... da bi mu se sin ismijavao sa sirotinjom. Kreteni! Kakav otac, takav i sin.
vuksadinare wrote:..rekao sma ti vec da nemam mirovinu..imam 3800 kuna placu....zena radi kao trgovac imam kredit za stan....troje djece...i opet nekako krpam...pokrivam s ekoliko sam dug..radio sam i vani u nizozemskoj tri godine krajem devedesetih..i znam koja ej to tlaka..zaradio sam istina..ali bormes i zdravlje ostavio da sam se zapitao na koncu jer mi vaznije novac ili zdravljeGnječ wrote:vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
kad si dobio treće?
Guest- Guest
hehe dete kreten
marcellus wrote:hehe dete kreten
Pa dobro jebemu ima li tko iskren na ovom forumu ili svi lažu? ovaj vučina najprije davno negdje napiše da prima boračku a sad kaže da ne pisao je da radi uz to i na crnjaka sad ne kaže da ima dvoje djece sad odjednom troje??? wtf? a pun kurac mi je više ovog foruma.
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:hehe dete kreten
Pa dobro jebemu ima li tko iskren na ovom forumu ili svi lažu? ovaj vučina najprije davno negdje napiše da prima boračku a sad kaže da ne pisao je da radi uz to i na crnjaka sad ne kaže da ima dvoje djece sad odjednom troje??? wtf? a pun kurac mi je više ovog foruma.
ja sam iskren, ali ne pričam puno o sebi...
Dread_Pirate_Roberts wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:hehe dete kreten
ja sam iskren, ali ne pričam puno o sebi...
Ajd barem netko iskren. ovaj drugi krkan piše da ima rupu na srcu od dva centimetra! pa šta je Rambo, Chuck Norris ili koji kurac medicinski fenomen? da ima rupicu od 1 milimetar u pol sata bi bio mrtav a on živ sa dva centimetra rupetinom. majkomila što sve neću pročitat na ovom forumu.
Guest- Guest
Ne, ne vidi se.provocator wrote:Istog dana navečer se na Facebooku oglasio Culejev sin Domagoj, te napisao sljedeći status, kojeg prenosimo bez ispravljanja grešaka: "Ljudi pa nije placa samo 14 500,pa to je bez putnog troska i svega ostalog,posto niste upuceni placa mu je punoooooooo vecaaaa,hvala na razumijevanju hahahahhhaah".
Govori o saborskoj placi koju imaju svi izabrani saborski zastupnici.
To sto je malac debil i bahat ko zoki milanovic to je druga stvar.
dijagram-
2015-08-09
ispravio sam se...trece mi je palo na pamet jer sam bas maloprije razgovarao o jednoj kolegici koja ceka trece pa dok sam pisao nesto sam razmisljao o tomNoor wrote:vuksadinare wrote:..rekao sma ti vec da nemam mirovinu..imam 3800 kuna placu....zena radi kao trgovac imam kredit za stan....troje djece...i opet nekako krpam...pokrivam s ekoliko sam dug..radio sam i vani u nizozemskoj tri godine krajem devedesetih..i znam koja ej to tlaka..zaradio sam istina..ali bormes i zdravlje ostavio da sam se zapitao na koncu jer mi vaznije novac ili zdravljeGnječ wrote:vuksadinare wrote:od kojih bar 20% nije imalo razloga otici...neko eto i ja bi malo u svijet....a na koncu mozda mu se zarada poveca za par stotina eura nego sto ej imao u hrvatskojPinochet wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/masovni-bijeg-u-godinu-dana-iz-hrvatske-nestalo-60000-radnika/945980.aspx
kad si dobio treće?
2015-09-08
da mi je i njegove vidit..vjerojatno vise ni nisu tu ;-)dijagram wrote:Ne, ne vidi se.provocator wrote:Istog dana navečer se na Facebooku oglasio Culejev sin Domagoj, te napisao sljedeći status, kojeg prenosimo bez ispravljanja grešaka: "Ljudi pa nije placa samo 14 500,pa to je bez putnog troska i svega ostalog,posto niste upuceni placa mu je punoooooooo vecaaaa,hvala na razumijevanju hahahahhhaah".
2014-04-12
Vuče... de ne seri, majke ti!vuksadinare wrote:ispravio sam se...trece mi je palo na pamet jer sam bas maloprije razgovarao o jednoj kolegici koja ceka trece pa dok sam pisao nesto sam razmisljao o tomNoor wrote:
kad si dobio treće?
..maloprije sam... .....provocator wrote:Vuče... de ne seri, majke ti!vuksadinare wrote:ispravio sam se...trece mi je palo na pamet jer sam bas maloprije razgovarao o jednoj kolegici koja ceka trece pa dok sam pisao nesto sam razmisljao o tomNoor wrote:
kad si dobio treće?
2015-09-08
A tata mu nije bahati kretinjo?dijagram wrote:
Ne, ne vidi se.
Koji curac svima nabija na nos svoj ratni put. Ko ga yebe.
Kakav otac takav i sin.
I čime je ta bagra u Saboru zaslužila te plaće i te povlastice? Čime?
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ISIL-ove Toyote platili su američki porezni obveznici
» Zašto su porezni obveznici HDZ-ovom ustaši platili put u Bleiburg?
» Ministar finansija Marić: ipak će porezni obveznici plaćati Agrokorov dug
» MATEMATIKA VJERE: Imamo konačnu cifru kojom porezni obveznici plaćaju vatikanske sporazume
» Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
» Zašto su porezni obveznici HDZ-ovom ustaši platili put u Bleiburg?
» Ministar finansija Marić: ipak će porezni obveznici plaćati Agrokorov dug
» MATEMATIKA VJERE: Imamo konačnu cifru kojom porezni obveznici plaćaju vatikanske sporazume
» Roditelji djeteta zbog kojeg su ubili gorili su (naravno) crnci
Page 2 of 3