Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
pa naravno kad je akcija iz kontre na prazan gol bez obrane kretenu jedan glupi, zato taj isti peder u dva susreta protiv celte nije dodirnuo loptu osim kad je trebalo simulirati
End- Posts : 21177
2015-08-25
A što ne svršavaš na asistencije Ronalda (akcija 1:21 i druga akcija odma iza 1:35)? Inače na takve asistencije svršavaš, ako je lessi u pitanju. Ronaldo takvih ima na desetke, a ništa ne spominješ
Skorpijo, nemoj vise komentirat, molin te...
Guest- Guest
Jebo vas ronaldo i messi u guzicu, oko čega se vi svađate...
Guest- Guest
@niche - Ne poklapam sam se tvojom subjektivnošću, znam da te nervira
Last edited by scorpion on Thu 26 Jan - 17:59; edited 1 time in total
Ja se i ne svađam oko njih dvojice, ni mi 14 godina. Samo govorim o različitim stilovima igre i koji ja volimamper1950 wrote:Jebo vas ronaldo i messi u guzicu, oko čega se vi svađate...
Meni je Ronaldinho bez premca. Največi umjetnik, užitak ga je bilo gledati. On svojevremeno nije bija samo igrač koji je odlučiva utakmice i donosija trofeje, nego je uz to ima fenomenalne poteze, za publiku, raju rekli bi susjedi bosanciscorpion wrote:Ja se i ne svađam oko njih dvojice, ni mi 14 godina. Samo govorim o različitim stilovima igre i koji ja volimamper1950 wrote:Jebo vas ronaldo i messi u guzicu, oko čega se vi svađate...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Meni je Ronaldinho bez premca. Največi umjetnik, užitak ga je bilo gledati. On svojevremeno nije bija samo igrač koji je odlučiva utakmice i donosija trofeje, nego je uz to ima fenomenalne poteze, za publiku, raju rekli bi susjedi bosanci
Ovo su mu vrhunski golovi
scorpion wrote:amper1950 wrote:Meni je Ronaldinho bez premca. Največi umjetnik, užitak ga je bilo gledati. On svojevremeno nije bija samo igrač koji je odlučiva utakmice i donosija trofeje, nego je uz to ima fenomenalne poteze, za publiku, raju rekli bi susjedi bosanci
Ovo su mu vrhunski golovi
Čovjek je jednostavno uživao, zabavljao se i plesao s loptom...
Guest- Guest
Sjećam se ove utakmice kao da je jučer bilo. Ali to je to o čem ja govorim, to je nogomet! Cijela akcija je umijećesat2 wrote:
Ovo je gol!!!
sat2 wrote:
Ovo je gol!!!
???
Je, to je gol i ništa više. Kad već ubacuješ HNL, najbolji gol u HNL-u svih vremena:
Uzimajući u obzir trenutak, prepuni stadion, trenutni rezultat (2:2), ulazak igrača (Rapajić), primanje lopte takoreći na centru, dribling dvojice igrača i udarac s nekih 25 metara u rašlje za 3:2 pobjedu. I onda majstor još dođe Kataliniću i pokazuje mu da ga vadi vanka
Guest- Guest
Lijep gol nema šta!amper1950 wrote:sat2 wrote:
Ovo je gol!!!
???
Je, to je gol i ništa više. Kad već ubacuješ HNL, najbolji gol u HNL-u svih vremena:
Uzimajući u obzir trenutak, prepuni stadion, trenutni rezultat (2:2), ulazak igrača (Rapajić), primanje lopte takoreći na centru, dribling dvojice igrača i udarac s nekih 25 metara u rašlje za 3:2 pobjedu. I onda majstor još dođe Kataliniću i pokazuje mu da ga vadi vanka
No ja volim nogomet kao kolektivni sport, a ova akcija Rijeke je to što nogomet čini lijepim. Pojedinačne akcije odnosno potezi su za pozdraviti samo ako su šlag na torti.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Lijep gol nema šta!amper1950 wrote:sat2 wrote:
Ovo je gol!!!
???
No ja volim nogomet kao kolektivni sport, a ova akcija Rijeke je to što nogomet čini lijepim. Pojedinačne akcije odnosno potezi su za pozdraviti samo ako su šlag na torti.
Ova akcija je plod uigranosti i pečat trenera. Naravno da je to ljepo viditi, odlična akcija, čak je ovo sve prije ljepše od samog gola igrača. No kad pričamo o golovima i genijalcima, onda sam ja izdvoija tu Rapajića koji je genijalno sam sebi stvorija akciju, a onda još genijalnije zakuca u rašlje za 3:2 pobjedu u derbiju 10 sekundi nakon što je uša u igru. Taj gol je vrhunski zbog gore navedenog.
Guest- Guest
Odličan video! Ne volim taj južnoamerički stil, ali Ronaldinho je bio ćaća. On je osim te tehnike imao jedan dio one europske čvrstine (za razliku od messija). Zato je bio ćaća! Šteta što je igrao za barcelonu.amper1950 wrote:
Čovjek je jednostavno uživao, zabavljao se i plesao s loptom...
Ovo su mi bili najdraži golovi za zabit. Kad istrčiš sam pred golama i onda ga samo zaobiđeš LOL A Ronaldinho još plus i branića poslao po burek
ronaldinho i messi za raziku od CRa,suareza i neymara ne simuliraju...uvijek nastoje proći...
Smeće! Ta soliranja su drkica za klince. Onaj gol Rijeke je definicija nogometa!sat2 wrote:No ja volim nogomet kao kolektivni sport, a ova akcija Rijeke je to što nogomet čini lijepim. Pojedinačne akcije odnosno potezi su za pozdraviti samo ako su šlag na torti.
kad smo kod individualnih majstorija i golova:
https://www.youtube.com/watch?v=dtELTmFr8Ys
muckodjubre wrote:ronaldinho i messi za raziku od CRa,suareza i neymara ne simuliraju...uvijek nastoje proći...
Simuliranja su smeće! To je jedini minus Kristini, bez toga bi bio puno bolji nogometaš sa puno više dobrih poteza i golova i puno bi ga više ljudi volilo. Ne znam kako to nije skužio cijelu karijeru?! Ono padanje u šesnaestercu je stvarno ogavno i poželi ga čovjek opalit šakom u glavu.
NeyČMAR je posebna priča, on je daleko najgori i najogavniji igrač. Taj pada i na centru, samo ako malo brže protrčiš pored njega. Njemu bi volio uletit sa obe noge i onako kao Taylor Da Silvi, samo što bi ja Neyčmaru polomio obe potkoljenice a ne samo jednu
scorpion wrote:Smeće! Ta soliranja su drkica za klince. Onaj gol Rijeke je definicija nogometa!sat2 wrote:No ja volim nogomet kao kolektivni sport, a ova akcija Rijeke je to što nogomet čini lijepim. Pojedinačne akcije odnosno potezi su za pozdraviti samo ako su šlag na torti.
Akcija Rijeke je plod uigranosti uz talent naravno, to je i pečat trenera kako sam reka.
Šta se tiće pojedinačnih akcija, svi največi nogometaši kroz povijest su bili u stanju sami rješiti utakmicu, pa i velike utakmice. Uzeti loptu, predriblati par igrača i zabiti. Nekad jednostavno nemaš rješenja, ne možeš protivnika svladati igrom, taktikom, akcijom, definicijom nogometa kako kažeš,a onda je dobro imati u ekipi genijalca koji može napraviti takvo nešto.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:kad smo kod individualnih majstorija i golova:
Potez za raju, sićaju se u Fiorentini Bressana ka šta će se jednog dana sićati Kale
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50