Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Demo ti je blaza slika onog imbecila koji je sam sebe uvjeroo da je skupstinar
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
osim u reprezentaciji ovo je 1.utakmica u kojoj sam gledao subašića...sigurno mi ne pada na pamet gledati francusku ligu...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:šta si ti čekao? pa ti si godinama pljuvao po modriću i onda budeš čmrlja kada osvajaju trofeje i dobiva priznanja pa onda izvriš iz rupice čim bude 1 lošija tekma...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Zanimljivo kako se potrudis do u detalje analizirati modriceve eventualne kikseve dok s druge strane budes crmlja kada bude najbolji ili ponajbolji na terenu kao npr. u Lp..
haha
Tu sam te čekao. Pa ovo sam nalipija ne radi Modrića i da bi ga kritizirao, nego da demantiram tvoje upise kako nije smio vaditi Modrića i kako je s njim imao više šasne za preokret. Jučer to na terenu nismo vidili.
Svatko ima pravo na loš dan, i ti si neki dan pisao kako Subašić daruje MC, a kad je spašavao u tristo utakmica onda te nisam vdio . S tim da sam ja odmah rekao da je Subašić kriv za gol, a ti tu prodaješ neke priče kako se Modrića nije smilo vaditi, kako bez njega su izgubljene svake šanse za preokret, pa sam ti naveo činjenice i nalipio slike kao dokaz da Modrić jučer nije odigrao dobro i zato je izvađen. Da nije tebe i tvojih upisa, nebi to ni stavlja, a tebi je očito teško napisati da netko je od dvojice tvojih ljubimaca odigrao loše. To je valjda, kad si ti u pitanju, nemoguće
modrić postigne što ni jedan hr igrač nikada nije i ti si čmrlja,kad napišem da ga nije trebao vaditi jer bi imali veće šanse s njime (uostalom to su pisali i navijači reala) evo tebe s kilometarskim postom da "demantiraš"...kad end ili niče omalovažavaju modrićeva priznanja-najbolji veznjak španjolske,2x izbor u uefa monmčad onda si čmrlja,ali kad JA napišem da ga nije trebao vaditi u toj 1 tekmi jer im se tada raspala igra,što i je,evo amperčića s 5 grafikona,linkova i argumenata
kao što je rekao sat,tko te ne zna skupo bi te platio
a što se tiče subašića,to je bila 1.tekma koju sam ga gledao u monacu i darivao je city što mi je bilo jako žao jer sam navijao za francuze protiv engleza
Da, gledao si Subašića baš kad je kiksa A u 300 utakmica nisi nikad
Kad bi ti sad rekao da dokažeš gdje sam ja to godinama pljuvao po Modriću? Što bi se dogodilo? Tvoje lagana čmrljica,jer to jednostavno nije istina, tj. pričaš LAŽI I LAŽOV SI
I ja ni sad uopće nisam pljuvao po Modriću, samo ti argumentiram da je trener u OVOJ utakmici imao razloga da ga izvadi vani, ništa više. Ja ne sporim kvalitete Modrića i njegove uspjehe, a tvoj problem što ne želiš priznati da je jednu utakmicu odigra loše nego pričaš gluposti da ga trener nije trebao vaditi vani i slično To je ta, sljepa ljubav
i kažeš ja sam lažu kada kažem da si godinama pljuvao i omoalovažavao modrića? hahahah ajd neka ti bude...
trener uvijek može imati argumente za sve što ne znači da ovaj puta nije pogriješio i pogriješio je jer izlaskom modrića je nestala igra i sve se svelo na suludo prebacivanje igre,uostalom sam si izbacio onal link pa onda pročitaj i komentare navijača real madrida da ne bude da je samo moje mišljenje da nije trebao vaditi modrića...
Niko nije ni blizu skupštinaru...desert_fox wrote:Demo ti je blaza slika onog imbecila koji je sam sebe uvjeroo da je skupstinar
Čak ni Svetina...
;)
Guest- Guest
kad me pokuša vrijeđati psihički bolesnik koji zbog neslaganja s izborom igrača u repku želi smrt reprezentacije mogu se samo nasmijati i poručiti ti da pojačaš lijekove...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:uostalom već sam nedavno napisao kada ste se ti i sat nešto prepirali (i vidiš kako se obistinilo) da je amper čmrlja oko modrića,ali samo čekaj mali pad forme ili stisak godina i evo ampera opet iz rupice
nije trebalo dugo čekati da se nasučeš...tko te ne zna skupo bi te platio
Ne zanima me kako me etiketiraju marginalni tipovi, ali ja se nisam osvrnija na Modrićevu igru nakon utakmice, nego na TVOJ upis nakon iste.
Meni uopće nije problem taj što je Modrić odigra lošiju utakmicu jer se to događa svakome, to je jedino tvoj problem, a slike i argumente sam vadija samo da bi tebi ukaza na tvoj problem, da bi ti okrenuo ovako nisko i priča laži da sam ja godinama pljuva po Modriću:;): Čisto karakteristika marginalaca
a šta drugo očekivati od ljudskoga šljama i to šljama najniže vrste...
Da bilo ko osim Reala i Barcelone ima za osvojit ovu smiješnu ligu, rekao bi da Real neće biti prvak. Ovako koliko god je Real u kurcu, Barcelona je u trokurcu! Real je prvak!
Primam oklade
Primam oklade
amper1950 wrote:pričaš LAŽI I LAŽOV SI
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:osim u reprezentaciji ovo je 1.utakmica u kojoj sam gledao subašića...sigurno mi ne pada na pamet gledati francusku ligu...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:šta si ti čekao? pa ti si godinama pljuvao po modriću i onda budeš čmrlja kada osvajaju trofeje i dobiva priznanja pa onda izvriš iz rupice čim bude 1 lošija tekma...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:Zanimljivo kako se potrudis do u detalje analizirati modriceve eventualne kikseve dok s druge strane budes crmlja kada bude najbolji ili ponajbolji na terenu kao npr. u Lp..
haha
Tu sam te čekao. Pa ovo sam nalipija ne radi Modrića i da bi ga kritizirao, nego da demantiram tvoje upise kako nije smio vaditi Modrića i kako je s njim imao više šasne za preokret. Jučer to na terenu nismo vidili.
Svatko ima pravo na loš dan, i ti si neki dan pisao kako Subašić daruje MC, a kad je spašavao u tristo utakmica onda te nisam vdio . S tim da sam ja odmah rekao da je Subašić kriv za gol, a ti tu prodaješ neke priče kako se Modrića nije smilo vaditi, kako bez njega su izgubljene svake šanse za preokret, pa sam ti naveo činjenice i nalipio slike kao dokaz da Modrić jučer nije odigrao dobro i zato je izvađen. Da nije tebe i tvojih upisa, nebi to ni stavlja, a tebi je očito teško napisati da netko je od dvojice tvojih ljubimaca odigrao loše. To je valjda, kad si ti u pitanju, nemoguće
modrić postigne što ni jedan hr igrač nikada nije i ti si čmrlja,kad napišem da ga nije trebao vaditi jer bi imali veće šanse s njime (uostalom to su pisali i navijači reala) evo tebe s kilometarskim postom da "demantiraš"...kad end ili niče omalovažavaju modrićeva priznanja-najbolji veznjak španjolske,2x izbor u uefa monmčad onda si čmrlja,ali kad JA napišem da ga nije trebao vaditi u toj 1 tekmi jer im se tada raspala igra,što i je,evo amperčića s 5 grafikona,linkova i argumenata
kao što je rekao sat,tko te ne zna skupo bi te platio
a što se tiče subašića,to je bila 1.tekma koju sam ga gledao u monacu i darivao je city što mi je bilo jako žao jer sam navijao za francuze protiv engleza
Da, gledao si Subašića baš kad je kiksa A u 300 utakmica nisi nikad
Kad bi ti sad rekao da dokažeš gdje sam ja to godinama pljuvao po Modriću? Što bi se dogodilo? Tvoje lagana čmrljica,jer to jednostavno nije istina, tj. pričaš LAŽI I LAŽOV SI
I ja ni sad uopće nisam pljuvao po Modriću, samo ti argumentiram da je trener u OVOJ utakmici imao razloga da ga izvadi vani, ništa više. Ja ne sporim kvalitete Modrića i njegove uspjehe, a tvoj problem što ne želiš priznati da je jednu utakmicu odigra loše nego pričaš gluposti da ga trener nije trebao vaditi vani i slično To je ta, sljepa ljubav
i kažeš ja sam lažu kada kažem da si godinama pljuvao i omoalovažavao modrića? hahahah ajd neka ti bude...
trener uvijek može imati argumente za sve što ne znači da ovaj puta nije pogriješio i pogriješio je jer izlaskom modrića je nestala igra i sve se svelo na suludo prebacivanje igre,uostalom sam si izbacio onal link pa onda pročitaj i komentare navijača real madrida da ne bude da je samo moje mišljenje da nije trebao vaditi modrića...
Je,lažeš. Mislim da je čak još stari forum živ,pa ajde kopaj po arhivi paćeš viditi šta sam o Modriću priča dok je još bija u Tottenhamu
Guest- Guest
muckodjubre wrote:kad me pokuša vrijeđati psihički bolesnik koji zbog neslaganja s izborom igrača u repku želi smrt reprezentacije mogu se samo nasmijati i poručiti ti da pojačaš lijekove...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:uostalom već sam nedavno napisao kada ste se ti i sat nešto prepirali (i vidiš kako se obistinilo) da je amper čmrlja oko modrića,ali samo čekaj mali pad forme ili stisak godina i evo ampera opet iz rupice
nije trebalo dugo čekati da se nasučeš...tko te ne zna skupo bi te platio
Ne zanima me kako me etiketiraju marginalni tipovi, ali ja se nisam osvrnija na Modrićevu igru nakon utakmice, nego na TVOJ upis nakon iste.
Meni uopće nije problem taj što je Modrić odigra lošiju utakmicu jer se to događa svakome, to je jedino tvoj problem, a slike i argumente sam vadija samo da bi tebi ukaza na tvoj problem, da bi ti okrenuo ovako nisko i priča laži da sam ja godinama pljuva po Modriću:;): Čisto karakteristika marginalaca
a šta drugo očekivati od ljudskoga šljama i to šljama najniže vrste...
Opet te pogodila istina. A čim spominješ nove laži, vidim kako te istina oborila s nogu.
Pa prvi si počeo s vrijeđanjem i pisanjem laži da sam ja ko "izmigoljija iz rupe" (zna se na što si aludira) kad je Modrić odigra loše. Jesi negdi vidija da sam ja doletija poslin utakmice i počeja ismijavati Modrića i pisati ironično ili slično (ko što rade neki drugi forumaši kad su u pitanju neki drugi igrači)? Nisam, ja sam se samo osvrnija na tvoje upise gdje nećeš napisati da je Modrić odigra loše, nego ideš još pisati kako ga trener nije treba vaditi i slično, da su izgubili svaku šansu za izjednačenjem kad je on izašao-što je opet netočno jer Real ima dovoljno kvalitetu da ne ovisi o jednom igraču. Na to sam ti nalipija neke činjenice i argumente, pa si započeo s uvredama na osobnoj razini, kad ti uzvratim ti sad tu pišeš esej uvreda i slično.I sad ćeš mi reći da to nije marginalno ponašanje?
Guest- Guest
nađi nekoga drugoga za amperisanje i pretakanje iz šupljega u prazno jer mene nećeš navući...budi mi pozdravljen
muckodjubre wrote:nađi nekoga drugoga za amperisanje i pretakanje iz šupljega u prazno jer mene nećeš navući...budi mi pozdravljen
Bježi marginalac, bježi, ali nećeš pobjeći od činjenice da si PRVI počeo vrijeđati, a kad ti se uzvrati onda se nađeš toliko uvrijeđeš pa počmeš s esejem uvreda kao da bi pokazao:"jači sam"
A i ovo je dokaz da nisi u stanju normalno raspravljati jer kad se stave neki argumenti koji ti ne pašu, počinješ vrijeđati na osobno razini i pisati laži.
Guest- Guest
sada će ti doći sat ili sport pa se možda upecaju,a eno i bracala je blizu da ga upecaš tamo na temi oko đokovića...nađi drugu žrtvu na kojoj ćeš liječiti frustracije i psihozu
muckodjubre wrote:sada će ti doći sat ili sport pa se možda upecaju,a eno i bracala je blizu da ga upecaš tamo na temi oko đokovića...nađi drugu žrtvu na kojoj ćeš liječiti frustracije i psihozu
hahaha
Ja ne trebam lječiti ništa, ja sam se samo osvrnio na tvoj upis i pokuša ti argumentima pokazati suprotno (to pokazuje i arhiva), ti si počeo s lažima i vrijeđanjem na osobnoj razini To je sva istina.
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=16714
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50