Donald Trump - inauguracija
Page 28 of 31
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Re: Donald Trump - inauguracija
govinda wrote:Nista posebno nisi propustio sto se tice manekenki...znam iz iskustva...deda wrote:Neve wrote:
i tko kaže da flertujem, i zašto baš ja, pa dvije smo tu
možete se opustiti ti i megi, ja se uvijek zaljubim u neke manekenke, glumice ili pjevačice s televizije i na kraju od toga ne bude ništa
gle ovog hebača manekenki...a cirkusa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
E i to, prikljuci li se mali brijac,opet nista od opustenog druzenja, odma ce konobarcu spopast:)epikur37 wrote:dijagram wrote:A taj, ma znam ga pomalo , ne previse, ali tre se iznenadio kad nas je htio upoznati a mi se vec znali:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Koji li je sad pak to, a neki od vinkovcana.epikur37 wrote:
Sutra dolazi ima i neki tvoj frend rekao mi je....
a zapit ćemo to je sigurno :D
To nesto kao hrvi dolje rade?
U Bibinje će, zvjezan ili zvonko ne zbnam... a pored toga bit će mi drago upoznati trea.
Budite pristojni i ne psujte pred njim,to ne podnosi,a inace je dzudas,hahaha
Zna biti malo dosadan kad popije, neka ga tre drzi na uzdi:)
Bit ce vam ok, samo da im se ne uvale jos kakvi likovi,onda je to bezveze.
Kazi im da sam rekao nek budu sami:)
Važi, ma bitno mi je da ove svoje doma uredujem a onda lako s ekipom :)
dijagram-
2015-08-09
deda wrote:epikur37 wrote:
Pozdravili smo se, doslovce su iza rešetaka i kroz njih gurnule ruku da se pozdravimo.
to ti je OK, a nagovarat ženske da budu lezbe kako ne bi imale djecu ti je dekadentno
jasna stvar
2015-08-06
znam, upoznata sam, zezam malo..kad se planira misija? :-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:i sto kazu klarise? :0)epikur37 wrote:govinda wrote:a mogo si vala i medresu upisati, doguro bi do mufttije...epikur37 wrote:
E a to ne znaš vidiš....
Ja sam ti nakon medicinske išao u franjevački novicijat u klasičnu gimnaziju u Visoko...
Di sam bio par mjeseci u samostanu, te mi je gvardijan povjerio samostanski ambulantu...
Za kišnih dana nosio sam kišobran dr. Ignaciju Gavranu u šetnji koji mi je srednjovjekovnu povijest Bosne besjedio :)
;)
Bilo mi je to lijepo iskustvo...išli smo i u posjeti sestrama u brestovsko, klarise.
Lapidarij samostanski čuva lijepu baštinu.
No utkao mi se ignacije gavran...pokoj mu duši....povijest bosne od starog franjevca...tako duboka i zahvaćena nigdje se nije mogla dobiti kao od njega
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ignacije_Gavran
Pozdravili smo se, doslovce su iza rešetaka i kroz njih gurnule ruku da se pozdravimo.
Moloe, rade ručne vezove i smjerne su.
Sve to ima smisao, svaki identitet mora imati svoja kultna mjesta , rituale, mistiku i redove.
Slično sam doživio kod benediktinskih monaha na Ćokovcu na Pašmanu, volio bihz još vidjeti kartuzijance u sloveniji i heiligenkreutz u beču :)
2014-04-12
ne volim zene na taj nacin B-)deda wrote:maggie13 wrote:da, da, sad...8-)deda wrote:Neve wrote:
možete se opustiti ti i megi, ja se uvijek zaljubim u neke manekenke, glumice ili pjevačice s televizije i na kraju od toga ne bude ništa
tebi se to nikad nije dogodilo?
2014-04-12
neuspjeh je zato što ih ne možeš srušiti s nogu svojim šarmom, nema kontakta očima i ne možeš se simpatično smijatideda wrote:možete se opustiti ti i megi, ja se uvijek zaljubim u neke manekenke, glumice ili pjevačice s televizije i na kraju od toga ne bude ništa
ali je vrlo racionalno glede troškova, ne moraš ih ni izvoditi
neva- Posts : 4367
2014-04-12
maggie13 wrote:znam, upoznata sam, zezam malo..kad se planira misija? :-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:i sto kazu klarise? :0)epikur37 wrote:govinda wrote:
a mogo si vala i medresu upisati, doguro bi do mufttije...
;)
Bilo mi je to lijepo iskustvo...išli smo i u posjeti sestrama u brestovsko, klarise.
Lapidarij samostanski čuva lijepu baštinu.
No utkao mi se ignacije gavran...pokoj mu duši....povijest bosne od starog franjevca...tako duboka i zahvaćena nigdje se nije mogla dobiti kao od njega
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ignacije_Gavran
Moloe, rade ručne vezove i smjerne su.
Sve to ima smisao, svaki identitet mora imati svoja kultna mjesta , rituale, mistiku i redove.
Slično sam doživio kod benediktinskih monaha na Ćokovcu na Pašmanu, volio bihz još vidjeti kartuzijance u sloveniji i heiligenkreutz u beču :)
A ne znam...narednihz još 3 godine sam u stisku onda možda...kartuziju bih voli doista vidjeti..
Ovi u beču imaju originalni gregorijanski kant volim to oko uskrsa poslušati https://www.youtube.com/watch?v=UiRpXsWlZK4
Kaj se tiče hzrvatske Ćokovac, zakon.
2015-08-06
bivsih manekenki..ipak sam ja covjek u godinama, necu ganjati balavice od 20...epikur37 wrote:govinda wrote:Nista posebno nisi propustio sto se tice manekenki...znam iz iskustva...deda wrote:Neve wrote:
2016-11-17
govinda wrote:bivsih manekenki..ipak sam ja covjek u godinama, necu ganjati balavice od 20...epikur37 wrote:govinda wrote:Nista posebno nisi propustio sto se tice manekenki...znam iz iskustva...deda wrote:Neve wrote:
Poštujem , čak smatram da je možda i moguće :)
2015-08-06
upoznacu te sa njom kad dodjes u Distrikt..epikur37 wrote:govinda wrote:bivsih manekenki..ipak sam ja covjek u godinama, necu ganjati balavice od 20...epikur37 wrote:govinda wrote:Nista posebno nisi propustio sto se tice manekenki...znam iz iskustva...deda wrote:
2016-11-17
govinda wrote:upoznacu te sa njom kad dodjes u Distrikt..epikur37 wrote:govinda wrote:bivsih manekenki..ipak sam ja covjek u godinama, necu ganjati balavice od 20...epikur37 wrote:govinda wrote:
Nista posebno nisi propustio sto se tice manekenki...znam iz iskustva...
al da me ne dovodi u napast
2015-08-06
maggie13 wrote:
ne volim zene na taj nacin B-)
dobro, ti voliš muškarce, mačo tip, no znaš na što mislim
Last edited by deda on 21/1/2017, 00:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
i Mrgud je proučio upute na googleu?epikur37 wrote:Poštujem , čak smatram da je možda i moguće :)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
kad je Mrgud poceo seviti PC se jos sklapao u garazi...Neve wrote:i Mrgud je proučio upute na googleu?epikur37 wrote:Poštujem , čak smatram da je možda i moguće :)
2016-11-17
govinda wrote:kad je Mrgud poceo seviti PC se jos sklapao u garazi...Neve wrote:i Mrgud je proučio upute na googleu?epikur37 wrote:Poštujem , čak smatram da je možda i moguće :)
aj sad ispričaj kako si ženskoj u hrvatskoj naručio tonu pilećihz zabataka na adresu :D
2015-08-06
nece, ne boj se, vampirica je...ta popije muskarcima krv i ostavi ih na samrti..znas da su mene uvijek privlacile malo cudne zene :))epikur37 wrote:govinda wrote:upoznacu te sa njom kad dodjes u Distrikt..epikur37 wrote:govinda wrote:bivsih manekenki..ipak sam ja covjek u godinama, necu ganjati balavice od 20...epikur37 wrote:
al da me ne dovodi u napast
2016-11-17
hehehehheheh, sjecas se toga? Bila je i ona kojoj muz bojnik dodje dan ranije sa proslave Oluje :))epikur37 wrote:govinda wrote:kad je Mrgud poceo seviti PC se jos sklapao u garazi...Neve wrote:i Mrgud je proučio upute na googleu?epikur37 wrote:Poštujem , čak smatram da je možda i moguće :)
aj sad ispričaj kako si ženskoj u hrvatskoj naručio tonu pilećihz zabataka na adresu :D
2016-11-17
Neve wrote:i Mrgud je proučio upute na googleu?epikur37 wrote:Poštujem , čak smatram da je možda i moguće :)
trebaš biti misteriozan i na egzotičnom mjestu, kaže WikiHow, nisam čitao savjete za vaš spol
nešto kao u ovom videu
Guest- Guest
govinda wrote:hehehehheheh, sjecas se toga? Bila je i ona kojoj muz bojnik dodje dan ranije sa proslave Oluje :))epikur37 wrote:govinda wrote:kad je Mrgud poceo seviti PC se jos sklapao u garazi...Neve wrote:i Mrgud je proučio upute na googleu?epikur37 wrote:Poštujem , čak smatram da je možda i moguće :)
taj detalj ne znam ali znam da te jedna ostavila iz Čakovca u odmazdu si joj neku piletinu uvaljivao, ljudi zvali traže od nje krilca, nogice :D
2015-08-06
deda wrote:Neve wrote:i Mrgud je proučio upute na googleu?epikur37 wrote:Poštujem , čak smatram da je možda i moguće :)
trebaš biti misteriozan i na egzotičnom mjestu, kaže WikiHow, nisam čitao savjete za vaš spol
nešto kao u ovom videu
deda kad su žene u pitanju moraš biti puno opušteniji....ne možeš tako
2015-08-06
ma ja ba, mozda je zena tu na forumu :)) a nisu bila samo pileca krilca, bili su i jeftini stanovi po Brckom :))))epikur37 wrote:govinda wrote:hehehehheheh, sjecas se toga? Bila je i ona kojoj muz bojnik dodje dan ranije sa proslave Oluje :))epikur37 wrote:govinda wrote:kad je Mrgud poceo seviti PC se jos sklapao u garazi...Neve wrote:
i Mrgud je proučio upute na googleu?
taj detalj ne znam ali znam da te jedna ostavila iz Čakovca u odmazdu si joj neku piletinu uvaljivao, ljudi zvali traže od nje krilca, nogice :D
2016-11-17
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 28 of 31