Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kviz pitanje.Hoce li Hrvatska uvesti sankcije Dodiku?
Evo i za tebe:vuksadinare wrote:jebem te izdajnickog..zivi u zadru ribe na svakom cosku..eva sardina a on kupuje slovensku izolu...toliko o tebi..prodas se za konzervu..epikur37 wrote:maggie13 wrote:Brzo se ti nesto das zbunit 8-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:
ti i zena? :-)
Ovaj...hm, da :)
Eto ga na :D
no bez zezanja...vjerojatno cu u veljači ja malo do st...pa ako nam se putovi ukrste može kava negdje an rivi, čist forumaški onako
Eto ti ga na..s piva, preko sampanjca pa na kavu..;P
Sve u svoje vrijeme....a sad je vrijeme za skušu, Izola brand s povrćem, slovenčadi da pomognem.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zavisi šta dobije. Ako je ulaganje bar jednako dobijenoj satisfakciji, onda u redu. To što ljulja ne mora uopšte da bude otežavajuća okolnost.maggie13 wrote:cist sumnjam..tamo ljulja, pa se lakse izlije..a, skupo @_@dzango wrote:Šampanjac služi samo na brodu.maggie13 wrote:Brzo se ti nesto das zbunit 8-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:
ti i zena? :-)
no bez zezanja...vjerojatno cu u veljači ja malo do st...pa ako nam se putovi ukrste može kava negdje an rivi, čist forumaški onako
dzango wrote:Evo i za tebe:vuksadinare wrote:jebem te izdajnickog..zivi u zadru ribe na svakom cosku..eva sardina a on kupuje slovensku izolu...toliko o tebi..prodas se za konzervu..epikur37 wrote:maggie13 wrote:Brzo se ti nesto das zbunit 8-)epikur37 wrote:
Sve u svoje vrijeme....a sad je vrijeme za skušu, Izola brand s povrćem, slovenčadi da pomognem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Više se unesemo pa pre sagorimo.maggie13 wrote:mislis, slabiji?! ;Ddzango wrote:Bog nas pre uzima jer smo bolji.maggie13 wrote:Odete vi prvi..naime, krace zivite u prosjeku ;Ddzango wrote:Svaka ode na kraju.maggie13 wrote:
nista, doimas se brbljavijim..elokventnijim ^_~
Dok ti odmaras, ja ode...B-)
ako se pretjera s kolicinom, samo glavobolju 8-)dzango wrote:Zavisi šta dobije. Ako je ulaganje bar jednako dobijenoj satisfakciji, onda u redu. To što ljulja ne mora uopšte da bude otežavajuća okolnost.maggie13 wrote:cist sumnjam..tamo ljulja, pa se lakse izlije..a, skupo @_@dzango wrote:Šampanjac služi samo na brodu.maggie13 wrote:Brzo se ti nesto das zbunit 8-)epikur37 wrote:
2014-04-12
jadni, osjecajni ;Pdzango wrote:Više se unesemo pa pre sagorimo.maggie13 wrote:mislis, slabiji?! ;Ddzango wrote:Bog nas pre uzima jer smo bolji.maggie13 wrote:Odete vi prvi..naime, krace zivite u prosjeku ;Ddzango wrote:
Svaka ode na kraju.
2014-04-12
Jednom smo mladi.maggie13 wrote:ako se pretjera s kolicinom, samo glavobolju 8-)dzango wrote:Zavisi šta dobije. Ako je ulaganje bar jednako dobijenoj satisfakciji, onda u redu. To što ljulja ne mora uopšte da bude otežavajuća okolnost.maggie13 wrote:cist sumnjam..tamo ljulja, pa se lakse izlije..a, skupo @_@dzango wrote:Šampanjac služi samo na brodu.maggie13 wrote:
Brzo se ti nesto das zbunit 8-)
i to je istina..ionako se klin klinom izbija pa nastavis iznova ;-)dzango wrote:Jednom smo mladi.maggie13 wrote:ako se pretjera s kolicinom, samo glavobolju 8-)dzango wrote:Zavisi šta dobije. Ako je ulaganje bar jednako dobijenoj satisfakciji, onda u redu. To što ljulja ne mora uopšte da bude otežavajuća okolnost.maggie13 wrote:cist sumnjam..tamo ljulja, pa se lakse izlije..a, skupo @_@dzango wrote:
Šampanjac služi samo na brodu.
2014-04-12
Greška u softveru.maggie13 wrote:jadni, osjecajni ;Pdzango wrote:Više se unesemo pa pre sagorimo.maggie13 wrote:mislis, slabiji?! ;Ddzango wrote:Bog nas pre uzima jer smo bolji.maggie13 wrote:
Odete vi prvi..naime, krace zivite u prosjeku ;D
previse unosenja, da :Ddzango wrote:Greška u softveru.maggie13 wrote:jadni, osjecajni ;Pdzango wrote:Više se unesemo pa pre sagorimo.maggie13 wrote:mislis, slabiji?! ;Ddzango wrote:
Bog nas pre uzima jer smo bolji.
2014-04-12
To uopšte nije tačno. Ekser se izbija čekićem. Znači mora nešto jače.maggie13 wrote:i to je istina..ionako se klin klinom izbija pa nastavis iznova ;-)dzango wrote:Jednom smo mladi.maggie13 wrote:ako se pretjera s kolicinom, samo glavobolju 8-)dzango wrote:Zavisi šta dobije. Ako je ulaganje bar jednako dobijenoj satisfakciji, onda u redu. To što ljulja ne mora uopšte da bude otežavajuća okolnost.maggie13 wrote:
cist sumnjam..tamo ljulja, pa se lakse izlije..a, skupo @_@
ti si presao na grube radove, ja bila na finim..klinovi, klinčići..;Pdzango wrote:To uopšte nije tačno. Ekser se izbija čekićem. Znači mora nešto jače.maggie13 wrote:i to je istina..ionako se klin klinom izbija pa nastavis iznova ;-)dzango wrote:Jednom smo mladi.maggie13 wrote:ako se pretjera s kolicinom, samo glavobolju 8-)dzango wrote:
Zavisi šta dobije. Ako je ulaganje bar jednako dobijenoj satisfakciji, onda u redu. To što ljulja ne mora uopšte da bude otežavajuća okolnost.
2014-04-12
Ti još kod šampanjca.maggie13 wrote:ti si presao na grube radove, ja bila na finim..klinovi, klinčići..;Pdzango wrote:To uopšte nije tačno. Ekser se izbija čekićem. Znači mora nešto jače.maggie13 wrote:i to je istina..ionako se klin klinom izbija pa nastavis iznova ;-)dzango wrote:Jednom smo mladi.maggie13 wrote:
ako se pretjera s kolicinom, samo glavobolju 8-)
epikur37 wrote:dzango wrote:Pitajte Trampa.
hehe dobar :)
Inače dodo je najveći državnik trenutno u cijeloj regiji..
dodo je kurac na bicklu, druga stvar je što je to bosna gdje inače pretežno žive idioti pa se fura na to
cini ti se..da jesam, tamo bih i ostala..B-)dzango wrote:Ti još kod šampanjca.maggie13 wrote:ti si presao na grube radove, ja bila na finim..klinovi, klinčići..;Pdzango wrote:To uopšte nije tačno. Ekser se izbija čekićem. Znači mora nešto jače.maggie13 wrote:i to je istina..ionako se klin klinom izbija pa nastavis iznova ;-)dzango wrote:
Jednom smo mladi.
A, i ti imas svakakve ideje..;D
2014-04-12
Lepo je rekao - u regionu. Ceo region je Bosna.marcellus wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Pitajte Trampa.
dodo je kurac na bicklu, druga stvar je što je to bosna gdje inače pretežno žive idioti pa se fura na to
Sankcioniramo solo
'Svoje odluke donosimo sukladno vlastitim procjenama, pa je tako i oko konkretne implementacije eventualnih sankcija za gospodina Dodika, polazeći naravno od temelja, a temelji su teritorijalni integritet i suverenitet BiH, u kojoj će sva tri naroda biti konstitutivna i ravnopravna', kazao je novi glasnogovornik Ministarstva Tomislav Lendić.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/460609/Novi-Stierov-glasnogovornik-otkrio-hocemo-li-staviti-Dodika-na-crnu-listu.html
........
prc milojko
hzrvatska treba s banjalukom graditi dobre odnose kao prvi susjed a ne ići auto/destruktivno
'Svoje odluke donosimo sukladno vlastitim procjenama, pa je tako i oko konkretne implementacije eventualnih sankcija za gospodina Dodika, polazeći naravno od temelja, a temelji su teritorijalni integritet i suverenitet BiH, u kojoj će sva tri naroda biti konstitutivna i ravnopravna', kazao je novi glasnogovornik Ministarstva Tomislav Lendić.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/460609/Novi-Stierov-glasnogovornik-otkrio-hocemo-li-staviti-Dodika-na-crnu-listu.html
........
prc milojko
hzrvatska treba s banjalukom graditi dobre odnose kao prvi susjed a ne ići auto/destruktivno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Pitajte Trampa.
Griješiš.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja o ovome:maggie13 wrote:cini ti se..da jesam, tamo bih i ostala..B-)dzango wrote:Ti još kod šampanjca.maggie13 wrote:ti si presao na grube radove, ja bila na finim..klinovi, klinčići..;Pdzango wrote:To uopšte nije tačno. Ekser se izbija čekićem. Znači mora nešto jače.maggie13 wrote:
i to je istina..ionako se klin klinom izbija pa nastavis iznova ;-)
Ne znam na šta si ti mislila i kakve si asocijacije imala.
..vaze se...bar tako sam iscitao u ovoj temi...ali mislim gauco steir bi rado..kao i kolinda...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nemam ja nikakve asocijacije, totalno nemastovita..sampanjac je sampanjac..:-)dzango wrote:Ja o ovome:maggie13 wrote:cini ti se..da jesam, tamo bih i ostala..B-)dzango wrote:Ti još kod šampanjca.maggie13 wrote:ti si presao na grube radove, ja bila na finim..klinovi, klinčići..;Pdzango wrote:
To uopšte nije tačno. Ekser se izbija čekićem. Znači mora nešto jače.
Ne znam na šta si ti mislila i kakve si asocijacije imala.
2014-04-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatska i Mađarska blokirale europske sankcije Dodiku
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Poljska želi uvesti sankcije Njemačkoj
» Mađarska blokira sankcije EU, ali Njemačka i partneri za tri tjedna samostalno uvode sankcije Dodiku
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» SAD ukida sankcije Dodiku
» Poljska želi uvesti sankcije Njemačkoj
Page 4 of 5